Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τελειωσα το BattleStar Galactica και τωρα θελω κατι σε sci-fi ξανα! Με Star Trek δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα, Stargate δε ξερω τι παιζει, πλησιαζει κανενα την ποιοτητα του BSG;

ΥΓ Σε πρωτη ευκαιρια θα τσεκαρω και το Wire, προς το παρον δεν μπορω να ξεχασω το αλλοτε σκοτεινο, αλλοτε φωτεινο αλλα παντοτε ανθρωπινο ταξιδι του Galactica προς τη Γη..!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
wire πως σου φάνηκε? Για μένα είναι η καλύτερη σειρά ever
;) ισως στις 3 καλυτερες ολων τον εποχων...μην κοιτας που εδω πηγε ακλαφτη και την βαζει το σταρ 4 το πρωι...
ειμαστε ιθαγενεις...εφε,υπερβολη (prison break..lost και λοιπες μαλακιες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τελειωσα το BattleStar Galactica και τωρα θελω κατι σε sci-fi ξανα! Με Star Trek δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα, Stargate δε ξερω τι παιζει, πλησιαζει κανενα την ποιοτητα του BSG;

ΥΓ Σε πρωτη ευκαιρια θα τσεκαρω και το Wire, προς το παρον δεν μπορω να ξεχασω το αλλοτε σκοτεινο, αλλοτε φωτεινο αλλα παντοτε ανθρωπινο ταξιδι του Galactica προς τη Γη..!

Ξεκίνα αν θες το Caprica το οποίο μας γυρίζει πίσω στην περίοδο που πρωτοανακαλύφθηκαν οι Cylons...αλλά αν θες να ξεκολλήσεις και να δεις κάτι διαφορετικό ξεκίνα το Stargate SG-1 όπου θα δεις και τον γνώριμο Richard Dean Anderson(Μαγκάιβερ).Το SG-1 το θεωρώ απο τα καλύτερα SCI-FI και έφτασε τις 10 σαιζόν!Μετά μπορείς να δεις το Stargate Atlantis το οποίο είναι και εκείνο εκπληκτικό και έπαιξε 5 σαιζόν, και μετά το ολοκαίνουργιο Stargate Universe το οποίο είναι λίγο πιο dark απο τα SG-1 και Atlantis!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστω Angelus, ηδη κατεβαζω το Caprica οποτε καταλαβαινεις  οτι δυσκολα θα ξεκολλησω..;-)

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Παιδιά γνωριζετε  μια αγγλικη σειρα ,νομιζω του BBC πρεπει να ηταν που αναφερεται σε πρακτορες της MI5 της αγγλικης κατασκοπειας και τα επεισοδια ηταν αυτοτελη ,αν την γνωριζετε πεσ τε μου απο που μπορω να την καταβασω μαζι με τους υποτιτλους,Πρεπει παλια να την εδειχνε το ΣΚΑΙ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ειδα το 1ο επεισοδιο της 1ης σεζον του battlestar galactica. Πολυ υποσχομενο ανυπομονω να συνεχισω, αλλα κατι δεν μου παει... Ο τυπος στα δεντρα που τρεχει ποιος ειναι? η φωτο που ακουμπανε οι πιλοτοι πριν πεταξουν? και το πιο σημαντικο, το ξανθο γκομενακι με το κοκκινο φορεμα τι ρολο παιζει? Α, και ο τυπος που ειναι μαζι του στο πλοιο-γιατρος αν καταλαβα καλα- τι σκατα εχει κανει και ειναι χεσμενος? Αν δοθουν απαντησεις αργοτερα μην τις πειτε, αλλα μου φαινεται οτι κατι εχω χασει

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ειδα το 1ο επεισοδιο της 1ης σεζον του battlestar galactica. Πολυ υποσχομενο ανυπομονω να συνεχισω, αλλα κατι δεν μου παει... Ο τυπος στα δεντρα που τρεχει ποιος ειναι? η φωτο που ακουμπανε οι πιλοτοι πριν πεταξουν? και το πιο σημαντικο, το ξανθο γκομενακι με το κοκκινο φορεμα τι ρολο παιζει? Α, και ο τυπος που ειναι μαζι του στο πλοιο-γιατρος αν καταλαβα καλα- τι σκατα εχει κανει και ειναι χεσμενος? Αν δοθουν απαντησεις αργοτερα μην τις πειτε, αλλα μου φαινεται οτι κατι εχω χασει
Σίγουρα έκανες αυτό που έκανα και εγω΄.Ξεκίνησες απο το 1ο επεισόδιο και όχι απο το Mini-Series που είναι σαν μια τηλεταινία σχεδόν 3 ωρών χωρισμένη σε 2 κομμάτια.Πήγαινε δες αυτό πρώτα και μετά συνεχισε πάλιτην σειρά.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σίγουρα έκανες αυτό που έκανα και εγω΄.Ξεκίνησες απο το 1ο επεισόδιο και όχι απο το Mini-Series που είναι σαν μια τηλεταινία σχεδόν 3 ωρών χωρισμένη σε 2 κομμάτια.Πήγαινε δες αυτό πρώτα και μετά συνεχισε πάλιτην σειρά.
Nαι αυτο εκανα, ευχαριστω...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λεει πολυ το BattleStar Galactica. Αρχισα την season 2...

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
ξερεις καποιος που θα βρω ολα τα επεισοδια απο τα μαυρα μεσανυχτα?

papateo

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
1
χθες ειδα το τελευταιο επισοδειο .μου τα κατεβασε ενας φιλος με τορεντ..υπαρχουν σε πολλες σελιδες αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα οποτε δεν ξερω απο που ακρηβως.παντως αν γνωριζεις απο τορεντ θα τα βρεις ευκολα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Kαλό για αυτούς που αρέσκονται στα μαθημαικά

όχι, εμένα μου άρεσε το κόνσεπτ και δε μου αρέσουν τα μαθηματικα
άλλο αν η σειρά κάνει μια κοιλιά μέχρι το άπειρο και τελικά βαριέσαι την ιστορία

αλλά σαν κόνσεπτ γάμησε και είναι καλή πρόταση για κάποιον που παρακολουθούσε τα CSI NCIS Bones και Law and order και τώρα δεν έχει τίποτα να δει  :rockon:
(καλά, δεν είναι επιπέδου τέτοιου, είναι καλό για ποπκόρν ενδιάμεσα)

εντιτ: (είναι επιπέδου bones, όχι των άλλων  :grin: )

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο το entourage δε με εχει κουρασει καθολου, Johny Drama rulez! 7 σεζον κ συνεχιζει..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχεις καποιος να δωσει κανα λινκ, κααατι σε τορρεντ, σε ραπιντ οτι σας βολευει για το black books? δεν μπορω να το βρω πουθενα :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom