Νέα

Προσωπική ζωή ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιούς πιστεύετε ότι πηγαίνουν οι πουτάνες στην προσωπική ζωή;

• Aνδρες

Ψήφοι: 56 52,8%
  • Γυναίκες

Ψήφοι: 5 4,7%
  • Και με τα δύο φύλα

Ψήφοι: 45 42,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    106

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Kinsey τι θες τωρα να πεις?αυτα τα εχουν πει ΔΕΚΑΔΕΣ πριν απο εσενα,τι θες τωρα να κανεις??να πεις οτι ειναι ηρωιδες και να γλιτωσεις λιγα ευρω απο καποια πόρνη που θα της πεις το νικ σου ?γιατι αυτο υποψιαζομαι οτι πατε να κανετε μερικοι!

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Kinsey τι θες τωρα να πεις?αυτα τα εχουν πει ΔΕΚΑΔΕΣ πριν απο εσενα,τι θες τωρα να κανεις??να πεις οτι ειναι ηρωιδες και να γλιτωσεις λιγα ευρω απο καποια πόρνη που θα της πεις το νικ σου ?γιατι αυτο υποψιαζομαι οτι πατε να κανετε μερικοι!

Μπραβο ρε μπουφο το βρηκες.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
?να πεις οτι ειναι ηρωιδες και να γλιτωσεις λιγα ευρω απο καποια πόρνη που θα της πεις το νικ σου ?γιατι αυτο υποψιαζομαι οτι πατε να κανετε μερικοι!

Αυτά που λες είναι απαράδεκτα.Θα πάω στην Κατερίνα να της πω να γαμήσω τσάμπα επειδή έγραψα θετικά για τη δουλειά της;"Στο μουνί μου" θα απαντήσει η Κατερίνα.Έπειτα,υπάρχει και πρακτικός λόγος να αποδείξει κάποιος το nickname του.Δεν έχει βγάλει κάρτα μέλους το bourdela.com :2funny:

Στην Κατερίνα δεν έχω πάει ποτέ.Άλλες κοπέλες που προτιμώ δεν μπαίνουν στο φόρουμ.Οπότε εγώ δεν επιδιώκω κανένα όφελος.Και ξέρεις κάτι;Είναι πολλές οι φορές που επειδή γούσταρα μια κοπέλα της έδωσα έξτρα λεφτά μετά το πήδηγμα.Είτε 5 είτε 10€.Έτσι γιατί γούσταρα.

Οπότε τις υποθέσεις σου να τις κρατάς για τον εαυτό σου.Δεν είμαι υποχρεωμένος να συμφωνώ μαζί σας.

Επισκέπτης
Αν θες να αντιτεθεις στην μυθοποιηση των κοινων γυναικων τοτε καποια στιγμη θα ηθικολογησεις.Δεν γινεται αλλιως,και πολλοι εδω μεσα μυθοποιουν και ηρωοποιουν γυναικες που(συνηθως οχι παντα)δεν εχουν φραγμους οχι ηθικους,αλλα γενικοτερα.

Εχω βρεθει με κοινες γυναικες,οπως οι περισοτεροι εδω μεσα,και μου ειναι δυσκολο να κουνησω το δαχτυλο ακομη και μεσα στην ανωνυμια του διαδικτυου,αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Οι περισσοτερες ειναι πραγματικα νουμερα,οσες δεν ειναι μαζευουν οσα τους χρειαζονται και την κανουν.Εγκαιρως.

Στο τελος-τελος παρολη ολη την συμπαθεια για τις εταιρες,η μικρη που βγαζει κιρσους φτιαχνοντας καφεδες στο everest ορθια,ισως πρεπει να εχει προτεραιοτητα σε αυτο το 'respect'.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Fazer600 ρωτα τους παλαιοτερους να μαθεις αν αυτη ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΗ καποιον μαλακακων..

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Fazer600 ρωτα τους παλαιοτερους να μαθεις αν αυτη ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΗ καποιον μαλακακων..

Αν κάποιοι το έκαναν δε σημαίνει ότι θα το κάνω κι εγώ.Δεν έχω ανάγκη να γλυτώσω 20€.Τα χαλάω σε άλλες μαλακίες,δε θα τα δώσω να γαμήσω;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Βρε αποβιταμινωμενη χλωροφυλλη…
Τι είναι αυτά που λες?
Που ετσι όπως σε φανταζομαι από την αγαμια…
θα εχουν πιασει πιτυριδα τα φρυδια σου…και η
πατουσα σου θα ψαχνει απεγνωσμενα τον κολο σου
να του δωσει κλωτσια?
Ποιος θα είναι αυτος που θα παει να γαμησει με 20 γιουρο
και θα γλυψει κι ολας και την πουτανα για να γινει εκπτωση?
Μαθε….
Ότι με ολους αυτους που μιλας εδώ μεσα…δεν είναι γυφτοι
σαν εσενα….
Αλλά όταν τους αρεσει κατι….ειτε πουτανα είναι ειτε όχι…
τα ωραια τους λεφτα θα τα χαλασουν…γιατί ετσι γουσταρουν..
Αλιμονο από σενα….που από τα γραφομενα σου…ψαχνεις καποιον..
να σου το επιβεβαιωσει..
Αλλά δεν προκειται να βρεις…
Βγαλε λοιπον καρτα αποριας….κι αμα βρεθει καμια απορη πουτανα…
τραβα να κανεις παρεα….
Εγω να βλεπω?

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στο τελος-τελος παρολη ολη την συμπαθεια για τις εταιρες,η μικρη που βγαζει κιρσους φτιαχνοντας καφεδες στο everest ορθια,ισως πρεπει να εχει προτεραιοτητα σε αυτο το 'respect'.

Αν ειναι να βαζουμε προτεραιοτητες στο respect τοτε τη χασαμε τη μπαλα. Δεν εχει νοημα να λες σεβομαι το σκουπιδιαρη περισσοτερο απο τη καθαριστρια, η σεβομαι την ιεροδουλο περισσοτερο απο το κοριτσι των Everest. Το προβλημα ειναι οτι καποιοι, λογω παλαιομοδιτικων ιδεων και κομπλεξ, δεν χωνευουν την ιδεα οτι και η ιεροδουλος αξιζει σεβασμου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν θες να αντιτεθεις στην μυθοποιηση των κοινων γυναικων τοτε καποια στιγμη θα ηθικολογησεις.Δεν γινεται αλλιως,και πολλοι εδω μεσα μυθοποιουν και ηρωοποιουν γυναικες που(συνηθως οχι παντα)δεν εχουν φραγμους οχι ηθικους,αλλα γενικοτερα.

Εχω βρεθει με κοινες γυναικες,οπως οι περισοτεροι εδω μεσα,και μου ειναι δυσκολο να κουνησω το δαχτυλο ακομη και μεσα στην ανωνυμια του διαδικτυου,αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Οι περισσοτερες ειναι πραγματικα νουμερα,οσες δεν ειναι μαζευουν οσα τους χρειαζονται και την κανουν.Εγκαιρως.

….Ε…..Ειπαμε…εδώ λεμε για τις πουτανες…δεν λεμε…
για την κοπελιτσα στα εβερεστ….
Γιατί κι εγω αμα σου πω τι δουλειες εχω κανει πριν γινω πουτανα
θα βαλεις τα κλαματα….

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
κατερινα  :) εισαι θεα και μη κολλας.Δε σε ξερω δυστυχως αλλα αθτα που λες ειναι πολυ σωστα.RESPECT

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδη,δε καταλαβα,η πουτανα δεν αξιζει σεβασμο επειδη ειναι πουτανα; και ποιος εισαι συ στο κατω-κατω που θα κρινεις ποιος αξιζει σεβασμο και ποιος οχι; η πουτανα δηλαδη δεν ειναι ανθρωπος; δε νοιωθει; δεν συναισθανεται; μην τρελαθουμε κιολας,ολοι ειμαστε ξεχωριστες προσωπικοτητες και αξιζουμε σεβασμο. :idiot:

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη,δε καταλαβα,η πουτανα δεν αξιζει σεβασμο επειδη ειναι πουτανα; και ποιος εισαι συ στο κατω-κατω που θα κρινεις ποιος αξιζει σεβασμο και ποιος οχι; η πουτανα δηλαδη δεν ειναι ανθρωπος; δε νοιωθει; δεν συναισθανεται; μην τρελαθουμε κιολας,ολοι ειμαστε ξεχωριστες προσωπικοτητες και αξιζουμε σεβασμο. :idiot:

Μαλλον δεν καταλαβες.. το ιδιο πραγμα λεμε...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αν και δεν με πειραζει η καθε μαλακια που θα πει μια πουτανα και ενας μουνοδουλος σε καποιο φορουμ αλλα καποια πργμτ ειναι ΓΡΑΦΙΚΑ..
βγαινει και λεει την μαλακια της η κυρια(βκλεπεις πως σε λεω ε?) και νομιζει οτι εχει βαρυτητα η αποψη της..
αι στο διαολο στην τελικη ....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μαλλον δεν καταλαβες.. το ιδιο πραγμα λεμε...
Ετσι κι εγω….
αναρωτιεμαι …..κάποιος να με γνωρισει….
χωρίς να ξερει στην αρχη….την ιδιοτητα μου(το επαγγελμα μου εννοω)
Και μετα από καιρο αφου θα με εχει συμπαθησει και θα μου εχει
δωσει όλα τα ρισπεκτ….όταν του πω τελικα ποια ειμαι πραγματικα….
Τι θα κανει?
Εγω ξερω τι πρεπει να κανω….αυτος θα ξερει?
Η θα κανει αυτά που του εχουν πει?
Η ….ετσι όπως τον εχουν μαθει?

Επισκέπτης
Μια λεπτομερεια,δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα πλεον συναντω μονον cg και,σπανιοτερα,ct.

Για μενα Kinsey τα ατομα που φερονται στις κοινες γυναικες σαν σκουπιδια,πιθανοτατα,φερονται με τον ιδιο ακριβως τροπο στη γυναικα η την κοπελλα τους.Εννοειται πως δεν φερομαι ετσι.Ειναι ανθρωποι,οχι ζωα.

Αν δεν το παρατηρησες δεν αναφερω την λεξη πουτανα,ουτε και τις βαζω ολες στο ιδιο τσουβαλι.

Ναι,υπαρχουν μερικα καλα και μερικα πολυ καλα παιδια,περυσι συναντουσα τακτικα μια Ρωσιδα που ηταν εξαιρετικος ανθρωπος και ειμαι πια πολυ προσεκτικος,χωρις πλακα το ατομο αξιζε πραγματικα αλλα...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,οχι αλλη μυθολογια.Οι περισσοτερες δεν αξιζουν φραγκο και απλως προσπαθουν να τα αρπαξουν.Ναι,η κοπελλα που ξεποδαριαζεται για να περιδρομιασω,η που μαζευει τα σκατοχαρτα απο τις τουαλετες,ο εργαζομενος ανθρωπος τελος παντων αξιζει περισσοτερο το κωλο-'respect' απο τα λουμπεν στοιχεια.

Να σου πω τι θα κανει Κατερινα,αν σε αγαπαει θα σου ζητησει να τα παρατησεις.Και αυτο δεν εχει να κανει με την παπαδιστικη λογικη ξερεις.Ελπιζω να εχεις τα αντερα να το κανεις,αν σου τυχει η φαση.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Ετσι κι εγω….
Τι θα κανει?

Τι θα κανει?

ακομα και να μην ξερει τι κανει αυτος αφου εσυ ξερεις τι να κανεις οπως λες
αν και αυτο ειναι σχετικο ειναι στο χερι σου να τον βοηθησεις να κατανοησει εσενα
γιατι αυτο τον ενδιαφερει πραγματικα και την κατασταση που ισχυει πλεον.
αρχη βεβαια ο ανδρας που μιλαμε να μην ειναι κανα παιδακι 20-26 ετων πρεπει να ειναι πανω απο 30 για να καταλαβει.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
supermouse πες τα γιατι θα μας τρελανουν..
πετανε και μια μαλακια και νομιζουν οτι μας προσβαλουν..
ενα νικ ειστε-ειμαστε ρε,ξυπνατε..
και σεβαστειτε την αποψη μας,οχι επειδη ειστε η Κατερινα και η Ματινα νομιζετε οτι θα μιλατε εδω μεσα οπως στο μαγαζι..
Εδω γινεται διαλογος και δεν σε προσεβαλε κανενας Κατερινα..
Μπορουσα να σε στολισω με 2132131 βρυσιες αλλα απαξιω..
Τι να σου πω,δεν τα εχεις ακουσει?και σαμπως σε ξερω η με ξερεις για να βαλεις την γατα σου αν κλαιει?γιαυτο σου λεω,να σεβεσαι τον αλλον κ την αποψη του και ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ περι  'καλων πελατων που δεν θα τους φτασω ποτε' γιατι βρε χαζουλα δεν εχεις ιδεα τι μπορει να ειμαι εγω..
αι σιχτιρ..βραδιατικα,ασχοληθηκα και πολυ....

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι κι εγω….
Τι θα κανει?

Κοιταξε, εχει να κανει με το ποσο ωριμη ειναι η κοινωνια που ζεις. Αλλιως θα σε αντιμετωπισει ο μεσος ανθρωπος στο Αφγανισταν, αλλιως στη Τουρκια και αλλιως στη Γαλλια. Στην Αμερικη για παραδειγμα που εχω ζησει, ενα σωρο φοιτητριες τα βγαζουν σε strip clubs χωρις αυτο να θεωρειται βρωμικο απο τη παρεα τους. Ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο για την οικογενεια τους αλλα δεν θα τους αποκληρωσουν κιολας. Και αυτο γιατι η κοινωνια εχει απενεχοποιησει πολλα πραγματα και η γυναικα ειναι κυριαρχη του σωματος της.

Γενικα πρεπει ο κυκλος των ανθρωπων που κανεις παρεα να ειναι ακομπλεξαριστος. Και γενικα σε πιο ωριμες κοινωνιες ειναι πιο ευκολο να βρεις ακομπλεξαριστους ανθρωπους παρα στην Ελλαδα. Εδω εχουμε μεινει στη νοοτροπια του '50 οπου η ιεροδουλη ειναι κατι κακο για την κοινωνια. Παντως γι να λεμε την αληθεια σιγα σιγα και η Ελλαδα αλλαζει.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
και τωρα τελευταια ολο ασχολεισαι με ατομα που δεν σου απευθυνουν τον λογο,ΞΕΚΟΛΑ..
αντε γιατι το γαμησες και κανενας δεν σου λεει τπτ..συνεχεια την ιδια μαλακια στρατηγικη,βρισκεις εναν που λεει κατι και ειρωνευεσαι και βριζεις ΧΩΡΙΣ να σου εχει απευθυνει τον λόγο..
ισα ισα επρεπε να μιλας με περισσοτερο σεβασμο γιατι ξερεις 2 ατομα παραπανω εδω μεσα και οχι να βριζεις επειδη λεω την αποψη μου..
αντε..αντε προχωρα..

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Εγώ  δεν δικαιούμαι να ομιλώ διότι είμαι πολύ νέο μέλος
αλλά  επειδή είμαι  και παλιότερος παρατηρητης,
παρατηρώ ότι το νέο avatar της Κατερίνας69 περιλαμβάνει και ένα φωτοστέφανο ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom