Κωλο-μβιανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2013
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
αν σου αρεσει ο 1ος κυκλος συνεχισε την.αν δεν σου αρεσει παρατα την γιατι θα ξενερωσεις μεταΣας ακουσα και κατεβαζω Lost...Για να δούμε..
αν σου αρεσει ο 1ος κυκλος συνεχισε την.αν δεν σου αρεσει παρατα την γιατι θα ξενερωσεις μεταΣας ακουσα και κατεβαζω Lost...Για να δούμε..
αν σου αρεσει ο 1ος κυκλος συνεχισε την.αν δεν σου αρεσει παρατα την γιατι θα ξενερωσεις μετα
Εμένα δεν μου άρεσε ο πρώτος κύκλος
Μετά πορώθηκα
νταξει γουστα ειναι αυτα,εγω μεχρι τον 3ο ειχα κολησει αλλα μετα το τραβηξαν απο τα μαλλια νομιζω και ειδικα το τελος με ξενερωσεΕμένα δεν μου άρεσε ο πρώτος κύκλος
Μετά πορώθηκα
Όντως αν και νομίζω τους είχε ξεφύγει λίγο το θέμα με τα ζόμπια και πόσο για τον πούτσο ήταν και ρίξανε τον Governor σαν αντίπαλοΩραιο το καινουργιο επεισοδιο του the walking dead παντως. Ειχε παραγινει με την σταθεροτητα και την ασφαλεια και επρεπε να τους ριξουν παλι στην μαχη της επιβιωσης.
Ο κυβερνητης υπηρχε και στο κομικ ηταν λογικο να τον βαλουν.Μου αρεσει που ακολουθουν το κομικ σε αρκετες περιπτωσεις,και εχουν πιασει το νοημα.Φοβερη σειρα.Όντως αν και νομίζω τους είχε ξεφύγει λίγο το θέμα με τα ζόμπια και πόσο για τον πούτσο ήταν και ρίξανε τον Governor σαν αντίπαλο
Το Two and a Half Men ήταν πολύ αστείο πριν διώξουν τον Τσάρλι Σιν.
Βιογραφική ήταν η σειρά τύπε....το two and a half men ΗΤΑΝ ο Τσαρλι Σιν
αν και ειναι αγγλικοι ειναι σωστοι.Ελπιζω να βοηθησα!Αμα βρειτε υποτιτλους για το πεμπτο επεισοδιο της σειρας true detective πειτε το. Ακομα τιποτα.
2η σαιζον House of Cards πολυ καλη σε μαραθωνιο (εχω δει 8 απο τα 13 επεισοδια σε 2 μερες :p )
Λιγο αργη πλοκη, περισσοτεροι περιφερειακοι χαρακτηρες απο τον 1ο κυκλο και εχεις την αισθηση οτι ειναι λιγο "σκακι" οτι δηλαδη κουναει τα πιονια στα πρωτα επεισοδια για να γινει ο χαμος στο τελος. Πολυ καλος, εκτος απο τον Spacey και ο McRaney
Πότε θα ξεκινήσει ο 3ος κύκλος του House of Cards γαμώ το κέρατό μου
Λεω να την ξεκινησω μετα απο συμβουλη του Γεοπα , απο οτι καταλαβα χουν βγει 2 κυκλοι μεχρι τωρα , σωστα ?
3ος του χρονου παλι, καλη υπομονη