aggeloskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
18 Ιουλιου ο γαμος.......αντε και στα δικα μας οι ανυπαντροι.......
Ρε ρίξε μια ειδοποίηση στον τύπο. Αλληλεγγύη ρε ! αυτά τα ψωλέο δεν πρέπει να παντρεύονται!18 Ιουλιου ο γαμος.......αντε και στα δικα μας οι ανυπαντροι.......
σωστός... μάθε αν το παλικάρι είναι κανένας κακομοίρης που κοιτάει η τσούλα να του τα φάει και πήγαινε και ρίξ' του 2 φωνήεντα.Ρε ρίξε μια ειδοποίηση στον τύπο. Αλληλεγγύη ρε ! αυτά τα ψωλέο δεν πρέπει να παντρεύονται!
Παντως το topic μου φαινεται πολυ μουφα.Και αρχιζω και πιστευω και εγω πως προκειται για κλωνο που κανει ερωταπαντησεις στον εαυτο του με ξεχωριστους λογαριασμους.....
για να δουμε απλα μεχρι που μπορει να φτασει η ηλιθιοτητα καποιωνπάντως είναι εντυπωσιακό ότι κάποιοι απαντάτε σοβαρά.
πραγματικα ειναι τρελλο βιτσιο.εγω οταν φοιτητης γαμαγα μια Θεα η οποια ήθελε να έχει ανοικτά τα παραθυρα οταν την πηδαγαμε για να τη βλέπουνε κάτι μαστόροι απεναντι.Κατα τα αλλα οταν της ελεγα να τα καταπιει η να τη χυσω στη μαπα μου εσπαγε τα αρχιδια,"και τι με περασες κτλ"...ασε που κουλουρι δεν επαιξε ποτέ.Πάντως πιστευω οτι η "ηδονοπρόσκληση" όπως λέγεται το φαινόμενο αυτό΄στην ουσία φανερώνει πόσο καταπιεσμένες είναι...Παράτα την ρε την καργιόλα...αυτή είναι επικίνδυνη...σε πρώτη φάση κάνε εξετάσεις...η γυναίκα είναι άρρωστη...συμφωνώ με τον πλε...και θα το πάω πιο μακριά:πρόσεξε μην γαμήσουν και εσένα μέσα στο σινεμά και δεν μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα κανά μήνα μετά....
ποιά ηλιθιότητα ρε φίλε? το οτι απαντάς σε ένα θέμα ακόμα κι αν είναι φανταστικό είναι ηλίθιο? με τα φιλαράκια σου δεν κάνεις ποτέ υποθετικές συζητήσεις ? και ποιός χέστηκε στην τελική αν θα γαμήσει ο άλλος στο μπουρδελοσινεμά τη πηδιόλα!γνώμες εκφράζονται και απόψεις παρατίθενται! αιντε όλοι ανιχνευτές κλώνων γίνατε που στ' αρχίδια σας θα πρεπε να είναι !για να δουμε απλα μεχρι που μπορει να φτασει η ηλιθιοτητα καποιων
Θεά η θεία παίχτη?πραγματικα ειναι τρελλο βιτσιο.εγω οταν φοιτητης γαμαγα μια Θεα η οποια ήθελε να έχει ανοικτά τα παραθυρα οταν την πηδαγαμε για να τη βλέπουνε κάτι μαστόροι απεναντι.Κατα τα αλλα οταν της ελεγα να τα καταπιει η να τη χυσω στη μαπα μου εσπαγε τα αρχιδια,"και τι με περασες κτλ"...ασε που κουλουρι δεν επαιξε ποτέ.Πάντως πιστευω οτι η "ηδονοπρόσκληση" όπως λέγεται το φαινόμενο αυτό΄στην ουσία φανερώνει πόσο καταπιεσμένες είναι...
την πηδαγα οχι πηδαγαμε....επισης μακαρι να πηδαγα καμια θεια...αυτη η μουναρα ηταν μονο βιτσιοζα..ηθελε καμερες κτλ αλλα απο γαμησι ξενερωτη...μακαρι να πηδαγα τοτε καμια θεια αλλα που...πραγματικα ειναι τρελλο βιτσιο.εγω οταν φοιτητης γαμαγα μια Θεα η οποια ήθελε να έχει ανοικτά τα παραθυρα οταν την πηδαγαμε για να τη βλέπουνε κάτι μαστόροι απεναντι.Κατα τα αλλα οταν της ελεγα να τα καταπιει η να τη χυσω στη μαπα μου εσπαγε τα αρχιδια,"και τι με περασες κτλ"...ασε που κουλουρι δεν επαιξε ποτέ.Πάντως πιστευω οτι η "ηδονοπρόσκληση" όπως λέγεται το φαινόμενο αυτό΄στην ουσία φανερώνει πόσο καταπιεσμένες είναι...
κρίνεις εξ ιδίων. δεν με θεωρώ καθόλου μαλάκα50 άτομα διαβάζουν κι άλλοι σχεδόν 50 "μαλάκες" απαντήσαμε....
έχει και " " συνάδελφε, μη χαλιέσαι χωρίς λόγο, όλα οκκρίνεις εξ ιδίων. δεν με θεωρώ καθόλου μαλάκα
Σε εισαγωγικα τα εχει ρε φιλε,μη χαλιεσαι αμεσως κι εσυ...κρίνεις εξ ιδίων. δεν με θεωρώ καθόλου μαλάκα
ψάξε αν υπάρχει θρεντάκι για θείτσες με τσεμπέρι να βγάλεις το άχτι σουτην πηδαγα οχι πηδαγαμε....επισης μακαρι να πηδαγα καμια θεια...αυτη η μουναρα ηταν μονο βιτσιοζα..ηθελε καμερες κτλ αλλα απο γαμησι ξενερωτη...μακαρι να πηδαγα τοτε καμια θεια αλλα που...