aggeloskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια.εχω γνωρισει μια γκομενα εδω και εναν χρονο, αραβωνιασμενη που παντρευεται το καλοκαιρι.Σουπερ μωρο και τελειως πορνη.Βγαζει τρελα γουστα.Οι φιλοι μου εχουν τρελλαθει.Κοινως η γκομενα ειναι τρελη παρτολα και ψοφαει για παρτουζα.Και να φαναστειτε πως οταν την γνωρισα το επαιζε μυξοπαρθενα.Το προβλημα ειναι το εξης ομως.Τον τελευταιο καιρο εχει μια φαντασιωση που ακομα και εγω δεν ξερω κατα ποσο μπορω να ακολουθησω.Το πουτανι ειχε παει κεντρο και ειδε ενα τσοντοσινεμα πισω απο τον ΧΟΝΤΟ στην Ομονοια και μου τα εχει πρηξει να παμε να γαμηθουμε εκει μεσα και να μας βλεπουνε.Πηγα και τσεκαρα το μερος απεξω και μου φανηκαν λιγο περιεργα τα πραγματα.Δεν μπηκα μεσα αλλα δεν εβλεπα και πολυ νορμαλ κοσμο απεξω.Το προβλημα μου δεν ειναι μην την παω και την γαμησουνε.Νομιζω οτι αυτο θελει και αυτη.Επειδη δεν εχω εμπειρια απο τετοια μερη αν καποιος γνωριζει να μου πει τη παιζει εκει μεσα απο επικυνδυνοτητα πρωτα απο ολα και μετα απο ολα τα αλλα....Εχει παει ποτε κανενας με γκομενα εκει????Υπαρχουν και αλλα τετοια σινεμα που θα μπορει να γινει τετοια φαση???