Νέα

πρόστυχη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggeloskalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aggeloskalos

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.εχω γνωρισει μια γκομενα εδω και εναν χρονο, αραβωνιασμενη  που παντρευεται το καλοκαιρι.Σουπερ μωρο και τελειως πορνη.Βγαζει τρελα γουστα.Οι φιλοι μου εχουν τρελλαθει.Κοινως η γκομενα ειναι τρελη παρτολα και ψοφαει για παρτουζα.Και να φαναστειτε πως οταν την γνωρισα το επαιζε μυξοπαρθενα.Το προβλημα ειναι το εξης ομως.Τον τελευταιο καιρο εχει μια φαντασιωση που ακομα και εγω δεν ξερω κατα ποσο μπορω να ακολουθησω.Το πουτανι ειχε παει κεντρο και ειδε ενα τσοντοσινεμα πισω απο τον ΧΟΝΤΟ στην Ομονοια και μου τα εχει πρηξει να παμε να γαμηθουμε εκει μεσα και να μας βλεπουνε.Πηγα και τσεκαρα το μερος απεξω και μου φανηκαν λιγο περιεργα τα πραγματα.Δεν μπηκα μεσα αλλα δεν εβλεπα και πολυ νορμαλ κοσμο απεξω.Το προβλημα μου δεν ειναι μην την παω και την γαμησουνε.Νομιζω οτι αυτο θελει και αυτη.Επειδη δεν εχω εμπειρια απο τετοια μερη αν καποιος γνωριζει να μου πει τη παιζει εκει μεσα απο  επικυνδυνοτητα πρωτα απο ολα και μετα απο ολα τα αλλα....Εχει παει ποτε κανενας με γκομενα εκει????Υπαρχουν και αλλα τετοια σινεμα που θα μπορει να γινει τετοια φαση???

Pumpik

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
A,το πορνοσινεμα Aβερωφ λες.Να μας πεις ποτε θα πατε να ερθουμε να σας θαυμασουμε.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μην την πας.θα στην γαμησουν,θα στην πεσουν και σενα οι γκειαδες και αν σπαστεις θα γινει κανα σκηνικο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλησπερα παιδια.εχω γνωρισει μια γκομενα εδω και εναν χρονο, αραβωνιασμενη  που παντρευεται το καλοκαιρι.Σουπερ μωρο και τελειως πορνη.Βγαζει τρελα γουστα.Οι φιλοι μου εχουν τρελλαθει.Κοινως η γκομενα ειναι τρελη παρτολα και ψοφαει για παρτουζα.Και να φαναστειτε πως οταν την γνωρισα το επαιζε μυξοπαρθενα.Το προβλημα ειναι το εξης ομως.Τον τελευταιο καιρο εχει μια φαντασιωση που ακομα και εγω δεν ξερω κατα ποσο μπορω να ακολουθησω.Το πουτανι ειχε παει κεντρο και ειδε ενα τσοντοσινεμα πισω απο τον ΧΟΝΤΟ στην Ομονοια και μου τα εχει πρηξει να παμε να γαμηθουμε εκει μεσα και να μας βλεπουνε.Πηγα και τσεκαρα το μερος απεξω και μου φανηκαν λιγο περιεργα τα πραγματα.Δεν μπηκα μεσα αλλα δεν εβλεπα και πολυ νορμαλ κοσμο απεξω.Το προβλημα μου δεν ειναι μην την παω και την γαμησουνε.Νομιζω οτι αυτο θελει και αυτη.Επειδη δεν εχω εμπειρια απο τετοια μερη αν καποιος γνωριζει να μου πει τη παιζει εκει μεσα απο  επικυνδυνοτητα πρωτα απο ολα και μετα απο ολα τα αλλα....Εχει παει ποτε κανενας με γκομενα εκει????Υπαρχουν και αλλα τετοια σινεμα που θα μπορει να γινει τετοια φαση???
πριν πας πλύνε και τον κώλο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φιλε θα παει.... with or without you........οποτε....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ελα σε μενα
εχω home cinema
μου θύμισες ένα σκετσάκι που ένας(ζελεδιασμένος απομεινάρι της δεκαετίας του '80) την έπεφτε σε μια γκόμενα( καραχαζή του κερατά) και της πετάει την θεική ατάκα:
"πάμε σπίτι μου έχω νόβα"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια.
ακου παιχτη & μια σοβαρη απαντηση αν οντως ισχυει οτι μας περιγραφεις..
επικινδυνοτητα ΜΗΔΕΝ..
απλα καποιος πουστης θα τσαντιστει γιατι του "κλεψατε" τους γαμιαδες & θα σας δωσει στο μαγαζι..
θα σκασει λοιπον καποιος υπαλληλος & θα σας την σπασει πανω στο καλυτερο..
τιποτε παραπανω-τιποτε λιγοτερο..
Υ.Γ το εχω ζησει το σκηνικο απεναντι απο του κτιστακη στην αγ.κων/νου..

