You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή στο γάλα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ORCA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
καλα ειναι τρελλη η αγνοια που διεπει τον κοσμο σχετικα με το τί ειναι σωστη διατροφη,αν πρεπει να πινουμε γαλα και ολα τα σχετικα....μακρυα απο οτιδηποτε ζωικο...οσο μπορειτε αποφευγετε όχι μονο για τον τροπο συντηρησης και ποιοτητας των ζωων,αλλα ευρυτερα διοτι πολυ απλα τα ζωικα υποπροιοντα καθως και τα ιδια τα ζωα δεν ειναι καλη τροφη για τον ανθρωπο...τα ζωα ειναι τροφη αλλων ζωων και ετσι θα επρεπε να ειναι,αλλα επειδη ο ανθρωπος εχει μαθει να ειναι γευσιγνωστης και οχι γνωστης προτιμα να πεθαινει απο καρκινους,σκληρυνση κατα πλακας κλπ..κλπ...αν κατανοησετε ποτε την ανθρωπινη λειτουργια του οργανισμου μας,τι αναγκες εχει και τι πρεπει να δεχεται το πεπτικο μας συστημα ως τροφη,τοτε δεν θα συζηταγαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με γαλατα,τυρια και βοδια....δυστυχως ομως ολα τα τραστ των παραπανω προιοντων εχουν δημιουργησει για να προστατευσουν τις εταιρειες τους συμπαγη πολιτικη παραπληροφορησης των ανθρωπων για να καταναλωνουν γαλατα και τυρια....οποιος θελει να μαθει περισσοτερα ας αναζητησει διαφορα βιβλια και ας παρακολουθησει αντιστοιχα συνεδρια ορθομοριακης διατροφης και το τί σημαινει αυτο για τον ανθρωπο.
γαλα στο φραπε βαζεις?????
Laplace,stavros51 παντως φιλε,στην παραγωγη δεν ξαναμπαινει..αυτο ηθελα να πω..τωρα αν το κανουν κατι αλλο δεν ξερω,αλλα στο εργοστασιο δεν το ξαναφερναν
Ξέρεις τη διαδικασία?
Εγώ δε την ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά έχω καταλάβει ότι:
Το γάλα μοιράζεται στα μαγαζιά με φορτηγά της βιομηχανίας γάλακτος.
Αν στο μαγαζί "μείνει" γάλα που έχει λήξει από την προηγούμενη διανομή, η εταιρεία κάνει τη χάρη στο μαγαζάτορα να το πάρει πίσω, και να τον πιστώσει με την αξία του. Δεν τον υποχρεώνει να το χύσει αυτός δηλαδή.
Άρα το ληγμένο γάλα ξαναμπαίνει στο φορτηγό της εταιρείας γάλακτος (ναι, αυτό που κάθε τόσο σταματάει σε κάθε minimarket και βλαστημάμε εμείς από πίσω του γιατί κλείνει το δρόμο).
Αφού μπει στο φορτηγό, που καταλήγει?
Δε πιστεύω ότι το φορτηγό πάει στη χωματερή και το πετάει.
Το ξαναφέρνει στην εταιρεία.
Τι θα πει λοιπόν "στο εργοστάσιο δε το ξανάφερναν"? ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?
ΠΕΣ ΜΟΥ που έχει λάθος ο συλλογισμός μου, και να δεχτώ ότι "δεν το ξανάφερναν".
Το γάλα θα ξαναπαστεριωθεί και θα προωθηθεί στην παραγωγή τυριών αφού ανακατευτεί με φρέσκο.
Δεν υπάρχει κάτι περίεργο/παράνομο/επιβλαβές στην όλη διαδικασία. Κι αυτό γιατί η ελληνική νομοθεσία υποχρεώνει τις γαλακτοβιομηχανίες να αποσύρουν τα γάλατα γρήγορα, δηλαδή να βάζουν μικρές ημερομηνίες λήξης.
