Θα το βάλω φωτογραφία να το δεις. Η διαδικάσια ονομάζεται αναπαστερίωση και επιτρέπεται υπο προυποθέσεις απο Ευρ. Ένωση. αρκεί να υπάρχει αυτη η ένδειξη. Και απορώ τι λαμόγιο είσαι για να προσπαθείς να το βγάλεις λάθος....Το νούμερο αυτό έχει σχέση με το υλικό συσκευασίας και είναι άσχετο με την επεξεργασία του γάλακτος!Δεν διαφωνώ ότι οι γαλακτοβιομηχανίες είναι σε θέση να κάνουν τέτοιες λαμογιές αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν είναι τόσο κορόιδα για να καρφώνονται τόσο εύκολα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή στο γάλα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ORCA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Φιλαράκο κλώνε δεν σε έβρισα!Λες να έχω λόγο να καλύψω τις λαμογιές τους?Απλά κάθε υλικό συσκευασίας όπως είναι και το μπουκάλι έχει έναν αριθμό που δείχνει από ποιο καλούπι της μηχανής έχει παραχθεί!Αλλιώς να είσαι σίγουρος ότι όλα τα μπουκάλια θα είχαν τον αριθμό 1!Θα το βάλω φωτογραφία να το δεις. Η διαδικάσια ονομάζεται αναπαστερίωση και επιτρέπεται υπο προυποθέσεις απο Ευρ. Ένωση. αρκεί να υπάρχει αυτη η ένδειξη. Και απορώ τι λαμόγιο είσαι για να προσπαθείς να το βγάλεις λάθος....
Στ αρχίδια μου αν με έβρισες απλώς πας να διαβάλεις ένα σοβαρό θέμα. Γιατί παρακαλώ; Γιατί έχεις κάποιο συμφέρον. Το γάλα δεν πετιέται πότε ή αναπαστεριώνεται ή γίνεται γλυκά και σοκολατούχο.Φιλαράκο κλώνε δεν σε έβρισα!Λες να έχω λόγο να καλύψω τις λαμογιές τους?Απλά κάθε υλικό συσκευασίας όπως είναι και το μπουκάλι έχει έναν αριθμό που δείχνει από ποιο καλούπι της μηχανής έχει παραχθεί!Αλλιώς να είσαι σίγουρος ότι όλα τα μπουκάλια θα είχαν τον αριθμό 1!
εδώ είναι ένα από τα site που γράφουν αυτές τις εξυπνάδες
διαβάστε τα σχόλια, το τρίτο εκ των οποίων περιέχει την ανακοίνωση της Δέλτα
έκαστος πιστεύει ότι θέλει
διαβάστε τα σχόλια, το τρίτο εκ των οποίων περιέχει την ανακοίνωση της Δέλτα
έκαστος πιστεύει ότι θέλει
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σου είπα εγώ ότι το πετάνε??????Μάθε να διαβάζεις!Το μόνο που είπα είναι ότι το νούμερο αυτό είναι άσχετο με την αναπαστερίωση!Και το μπουκάλι με το σαμπουάν να πιάσεις έχει ένα νουμεράκι από κάτω!!!!!Λες να το αναπαστεριώσανε?Στ αρχίδια μου αν με έβρισες απλώς πας να διαβάλεις ένα σοβαρό θέμα. Γιατί παρακαλώ; Γιατί έχεις κάποιο συμφέρον. Το γάλα δεν πετιέται πότε ή αναπαστεριώνεται ή γίνεται γλυκά και σοκολατούχο.
Και σενα τι σε κόφτει και σκίζεσε τόοοσο πολύ; Δεν κατάλαβα... Και αφού είπες ότι δεν το πετάνε, να μας πείς τι το κάνουν.Σου είπα εγώ ότι το πετάνε??????Μάθε να διαβάζεις!Το μόνο που είπα είναι ότι το νούμερο αυτό είναι άσχετο με την αναπαστερίωση!Και το μπουκάλι με το σαμπουάν να πιάσεις έχει ένα νουμεράκι από κάτω!!!!!Λες να το αναπαστεριώσανε?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Φίλε μου τα ζάλισες!Τράβα και κάνε τους μήνυση και άσε με εμένα να λέω ότι θέλω!Εγώ ανέφερα κάτι που το ξέρω καλά...αν θες εσύ να βλέπεις φαντάσματα είναι πρόβλημα σου!Και σενα τι σε κόφτει και σκίζεσε τόοοσο πολύ; Δεν κατάλαβα... Και αφού είπες ότι δεν το πετάνε, να μας πείς τι το κάνουν.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Για να τελειωνουμε και να μη λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του..οι επιστροφες γινονται σκονη γαλα που προοριζεται για ζωωοτροφη...γιαουρτι-παγωτο-καταστρεφονται γιατι πολυ απλα αν ληξουν στα καταστηματα τη ζημια την πληρωνουν αυτοι....αυτη η συμφωνια υπαρχει με τις βιομηχανιες
Επισκέπτης
Ξεκολατε μωρε με το γαλα.
Αυτο ειναι για να το πινουμε
Δειτε το ετσι.
Αυτο ειναι για να το πινουμε
Δειτε το ετσι.
Επισκέπτης
Τωρα ερχεσαι στα λογια μου
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
καλημερα κ απο μενα σε ολα τα μελη .διαβασα αυτα που λεγονται για το γαλα,δεν ξερω ποιος εχει γραψει το συγκεκριμενο αρθρο,αλλα αναπαστεριωση σαν ορος κ σαν διαδικασια ΔΕΝ υπαρχει...οσο για τον αριθμο που αναγραφεται στις συσκευασιες των προιωντων γαλακτος ,εκτος απο την ημερομηνια ληξης,ο αλλος αριθμος ειναι συνηθως ο κωδικος παρτιδας του προιοντος δηλ.π.χ. L κ ακολουθουν αριθμοι που αποδικωποιουν τον μηνα,ημερα που παρηχθηκε το προιον ωστε αν προκυψει οτιδηποτε προβλημα να ειναι σε θεση η εκαστοτε βιομηχανια να εντοπιζει σε ποια παρτιδα παρηχθηκε το προιον,που διανεμηθηκε ,για να μπορεσει να το αποσυρει.πιστευω οτι σαν λαος πινουμε πραγματικα φρεσκο γαλα,δεν μπορω να βασιστω σε αυτα που αναγραφει ο καθενας σε ενα site..αν θελετε απο μενα μια συμβουλη αποφυγετε σοκολατουχα γαλατα και τα γαλατα με την ενδειξη u.h.t που σημαινει ελληνιστη γαλα υψηλης θερμικης επεξεργασιας,οποτε ειναι λογικο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΥΤΑ ΓΑΛΑΤΑ!παιδες εχω δουλεψει σε βιομηχανια ( απλα παρηγαγε οινο ) κ αυτα τα πραγματα ειναι σοβαρα,προσεχαμε τι θα βγει απο το εργοστασιο για βρωση,δεν παιζαμε με την υγεια του καταναλωτη.ευχαριστω οποιος το διαβασει..
καλημερα κ απο μενα σε ολα τα μελη .διαβασα αυτα που λεγονται για το γαλα,δεν ξερω ποιος εχει γραψει το συγκεκριμενο αρθρο,αλλα αναπαστεριωση σαν ορος κ σαν διαδικασια ΔΕΝ υπαρχει...οσο για τον αριθμο που αναγραφεται στις συσκευασιες των προιωντων γαλακτος ,εκτος απο την ημερομηνια ληξης,ο αλλος αριθμος ειναι συνηθως ο κωδικος παρτιδας του προιοντος δηλ.π.χ. L κ ακολουθουν αριθμοι που αποδικωποιουν τον μηνα,ημερα που παρηχθηκε το προιον ωστε αν προκυψει οτιδηποτε προβλημα να ειναι σε θεση η εκαστοτε βιομηχανια να εντοπιζει σε ποια παρτιδα παρηχθηκε το προιον,που διανεμηθηκε ,για να μπορεσει να το αποσυρει.πιστευω οτι σαν λαος πινουμε πραγματικα φρεσκο γαλα,δεν μπορω να βασιστω σε αυτα που αναγραφει ο καθενας σε ενα site..αν θελετε απο μενα μια συμβουλη αποφυγετε σοκολατουχα γαλατα και τα γαλατα με την ενδειξη u.h.t που σημαινει ελληνιστη γαλα υψηλης θερμικης επεξεργασιας,οποτε ειναι λογικο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΥΤΑ ΓΑΛΑΤΑ!παιδες εχω δουλεψει σε βιομηχανια ( απλα παρηγαγε οινο ) κ αυτα τα πραγματα ειναι σοβαρα,προσεχαμε τι θα βγει απο το εργοστασιο για βρωση,δεν παιζαμε με την υγεια του καταναλωτη.ευχαριστω οποιος το διαβασει..
μα αυτο τους ειπα.εγω ημουν χρονια σε γαλακτοβιομηχανια στελεχος κ ειναι αστεια κ μονο σαν θεωρια αυτη που εβαλε το blog..
Παιδες ειναι παρα πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που γραφονται....
ελπιζω να ειναι αληθειες ολα αυτα περι ευεσθητοποιησης των βιομηχανιων.
καμια ευαισθητοποιηση,αν μπορουσαν θα το εκαναν,απλα δεν γινεται κ δεν επιτρεπεται..
Laplace,...οτι δεν πουληθει παει στα σκουπιδια.
Να με συμπαθάς, αλλά αυτό δε το πιστεύω με ΤΙΠΟΤΑ!
Γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει στα σκουπίδια!
Μπορεί να μην αληθεύει αυτό που γράφτηκε (περί αναπαστερίωσης), αλλά στον υπόνομο ΣΙΓΟΥΡΑ δε χύνεται το ληγμένο γάλα.
Γίνεται τυρί?
Γίνεται ζωοτροφή?
Γϊνεται γιαούρτι?
Γίνεται παγωτό?
Γϊνεται γάλα σκόνη?
Δεν ξέρω, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πετιέται!
Και θα σε ρωτήσω (αν ξέρεις - γιατί εγώ δεν ξέρω):
Την ιστορία του ηλιέλαιου από την Ουκρανία με το ορυκτέλαιο θα τη θυμάσαι.
"Δεσμέυτηκαν" δε ξέρω πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ τόνοι απ' αυτό, είπε η ειδησεογραφία.
Τι θα πει "δεσμεύτηκαν"? Αραβωνιάστηκε το λάδι?
Τι απέγινε όλη αυτή η ποσότητα?
Κανείς ποτέ δε μας είπε.
Προφανώς, γιατί ποτέ δε χύθηκε. Ούτε στη θάλασσα, ούτε σε χωματερή, ούτε το 'καψαν.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ το έκαναν.
Αλλά δε θα το μάθουμε ποτέ.
Απλώς θα το φάμε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K