πιο καλη η 2η απο την πρωτη.Γνωστές και οι δύο. Τη 1η την έχω δει και η 2η δε με ψήνει. Καμία άλλη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Είναι πολύ καλή η δεύτερηΓνωστές και οι δύο. Τη 1η την έχω δει και η 2η δε με ψήνει. Καμία άλλη;
Δοκίμασε το Lupin
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.589
- Πόντοι
- 6.495
Το casa de papel εχει καταντησει ανεκδοτο,σαν να το γραφει 10χρονο ειναι το σεναριο..
Πολυ καλες φρεσκιες σειρες ειναι..
-Mare of Easttown
-Godfather of Harlem
-Only murders in the building
Επισης αυτη η σεζον του American horror story δειχνει προς το παρον πολυ αξιολογη..
Πολυ καλες φρεσκιες σειρες ειναι..
-Mare of Easttown
-Godfather of Harlem
-Only murders in the building
Επισης αυτη η σεζον του American horror story δειχνει προς το παρον πολυ αξιολογη..
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
είδες 2η σεζον του See ; είναι καλή ;Καλά ρε φίλε έχει δεκάδες.
Πες μας τι γουστάρεις.
Εγώ βλέπω πχ τελευταία:
- Walking Dead: η καλύτερη με ζόμπια
- American Horror Story: σειρά θρίλερ με διαφορετικές ιστορίες ανά σεζόν
- See: κοινωνίες με τυφλούς που μάχονται και με τον Μαμόα (Aquaman)
η 1η μου είχε αρέσει πάρα πολύ, τρομερά καλογυρισμένη σε υπέροχα σκηνικα στο Καναδα
Τυποι ψαχτειτε με το yellowstone κ αφηστε τις καραμαλακιες του netflix....Δειτε οτι ειναι να δειτε εκει κ κοψτε το υπαρχουν απειρες ωραιες αντρικες σειρες κ οχι μαλακιες σαν το casa de papel που ειναι για πιτσιρικια,γκομενες κ πρωταρηδες στις σειρες....Νεογουεστερν crime drama με γαμω τους ηθοποιους στην βαθια αμερικη τσεκαρετε το οσοι δεν γνωριζουν
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Ήδη έβγαλε 2 επεισόδια η SEE 2η σεζόν!είδες 2η σεζον του See ; είναι καλή ;
η 1η μου είχε αρέσει πάρα πολύ, τρομερά καλογυρισμένη σε υπέροχα σκηνικα στο Καναδα
Γαμάει!!
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
με την ευκαιρία να πουμε οτι το Apple TV (που έχει και το See) έχει κάνει καλό μπάσιμο στο streaming με σειρές κ λίγες ταινίες και ντοκιμαντερ
μερικές καλες σειρες ειναι See, Defending Jacob, Servant, For all mankind, Ted Lasso
μου εχει κανει εντυπωση το ποσο ομορφες δειχνουν οπτικα, πρεπει να ριχνουν πολλα φραγκα στη παραγωγη
μερικές καλες σειρες ειναι See, Defending Jacob, Servant, For all mankind, Ted Lasso
μου εχει κανει εντυπωση το ποσο ομορφες δειχνουν οπτικα, πρεπει να ριχνουν πολλα φραγκα στη παραγωγη
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Η δεύτερη συνεΧίζει εξίσου καλά.Βλέπω το See αυτές τις μέρες.
Κοντεύω να τελειώσω τη 1η σεζόν, στο 7ο επεισόδιο είμαι.
Είναι εξαιρετικό.
Και για υπότιτλους?1337x.to χρησιμοποιώ εγώ
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.044
- Πόντοι
- 6.056
Kαλα ξεκινησε,καλη αναλυση χαρακτηρων(ειδικα Μπερλιν) αλλα πολυ γλυκαναλατο μετα,ερωτες,ρομαντσα(μεχρι 3η σεζον ειδα)και λιγο γκει σταφ εκει με Ελσινκι να πιασουν κι αλλο ταργκετ γκρουπ.Αξιζει να δω και τα υπολοιπα λεςΆλλα 5 επεισόδια για να ρίξει αυλαία(3 Δεκεμβρίου)Καλό με έντονη δράση αλλά εμπλουτισμένο με αμερικανιές δυστυχώς
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.873
- Πόντοι
- 10.411
Δες το.Ρομάντζα έχει full όπως και flashback εκνευριστικά για εμένα,όσο για τα gayλίκια είναι μέρος των μηνυμάτων που περνάει μέσα σε όλα τα άλλα(και αυτό δεν μου αρέσει όπως και οι αμερικανιές που είναι εμφανείς).Αλλά η δράση,δράση,αγωνία και ανατροπές σε βαθμό που σε κάνει να γουστάρεις που το παρακολουθείςKαλα ξεκινησε,καλη αναλυση χαρακτηρων(ειδικα Μπερλιν) αλλα πολυ γλυκαναλατο μετα,ερωτες,ρομαντσα(μεχρι 3η σεζον ειδα)και λιγο γκει σταφ εκει με Ελσινκι να πιασουν κι αλλο ταργκετ γκρουπ.Αξιζει να δω και τα υπολοιπα λες
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ted Lasso καλό είναι!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.873
- Πόντοι
- 10.411
Έχω ακούσει καλά λόγια ,παίζει και η αγριόκαυλα μέσα που βασάνιζε την Lena Headey(Cersei Lannister) στο GOTTed Lasso καλό είναι!
Hannah Waddingham, η πιο επιβλητική πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας
Η 47χρονη πρωταγωνίστρια του Ted Lasso, Hannah Waddingham, που μόλις κέρδισε το πρώτο της Emmy, είναι η -όπως σοφά λέει η Doja Cat-‘boss bitch’ με την καρδιά από χρυσό.
www.oneman.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228