μαγκεσ καλα ολα,αλλα διακρινω απο πολλουσ μια προσπαθεια ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΙΑΣ..Οχι ρε μαγκεσ,ΠΟΥΤΑΝΕΣ ειναι..κ δεν ειμαι ρατσιστησ η μισογυνησ αλλα μην μασ τισ βγαλετε κ κακομοιρεσ κ αδικημενεσ απτην ζωη.ΠΟΥΤΑΝΕΣ που το κανουν για την ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ευκολη ζωη..
αγαπουλινη η φωτουλινι η οπωσ στο διαολο σε λενε,θα μου το λεγεσ απο κοντα αυτο?κοτα-επαναστατη-κομητη του διαδυκτιου.. σιγα τον κοπο μαγκεσ,ευκολο χρημα,καλοπεραση κ χαρα στα σκελια ψαχνουν οι κυριεσ..υπαρχουν ΠΑΝΤΑ κ οι εξαιρεσεισ αλλα ελαχιστεσ..κ δεν τισ λυπαμαι που κρυβονται στην γειτονια,ασ γινονταν καθαριστριεσ,ραφτριεσ κλπ.
δεν διαφωνω,καλο να γαμασ με 20ρικο ΑΛΛΑ αλλο αυτο κ αλλο οτι ειναι ηρωιδεσ..τοτε να ανοιξουμε ενα τοπικ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ?θελω να πω,εδω μεσα καποιοι προσπαθουν συνεχωσ να μασ πεισουν οτι ειναι κατι διαφορετικο απο απλεσ πουτανεσ.ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟι κ κανουν οτι κ εμεισ τον ελευθερο χρονο τουσ,αλλα οχι κ να αναδειξουμε κ σε καθημερινο θεμα,πωσ περνα την μερα τησ μια πουτανα.πονηρο με τασεισ γλυψιματοσ κ υποταγησ στισ πουτανεσ? δειχνε
δεν τοχα σκεφτει οτι καποιοι μπορει να θαυμαζουν τισ πουτανεσ.τοτε παω πασο,αλλα μου εξηγεισ αν θεσ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ?
Συναγωνιστή κανένας δεν θέλει να αγιοποίηση την πορνεία….σίγουρα όμως για να είμαστε εδώ και να γράφουμε είναι κάτι σημαντικό για την ζωή μας…αν εσένα δεν είναι, τότε γράφεις σε λάθος χώρο. Αν είναι εύκολη η ζωή τους και τα λεφτά που βάζου, απάντησαν σε αυτό:
Και κατι αλλο... ευκολο επαγγελμα με λεφτα δεν υπαρχει. Αλλιως αν ηταν ευκολο οι μισες γυναικες θα ηταν πουτανες.
Δηλαδή…είμαστε όλοι υπεράνω….όλοι το χρήμα κοιτάμε….δεν είμαστε καλύτεροι…αλλιώς ας πάμε πάνω στην κορφή ενός βουνού και κα ζούμε εκεί…δεν πιστεύω να θέλει να το σκεφτεί κανείς…
Δεν είπε κανένας να τις λυπηθούμε….και ούτε κάνουν αυτή την δουλεία για να τις λυπηθούμε…αλλά ένα είναι σίγουρο ότι δεν το κάνουν για την καλοπέραση και την χαρά στα σκέλια….σκέψου τω εαυτό σου να πρέπει να ικανοποιήσεις 30 με 40 κοπέλες καθημερινά…πόσο θα χαιρόσουν;
Αν ανοίξει ένα τοπίο «ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ» εδώ μέσα…το λιγότερο πού θα κάνουν είναι να σε πάρουν με τις ντομάτες….Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στους οίκους ανοχής και της ιερόδουλες και πρέπει να το σεβόμαστε. Εξάλλου σου ανάφερα, αν δεν σε εκφράζει ο χώρος γιατί είσαι εδώ…μήπως αυτό πρέπει να σκήτης πρώτα…και δεν σου φτενέ σε τίποτα οι κοπέλες… «απλές πουτάνες» τι σημαίνει αυτό…; Υπάρχουν και οι «σύνθετες πουτάνες» ή «υπερπουτάνες» ή αλλιώς «σουπερπούτανες». Νομίζω παίζουμε με τις λέξεις… Η πουτανιά σε μια γυναίκα είναι κάτι το αφηρημένο…και δυστυχώς ή ευτυχώς το έχουν όλες, αλλιώς δεν θα μας άρεσαν. Είναι πράγματι αυτό που κεντρίζει έναν άντρα και νιώθει ότι του αλλάζει την ζωή…
Το να θαυμάσει ένα άνθρωπο ή μια κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα, πρέπει να τον γνωρίσεις. Εσύ το μόνο που κανείς με αυτές τις κοπέλες ίνα να πηγαίνεις και να αδειάζεις τι γράσου. Ποτέ σου δεν προσπάθησες να γνωρίσεις… τον άνθρωπο που είχες απέναντι σου, γιατί το έβλεπες σαν μια τρυπά για να αδειάσεις τα υγρά σου, γιατί αυτό έμαθες, αυτό σου έμαθε η μητέρα σου , αυτό σου έμαθε ο πατέρας σου, αυτό σου έμαθε όλοι η κοινωνία. Δεν σε κατηγορώ. Θα σε κατηγορήσω στο ότι ποτέ δεν έβαλες το μυαλό σου να σκεφτεί και προσπαθείς να έχεις άποψη για το θέμα.
Πως μπορείς και μιλάς για την προσωπική ζωή μιας ιερόδουλης, από την στιγμή που δεν έχεις γνωρίσει καμία προσωπικά και στην προσωπική της ζωή. Που παύτε δεν ασχολήθηκες το τι προβλήματα μπορεί να έχει, το τι μπορεί να νιώθει και να αισθάνεται. Όλα τα διαγράφουμε με την δικαιολογία «πληρώνετε»… αυτό είναι το επίπεδο μας…
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορεί μια κοπέλα να κάνει αυτή την δουλεία, να είναι μητέρα, και να έχει ψυχή μικρού παιδιού…; Δεν θα μπορέσεις να απάντησης…
Τότε θα αρχίζεις να Θαυμάζεις κάποια πράγματα….και να αισθάνεσαι μικρός…
Δεν ήμαστε Θεοί, η μετριοφροσύνη ποτέ δεν έβλαψε…