baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.250
- Πόντοι
- 5.097
για πες του ρε λουκ οταν σου μιλαω στα λεω ανορθογραφα
για πες του ρε λουκ οταν σου μιλαω στα λεω ανορθογραφα
για ρωτα την
Δεν κατάλαβες το κόλπο της βρε χαζέ ... όταν γράφει ανορθόγραφα το κάνει για να δει ποιός ξέρει να την διορθώσει ... είναι ένα είδος δοκιμασίας για τους μνηστήρες ... γι' αυτό και γω την διορθώνω συνέχεια την πηνελόπη = λουκρητία ... και νοιώθω καθαρά τη φλόγα του θαυμασμού της ...
Και εμενα διορθωνειςΔεν κατάλαβες το κόλπο της βρε χαζέ ... όταν γράφει ανορθόγραφα το κάνει για να δει ποιός ξέρει να την διορθώσει ... είναι ένα είδος δοκιμασίας για τους μνηστήρες ... γι' αυτό και γω την διορθώνω συνέχεια την πηνελόπη = λουκρητία ... και νοιώθω καθαρά τη φλόγα του θαυμασμού της ...
κατι μου θυμιζει η πινελοπηΔεν κατάλαβες το κόλπο της βρε χαζέ ... όταν γράφει ανορθόγραφα το κάνει για να δει ποιός ξέρει να την διορθώσει ... είναι ένα είδος δοκιμασίας για τους μνηστήρες ... γι' αυτό και γω την διορθώνω συνέχεια την πηνελόπη = λουκρητία ... και νοιώθω καθαρά τη φλόγα του θαυμασμού της ...
να προσεχεις μπορει να γουσταρει και εσενα ο οδυσσεας στεφανοςΚαι εμενα διορθωνεις
Και εμενα διορθωνεις
και εμενα διορθωνεις αλλα δεν πτωουμε φοραω τσιγκινοΚαυλώνεις , έ ?
Από κεκτημένη ταχύτητα σε σένα ...
Μαρήα σε θαιλο
Θα βγάλω πολλα χρηματα με την ορθογραφια μου
Καλά , αυτό αγόρι μου δεν είναι για διόρθωση ... Για το μουσείο μοντέρνας τέχνης είναι ...
μπαρμπα στεφανε κανε παιχνιδι μονο σου παω για υπνο δεν σε φοβαμαι ετσι και αλλιως
Προσωπικά είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει!Ξεκινησα BattleStar Galactica, ακουσα ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, μ αρεσει που δεν στα κανει νια νια ολα απ την αρχη, για να δουμε..!
Αλλη μια σειρα που προτεινω ειναι το How I Met Your Mother
Το How I Met Your Mother είναι μια κωμωδία που ασχολείται με τη ζωή του Τεντ (Josh Radnor) και πως ερωτεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του. Η σειρά ξεκινάει το 2005, και μέσα από διάφορες ιστορίες, θα τους περιγράψει πως κατάφερε να γνωρίσει τη μητέρα τους. Όλα αρχίζουν όταν ο καλύτερος φίλος του Τεντ, ο Μάρσαλ (Jason Segal), κατέπληξε τους πάντες λέγοντας ότι θα παντρευτεί την κοπέλα του που είναι μαζί για πολύ καιρό, την Lily (Alyson Hannigan), μια δασκάλα στο νηπιαγωγείο. Τότε ο Τεντ συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να κάνει κάτι αν κι αυτός θέλει να βρει την πραγματική αγάπη. Σ’ αυτή του την αναζήτηση τον βοηθάει ο Μπάρνεϊ (Neil Patrick Harris), ένας φίλος με ατελείωτες, κάποιες φορές εξωφρενικές, απόψεις, με εμμονή στο να φορά κοστούμια και ένας σίγουρος τρόπος να γνωρίσεις γυναίκες. Όταν ο Τεντ γνωρίζει την Ρόμπιν (Cobie Smulders), είναι σίγουρος ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, αλλά η μοίρα ίσως έχει κάτι άλλο στο νου.
H σειρα εχει ολοκληρωσει ηδη 5 κυκλους και παει για τον 6ο. Ισως να εχετε παρακολου8ησει καποια επεισοδεια στη Νοva αλλα καλο ειναι να την δειτε απο τον 1ο κυκλο. Σιγουρα θα λατρεψετε τον χαρακτηρα του Μπάρνεϊ, μιας και το μυαλο του ειναι πως 8α ριξει στο κρεβατι οσες περισσοτερες γυναικες μπορει ;)