Επίσης πρώην στέλεχος γαλακτοβιομηχανίας, τοπικής όμως
Δεν υπάρχει κάτι περίεργο/παράνομο/επιβλαβές στην όλη διαδικασία. Κι αυτό γιατί η ελληνική νομοθεσία υποχρεώνει τις γαλακτοβιομηχανίες να αποσύρουν τα γάλατα γρήγορα, δηλαδή να βάζουν μικρές ημερομηνίες λήξης.
Laplace,
Ξέρεις τη διαδικασία?
Εγώ δε την ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά έχω καταλάβει ότι:
Το γάλα μοιράζεται στα μαγαζιά με φορτηγά της βιομηχανίας γάλακτος.
Αν στο μαγαζί "μείνει" γάλα που έχει λήξει από την προηγούμενη διανομή, η εταιρεία κάνει τη χάρη στο μαγαζάτορα να το πάρει πίσω, και να τον πιστώσει με την αξία του. Δεν τον υποχρεώνει να το χύσει αυτός δηλαδή.
Άρα το ληγμένο γάλα ξαναμπαίνει στο φορτηγό της εταιρείας γάλακτος (ναι, αυτό που κάθε τόσο σταματάει σε κάθε minimarket και βλαστημάμε εμείς από πίσω του γιατί κλείνει το δρόμο).
Αφού μπει στο φορτηγό, που καταλήγει?
Δε πιστεύω ότι το φορτηγό πάει στη χωματερή και το πετάει.
Το ξαναφέρνει στην εταιρεία.
Τι θα πει λοιπόν "στο εργοστάσιο δε το ξανάφερναν"? ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?
ΠΕΣ ΜΟΥ που έχει λάθος ο συλλογισμός μου, και να δεχτώ ότι "δεν το ξανάφερναν".
σωστος ο συλλογισμος φιλε,αλλα στο εργοστασιο εφερναν ΜΟΝΟ γαλατα που δεν ειχαν ληξει και ΜΟΝΟ προσφορες πχ στα 3 το 1 δωρο κλπ και αυτα τα ξαναβαζαν χωρις προσφορα στην γραμμη παραγωγης κ τα συσκευαζαν απο 3πλα σε διπλα..ολα τα αλλα ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ μεσα στην παραγωγη.
τωρα που πηγαιναν δεν ξερω να σου πω κ δεν θελω να πω κατι στην τυχη,αλλα οτι τα φορτηγα ξεφορτωναν μονο αυτα μεσα στο εργοστασιο,ειναι 100% εγκυρο αυτο που σου λεω κ αν θες με πμ σου λεω κ που ημουν κ μπορεις κ ο ιδιος να πας σαν επισκεπτης να δεις αν εχω δικιο(αφηναν απο οσο ξερω,αν καποιος απο περιεργεια ηθελε να δει τις διαδικασιες)
Το γάλα θα ξαναπαστεριωθεί και θα προωθηθεί στην παραγωγή τυριών αφού ανακατευτεί με φρέσκο.
πολυ λογικη εξηγηση.αυτο εγραψα ΔΕΝ ΞΕΡΩ που παει το χαλασμενο,αλλα ξερω οτι μεσα δεν το εφερναν..αν ησουν σε τυρια κλπ κ το ξερεις ειναι ετσι,εγω ημουν μονο σε παγωτα,γαλατα,γιαουρτια
Οχι χαλασμένο. Όταν το γάλα πλησιάζει στην ημερομηνία λήξης του ή ακόμα και λίγες μέρες μετά απο αυτή, 1-2 μην το γαμήσουμε κιόλας, και πάνω απο όλα έχει διατηρηθεί η ψυκτική αλυσίδα.....είναι μια χαρά για κατανάλωση/αξιοποίησηπολυ λογικη εξηγηση.αυτο εγραψα ΔΕΝ ΞΕΡΩ που παει το χαλασμενο ,αλλα ξερω οτι μεσα δεν το εφερναν..αν ησουν σε τυρια κλπ κ το ξερεις ειναι ετσι,εγω ημουν μονο σε παγωτα,γαλατα,γιαουρτια
Αν έχει ανέβει το ph του, κοινώς έχει ξυνίσει, συνήθως κάποιος μαλάκας το άφησε εκτός ψυγείου.
Υ.Γ. Γάλα δεν έχω πιεί τα τελευταία 25 χρόνια
Οχι χαλασμένο. Όταν το γάλα πλησιάζει στην ημερομηνία λήξης του ή ακόμα και λίγες μέρες μετά απο αυτή, 1-2 μην το γαμήσουμε κιόλας, και πάνω απο όλα έχει διατηρηθεί η ψυκτική αλυσίδα.....είναι μια χαρά για κατανάλωση/αξιοποίηση
Αν έχει ανέβει το ph του, κοινώς έχει ξυνίσει, συνήθως κάποιος μαλάκας το άφησε εκτός ψυγείου.
Υ.Γ. Γάλα δεν έχω πιεί τα τελευταία 25 χρόνια
νομιζω καποτε ειχε γινει θεμα με τις ημερομηνιες ληξης και ειχαν πει οτι και μια μερα αροτερα να το πιεις δεν τρεχει τπτ
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
παιδες ΕΛΕΟΣ δεν μπορω να ακουω χαζαμαρες να γραφονται...ημουν ανακατεμενος στην ΔΕΛΤΑ( επαγγελματικα πραγματα...) συγκεκριμενα στη θεσ/κη,δεν συμβαινουν τετοια πραγματα,προς θεου...τι βλακειες ειναι αυτες για ξαναπαστεριωση,ποιος σας τα ειπε αυτα????τα γαλατα που αποσυρονται μπορουν να διατεθουν ακομη κ για ζωοτροφες,το εχει υποψιν του κανενας??εγω που μιλαω εχω πτυχιο στα τροφιμα κ ξερω τι μου γινεται,αυτοι που τα λενε ποιοι ειναι??η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια,δεν θελω να το παιξω ξερολας αλλα καποια πραγματα ειναι σαφη!!υπαρχει κωδικας τροφιμων κ ποτων δεν βγηκε τυχαια για να υπαρχει!!ημαρτον...στην τελικη οποιος ειναι δυσπιστος ας αποφασισει μονος του τι θα τρωει,δεν μπορω να αποδειξω εγω κ ο καθενας οτι ο γαιδαρος ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!!
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αγαπητοί εν Χριστό αδερφοί.
1ον Η Ευρωπαικη Ενωση δεν ειναι μπουρδέλο σαν τη χωρα μας. Εχει θεσπίσει και τηρή του πλέον αυστηρούς κανόνες γύρω απο τη διατροφική αλυσίδα.
2ον Οι πολιτισμένες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης δεν διαθέτουν περίπτερα ψιλικατζιδικα ζαχαροπλαστεία κλπ κλπ απ οπου μπορείς να προμηθευτείς τρόφιμα.
3ον Τα τρόφιμα η διαθεσή τους ειναι δουλεια επαγγελματιων
4ον Οταν ενα τρόφιμο ειναι στο τέλος της ωφέλιμης ζωής δίδεται μισοτιμής η και δωρεάν 9αυτό σημαίνει οτι οι κουτόφραγκοι δεν τα μαζευουν στο εργοαστάσιο τα ληγμένα)
5ον Φρέσκο γάλα απο ααγελάδα με μαστίτιδα και που ζει μεχρι το γονατο στο σκατο έχετε σκεφθεί πόσες φορές εχετε πιει?
6ον Επίσης εχετε σκεφθεί οτι οι αγελαδες στη χώρα μας ζουν και παραγουν γάλα περιορισμενες σε ενα σταβλο μεσα στο σκατο ακινητες χωρίς τηρηση υγειονομικων κανονων?
7ον Οι Ελληνικες βιομηχανίες τροφιμων (γαλακτοβιομηχανιες) οντως μαζευουν τα λυγμενα (και οχι αυτα που θα ληξουν) για να φτιαξουν φετα παγωτο τζατζικι κλπ υποπροιοντα γαλακτος γιατι περι αυτων προκειται.
και τελος Εχετε δει πως γνωστη εταιρεια οσπριών (νοστιμα προιοντα ελληνικης γης κλπ) καθαριζει με εντομοκτονο τα επιστρεφομενα οσπρια απο σκουλικια και μικροοργανισμους?
Γενικως μην πιστευεται τιποτα Ελληνικο
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
1ον Η Ευρωπαικη Ενωση δεν ειναι μπουρδέλο σαν τη χωρα μας. Εχει θεσπίσει και τηρή του πλέον αυστηρούς κανόνες γύρω απο τη διατροφική αλυσίδα.
2ον Οι πολιτισμένες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης δεν διαθέτουν περίπτερα ψιλικατζιδικα ζαχαροπλαστεία κλπ κλπ απ οπου μπορείς να προμηθευτείς τρόφιμα.
3ον Τα τρόφιμα η διαθεσή τους ειναι δουλεια επαγγελματιων
4ον Οταν ενα τρόφιμο ειναι στο τέλος της ωφέλιμης ζωής δίδεται μισοτιμής η και δωρεάν 9αυτό σημαίνει οτι οι κουτόφραγκοι δεν τα μαζευουν στο εργοαστάσιο τα ληγμένα)
5ον Φρέσκο γάλα απο ααγελάδα με μαστίτιδα και που ζει μεχρι το γονατο στο σκατο έχετε σκεφθεί πόσες φορές εχετε πιει?
6ον Επίσης εχετε σκεφθεί οτι οι αγελαδες στη χώρα μας ζουν και παραγουν γάλα περιορισμενες σε ενα σταβλο μεσα στο σκατο ακινητες χωρίς τηρηση υγειονομικων κανονων?
7ον Οι Ελληνικες βιομηχανίες τροφιμων (γαλακτοβιομηχανιες) οντως μαζευουν τα λυγμενα (και οχι αυτα που θα ληξουν) για να φτιαξουν φετα παγωτο τζατζικι κλπ υποπροιοντα γαλακτος γιατι περι αυτων προκειται.
και τελος Εχετε δει πως γνωστη εταιρεια οσπριών (νοστιμα προιοντα ελληνικης γης κλπ) καθαριζει με εντομοκτονο τα επιστρεφομενα οσπρια απο σκουλικια και μικροοργανισμους?
Γενικως μην πιστευεται τιποτα Ελληνικο
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
Έλα μόρτες, ηρεμία...
Δούλευα χρόνια σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, τύπου fast food κτλ...Τα έχω γυρίσει σχεδόν όλα..μη λέμε και ονόματα γιατί οι εταιρείες ψάχνουν....
Το λοιπον, το γαλατακι παει πίσω..και γίνεται απο τυρί μεχρι και σκόνη, συνήθως όμως πάει στα σοκολατούχα, βλ. ψηλά το κεφάλι. Τι διάολο γεύση είναι αυτή που έχει? Η μάνα μου δούλευε σε super market, τα ίδια της έλεγαν και οι πωλητές.
Εν κατακλείδι, ΟΧΙ, δεν πετιέται!!!!
Δούλευα χρόνια σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, τύπου fast food κτλ...Τα έχω γυρίσει σχεδόν όλα..μη λέμε και ονόματα γιατί οι εταιρείες ψάχνουν....
Το λοιπον, το γαλατακι παει πίσω..και γίνεται απο τυρί μεχρι και σκόνη, συνήθως όμως πάει στα σοκολατούχα, βλ. ψηλά το κεφάλι. Τι διάολο γεύση είναι αυτή που έχει? Η μάνα μου δούλευε σε super market, τα ίδια της έλεγαν και οι πωλητές.
Εν κατακλείδι, ΟΧΙ, δεν πετιέται!!!!
Γιατί η εταιρεία που αναφέρεις δεν έχει τυροκομική μονάδα.παιδες ΕΛΕΟΣ δεν μπορω να ακουω χαζαμαρες να γραφονται...ημουν ανακατεμενος στην ΔΕΛΤΑ( επαγγελματικα πραγματα...) συγκεκριμενα στη θεσ/κη,δεν συμβαινουν τετοια πραγματα,προς θεου...τι βλακειες ειναι αυτες για ξαναπαστεριωση,ποιος σας τα ειπε αυτα????τα γαλατα που αποσυρονται μπορουν να διατεθουν ακομη κ για ζωοτροφες,το εχει υποψιν του κανενας??εγω που μιλαω εχω πτυχιο στα τροφιμα κ ξερω τι μου γινεται,αυτοι που τα λενε ποιοι ειναι??η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια,δεν θελω να το παιξω ξερολας αλλα καποια πραγματα ειναι σαφη!!υπαρχει κωδικας τροφιμων κ ποτων δεν βγηκε τυχαια για να υπαρχει!!ημαρτον...στην τελικη οποιος ειναι δυσπιστος ας αποφασισει μονος του τι θα τρωει,δεν μπορω να αποδειξω εγω κ ο καθενας οτι ο γαιδαρος ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!!
Και έτσι μπορεί να καταλλήγουν τα επιστρεφόμενα τους σς ζωοτροφές. Δεκτόν.
Οι άλλοι όμως που έχουν τυροκομείο δεν το πετάνε το γάλα. Το τυροκομούν αφού το προσμίξουν με φρέσκο.
Για να μην το πολυκουράζουμε τα γάλατα μαζεύονται πρίν απο την λήξη τους. Για αυτό και βλέπετε στους δρόμους τόσα φορτηγάκια να πηγαίνουν πάνω κάτω ολημερίς και ολονυχτίς.
Σπανίως μένουν στα ράφια ληγμένα. Είναι δε τόσο μικρές οι ποσότητες που συνήθως πετάγονται αυτομάτως στα σκουπίδια.
σωστος ο συλλογισμος φιλε,αλλα στο εργοστασιο εφερναν ΜΟΝΟ γαλατα που δεν ειχαν ληξει και ΜΟΝΟ προσφορες πχ στα 3 το 1 δωρο κλπ και αυτα τα ξαναβαζαν χωρις προσφορα στην γραμμη παραγωγης κ τα συσκευαζαν απο 3πλα σε διπλα..ολα τα αλλα ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ μεσα στην παραγωγη.
τωρα που πηγαιναν δεν ξερω να σου πω κ δεν θελω να πω κατι στην τυχη,αλλα οτι τα φορτηγα ξεφορτωναν μονο αυτα μεσα στο εργοστασιο,ειναι 100% εγκυρο αυτο που σου λεω κ αν θες με πμ σου λεω κ που ημουν κ μπορεις κ ο ιδιος να πας σαν επισκεπτης να δεις αν εχω δικιο(αφηναν απο οσο ξερω,αν καποιος απο περιεργεια ηθελε να δει τις διαδικασιες)
Αφού παραδέχεσαι ότι είναι σωστός ο συλλογισμός μου, είναι και εύλογη η απορία μου:
Τα ληγμένα (βάσει νόμου) τα αποσύρει το φορτηγό.
ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ? (Άσε το τι τα κάνουν μετά).
Τώρα: (και αυτό είναι από προσωπική εμπειρία, και δε χωράει αμφισβήτηση):
Το γάλα γράφει "Ημερομηνία παστερίωσης....." και "Ημερομηνία ανάλωσης μέχρι.....".
Οι ημερομηνίες αυτές απέχουν μεταξύ τους (βάσει του νόμου) 5 μέρες. Δηλαδή το γάλα που έχω τώρα στο ψυγείο γράφει "παστερίωσης 10/8" και "ληξης 14/8".
Έχω δύο ψυγεία, το ένα διατηρεί θερμοκρασία περί τους 1-2C, και το άλλο (δυστυχώς) 10-12C.
Αν το γάλα μείνει στο κρύο ψυγείο, ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ την ημερομηνία ανάλωσης.
Αυτό το καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας, γιατί στο γάλα η αλλοίωση φαίνεται πολύ εύκολα (μυρίζει ξυνόγαλο και έχει ξυνή γεύση).
Αν δε συμβαίνει κάτι από αυτά τα δύο, το γάλα είναι ΟΚ για να το πιω. Ας έχει περάσει η ημερομηνία ανάλωσης.
Ο νόμος όμως είναι νόμος, και το supermarket δε μπορεί να πουλάει ληγμένο γάλα, έστω και αν δεν έχει πάθει τίποτα.
Σε άλλα μαγαζιά (που η ψύξη δεν είναι καλή), μπορεί να πάθει.
Τα μαζεύουν πίσω λοιπόν, και άλλα έχουν χαλάσει, άλλα όχι.
Τα ερωτήματα είναι 2, δεν ξέρω τις απαντήσεις (γιατί δεν είμαι στο χώρο των τροφίμων όπως άλλοι εδώ), και αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ όμως σε αυτές τις 2 ερωτήσεις, γιατί κηρύγματα για ημιμάθειες ξέρω και εγώ να βγάζω.
1) ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ότι πρέπει να γίνεται με το "μετά την ημερομηνία ανάλωσης" γάλα?
2) ΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ γίνεται με αυτό το προϊόν?
Εγώ ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι λέει ο νόμος, και ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το πετάνε.
Αυτό λέω.
Ο νομοθέτης επειδή έχει λάβει υπόψιν και τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν σε αυτή τη χώρα, και που σαφώς επηρεάζουν την διάθεση του γάλακτος, έχει βάλει αυτό το όριο των λίγων ημερών.1) ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ότι πρέπει να γίνεται με το "μετά την ημερομηνία ανάλωσης" γάλα?
2) ΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ γίνεται με αυτό το προϊόν?
Εγώ ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι λέει ο νόμος, και ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το πετάνε.
Αυτό λέω.
Σε άλλες ευρωπαικές χώρες θα το βρείς το γάλα με, πάνω κάτω, δέκα ημέρες ως ημερομηνία λήξης.
Αυτό που λένε λοιπόν εδώ είναι οτι το γάλα πρέπει να αποσυρθεί απο τα ράφια.
Και αυτό κάνουν όλοι. Αποσύρουν το γάλα πρίν την ημερομηνία λήξης του και το προωθούν άμεσα σε κάποια άλλη παραγωγή.
Στο παράδειγμα που γράφεις δεν θα κάτσει κάποιος να περιμένει ως τις 14/08 για να λήξει το γάλα και μετά να το μαζέψει. Απο τις 12/08, άντε 13/08, το έχει πάρει πίσω στο εργοστάσιο και το έχει κάνει κάτι άλλο.
Είναι μάλιστα και ένα απο τα σημεία που ασκούν κατά καιρούς πίεση όλοι οι γαλατάδες.
Αυξήστε τις ημερομηνίες για να πέσει ολίγον τι η τιμή του γάλακτος.
Η Greenpeace σε δελτίο της για προϊόντα που προέρχονται από ζώα που ενδέχεται να έχουν τραφεί με μεταλλαγμένους οργανισμούς, το γάλα της Δέλτα το έχει στο "πράσινο" ("καθαρό").
Stavros51, έχεις μια (ελαφριά ευτυχώς) τάση υιοθέτησης θεωριών συνομωσίας. Το ηλιέλαιο το "μάζεψαν" και το ξαναγύρισαν στην αγορά, το γάλα το ξαναπαστεριώνουν και το δίνουν πάλι για κατανάλωση κ.λπ. Θα σου δώσω μια καλή ιδέα για thread: το χασίς που κατάσχεται από την αστυνομία, τι γίνεται;
Stavros51, έχεις μια (ελαφριά ευτυχώς) τάση υιοθέτησης θεωριών συνομωσίας. Το ηλιέλαιο το "μάζεψαν" και το ξαναγύρισαν στην αγορά, το γάλα το ξαναπαστεριώνουν και το δίνουν πάλι για κατανάλωση κ.λπ. Θα σου δώσω μια καλή ιδέα για thread: το χασίς που κατάσχεται από την αστυνομία, τι γίνεται;
Το γάλα της Δέλτα η Greenpeace σε δελτίο της για προϊόντα που προέρχονται από ζώα που ενδέχεται να έχουν τραφεί με μεταλλαγμένους οργανισμούς, το έχει στο "πράσινο" ("καθαρό").
Stavros51, έχεις μια (ελαφριά ευτυχώς) τάση υιοθέτησης θεωριών συνομωσίας. Το ηλιέλαιο το "μάζεψαν" και τα ξαναγύρισαν στην αγορά, το γάλα το ξαναπαστεριώνουν και το δίνουν πάλι για κατανάλωση κ.λπ. Θα σου δώσω μια καλή ιδέα για thread: το χασίς που κατάσχεται από την αστυνομία, τι γίνεται;
καποιες εταιριες ΟΧΙ ΔΕΛΤΑ,δεν ειναι πρασινο καποιες χρονιες..σωστα?
νομιζω το 2007 ηταν 2 εταιριες που δεν ειχαν πρασινο
Αποφεύγω να ανοίγω thread, φίλε. Καλά-καλά δε προλαβαίνω να συμμαζεύω τα υπάρχοντα.Θα σου δώσω μια καλή ιδέα για thread: το χασίς που κατάσχεται από την αστυνομία, τι γίνεται;
Όσο για την ερώτησή σου, την απάντηση την ξέρουμε. Την γράφουν οι τοίχοι.
Αλλά εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο:
Το χασίς που φτάνει στο δικαστήριο (ως αποδεικτικό στοιχείο), που δηλαδή το κατέχει η εισαγγελία, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Όσο γι αυτό, φίλε, ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, και για αυτό έχω καταλήξει έτσι....Stavros51, έχεις μια (ελαφριά ευτυχώς) τάση υιοθέτησης θεωριών συνομωσίας. Το ηλιέλαιο το "μάζεψαν" και το ξαναγύρισαν στην αγορά, το γάλα το ξαναπαστεριώνουν και το δίνουν πάλι για κατανάλωση κ.λπ.
Δεν κάνω ΠΑΝΤΑ λάθος, θα έλεγα ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ κάνω λάθος.
Trust me.
Και αναρωτήσου και συ τι απέγιναν οι 20.000 τόνοι (20.000.000 κιλά δηλαδή) ηλιέλαιου....
astrofisikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Τα νούμερα μέχρι κ πριν 2-3 μήνες υπήρχαν τώρα το έχουν πάρει είδηση και δεν υπάρχουν νούμερα κάτω από τα "χάρτινα" μπουκάλια.
Εγώ το γνώριζα διότι είχε κυκλοφορήσει ένα e-mail με αυτή την πληροφορία. Τώρα όμως δυστυχώς δεν μπορείς να τσεκάρεις.
Εγώ το γνώριζα διότι είχε κυκλοφορήσει ένα e-mail με αυτή την πληροφορία. Τώρα όμως δυστυχώς δεν μπορείς να τσεκάρεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις