House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
;) ισως στις 3 καλυτερες ολων τον εποχων...μην κοιτας που εδω πηγε ακλαφτη και την βαζει το σταρ 4 το πρωι...wire πως σου φάνηκε? Για μένα είναι η καλύτερη σειρά ever
Τελειωσα το BattleStar Galactica και τωρα θελω κατι σε sci-fi ξανα! Με Star Trek δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα, Stargate δε ξερω τι παιζει, πλησιαζει κανενα την ποιοτητα του BSG;
ΥΓ Σε πρωτη ευκαιρια θα τσεκαρω και το Wire, προς το παρον δεν μπορω να ξεχασω το αλλοτε σκοτεινο, αλλοτε φωτεινο αλλα παντοτε ανθρωπινο ταξιδι του Galactica προς τη Γη..!
Τhe Wire (George Pelekanos speaking ;) );) ισως στις 3 καλυτερες ολων τον εποχων...μην κοιτας που εδω πηγε ακλαφτη και την βαζει το σταρ 4 το πρωι...
Σίγουρα έκανες αυτό που έκανα και εγω΄.Ξεκίνησες απο το 1ο επεισόδιο και όχι απο το Mini-Series που είναι σαν μια τηλεταινία σχεδόν 3 ωρών χωρισμένη σε 2 κομμάτια.Πήγαινε δες αυτό πρώτα και μετά συνεχισε πάλιτην σειρά.Ειδα το 1ο επεισοδιο της 1ης σεζον του battlestar galactica. Πολυ υποσχομενο ανυπομονω να συνεχισω, αλλα κατι δεν μου παει... Ο τυπος στα δεντρα που τρεχει ποιος ειναι? η φωτο που ακουμπανε οι πιλοτοι πριν πεταξουν? και το πιο σημαντικο, το ξανθο γκομενακι με το κοκκινο φορεμα τι ρολο παιζει? Α, και ο τυπος που ειναι μαζι του στο πλοιο-γιατρος αν καταλαβα καλα- τι σκατα εχει κανει και ειναι χεσμενος? Αν δοθουν απαντησεις αργοτερα μην τις πειτε, αλλα μου φαινεται οτι κατι εχω χασει
Nαι αυτο εκανα, ευχαριστω...Σίγουρα έκανες αυτό που έκανα και εγω΄.Ξεκίνησες απο το 1ο επεισόδιο και όχι απο το Mini-Series που είναι σαν μια τηλεταινία σχεδόν 3 ωρών χωρισμένη σε 2 κομμάτια.Πήγαινε δες αυτό πρώτα και μετά συνεχισε πάλιτην σειρά.
ξερεις καποιος που θα βρω ολα τα επεισοδια απο τα μαυρα μεσανυχτα?
numb3rs...
Kαλό για αυτούς που αρέσκονται στα μαθημαικά