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
δε λέει.εχω γνωστο που πήγαινε σε τσονταδικα και μου έλεγε ότι πανε μόνο ψυχακιδες ομοφυλοφιλοι.Πανε πουστηδες και κολομπαραδες μονο εκει μεσα.οποτε πες στη γκομενα οτι επειδη χυνουν στα καθισματα κτλ παιζει να κολησετε ηπατιτιδα

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δε λέει.εχω γνωστο που πήγαινε σε τσονταδικα και μου έλεγε ότι πανε μόνο ψυχακιδες ομοφυλοφιλοι.Πανε πουστηδες και κολομπαραδες μονο εκει μεσα.οποτε πες στη γκομενα οτι επειδη χυνουν στα καθισματα κτλ παιζει να κολησετε ηπατιτιδα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παράτα την ρε την καργιόλα...αυτή είναι επικίνδυνη...σε πρώτη φάση κάνε εξετάσεις...η γυναίκα είναι άρρωστη...συμφωνώ με τον πλε...και θα το πάω πιο μακριά:πρόσεξε μην γαμήσουν και εσένα μέσα στο σινεμά και δεν μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα κανά μήνα μετά....

Επισκέπτης
πρόσεξε μην γαμήσουν και εσένα μέσα στο σινεμά και δεν μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα κανά μήνα μετά....
δεν παιζει..
το συστημα αυτοπροστατευεται..
οι γαμιαδες ειναι αρρωστακια..
αν βρεθει καραγκιοζης που παει να τους χαλασει την δουλεια,τον σουταρουν..
το ιδιο ισχυει παντου..
& στο πεδιο του αρεως που γινονται τετοια σκηνικα με ζευγαρια & στον λυκαβητο & αλλου..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ αν δεν εχετε εμπειρια επι του θεματος..
καλη η πλακα αλλα τετοια πουτανακια οπως του παιχτη,χρειαζονται στην πιατσα..
οποιος δεν γουσταρει να πλεξει πουλοβερακι σπιτι του..
ΤΕΛΟΣ..
συνεχιστε το σπαμαρισμα..

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εκει που θασαι πανω στο σκηνικο με την καργιολιτσα...μην παραξενευτεις αν δεις απο διπλα σου κανα τριχωτο κωλαρακι να ξυνεται...και καμια πουτσα κατω απο το καθισμα να χτυπαει επιβλητικα το πλαστικο περιμενοντας να παρει σειρα.. :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν παιζει..
το ιδιο ισχυει παντου..
& στο πεδιο του αρεως που γινονται τετοια σκηνικα με ζευγαρια & στον λυκαβητο & αλλου..

εμεις δεν εχουμε παει σε τσονταδικα κ δεν ξερουμε τι παιζει....ασε μας ρε παιχτη

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν παιζει..
το ιδιο ισχυει παντου..
ΤΕΛΟΣ..
συνεχιστε το σπαμαρισμα..

εγώ όντως δεν έχω τέτοιες εμπειρίες... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως φιλε πρωτο σου μηνυμα,τιτλος ατραξιον,εξυμνηση της πουτανιας της γκομενας,εβαλες και τσοντοσινεμα μεσα να φτιαξεις σκηνικο,σιγουρα δεν εισαι κανας κλωνος?????????????????

Pumpik

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kλωνος του πλεζουρα ειναι για να μπει μετα ο απλυτος να μας γραψει την μαλακια του οτι ταχα ξερει.Ειναι για πολλα γιαουρτια ο τυπος

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παντως φιλε πρωτο σου μηνυμα,τιτλος ατραξιον,εξυμνηση της πουτανιας της γκομενας,εβαλες και τσοντοσινεμα μεσα να φτιαξεις σκηνικο,σιγουρα δεν εισαι κανας κλωνος?????????????????

λεπτομέρειες... :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom