Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Αναμένουμε επόμενη σαιζόν σκουίντ.squid game και το mouse κορεατικα,κορυφαια
Αναμένουμε επόμενη σαιζόν σκουίντ.squid game και το mouse κορεατικα,κορυφαια
Δείτε και το Physical 100.Αναμένουμε επόμενη σαιζόν σκουίντ.
Αυτή που έπαιξε την μάνα της,είναι αυτή που κάνει την Ellie στο παιχνίδιΈχουν βγει στο Disney plus εδώ και καιρό τα τελευταία.
Το Netflix έχει μείνει πίσω.
Πάντως δεν δείχνει και πολύ από αυτούς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κορυφή το τελευταίο, αλλά η μικρή με τέτοια φάτσα δε βλέπεται λέμε.
Μετριο το μανταλοριαν..αφου εισαι φαν δες το αντορ.Εμένα δεν μου αρέσουν τόσο οι σημερινες σειρές .Την μοναδική που θα πρότεινα είναι το μανταλοριαν ως φαν των σταρ γορς (έχω δει τις δυο σεζόν και ήταν τρομερές οχι την καινούργια ).Πιστεύω ότι σειρές όπως μαγκαιβερ ,ταιμ τούνελ ,ομάδα δράσης 21,το μυστήριο της Παρασκευής(το έδειχνε ο αντενννα ) ,το μυστήριο του χρυσού πιθηκου (το έδειχνε η ΕΡΤ μεταγλωττισμένο ),το γυμνάσιο ντεγκρασι (και αυτό το έδειχνε η ΕΡΤ με τα παιδάκια που αντιμετωπιζαν διαφορά προβλήματα όπως ναρκωτικά ),saved by the bell (πριν χτυπήσει το κουδούνι το έδειχνε το μεγκα με τον ζακ Μορίς ),δοκτορ χου (το οποίο συνεχιζεται μέχρι και σήμερα αλλα με τον τρομερό τομ Μπέικερ ) και πολλές άλλες της δεκαετίας 70,80 ,90 δεν ξαναβγαίνουν .(τις ξαναβλέπεις μέχρι και σήμερα ).
Δεν ξερω φιλε, εγω δεν προλαβαινω και οταν εχω χρονο τα βλεπω σε πειρατικα σαιτ. Αν θελεις σου λεω σε ποιαΑυτό το αντορ φίλε γιακουζα το έχει καποιο από τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες το νετφλιξ και το ντισνευ πλας ;Να είσαι καλά .
Το Andor είναι της Disney αφού είναι Star wars.Αυτό το αντορ φίλε γιακουζα το έχει καποιο από τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες το νετφλιξ και το ντισνευ πλας ;Να είσαι καλά .
Το Obi Wan το έχεις δει;Εμένα δεν μου αρέσουν τόσο οι σημερινες σειρές .Την μοναδική που θα πρότεινα είναι το μανταλοριαν ως φαν των σταρ γορς (έχω δει τις δυο σεζόν και ήταν τρομερές οχι την καινούργια ).Πιστεύω ότι σειρές όπως μαγκαιβερ ,ταιμ τούνελ ,ομάδα δράσης 21,το μυστήριο της Παρασκευής(το έδειχνε ο αντενννα ) ,το μυστήριο του χρυσού πιθηκου (το έδειχνε η ΕΡΤ μεταγλωττισμένο ),το γυμνάσιο ντεγκρασι (και αυτό το έδειχνε η ΕΡΤ με τα παιδάκια που αντιμετωπιζαν διαφορά προβλήματα όπως ναρκωτικά ),saved by the bell (πριν χτυπήσει το κουδούνι το έδειχνε το μεγκα με τον ζακ Μορίς ),δοκτορ χου (το οποίο συνεχιζεται μέχρι και σήμερα αλλα με τον τρομερό τομ Μπέικερ ) και πολλές άλλες της δεκαετίας 70,80 ,90 δεν ξαναβγαίνουν .(τις ξαναβλέπεις μέχρι και σήμερα ).
Εφόσον σου αρέσει το Star Wars δες τα.Έχω το νετφλιξ φίλε ξενιτεμένε να είσαι καλά για την πληροφορία .Θα το δω από διαδυκτιο .Όχι δεν τα έχω δει θα προσπαθήσω να τα δω και αυτά που έβαλες πρέπει να είναι καλά .Πάντως ο παΣκαλ που παίζει στο μανταλοριαν είναι τρομερός είναι ότι ο τομ Μπέικερ για το δοκτορ χου .
Το μόνο που με χάλασε ήταν το ότι ενώ ο 1ος κύκλος ήταν προγραμματισμένος για 10 επεισόδια,στο 9ο τον σταμάτησαν, με την σύλληψη του Σταλλόνε.Εκατσα και ειδα αυτο
Δεν το λές και κακό, πολυ ευχάριστα βλέπεται .. ωραιο και το τελος της πρωτης σεζόν για να σε κολλήσει για την 2η
σιγουρα Σοπρανος κτλ δεν προκειται να φτασει καποια σειρα , αυτες βγαινουν μια φορά και τελος ..Το μόνο που με χάλασε ήταν το ότι ενώ ο 1ος κύκλος ήταν προγραμματισμένος για 10 επεισόδια,στο 9ο τον σταμάτησαν, με την σύλληψη του Σταλλόνε.
Περιμένω τον 2ο κύκλο, αν και σε σύγκριση με αντίστοιχες σειρές (πχ The Sopranos), υστερεί, τόσο σε σενάριο, όσο και σε καστ
Ένταξει ρε παίδες μην μπαίνετε σε συγκρίσεις. Ειδικά με Σοπράνος που είναι δραματουργικά από τις καλύτερες όλων των εποχών. Αυτή εδώ με τον Σλάι είναι σαφώς πιο εύπεπτη και διασκεδαστική, αλλά δεν είναι και κάνα αριστούργημα. Βλέπεται όμως ευχάριστα και είναι πολύ προσεγμένη παραγωγή.Το μόνο που με χάλασε ήταν το ότι ενώ ο 1ος κύκλος ήταν προγραμματισμένος για 10 επεισόδια,στο 9ο τον σταμάτησαν, με την σύλληψη του Σταλλόνε.
Περιμένω τον 2ο κύκλο, αν και σε σύγκριση με αντίστοιχες σειρές (πχ The Sopranos), υστερεί, τόσο σε σενάριο, όσο και σε καστ
Καλή η αναδρομή σου. Μιας και είμαι κι εγώ εκείνης της γενιάς όμως, θα έλεγα ότι αν το δούμε ρεαλιστικά, εκείνες οι σειρές, πέρα από το συναισθηματικό δέσιμο που έχουμε γιατί ήμασταν στην εφηβεία ή παιδιά όταν τις βλέπαμε και ενδεχομένως θα μπορούσαμε για νοσταλγικούς λόγους να παρακολουθήσουμε κομμάτια τους και σήμερα που είμαστε μεσήλικες, είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου σε όλους τους τομείς.Εμένα δεν μου αρέσουν τόσο οι σημερινες σειρές .Την μοναδική που θα πρότεινα είναι το μανταλοριαν ως φαν των σταρ γορς (έχω δει τις δυο σεζόν και ήταν τρομερές οχι την καινούργια ).Πιστεύω ότι σειρές όπως μαγκαιβερ ,ταιμ τούνελ ,ομάδα δράσης 21,το μυστήριο της Παρασκευής(το έδειχνε ο αντενννα ) ,το μυστήριο του χρυσού πιθηκου (το έδειχνε η ΕΡΤ μεταγλωττισμένο ),το γυμνάσιο ντεγκρασι (και αυτό το έδειχνε η ΕΡΤ με τα παιδάκια που αντιμετωπιζαν διαφορά προβλήματα όπως ναρκωτικά ),saved by the bell (πριν χτυπήσει το κουδούνι το έδειχνε το μεγκα με τον ζακ Μορίς ),δοκτορ χου (το οποίο συνεχιζεται μέχρι και σήμερα αλλα με τον τρομερό τομ Μπέικερ ) και πολλές άλλες της δεκαετίας 70,80 ,90 δεν ξαναβγαίνουν .(τις ξαναβλέπεις μέχρι και σήμερα ).
Το The Sopranos στηρίχθηκε περισσότερο στο σενάριο, πιστεύω. Άλλωστε οι ηθοποιοί που έπαιζαν (Γκαντολφίνι, Ιμπεριόλι, Μπράκο) ήταν όλοι τους μέχρι τότε δευτεροτρίτα ονόματα, χωρίς καμιά ιδιαίτερη φιλμογραφία (ο Γκαντολφίνι είχε παίξει έναν 2ο ρόλο στον Μεξικάνο με Μπραντ Πιτ και Τζούλια Ρόμπερτς, και η Λορέιν Μπράκο έναν 2ο ρόλο στα Καλά Παιδιά), με εξαίρεση ίσως τον Στιβ Μπουσέμι που ήταν μόνο στον 5ο κύκλο αν θυμάμαι καλά.Ένταξει ρε παίδες μην μπαίνετε σε συγκρίσεις. Ειδικά με Σοπράνος που είναι δραματουργικά από τις καλύτερες όλων των εποχών. Αυτή εδώ με τον Σλάι είναι σαφώς πιο εύπεπτη και διασκεδαστική, αλλά δεν είναι και κάνα αριστούργημα. Βλέπεται όμως ευχάριστα και είναι πολύ προσεγμένη παραγωγή.