Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μπορεις παντα να κατεβασεις τα βιβλια στα αγγλικα αν δεν μπορεις να περιμενεις.Συνηθως τα βιβλια ειναι καλυτερα απο την ταινια ή την σειρα.Μου φαινεται πως ειναι 4-5 βιβλια
βασικα το σκεφτηκα, αλλα θελω πρωτα να δω τη σειρα και μετα να διαβασω το βιβλιο και να συγκρινω αν την κατεστρεψαν στην οθονη...
ας πουμε με την ταινια λυκοφως ειχα πρωτα διαβασει τα βιβλια και μετα ειδα τις ταινιες και ξενερωσα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πάντως όσοι έχουν διαβάσει το 1ο βιβλίο, βρήκαν την σαιζόν αρκετά έως πολύ πιστή σε αυτό.
Εννοείται πως δεν έβαλαν και άλλα πράγματα μέσα, αλλά σε μια σαιζόν των 10 επεισοδίων όλο και κάτι θα ξεχάσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βλεπω το πρωτο επεισοδιο του fringe.
εχει κοινο παραγωγο-σκηνοθετη με το Lost?
πολλες ομοιτητες σε μουσικη και γενικα..
δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα,για να δουμε τη συνεχεια.. :rolleyes:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ναι, Τζ. Τζ Άμπρααμς είναι ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς.
Η σειρά επεισόδιο με επεισόδιο γίνεται ολοένα και καλύτερη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ναι, Τζ. Τζ Άμπρααμς είναι ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς.
Η σειρά επεισόδιο με επεισόδιο γίνεται ολοένα και καλύτερη.
πεεεεες το ετσι. η μουσικη που κανει τις σκηνες πιο εντονες και καλα ειναι ιδια.
ε αφου εχω κατεβασει 2 κυκλους λεω να το δω.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
βλεπει κανεις το The League ?

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Το fringe,το sons of anarchy καθως και το supernatural το οποιο θα αρχισει την 7η σεζον σε λιγο συστηνωνται ανεπιφυλακτα.Βεβαια και οι 3 σειρες εχουν καποια επεισοδια μετρια ως κακιστα.Ειδικα στο supernatural η τελευταια σεζον 6η ηταν χαλια,ευτυχως το εσωσε στα τελευταια 2-3 επεισοδια και θα πω οτι με ξαφνιασε ευχαριστα το τελος της.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά όταν θα φτάσεις στο 3ο κύκλο θα δεις πόσο ίδια είναι. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ειναι πως τόσο το φριντζ, όσο και το σουπερνατουραλ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ) πρέπει σύντομα να τα μαζέψουν και να σφυρίξουν τη λήξη. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΝΑΤΟΥΡΑΛ τα αδέρφια τα έχουν κάνει ΟΛΑ. Έχουν σώσει το κόσμο από τη 2α παρουσία έχουν πάει και οι 2 στη κόλαση (στη κυριολεξία) και έχουν επιστρέψει. Και φυσικά έχουν πεθάνει και αναστηθεί και οι 2...Δηλαδή το μόνο που μένει είναι να γίνουν θεοί στη θέση του θεού...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πεεεεες το ετσι. η μουσικη που κανει τις σκηνες πιο εντονες και καλα ειναι ιδια.
ε αφου εχω κατεβασει 2 κυκλους λεω να το δω.
Βασικά πρέπει να του δώσεις 4 με 5 επεισόδια για να μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Ουσιαστικά, για μένα, αρχίζεις να καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι γίνεται από τα μέσα του 1ου κύλου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Βασικά πρέπει να του δώσεις 4 με 5 επεισόδια για να μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Ουσιαστικά, για μένα, αρχίζεις να καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι γίνεται από τα μέσα του 1ου κύλου.
ειμαι στο δευτερο επεισοδιο και το βρισκω βαρετο.
αυτος ο μπαρμπας ο τρελλος ολα τα ξερει και για ολα εχει λυση.
αν εχει μαλακια τελος σαν το λοστ θα τραβηξω τα μαλλια μου. :tickedoff:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ειμαι στο δευτερο επεισοδιο και το βρισκω βαρετο.
αυτος ο μπαρμπας ο τρελλος ολα τα ξερει και για ολα εχει λυση.
αν εχει μαλακια τελος σαν το λοστ θα τραβηξω τα μαλλια μου. :tickedoff:
Κοίτα προσωπικά μέχρι το 5ο 6ο επεισόδιο το έβρισκα και εγώ βαρετό, αλλά μετά κόλλησα  :grin:...
Που να ξέρω αν έχει μαλακία τέλος;!!!! Ακόμα δεν έχει γραφτεί, αλλά για να πω την αλήθεια φοβάμαι ότι το ίδιο πάνε να κάνουν και αυτό. Αλλά αν σκεφτείς πως είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας τότε όλα είναι πιθανά. Και ο πατέρας Επίσκοπος (Bishop) είναι όλα τα λεφτά!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κοίτα προσωπικά μέχρι το 5ο 6ο επεισόδιο το έβρισκα και εγώ βαρετό, αλλά μετά κόλλησα  :grin:...
Που να ξέρω αν έχει μαλακία τέλος;!!!! Ακόμα δεν έχει γραφτεί, αλλά για να πω την αλήθεια φοβάμαι ότι το ίδιο πάνε να κάνουν και αυτό. Αλλά αν σκεφτείς πως είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας τότε όλα είναι πιθανά. Και ο πατέρας Επίσκοπος (Bishop) είναι όλα τα λεφτά!!!!
δεν ειπα οτι ξερεις το τελος.απλα εκανα δηλωση να ξερετε. :P
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο επισκοπος... βλεπουμε λοιπον..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ειπα οτι ξερεις το τελος.απλα εκανα δηλωση να ξερετε. :P
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο επισκοπος... βλεπουμε λοιπον..
Συγκεντρώσουυουουουουουου. Ο τρελλός επιστήμονας και ο γιός του έχουν το επόνυμο Bishop που σημαίνει Επίσκοπος  :P

Άσχετο αλλά ο ηθοποιός που κάνει το γίο του τρελλο επιστήμονα με δυσκόλεψε να θυμηθώ που τον είχα ξαναδεί και μετά από 2-3 επεισόδια θυμήθηκα ότι έπαιζε στο Ντόσον Κρικ..Ρε πως μεγάλωσε έτσι το παιδί  :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Συγκεντρώσουυουουουουουου. Ο τρελλός επιστήμονας και ο γιός του έχουν το επόνυμο Bishop που σημαίνει Επίσκοπος  :P

Άσχετο αλλά ο ηθοποιός που κάνει το γίο του τρελλο επιστήμονα με δυσκόλεψε να θυμηθώ που τον είχα ξαναδεί και μετά από 2-3 επεισόδια θυμήθηκα ότι έπαιζε στο Ντόσον Κρικ..Ρε πως μεγάλωσε έτσι το παιδί  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν συγκρατω ονοματα σε σειρες σχεδον ποτε.. :-
ε σιγα το δυσκολο να θυμηθεις,ιδια φλωροφατσα εχει ακομα.. :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ο Ουόλτερ Μπίσοπ είναι όλα τα λεφτά.
Χωρίς αυτόν η σειρά θα είχε κοπεί νωρίς. Κανείς δεν νομίζω να αμφισβητεί τις υποκριτικές ικανότητες του Τζον Νομπλ.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
θα δω ναι..
δεν εχεις δει εσυ?
Οχι ειδα και εγω τα πρωτα 2 επεισοδια πριν λιγο καιρο, αλλα μου φανηκε καπως  :zzzzz: και το αφησα...

Αν δωσεις το πρασινο φως θα συνεχισω

(βγαλτο φιδι απ'την τρυπα με λιγα λογια :grin: )

Ειδικα στο supernatural η τελευταια σεζον 6η ηταν χαλια,ευτυχως το εσωσε στα τελευταια 2-3 επεισοδια και θα πω οτι με ξαφνιασε ευχαριστα το τελος της.

Εμενα μου αρεσε :huh:

Ειμαι μεγαλος φαν της σειρας :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οχι ειδα και εγω τα πρωτα 2 επεισοδια πριν λιγο καιρο, αλλα μου φανηκε καπως  :zzzzz: και το αφησα...

Αν δωσεις το πρασινο φως θα συνεχισω

(βγαλτο φιδι απ'την τρυπα με λιγα λογια :grin: )

Εμενα μου αρεσε :huh:

Ειμαι μεγαλος φαν της σειρας :rockon:
κοιτα.
ας πουμε το game of thrones το ειδα σε 3 μερες. 10 επεισοδια σε 3μερες.. :rolleyes:
αυτο λιγο δυσκολα να το δω 10 σε 3 μερες. φαντασου οτι προτιμησα να βαλω σκουπα και να σφουγγαρισω απο το να δω και 3 επεισοδιο συνεχομενα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom