neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ο τζιμμινι εδω σε περιμενει με τον πουτσο ατσαλιεπεσα στα βαρια![]()
Τι να κανω αφου οι τσουλιτσες πηραν ολα τα τεκνακια εδω μεσα..
![]()
ο τζιμμινι εδω σε περιμενει με τον πουτσο ατσαλιεπεσα στα βαρια![]()
Τι να κανω αφου οι τσουλιτσες πηραν ολα τα τεκνακια εδω μεσα..
![]()
μπα ουτε μεχρι εκει απο τις φωτο δλδ που κυκλοφορουν εδω μεσαεισαι σε καλο δρομο;στην φωτο ολα οκ θα ειναι,μετα αρχιζει το προβλημα
πρωτα δες φωτο και μιλα στο τηλελα εριναλ κ ετοιμαζω ταξιδι σεξοτουρισμο στο αμστερνταμ, εχω χαρμανιασει λεμε
κανε κατι να γλιτωσω και τα εισιτηρια
βλεπεις το παιδι προσφερεταιελα εριναλ κ ετοιμαζω ταξιδι σεξοτουρισμο στο αμστερνταμ, εχω χαρμανιασει λεμε
κανε κατι να γλιτωσω και τα εισιτηρια
Τυπε, ποια σου εκανε τετοια λαδια;πρωτα δες φωτο και μιλα στο τηλ
μην ειναι ο σοφιας
ο τζιμμινι εδω σε περιμενει με τον πουτσο ατσαλιγτ δεν γουσταρεις
εχει και δυο αμαξια
![]()
αυτα δε γουσταρωπρωτα δες φωτο και μιλα στο τηλ
μην ειναι ο σοφιας
καποιος θα βρεθει και για σενα μην ανυσηχεις :-*Ο τζιμινυ εχει διπλαρωσει στην αντιγονη που ολους τους καβλωνει..Εχω και εναν εγωισμο. Δεν αντεχω να ειμαι η τελευταια επιλογη. Μου χει ριξει και την ψυχολογια ο λακης
κορωνααυτα δε γουσταρω
να πας για μαλλι και να φυγεις κουρεμενος
να πας για πηδημα και να φυγεις πηδημενος
ε αν ειναι ετσι καλυτερα να πληρωσω 100ευρα να παω και το ταξιδακι μου, να γλιτωσω και το κωλαρακι μου
ο τζιμινυ καβλιαρα μου παιζει με ολες, αλλα φερμαρει λιγες και καλεςΟ τζιμινυ εχει διπλαρωσει στην αντιγονη που ολους τους καβλωνει..Εχω και εναν εγωισμο. Δεν αντεχω να ειμαι η τελευταια επιλογη. Μου χει ριξει και την ψυχολογια ο λακης
καποιος θα βρεθει και για σενα μην ανυσηχεις :-*
χερετισματα απο το γουλφακι:-*
ελα ρε φιλε μη μας τα θυμιζεις αυτα :'(κορωνα
πηγαινε ολλανδια κι θα χασεις την μπαλα
δουλευει φιλος εκει και με τις ολλανδεζες εχει τρελαθει
εχουν ολες κωλαρες και μπουταρες με τα ποδηλατα
εχω παει σε πολλες χωρες φιλε απο κει πανου, αλλα τις ολλανδεζες τις εχω αχτικορωνα
πηγαινε ολλανδια κι θα χασεις την μπαλα
δουλευει φιλος εκει και με τις ολλανδεζες εχει τρελαθει
εχουν ολες κωλαρες και μπουταρες με τα ποδηλατα
το γουλφακι ηταν λιγάκι κουκου ωρες ωρες..εσυ είσαι πιο συγκροτημενο. Αν είσαι το ιδιο ατομο.. :o Τα σεβη μου ανιγουει..![]()
οζονεχω παει σε πολλες χωρες φιλε απο κει πανου, αλλα τις ολλανδεζες τις εχω αχτι
ειναι μια φαντασιωση, να γαμησω ολλανδεζα μεσα σε μποουτ χοτελ
γιατι απο εξαρχεια στην κω και φαληρακι στη ροδο εχουμε χορτασει
αλλο ειναι να την πηδας στον τοπο της
λες να φαει πακετο ο συντροφος φουφουτος;μπα ουτε μεχρι εκει απο τις φωτο δλδ που κυκλοφορουν εδω μεσα![]()
ο τζιμινυ καβλιαρα μου παιζει με ολες, αλλα φερμαρει λιγες και καλες
ο τζιμινυ ειναι πλειερ που λεει και το βιβλιο
απο μενα πηρε συμβουλες ο καραφλας για να το γραψει
ο τζιμινυ μπορει να γαμαει μικρολιμανο, να πει οτι παει για τσιγαρα, να βρεθει λυκαβητο με αλλη, να πει οτι παει για κατουρημα, να παει πεντελη να πηδηξει αλλη και μετα να παει για μπυρες με τους φιλους του στο ρασπουτιν
δεν λες τπτ τυπε ,εγω θα προτιμουσα να το εδινα σε γιδαλες να φαει πακετο ο συντροφος φουφουτος;