Kλωνος του πλεζουρα ειναι για να μπει μετα ο απλυτος να μας γραψει την μαλακια του οτι ταχα ξερει.Ειναι για πολλα γιαουρτια ο τυπος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πρόστυχη!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aggeloskalos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eδω ο aggeloskalos δεν ξερει τι σχημα εχει το μουνι θα παει να κανει παρτουζα σε τσονταδικο.
αχααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ
είσαι καλός εσύ!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
+1 όπως τα λέει ο παίχτης είναι,απ τα πουστράκια δεν κινδυνεύεις απ τους κωλομπαράδες δεν ξέρωδεν παιζει..
το συστημα αυτοπροστατευεται..
οι γαμιαδες ειναι αρρωστακια..
αν βρεθει καραγκιοζης που παει να τους χαλασει την δουλεια,τον σουταρουν..
το ιδιο ισχυει παντου..
& στο πεδιο του αρεως που γινονται τετοια σκηνικα με ζευγαρια & στον λυκαβητο & αλλου..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ αν δεν εχετε εμπειρια επι του θεματος..
καλη η πλακα αλλα τετοια πουτανακια οπως του παιχτη,χρειαζονται στην πιατσα..
οποιος δεν γουσταρει να πλεξει πουλοβερακι σπιτι του..
ΤΕΛΟΣ..
συνεχιστε το σπαμαρισμα..
aggeloskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει......Στο θεμα τωρα.Και εγω παντρεμενος ειμαι και εχω βρει ξεκωλο και ξεσκιζω.Τελος.Μου βγαζει γουστα και την ταπεινωνω τρελα.Δεν με απασχολει αν θα την γαμισουν γιατι και αυτη αυτο θελει.Για την σωματικη μου ακεραιοτητα ανησυχω.Αυτη ειναι σιγουρο πως θα στυψει καβλια εκει μεσα.Αλλα διαβασα το thread για τα τσοντοσινεμα και απο οτι καταλαβα μονο πουστηδες εχει εκει μεσα.....οποτε μαλλον δεν θα παιξει και τιποτε με το πουτανι...αλλα εσεις θα ξερετε καλυτερα......
υ.γ:τετοιες ψωλες γυναικες πρεπει να τις ταπεινωνουμε τρελα αλλα ποτε να μην ξεχναμε την καποτα μαγκες.......
υ.γ:τετοιες ψωλες γυναικες πρεπει να τις ταπεινωνουμε τρελα αλλα ποτε να μην ξεχναμε την καποτα μαγκες.......
Επισκέπτης
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Για την σωματικη μου ακεραιοτητα ανησυχω.
Αλλα διαβασα το thread για τα τσοντοσινεμα και απο οτι καταλαβα μονο πουστηδες εχει εκει μεσα.....
αυτα καταλαβες απο οσα εγραψα???
οκ..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κορυφαια ατακα!Βλαχογερμανε εγραψες(αν και παοκτσης,πως το παθες?)ελα σε μενα
εχω home cinema
Αλεκος_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
αν θες ερχομαι εγω
και εγω.
lol και ασφαλεια θα εχουμε και το ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ;)και εγω.
φιλαρακι μην κολλας δοκιμασε καλυτερα το σταρ Αγ κωνσταντινου εχει πεσει και μια μικρη ανακαινιση αλλα εχει και πριβε αιθουσες. Αν πας στο κοινοχρηστο χωρο δεν προκειται να γινει και τπτ επικυνδυνο με την μιση δυναμη της Ελας απ εξω και το προσωπικο του σταρ εμπειρο σε αναστατωσεις.
aggeloskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
pleasuregiver αυτα διαβασα στο thread για τα τσοντοσινεμα.δεν ειπα οτι αυτο καταλαβα.αν θες στειλε pm πιο αναλυτικο η με εμπειριες που μπορει να εχεις με γκομενες μονο σε τετοια μερη...
aggeloskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πριβε αιθουσες???φιλαρακι μην κολλας δοκιμασε καλυτερα το σταρ Αγ κωνσταντινου εχει πεσει και μια μικρη ανακαινιση αλλα εχει και πριβε αιθουσες. Αν πας στο κοινοχρηστο χωρο δεν προκειται να γινει και τπτ επικυνδυνο με την μιση δυναμη της Ελας απ εξω και το προσωπικο του σταρ εμπειρο σε αναστατωσεις.
Επισκέπτης
οτι ειχα να γραψω το εγραψα δημοσιως,οτι καταλαβες-καταλαβες..pleasuregiver αυτα διαβασα στο thread για τα τσοντοσινεμα.δεν ειπα οτι αυτο καταλαβα.αν θες στειλε pm πιο αναλυτικο η με εμπειριες που μπορει να εχεις με γκομενες μονο σε τετοια μερη...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μπα μην το λες... δεν θα πληρώσει ποτέ υδραυλικό, ηλεκτρολόγο...τυχερος αυτος που θα τη παντρευτει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 97K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις