το εχω κατεβασει ολο αλλα εχω δει μεχρι το 10!!!!Τελειωσα τον 5 κυκλο του dexter
Eιναι γαμηστερη σειρα ειδικα αν εισαι και λιγο ψυχακιας
Και τωρα τι?
μην πεις τι γινεται!
το εχω κατεβασει ολο αλλα εχω δει μεχρι το 10!!!!Τελειωσα τον 5 κυκλο του dexter
Eιναι γαμηστερη σειρα ειδικα αν εισαι και λιγο ψυχακιας
Και τωρα τι?
το εχω κατεβασει ολο αλλα εχω δει μεχρι το 10!!!!
μην πεις τι γινεται!
γιατι τσατιστηκες? το απογευμα τελειωσα dexter και ξεκινησα και λιγο game of thrones. ειπα θα δω ενα-δυο επεισοδια και ειδα 5.Δεν λεω κουβεντα...
Εγω τσαντιστικα παντως
καλημεεεερα! :-*:-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ Καλημέρα Σιλβάκι
γιατι τσατιστηκες? το απογευμα τελειωσα dexter και ξεκινησα και λιγο game of thrones. ειπα θα δω ενα-δυο επεισοδια και ειδα 5.
gregory35 ευχαριστω που το προτεινες. :-*
Tσαντιστικα με την σταση της κυριας (δεν λεω πολλα, ισως καποιος δεν θα το εχει δει)
Το games of thrones παιζει να ειναι και η καλυτερη σειρα που εχω δει
Όσο για το game διαβάζω τώρα τα βιβλία αν αποδώσουν εξίσου πιστά με το πρώτο και τα υπόλοιπα ενδεχομένως να ειναι η καλύτερη σειρα που έχει παιχτεί ίσως να ξεπεράσει και τους Σοπράνος
ΤΙ?ανοιξη του 2012..λογικα Απριλιο-Μαιο..υπομονη...
16 Οκτώμβρη αρχίζει η 2η σαιζόν.
Heartbreaker83 λέει και παραλέει.
ΥΓ Ειναι κανας αλλος εδω που πιστευει οτι ο 4 κυκλος του true blood ειναι μια μαλακια και μιση?
Μπορεις παντα να κατεβασεις τα βιβλια στα αγγλικα αν δεν μπορεις να περιμενεις.Συνηθως τα βιβλια ειναι καλυτερα απο την ταινια ή την σειρα.Μου φαινεται πως ειναι 4-5 βιβλιαΠότε ξεκινάει η δεύτερη σεζόν Game of Thrones?
Κόοοοοοοολλημα!!!!
oh yes
BTW, δες fringe