You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική ζωή ιερόδουλων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 817
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι ρε μεγάλε γλείφουμε τις πουτάνες για να μας κάνουν έκπτωση στην επίσκεψη.Κατερίνα δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω έκπτωση όταν θα έρθω στην Κολωνού.Οι άλλοι ας πληρώνουν 20€ εγώ πρέπει να πληρώσω λιγότερο.Τόση υπεράσπιση σου έχω προσφέρει.
Δεν πάμε καλά...
Δεν πάμε καλά...
Επισκέπτης
ρε πουστη μου,τι γλυψιμο στισ πουτανεσ ειναι αυτο?ρε πατε καλα?τα γραφετε γιανα καβλωνει η καθε κατερινα?ρε αν ειναι ηρωιδα η καθε ανοιχτομπουτα,αυτοσ χωρισ γονεισ που κανει 2δουλειεσ για να τελειωσει το διδακτορικο του τι ειναι?πλεμπα?α ρε καμμενα μυαλα..
Πες μου έναν και θα του πω Μπράβο... εσύ μεγάλε τι έχεις κάνει... αυτά που λες είναι αμπελοφιλοσοφίες.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Η ανοιχτομπουτα η Κατερινα είναι η Κατερινα και η κάθερε πουστη μου,τι γλυψιμο στισ πουτανεσ ειναι αυτο?ρε πατε καλα?τα γραφετε γιανα καβλωνει η καθε κατερινα?ρε αν ειναι ηρωιδα η καθε ανοιχτομπουτα,αυτοσ χωρισ γονεισ που κανει 2δουλειεσ για να τελειωσει το διδακτορικο του τι ειναι?πλεμπα?α ρε καμμενα μυαλα..
Κατερινα….και αυτος που είναι χωρίς γονεις και κανει 2 δουλειες..
είναι αυτος που είναι χωρίς γονεις…και κανει 2 δουλειες…
Ολοι ισα κι ομοια θα γινουμε?
Πως την έχεις δει?
Αν εσυ είσαι ο σουπερμαν και μπορεις να αλλαξεις τα δεδομενα κάθε ανθρωπου…
καντο…….
Τι ζορι τραβας?
Και μην χρεωνεις τους αλλους γι’αυτό που κανουν..
Τα πιστευω του καθενος είναι μερος της συνειδησιακης τους προικας..
Ετυχε να ειμαι η πουτανα της παρεας σας…
Αν είναι να χρεωσεις καποιον χρεωσε εμένα…
Και μην κανεις σαν κοκορι που φουντωνει τα πουπουλα…!!!!
καλα γιωργο εσυ καισ κ αμολυβδη?ρε παλουκαρε τραβα ενα πρωι εθνικη να δεισ δεκαδεσ γυναικεσ που ξεκινουν με το λεωφορειο για την 2ηδουλεια στα οινοφυτα για να μεγαλωσουν μονεσ τα 3τουσ παιδια..εχει νοημα νασου πω τι εχω κανει εγω?κ που με ξερεισ,ισωσ σου πω φιδιεσ.. απλα ξεκολατε,αν ειχαν ΑΡΧΙΔΙΑ θα ξεκολουσαν απο φυλησ κ θα καθαριζαν σκαλεσ η θα ξεσκατιζαν γριεσ..παπαροφιλοσοφιεσ κ προβληματα καθημερινοτητασ, ειναι ασυνδετα
Επισκέπτης
Πριν απο μερικα χρονια γνωρισα προσωπικα μια κοπελλα που δουλευε(και συνεχιζει να δουλευει)σε στουντιο.Εν συνεχεια και δυο αλλες.Με την πρωτη κοπελλα εξακολουθω να εχω μια επαφη,τηλεφωνικη πλεον.
Τι κανουν λοιπον οι ιεροδουλες στον ελευθερο χρονο τους?Οτι και οι υπολοιπες μη ιεροδουλες.Πλενουν,μαγειρευουν,σιδερωνουν,μανταρουν ρουχα,πηγαινουν στην λαικη και στο σουπερμαρκετ κτλ.Τι φανταζονται,η μηπως φαντασιωνονται μερικοι δηλαδη?
Εχουν νορμαλ προσωπικη ζωη οι ιεροδουλες?Αυτες που γνωρισα κατηγορηματικα οχι.Και ουτε μπορουν,οχι γιατι ειναι νουμερα,ηλιθιες η απαιτητικες αν και οι πιο πολλες ειναι οντως τετοιες.
Αλλωστε ενα σωρο βλαμμενες γυναικες με καθημερινες,νορμαλ(χωρις εισαγωγικα)δουλειες μας κανουν τη ζωη δυσκολη.
Το προβλημα ειναι η δουλεια που κανουν,και που σε μια φυσιολογικη σχεση αναμεσα σε ανδρα και γυναικα μπαινει εμποδιο στο πως βλεπουμε την γυναικα.Δεν γουσταρουμε,οι ανδρες,να μοιραζομαστε την γυναικα μας,την γκομενα μας,την κοπελλα μας και ουτε μπορρουμε να κατεβασουμε τον διακοπτη και να παριστανουμε οτι δεν τρεχει τιποτε.Τρεχει και παρατρεχει.Ακομη και αν ειναι η καλυτερη του κοσμου και την εκτιμαμε και την γουσταρουμε και την αγαπαμε ρε αδερφε,ειναι αδυνατον μια εν ενεργεια ιεροδουλο να την δουμε οπως βλεπουμε μια υπαλληλο στο σουπερ μαρκετ.Εκτος αν ειμαστε νταβατζηδες.Μονο που αυτοι δεν πλησιαζουν μια γυναικα,οποιαδηποτε γυναικα ιεροδουλο η μη,σαν γυναικα αλλα σαν ταμειακη μηχανη.
Να ξεκαθαρισω οτι 1)η αποψη μου αυτη ειναι καθαρα προσωπικη,διαμορφωθηκε δηλαδη με τα δικα μου βιωματα και δεν χρειαστηκε να "καω".2)Δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα,παλι προσωπικα,με μια πρωην ιεροδουλο αφου εχω προ πολλου ξεπερασει την λογικη του ειτε παρθενες ειτε πουτανες.Μερικες ειναι πραγματι καλα ατομα αλλα ειναι λιγες,οι περισσοτερες σκεφτονται μονον το χρημα και δεν εχουν καμμια διαθεση οπως μου ειπε μια να δουλευουν ολη μερα για εξακοσια ευρω τον μηνα.
Τι κανουν λοιπον οι ιεροδουλες στον ελευθερο χρονο τους?Οτι και οι υπολοιπες μη ιεροδουλες.Πλενουν,μαγειρευουν,σιδερωνουν,μανταρουν ρουχα,πηγαινουν στην λαικη και στο σουπερμαρκετ κτλ.Τι φανταζονται,η μηπως φαντασιωνονται μερικοι δηλαδη?
Εχουν νορμαλ προσωπικη ζωη οι ιεροδουλες?Αυτες που γνωρισα κατηγορηματικα οχι.Και ουτε μπορουν,οχι γιατι ειναι νουμερα,ηλιθιες η απαιτητικες αν και οι πιο πολλες ειναι οντως τετοιες.
Αλλωστε ενα σωρο βλαμμενες γυναικες με καθημερινες,νορμαλ(χωρις εισαγωγικα)δουλειες μας κανουν τη ζωη δυσκολη.
Το προβλημα ειναι η δουλεια που κανουν,και που σε μια φυσιολογικη σχεση αναμεσα σε ανδρα και γυναικα μπαινει εμποδιο στο πως βλεπουμε την γυναικα.Δεν γουσταρουμε,οι ανδρες,να μοιραζομαστε την γυναικα μας,την γκομενα μας,την κοπελλα μας και ουτε μπορρουμε να κατεβασουμε τον διακοπτη και να παριστανουμε οτι δεν τρεχει τιποτε.Τρεχει και παρατρεχει.Ακομη και αν ειναι η καλυτερη του κοσμου και την εκτιμαμε και την γουσταρουμε και την αγαπαμε ρε αδερφε,ειναι αδυνατον μια εν ενεργεια ιεροδουλο να την δουμε οπως βλεπουμε μια υπαλληλο στο σουπερ μαρκετ.Εκτος αν ειμαστε νταβατζηδες.Μονο που αυτοι δεν πλησιαζουν μια γυναικα,οποιαδηποτε γυναικα ιεροδουλο η μη,σαν γυναικα αλλα σαν ταμειακη μηχανη.
Να ξεκαθαρισω οτι 1)η αποψη μου αυτη ειναι καθαρα προσωπικη,διαμορφωθηκε δηλαδη με τα δικα μου βιωματα και δεν χρειαστηκε να "καω".2)Δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα,παλι προσωπικα,με μια πρωην ιεροδουλο αφου εχω προ πολλου ξεπερασει την λογικη του ειτε παρθενες ειτε πουτανες.Μερικες ειναι πραγματι καλα ατομα αλλα ειναι λιγες,οι περισσοτερες σκεφτονται μονον το χρημα και δεν εχουν καμμια διαθεση οπως μου ειπε μια να δουλευουν ολη μερα για εξακοσια ευρω τον μηνα.
poly omorfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παίδες.
Συμφωνώ με τον supermouse αν και νομίζω ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά .
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που μια γυναίκα οδηγείται εκεί λόγω απόγνωσης ή λόγω εξαναγκασμού-trafficing (το οποίο θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ), όλες οι υπόλοιπες το κάνουν πολύ απλά λόγω του εύκολου πλουτισμού.
Αν μια (απλή) ιερόδουλος πηγαίνει (κατά μ.ο.) με 30 πελάτες την ημέρα, αυτό αντιστοιχεί σε 10.950 πελάτες το χρόνο. Άρα εισπράττει 219.000 ευρώ σε ένα χρόνο (είσπραξη 20 ευρώ/ανά άτομο). Σε 10 έτη λοιπόν θα ειπράξει 2.190.000 ευρώ. Όλα αυτά αφορολόγητα προφανώς.....(μην αναλύσουμε τι εισπράττουν τα cg πολυτελείας.....)
Από την άλλη πλευρά ένας μισθωτός με 1.000 το μήνα ειπράττει συνολικά 15.000 το χρόνο (μαζί με δωρα, αργίες κτλ). Σε 35 έτη θα ειπράξει 525.000 ευρώ.
Η σύγκριση λοιπόν είναι προφανής: σε 2,4 έτη μια ιερόδουλος βγάζει όσο θα βγάλει ένας μέσος μισθωτός σε όλη του τη ζωή. Η αλλίως για να βγάλει ένας μισθωτός 219.000 ευρώ (όσα βγάζει μια ιερόδουλος σε 1 έτος) θα πρέπει να εργαστεί 14,6 έτη.
Περιττό να να δούμε πόσς χρόνια (ή μάλλον πόσες ζωές.....) πρέπει να εργαστεί κάποιος για να βγάλει 2.190.000 ευρώ.
Συμπέρασμα: οι διατυπώσεις του στυλ "φταίει η κοινωνία", "αμάρτησα για το παιδί μου" είναι κατα 99% οι υπέρτατες μαλακίες. Πάντα βέβαια υπάρχουν οι εξαιρέσεις, αλλά όλα για το ευρούδι γίνονται.....
Προσωπικά βέβαια σκασίλα μου, ας βγάζανε και 1.000.000. ευρώ το χρόνο . Και τι έγινε; Υπηρεσίες προσφέρουν και πληρώνονται. Ο νόμος της αγοράς. Τελεία και παύλα.
Κλείνοντας βέβαια θέλω να τονίσω ότι είναι και λίγο αστείο να κάνουμε κριτική οι "επισκέπτες" των οίκων/studio. Οι γυναίκες αυτές όντως επιτελούν κοινωνικό έργο (με το αζημίωτοι βέβαια.....) και προσφέρουν ηδονή (για να μην πω και "ψυχολογικό" ντοπάρισμα)τις περισσότερες φορές. Επομένως από τη μια να σχολιάζουμε και από την άλλη να πηγαίνουμε.....
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που μια γυναίκα οδηγείται εκεί λόγω απόγνωσης ή λόγω εξαναγκασμού-trafficing (το οποίο θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ), όλες οι υπόλοιπες το κάνουν πολύ απλά λόγω του εύκολου πλουτισμού.
Αν μια (απλή) ιερόδουλος πηγαίνει (κατά μ.ο.) με 30 πελάτες την ημέρα, αυτό αντιστοιχεί σε 10.950 πελάτες το χρόνο. Άρα εισπράττει 219.000 ευρώ σε ένα χρόνο (είσπραξη 20 ευρώ/ανά άτομο). Σε 10 έτη λοιπόν θα ειπράξει 2.190.000 ευρώ. Όλα αυτά αφορολόγητα προφανώς.....(μην αναλύσουμε τι εισπράττουν τα cg πολυτελείας.....)
Από την άλλη πλευρά ένας μισθωτός με 1.000 το μήνα ειπράττει συνολικά 15.000 το χρόνο (μαζί με δωρα, αργίες κτλ). Σε 35 έτη θα ειπράξει 525.000 ευρώ.
Η σύγκριση λοιπόν είναι προφανής: σε 2,4 έτη μια ιερόδουλος βγάζει όσο θα βγάλει ένας μέσος μισθωτός σε όλη του τη ζωή. Η αλλίως για να βγάλει ένας μισθωτός 219.000 ευρώ (όσα βγάζει μια ιερόδουλος σε 1 έτος) θα πρέπει να εργαστεί 14,6 έτη.
Περιττό να να δούμε πόσς χρόνια (ή μάλλον πόσες ζωές.....) πρέπει να εργαστεί κάποιος για να βγάλει 2.190.000 ευρώ.
Συμπέρασμα: οι διατυπώσεις του στυλ "φταίει η κοινωνία", "αμάρτησα για το παιδί μου" είναι κατα 99% οι υπέρτατες μαλακίες. Πάντα βέβαια υπάρχουν οι εξαιρέσεις, αλλά όλα για το ευρούδι γίνονται.....
Προσωπικά βέβαια σκασίλα μου, ας βγάζανε και 1.000.000. ευρώ το χρόνο . Και τι έγινε; Υπηρεσίες προσφέρουν και πληρώνονται. Ο νόμος της αγοράς. Τελεία και παύλα.
Κλείνοντας βέβαια θέλω να τονίσω ότι είναι και λίγο αστείο να κάνουμε κριτική οι "επισκέπτες" των οίκων/studio. Οι γυναίκες αυτές όντως επιτελούν κοινωνικό έργο (με το αζημίωτοι βέβαια.....) και προσφέρουν ηδονή (για να μην πω και "ψυχολογικό" ντοπάρισμα)τις περισσότερες φορές. Επομένως από τη μια να σχολιάζουμε και από την άλλη να πηγαίνουμε.....
Με την παράθεση που έκανες ενός μέρους του μηνύματος μου,τι θέλεις να αποδείξεις;Έχεις καταλάβει;Μήπως ότι αναφέρθηκα σε εργασιακό.Αν νομίζεις αυτό,μάλλον δεν κατανοείς την Ελληνική.Να ξαναπάς σχολείο.Ανέραστε.
Εσύ που την κατανοείς ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες ώστε να τα εξηγήσεις καλύτερα στον ειδικό
Ακόμα καλύτερα, τύπωσέ τα να τα μελετήσεις στην επόμενη αργία που θα ψάχνεις για διανυκτερεύοντα
Τέλος, σου εύχομαι να μάθεις πολλά ακόμα για τον έρωτα στα μπουρδέλα του 20άρικου
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αφού τα μέλη κατάφεραν να πλακωθούν και στο συγκεκριμένο thread, δε πλήξουμε ποτέ σε αυτό το site
Εγώ πάλι, όταν βλέπω γυναίκες να τραβιούνται σε 2 και 3 δουλειές, αναρωτιέμαι γιατί δε γίνονται πουτάνες να καθαρίσουν μια και καλή...Μήπως δεν είναι και τόσο εύκολο, τελικά;
τραβα ενα πρωι εθνικη να δεισ δεκαδεσ γυναικεσ που ξεκινουν με το λεωφορειο για την 2ηδουλεια στα οινοφυτα για να μεγαλωσουν μονεσ τα 3τουσ παιδια..
Εγώ πάλι, όταν βλέπω γυναίκες να τραβιούνται σε 2 και 3 δουλειές, αναρωτιέμαι γιατί δε γίνονται πουτάνες να καθαρίσουν μια και καλή...Μήπως δεν είναι και τόσο εύκολο, τελικά;
[size=10pt]Αν και δεν είμαι δ/ντής προσωπικού, αλλά ενίοτε έχω επικουρικό ρόλο σε συνεντεύξεις, θα προτιμήσω μια κοπέλα αν έχει τα προσόντα παρά έναν άσχετο.[/size]
Φαίνεται και στην φωτογραφία:
Συνημμένα
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα.....εχω παρατηρησει οτι εχετε ξεφυγει τελειως απ'το θεμα.....εγω λεω μηπως να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα που να αφορα την προσωπικη ζωη αυτων που πηγαινουν σε μπουρδελα,στουντιο κ.τ.λ νομιζω οτι θα ειναι πιο ενδιαφερον αφου ουτος η αλλωστε δεν υπαρχουν πολλες εδω στο σαιτ που να ασχολουνται με το επαγγελμα.....ενω ολοι η οι περισσοτεροι πηγαινουν σε αυτα τα μερη......κ παλι λεω....μηπως....
[size=10pt]....Αν ανοίξει ένα τοπίο «ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ» εδώ μέσα…το λιγότερο πού θα κάνουν είναι να σε πάρουν με τις ντομάτες…....[/size]
Τώρα που το λές, Γιώργο, έχετε δεί ρε παιδιά τι τρομερά παιδιά είναι μερικές καθαρίστριες του Δήμου Αθηναίων που με σκούπα, φαράσι και καροτσάκι καθαρίζουν δρόμους?
Να μην ανοίγω thread γι' αυτό, αλλά αρκετές φορές που τις βλέπω είχα σκεφτεί να γράψω κάτι εδώ!
(Λέτε να παίζει τίποτα με αυτόν που κάνει τις προσλήψεις στο Δήμο για καθαριότητα?)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αν μια (απλή) ιερόδουλος πηγαίνει (κατά μ.ο.) με 30 πελάτες την ημέρα, αυτό αντιστοιχεί σε 10.950 πελάτες το χρόνο. Άρα εισπράττει 219.000 ευρώ σε ένα χρόνο (είσπραξη 20 ευρώ/ανά άτομο). Σε 10 έτη λοιπόν θα ειπράξει 2.190.000 ευρώ. Όλα αυτά αφορολόγητα προφανώς.....(μην αναλύσουμε τι εισπράττουν τα cg πολυτελείας.....)Καλησπέρα παίδες.
Ξεχασες να βγαλεις την περιοδο,και τις
αδιαθεσιες από γυναικολογικα…
Μαλλον οι τρανς..η αλλιως πουτσοκομενοι..
βγαζουν πιο πολλά από μας…!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αστα ρε Χριστινιω….Καλησπερα.....εχω παρατηρησει οτι εχετε ξεφυγει τελειως απ'το θεμα.....εγω λεω μηπως να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα που να αφορα την προσωπικη ζωη αυτων που πηγαινουν σε μπουρδελα,στουντιο κ.τ.λ νομιζω οτι θα ειναι πιο ενδιαφερον αφου ουτος η αλλωστε δεν υπαρχουν πολλες εδω στο σαιτ που να ασχολουνται με το επαγγελμα.....ενω ολοι η οι περισσοτεροι πηγαινουν σε αυτα τα μερη......κ παλι λεω....μηπως....
Εγω…εσυ …και ο κουκος ειμαστε εδώ….
Ετσι όπως το πανε….σε λιγο θα μας γαμησουνε κι ολας….!!!!
Χαχαχα….χουχουχου….χιχιχι….!!!!
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κ οχι μονο αυτο αλλα η ..ντανα που δουλευει σε οποιοδηποτε ...ντελο με 20 παιρνει τα μισα αρα ειναι 10 ευρω....κ κατι αλλο κ τρανς να ειναι σιγουρα θα δουλευει 20 με 25 ως το πολυ μερες το μηνα...γιατι κ σ'αυτους κουραζετε το μου.....
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Το ιδιο και τα χιονια…Μαθημένα τα βουνά από χιόνια!
Μαθημενα από τα βουνα..!!
Exουν πλακα μερικοι εδω μεσα. Ενω μιλαμε για πορνεια, αυτοι επιμενουν να μιλανε για καθαριστριες, εργατριες και ενα σωρο αλλα επαγγελματα που στο κατω κατω δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολα.
Ακομα και αυτοι που παλαιοτερα (και σημερα) το παιζουν πλασιε ηθικης, τα βραδια βγαζανε γουστα (και βιτσια) στα πορνεια. Γί'αυτο αφηστε τις υποκρισιες και παραδεχτειτε το προφανες, οτι η πορνεια ειναι ενα δυσκολο και απαραιτητο για τη κοινωνια επαγγελμα. Τωρα αν βγαζουν εκατομμυρια, ΜΠΡΑΒΟ τους και δεν μας πεφτει λογος.
Ακομα και αυτοι που παλαιοτερα (και σημερα) το παιζουν πλασιε ηθικης, τα βραδια βγαζανε γουστα (και βιτσια) στα πορνεια. Γί'αυτο αφηστε τις υποκρισιες και παραδεχτειτε το προφανες, οτι η πορνεια ειναι ενα δυσκολο και απαραιτητο για τη κοινωνια επαγγελμα. Τωρα αν βγαζουν εκατομμυρια, ΜΠΡΑΒΟ τους και δεν μας πεφτει λογος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 91K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις