Νέα

πρόστυχη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggeloskalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
osie.0909 σταματα γιατι 4 εχω βαρεσει μεχρι στιγμης :2funny:θα ρεψω

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλά :'(
να φας καλά, να ξεκουραστείς καλά και θα συνεχίσουμε αύριο. :grin:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εφαγα πριν κανα μισαωρο και νοιωθω ακομα πιο δυνατος..και ο νωντας ετοιμος να γραψει ειναι παλι :grin:

OP
OP
A

aggeloskalos

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως το topic μου φαινεται πολυ μουφα.Και αρχιζω και πιστευω και εγω πως προκειται για κλωνο που κανει ερωταπαντησεις στον εαυτο του με ξεχωριστους λογαριασμους.....

πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο που σε εκανε να σκεφτεις κατι τετοιο..Να στο θεσω αλλιως.Εαν ημουν γκομενα και ελεγα οτι θελω να παω σε ενα τσοντοσινεμα να με γαμησουν τι θα ελεγες τοτε???φανταζομαι τα κλασσικα "ελα σε μενα" σαν κλασσικο λιγουρι η ακομα καλυτερα θα ημουνα gay συμφωνα με την λογικη σου.ξαναλεω οσα δεν φτανει η αλεπου......Μαγκες μην ψαχνεται τι και  πως.Αν γνωριζεται απαντατε εαν θελετε να πειτε μια αποψη απαντατε εαν οχι γιατι χανεται το χρονο σας....?κριμα δεν ειναι?Την καβλα του καθενος πατε να την αναλυσεται πισω απο μια οθονη?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Θα παραθέσω μια από τις εμπειρίες μου. Με λένε osie και έχοντας αφήσει πίσω την ακαδημαϊκή καριέρα, μπορώ ελεύθερα να σας εκμυστηρευτώ την πιο γλυκιά μου αμαρτία από την περίοδο εκείνη.

Ήταν καλοκαιράκι πριν λίγα χρόνια στο νησί των ανέμων, αγαπημένος μου τόπος διακοπών κάθε χρόνο για τις απόλυτες κραιπάλες και ξενύχτια. Ένα βράδυ την είδα σε διπλανό τραπέζι να δίνει το σόου της πάνω στο τραπέζι. Το όνομά της Μαρία και στο πέρασμα της αναστάτωνε κάθε αρσενικό που βρισκόταν στο διάβα της. Ξανθιά, αδύνατη, με υπέροχες καμπύλες και με μάτια σκούρο πράσινο.

Η μορφή της γνώριμη και ο κολλητός, μου το επισήμανε. Την είχα φοιτήτρια το προηγούμενο εξάμηνο και μάλιστα της είχα μηδενίσει το γραπτό λόγω αντιγραφής!  Με λουλούδια κατάφερα να της αποσπάσω την προσοχή και να την ξαφνιάσω που με είδε…και ειδικά στην Μύκονο. Η διάθεση χαλαρή και εγώ είχα αφήσει το αυστηρό ύφος που είχα στα αμφιθέατρα. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στις εξετάσεις και στο μάθημα που την έκοψα. Τότε σκύβει και μου ψιθυρίζει στο αυτί… «ξέρετε κ. Καθηγητά… δεν φοράω τίποτα από μέσα». Ατάραχος της απαντώ «Αυτό θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη στη διόρθωση του γραπτού!  Τι λες… πάμε;» Με τυπικές δικαιολογίες άφησε τη συντροφιά της και φύγαμε αγκαλιά από το κέντρο. Το βραδινό αεράκι μας κτύπησε στα πρόσωπα και στο φως του φεγγαριού φάνηκε καθαρά πόσο αναψοκοκκινισμένοι ήμασταν και οι δυο. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο τη στρίμωξα σε ένα απόμερο σοκάκι.

Τα χείλη μου άρχισαν να διαγράφουν ένα μονοπάτι από τα χείλη στο σαγόνι και στο λαιμό της. Το κορμί της άρχισε να φλέγεται στο άγγιγμα μου. Ένιωσε τους παλμούς της να ανεβαίνουν, καθώς το χέρι της μετακινήθηκε πάνω από το φούσκωμα του παντελονιού. Ένιωθε το πέος μου σκληρό καθώς το άγγιζε. Με τη γλώσσα, με τα δάχτυλα, με κάθε μπορετή προεξοχή του κορμιού μου καταβρόχθιζα την Μαρία. Αυτή ακουμπισμένη με τη πλάτη στον τοίχο, θελκτική και παραδομένη, με το ένα πόδι ανασηκωμένο μέχρι τη μέση μου να γίνεται κάθε στιγμή όλο και πιο δεκτική, να απολαμβάνει στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο έρωτα και να ανταποδίδει με όσα μια γυναίκα ξέρει ότι ικανοποιούν έναν άντρα. Οι στεναγμοί που ξεχύνοντας από το είναι της ολοένα και δυνάμωναν και άθελα της έπαψε να είναι παθητική και να δέχεται νωχελικά τα χάδια μου, αλλά με τραβούσε κοντά της, με χέρια που τυλίγονταν ικετευτικά ολόγυρά μου, με κορμί που κυλιόταν ρυθμικά προς το μέρος μου παρασέρνοντάς με στη μαγνητική δίνη του πόθου της.

Ένιωσα την ύπαρξη μου να βουλιάζει μεμιάς στον ολόχρυσο χείμαρρο των κυματιστών μαλλιών που της έφταναν ως τους ώμους. Τα μέλη μου παρέλυσαν στην τυραννική υποψία του σφικτού πληθωρικού στήθους, που οι ρώγες του κέντριζαν αλαζονικά το μεταξωτό ύφασμα. Mε το σώμα μου εγκλώβισα το δικό της στον τοίχο και με κατακτητική διάθεση άρχισα να ψαχουλεύω κάτω από το φόρεμα της. Με τρεμάμενα δάχτυλα βάλθηκα να μετρώ το βάρος του στήθους, την αντίσταση που πρόβαλλαν στην πίεση μου οι σφικτοί γλουτοί της. Θαύμαζα το λύγισμα της μέσης, την καμπυλωτή γραμμή της ράχης, ενώ τα δόντια μου μπήγονταν στην αρχή δοκιμαστικά, ύστερα πιο επιθετικά στο λαιμό και τα μπράτσα της αφήνοντας μικρές κόκκινες στάμπες…ρουφήγματα συσσωρευμένης ηδονής.

Οι μηροί της αφύλακτα φρούρια, καθρέφτες ασίγαστων πόθων, παραμέρισαν καρτερικά για να απολαύσουν το σάλεμα των υπνωτισμένων μου δαχτύλων, να γευτούν την ατίθαση αφή που εκβίαζε εξακολουθητικά την έκκριση διαμαντένιων δροσοσταλίδων, απτών αποδείξεων της ολοκληρωτικής της παράδοσης της σε μένα. Τα δόντια μου συνέχιζαν να δοκιμάζουν το όριο αντοχής της βελούδινης επιδερμίδας του λαιμού της, των χεριών και του στήθους της ακροβατώντας πάνω στην μαγική κλωστή που χωρίζει τον πόνο από την ηδονή.

Τραβώντας με δύναμη τα μαλλιά της, την ανάγκασα να γονατίσει και με σταθερά κρατημένο το κεφάλι της, οδήγησα το στόμα της εκεί που ανάβλυζε η πηγή του πόθου μου. «Πόρνη…»ψιθύρισα. «Αυτή είναι η σωστή σου θέση. Να είσαι πεσμένη στα πόδια μου. ΧΑΜΗΛΑ!!!  Να μάθεις να προσκυνάς τα αρσενικά». Η Μαρία υποτάχθηκε στη θέληση μου και παραληρούσα όσο με ρούφαγε άπληστα, ξεστομίζοντας πρόστυχα λόγια που δεν είχα ξαναπεί ποτέ, ίσως να μην τα είχα ακούσει κιόλας, όμως είναι βαθιά ριζωμένα στα κύτταρα του άντρα και βγαίνουν στη επιφάνεια κάθε φορά που ξαναθυμάται με ποιες πονηριές η Εύα έγινε αφορμή να χαθεί ο παράδεισος…

Τραβούσα τα μαλλιά της δυνατά πάνω κάτω και ο πούτσος μου μπαινόβγαινε σαν μανιασμένος!  Προσπαθούσε μάταια να πει κάτι…Διαμαρτυρόταν μπουκωμένη από τον πούτσο μου αλλά δεν είδα ιδιαίτερη αντίδραση…συνέχισα να της το καρφώνω στο στόμα ενώ την έβλεπα να χαϊδεύει την κλειτορίδα της!  «θα σου σκίσω όλες της τρύπες απόψε» ξεστόμισα με βραχνή φωνή, είχε παραξενευτεί που της φερνόμουνα έτσι αλλά δε δυσανασχετούσε!  Μόλις καταλάβαινα πως τελείωνα την σταμάτησα, «καιρός να δούμε το γραπτό σου» της είπα και φύγαμε τρέχοντας για το ξενοδοχείο.

Ανεβήκαμε τα σκαλιά γρήγορα ενώ είχαμε αρχίσει να βγάζουμε τα ρούχα προκειμένου να σμίξουμε τα κορμιά μας το γρηγορότερο δυνατόν. Οι πύρινες ματιές μου έγλειφαν τις ρώγες της, τις μετέβαλλαν σε άγουρους καρπούς βατομουριάς, ύστερα ύγραιναν υπερβολικά το βελούδινο χνούδι της κοιλιάς, στέκονταν υπεροπτικά στις μαγευτικές γραμμές των γοφών και υποκλίνονταν συνθλιμμένες στο τρίγωνο της ήβης, με ακούραστη μανία να σκάψουν βαθιά για το πολύτιμο έπαθλο…τη μυστική πηγή ηδονής της.

Προσπάθησε να βρει το στόμα μου με το δικό της, αλλά την ίδια στιγμή την έπιασα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι. Τύλιξε τα πόδία της γύρω από τη μέση μου καθώς στεκόμουν μπροστά της. Τη στιγμή που έμπαινα μέσα της με μια απότομη κίνηση, η πλάτη της σφίχτηκε νιώθοντας τον να γλιστράει στα βάθη της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της ενώ τα χέρια μου την κρατούσαν δυνατά από τους γοφούς. Κρεμάστηκε από το λαιμό μου, αιχμάλωτη του ρυθμού μου. Κρατώντας την από τους γοφούς βόγκηξε νιώθοντας τον πρώτο της οργασμό να έρχεται. Η ανάσα της είχε γίνει βαριά, τα χείλη μου χώθηκαν στο λαιμό της και ενώ εκείνη νόμισε πως δεν θα μπορούσε ν’ αντέξει άλλο ένας δεύτερος οργασμός που τη ζάλισε ήρθε να τη συνταράξει.

Με είχε κατακαυλώσει με τα βογκητά και τους απανωτούς οργασμούς της. Ήμουν στα πρόθυρα ερωτικού παροξυσμού, έχοντας σχεδόν χάσει κάθε έλεγχο των πράξεων μου. Στάθηκα πίσω της και ο πούτσος μου καρφώθηκε ξανά στο μουνί της «ααααααααα έλα σκίσεεεεεεε με» ούρλιαζε καυλωμένη. «Πουτάαααανα με έκανες έλαααααα γαμιά μου…. ΕΛΑ»!  Άρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο μαζεύοντας υγρά από το μουνί της που έσταζε: Με μουγκρητά, σαν πληγωμένου ζώου προσπάθησε να αντισταθεί…. «Αφού ξέρεις…..ότι για να περάσεις το μάθημα πρέπει να στρώσεις κώλο» της είπα και απτόητος, συνέχισα να της γαμάω το μουνί ενώ τα δάχτυλα μου έγιναν δύο μέσα στον κώλο της. «Με πονάς» ίσα που πρόλαβε να ψελλίσει πριν αφεθεί σε έναν ακόμη οργασμό. Ένιωσα να πλημμυρίζει το μεστό μουνάκι με τους γλυκούς χυμούς της και θολωμένος από ατελείωτη καύλα, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλα τον πούτσο μου από το υγρό μουνί της και τον κάρφωσα στον κώλο.

Μια κραυγή πόνου έσκισε τη σιωπή της νύχτας καθώς ο πρησμένος πούτσος μου έσκιζε τα σωθικά της. Είχα πέσει πάνω της και με το βάρος μου την είχα σχεδόν ακινητοποιήσει και εξακολουθούσα αργά και με δυσκολία να γαμάω το εξαίσιο κωλαράκι της. Με τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού προσπαθούσα να την χαλαρώσω παίζοντας με τη κλειτορίδα της, καθώς ο πούτσος μου συνέχιζε να οργώνει τα δύσβατα μονοπάτια ηδονής, που όσο περνούσε η ώρα γλιστρούσε όλο και πιο εύκολα μέσα στο κώλο της. Δεν σταμάτησα, αλλά απλώς χαμήλωσα τον ρυθμό και τώρα την πηδούσα τρυφερά. «Είστε τέλειος κ. Καθηγητά» είπε και έσπρωχνε το κώλο της πάνω στο καυλί μου, δίνοντας το έναυσμα για ένα άγριο σφυροκόπημα. «Ναι καυλιάρη μου…» «ΝΑΙ… έτσι γάμα με το πουτανάκι σου..» «ΕΛΑ μη σταματάς…»

Νιώθοντας να πλησιάζω σε οργασμό, τον έβγαλα από τον κώλο της και γυρίζοντας την ανάσκελα τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο πλημμυρισμένο από υγρά μουνί της. Δεν άντεξα για πολλή ώρα ακόμη να κατακτώ τα απόμερα λιμάνια της σάρκας της. «Με ΔΕΚΑ είσαι ευχαριστημένη τη ρωτάω?» «μόνο αν το αξίζω το θέλω» μου αποκρίθηκε. «Όπως και να έχει σε γουστάρω τρελά και είσαι ο καλύτερος καθηγητής που είχα ποτέ…». Τέλος, με σβησμένα βογκητά και λιγωμένους στεναγμούς πότισα την απαλή επιφάνεια της κοιλιάς της με δονήσεις αφρισμένης θάλασσας.

Υ.Σ. Με τη Μαρία είχαμε μια όμορφη σχέση μέχρι που πήρε το πτυχίο της, αδιαφορώντας για τα κουτσομπολίστικα σχόλια φοιτητών και λοιπών καθηγητών

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κύριε flex79, συγχαρητήρια διά το νέο απόκτημα, το  Muted.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κοινοτυπο σεναριο...πολυ επιτηδευμενο στυλ...υπερβολικα παραστατικος...και που πας χωρις κοντο!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αφού τη διάβασες την ιστορία δε μου λες με δυό λόγια τι λέει γιατί εγώ δεν την διάβασα; :uglystupid:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πρόεδρος εταιρειας, πιλοτος, καθηγητής,πες μας τι έγινες μετά από όλα αυτά???? :idiot: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δούλευα τότε σε μια εταιρεία που κατασκεύαζε ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα. Έγώ είχα αναλάβει τις πωλήσεις και διεύθυνα το team των πωλητών. Όλοι οι πωλητές ήταν άνδρες. Λόγω υπερβολικής δουλειάς καθόμουν μέχρι αργά το βράδυ για να οργανώσω τις πωλήσεις.

Μία μέρα λοιπόν κι ενώ ήταν χειμώνας Παρασκευής γύρω στις οκτώ το βράδυ μουδιασμένος από την καρέκλα και το pc που έβγαζα τα στατιστικά των πωλήσεων είπα να φτιάξω ένα καφεδάκι μιας και είχα αρκετή δουλειά ακόμα.

Βγήκα από το γραφείο και περπατούσα στον διάδρομο που οδηγούσε στην κουζίνα της Εταιρείας. Έλειπαν όλοι ή μάλλον έτσι πίστευα. ¶λλες πόρτες γραφείων ήταν ανοιχτές και άλλες τελείως κλειστές. Ησυχία παντού σε βαθμό που σ'έκανε να ανατριχιάζεις. Πήγα στην κουζίνα έφτιαξα το καφεδάκι μου και πήρα πάλι τον δρόμο προς το γραφείο μου. Παντού ερημιά. . . τόση ησυχία που μπορούσα να ακούσω τα βήματά μου στην μοκέτα του διαδρόμου. Πλησίαζα προς το γραφείο και ανοίγωντας την πόρτα ακούω έναν θόρυβο από ένα άλλο γραφείο. Πραγματικά ταράχτηκα. ¶φησα τον καφέ και πήγα διστακτικά να δω. Η πόρτα μισάνοιχτη κι ένα φως αναμένο όχι πολύ δυνατό. Ανοίγω την πόρτα αλλά τίποτε δεν βλέπω. Ξαφνικά μέσα από ένα εσωτερικό χώρο του γραφείου παρουσιάζεται η Αμαλία.

Είναι μια από τις σχεδιάστριες της Εταιρείας. Καστανόξανθη,γύρω στο 1,75 , 25 χρονών λεπτή, πλούσιο στήθος και χείλη όλο υποσχέσεις. . . Τρόμαξε και η ίδια όταν με είδε. . .
Μου εξήγησε ότι έπρεπε να παραδώσει κάποια σχέδια και ότι έπρεπε να τελειώσει απόψε. Την ρώτησα αν την πείραζε να έκανα ένα τσιγαράκι και μου είπε πως και η ίδια ήθελε ένα διάλειμμα. Έτσι βρεθήκαμε να καθόμαστε στον καναπέ του γραφείου και να συζητάμε για την εταιρεία. Η Αμαλία είναι το κλειδί της εταιρείας και τα σχέδια τα δείχνει μόνο στο αφεντικό. Παραδόξως μου είπε πως ήταν πολύ προβληματισμένη μιας και δεν ήξερε αν τα σχέδια που έβγαλε θα άρεσαν. Της πρότεινα να μου τα δείξει και ύστερα από αρκετή σκέψη δέχτηκε με επιφύλαξη. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αλλά δεν ήθελα και να την απογοητεύσω. Έτσι η απάντησή μου ήταν πως αλλιώς δείχνουν στο χαρτί κι αλλιώς οταν είναι φορεμένα.

Γέλασε και μου λεέι: Δίκιο έχεις. . . περίμενε μισό λεπτό.

Πραγματικά σε λιγάκι βγαίνει φορόντας μία ρόμπα δεμένη στη μέση και πηγαίνει προς την πόρτα. Κλειδώνει κι έρχεται μπροστά μου. Ανοίγει την ρόμπα και με ρωτάει πως φαίνεται τώρα που το φοράει. Έπαθα πλάκα. . . .

Δεν τα έχασα και αφού κοίταξα επαγγελματικά το εσώρουχο έκανα την παρατήρηση αν η εφαρμογή του θα είχε διάρκεια μιας και είχε αρκετή δαντέλα το σχέδιο.
Πλησιάζει πιο κοντά και μου προτείνει να δω την ελαστικότητά του. ¶πλωσα το χέρι μου και νόμιζα πως θα καώ. Γύρισε την πλάτη της για να δω το σχέδιο κι από πίσω. . . Φυσικά και ήταν string!!!Αφού της είπα πως πραγματικά ήταν τέλειο με βιαστικές κινήσεις σηκώθηκα ξεκλείδωσα την πόρτα και πήγα στο γραφείο μου. Δεν μου αρέσει να κάνω μαλακίες στην δουλειά μου.

Ήπια με μιας το μισό καφέ και με δυο ρουφιξιές κάπνισα ένα τσιγάρο.
Πάνω που ηρεμούσα κι έλεγα να συνεχίσω την δουλειά μου ακούω χτύπο στην πόρτα. Ανοίγει και ήταν η Αμαλία. Ντυμένη κανονικά με τα ρούχα της.

Έρχεται και μου ζητάει φωτιά για να ανάψει ένα τσιγάρο. Με ρώτησε γιατί έφυγα έτσι απότομα και βρήκα μια ηλίθια δικαιολογία. Καθόταν απέναντί μου και κάπνιζε. . . Ξαφνικα σηκώνει την φουστα και ανοίγει τα πόδια της κι άρχιζε να χαιδεύει το μουνλακι της πάνω από το εσώρουχο. Έκλεισε τα μάτια κι έγειρε το κεφάλι πίσω στην καρέκλα. Οι καλτσοδέτες της τέλειες. . . Βαριά ανάσα που όλο και δυνάμωνε. Ανοίγει τα μάτια και με κοιτά. Εκεί θα μείνεις με ρωτάει?Δεν απάντησα. . . Η αποψή μου ήταν . . . όχι στην δουλειά. . . !!!

Σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μου. Σηκώνει την φούστα και κάθεται στα γονατά μου. Χαμηλώνει και αρχίζει να ξεκουμπώνει το φερμουαρ του παντελονιού μου. Πλέον δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τον βγάζει έξω και με μια κραυγη ενθουσιασμού τον βάζει στο στόμα της. Πώς χώρεσαν 20cm στο στόμα της δεν μπορώ να το καταλάβω. Έκανε ένα τσιμπούκι τέλειο. Πότε έγλειφε τον πούτσο μου και πότε τα αρχίδια μου. . .
Την σηκώνω και την ακουμπώ στο γραφείο. Σηκώνω την φούστα κι αρχίζω να φιλώ τα πόδια της. Μύριζε υπέροχα. . . Μόλις έφτασα στο μαύρο strigaki μου ήρθε η μυρωδιά από τα υγρά της. Την το έβγαλα με τα δόντια κι άρχισα να της κάνω ένα αργό και βασανιστικό γλειφομούνι. . . Φώναζε ούρλιαζε. . .

Γλείψε με γαμιά μου. . . Θέλω την γλώσσα σου στην μούνα μου. . . Έχει τρελαθει από την καύλα. . . Γάμα με τη πουτάνα. . . Θέλω πολύ γαμήσι απόψε. . . Ναι. . . Ναι. . . χύνω παιδαρά μου. . . . Χύνω η γαμιόλα. . . . Χύνωωωωωωωωωω. . . . . !!!!
Τα χύσια της γέμισαν το πρόσωπό μου που άρχιζε να τα γλείφει. . .
Σηκώνεται γδύνεται τελείως και ανεβαίνει στο γαρφείο τουρλώνοντας την κωλάρα της. . . Στην δουλειά όλοι για την κωλάρα της λέγαμε. . .

Τον τέντωνε όσο μπορούσε και με τα χέρια άνοιγε τα κωλομάγουλα. . . Τί περιμένεις γαμιά μου? Γάμα μου την μούνα. . . Θέλω να με σκίσεις. . . Δεν το βλέπεις πόσο γαμημένη γυναίκα είμαι. . . ? κι άνοιγε οσο μπορούσε την κωλάρα της.
Ο πούτσος μου είχε πιάσει κόκκινα. . . Με την μία της τον κάρφωσα βαθειά μέσα της. . . Ουρλιαξε από καύλα. . . Βαθειά ψωλαρά μου. . . Σκίσε την σε παρακαλώ. . . Τι γαμήσι τρώω απόψε η γαμιόλα. . . !!!

Της τον έβαζα όσο πιο βαθειά μπορούσα και οσο το δυνατόν πιο γρήγορα. . . !!!Κούναγε την λεκάνη της για να μπεί ακόμα πιο πολύ. . . ¶πατη ήταν. . . !!!
Γυρίζει ανάσκελα και μου ανοίγει τα πόδια. . . Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της. . . Με μιας βυθίστηκα πάλι μέσα της. . . Σήκωνω την λεκάνη και ούρλιαζε. . .
Σταματώ και την βάζω μπρούμητα στη μοκέτα. . . Της σηκώνω την κωλάρα και με μια κίνηση τον βυθίζω στην κωλάρα της. . . Ούρλιαξε από καύλα κι άρχιζε πάλι να παραλειρεί. . . !!!Αυτό ήθελα γαμιά μου. . . Αχχχχ. . . . Ναι. . . . . Τί καυλί είναι αυτό. . . ?Τον θέλω όλο. . . Κάνεμε να μην μπορώ να περπατήσω. . . Γάμα την πουτάνα . . . Γάμα με την ξεκωλιάρα την γυναίκα που θέλει τον πούτσο σου. . . . Τί γαμήσι μου κάνεις. . . !!!!
Οι βυζάρες της είχαν βγει από το σουτιεν και παλόντουσαν. . . Τις άρπαξα με τα χέρια και τις μάλαζα ενώ την γαμούσα από τον κώλο. . .

Ξαφνικά κοιτάζω δίπλα μου και βλέπω ένα διακοσμιτικό κερι που ήταν στο τραπεζακι. . . Το αρπάζω και χωρίς να το καταλάβει της το κάρφωσα στην μουνάρα της. . . Έτσι δεν σου αρέσει να γαμιέσαι μωρή πουτάνα. . . ?της είπα. . .
Ναι μωρό μου αυτό είναι σκισεμε την καργιόλα από παντού. . . τα θέλω και στις δύο τρύπες μου. . . έλα χύνω η πουτάνα . . . . . χυυυυνωωωω. . . η καργιόλα η γυναίκα. . . !!!Χύνωωωωωωωωωω. . . !!!!

Πραγματικα το κερί πήγε να λιώσει από την φωτιά που είχε το μουνί της. . . Δεν σταμάτησα και συνέχισα να την καφώνω από πισω. .

Τελειώνω της λέω και γυρίζει απότομα και μου τον παίρνει στο στόμα. . . Θέλω να τα καταπιώ όλα . . . τα θέλω όλα. . . και με μιας άρχισε να καταπίνει τον πίδακα που έβγαζα. . . Τα ήπιε όλα με έγλυψε τόσο που δεν χρειαζόταν να σκουπιστώ. . .
Σηκώθηκε ντύθηκε. . . και πήγε προς την πόρτα. Σταμάτησε γύρισε πίσω,πήρε το κερί και χάθηκε στον διάδρομο προς το γραφείο της. Δεν μου είπε ούτε κουβέντα. . . ούτε ένα γειά. . . !!!

Αφού έκανα ένα τσιγάρο βλέπω τα mail μου και μου είχε στείλει ένα που έλεγε. . .
Το ήθελα εδώ και έξι μήνες να με γαμήσεις. . . Τα σχέδια ήταν πρόφαση. . . Αν χρειαζόταν θα καθόμουνα όλο το βράδυ για να βρω ευκαιρία και να με γαμήσεις. . .
Το αν θες να ξαναγίνει το αφήνω στην κρίση σου. . . το κερί θα μου θυμήζει το αποψινό. . .

Και κάτι τελευταίο. . . όταν μπήκα στο γραφείο σου την πόρτα την έκλεισα,αλλά όταν βγήκα η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. . . !!!

Τον μόνο που είδα εγώ εκείνο το βράδυ φεύγοντας ήταν μία Ρωσσοπόντια καθαρίστρια γύρω στα 25 χρονών. . . που με χαιρέτησε με σπαστά Ελληνικά και με γελάκια. . . !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom