axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εσυ σαν ευνουχος που εισαι δεν πρεπει να το λες αυτο
Εσυ σαν ευνουχος που εισαι δεν πρεπει να το λες αυτο
Ναι. Νομίζω ότι είναι η τελευταία και πρέπει να ξεκινάει κάπου αυτή τη βδομάδα ή την επόμενη
Ξερεις μηπως αν εχει καλιφορνικεισον νεα σαιζον ?
Και αυτό σου κάνει εντύπωση; Λογικά θα πάει μέχρι το τέλος της σειράς των βιβλίων (νομίζω ότι είναι 7). Πάντως αν κάποιος έχει διαβάσει τα βιβλία και έχει δει και τη σειρά θα δει ότι είτε πολλά πράγματα έχουν αφαιρεθεί ή ότι έχουν αλλάξει για να είναι πιο εύκολο να τα δείξοουν στη τηλεόρασηΤο Game of Thrones ανανεώθηκε για 5η και 6η σαιζόν.
Και αυτό σου κάνει εντύπωση; Λογικά θα πάει μέχρι το τέλος της σειράς των βιβλίων (νομίζω ότι είναι 7). Πάντως αν κάποιος έχει διαβάσει τα βιβλία και έχει δει και τη σειρά θα δει ότι είτε πολλά πράγματα έχουν αφαιρεθεί ή ότι έχουν αλλάξει για να είναι πιο εύκολο να τα δείξοουν στη τηλεόραση
Σωστος τυπεΞεκίνησε ο 7ος και τελευταίος κύκλος του Californication.
Ουσιαστικά τα 2-3 τελευταία χρόνια απλά ανακυκλώνει την ίδια συνταγή, έχει χάσει τη φρεσκάδα που είχε και ευτυχώς που το πήραν απόφαση να το σταματήσουν. Το μόνο που αξίζει είναι ο χαρακτήρας-καρικατούρα του Ρανκλ..
Το Crisis για να περάσει η ώρα είναι καλό..
Breaking Bad γαμιστερή σειρά
τα είχε όλα και κυρίως είχε χαρακτήρες που ήταν "ένας κι ένας" και το σημαντικότερο εξελίσσονταν κατά την διάρκεια
μετά το τέλος της 4ης σεζόν αναρρωτήθηκα γιατί είχε γίνει τόσος ντόρος, οκ ήταν μια πολύ καλή σειρά όμως μέχρι εκεί, μετά την 5η και τελευταία σεζόν κατάλαβα και επιβεβαιώνω η σειρά είναι κορυφαία
Απο το πρωι τα ξυνεις τωρα στην δουλεια , ουτε τα προσχηματα δεν κρατας πια φιλε
σήμερα ήρθα μόνο από καλή προαίρεση φίλε για κάτι ψιλολόγια που ήθελα να τελειώσω πριν τις γιορτές άλλος στην θέση μου θα ροχάλιζε φίλε
Δημοσιος υπαλληλος φιλε;σήμερα ήρθα μόνο από καλή προαίρεση φίλε για κάτι ψιλολόγια που ήθελα να τελειώσω πριν τις γιορτές άλλος στην θέση μου θα ροχάλιζε φίλε
Βλακας εισαι? Για ποια χαρη μιλας. Για να εχει ιντερνετ πηγε στο γραφειο.αλλος στη θεση σου θα ηταν πιο ψηλα στην ιεραρχια φιλε ..
δεν θα ηταν ακομη υπαλληλος που θα νομιζει οτι κανει χαρη στα αφεντικα του φιλε
Βλακας εισαι? Για ποια χαρη μιλας. Για να εχει ιντερνετ πηγε στο γραφειο.
Να κανουμε εναν ερανο να του μαζεψουμε τοστακια. :'(
Αυτό είναι ταινία και όχι σειρά.εγώ είδα το colombiana πρόσφατα στην tv,γαμάτο ήταν