τυποι ανοιγω αυτο το θεμα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! θα σας παω αρκετα χρονια πισω στο 2004 καλοκαιρι..εργαζομουν εποχικος σερβιτορος σε καποιο νησι του Αιγαιου..προς το τελος της σεζον παιρνω τηλ απο ενα κολλητο..φιλε ελα Αθηνα εχω βρει ενα νουμερο αλλο πραγμα..κανει πιπες φοβερες και θα την παρτουζωσουμε..τεσπα σε λιγες μερες εληξε η σεζον Οκτωβριος ηταν και επστρεψα Αθηνα..βγηκαμε ολοι μαζι ενα βραδυ..και το δευτερο βραδυ που βγηκαμε παλι πηγαμε σε μπαρακι οπου η γκομενα ηπιε τα αντερα της! την παμε σπιτι μου (εμενα μονος) και μου λεει ο φιλκος..πηγαινε εσυ στο αλλο δωματιο και οταν ακουσεις αναστεναγμους ελα..πραγματι αποσυρθηκα στο σαλονι και μετα απο καναμ ισαωρο ακουσα το κρεββατι που ετριζε λιγο και αναστεναγμους ηδονης..σηκωνομαι και ολογυμνος και με τον πουτσο ορθιο μπαινω στο δωματιο..βλεπω τον φιλο να γαμαει ιεραποστολικα την γκομενα με κοιταει ολο νοημα, και αμεσως λεει στην γκομενα..σηκω λιγο..αυτη με το που με βλεπει αιφνιδιαστηκε..τι γινεται εδω λεει..σηκω της λεει, την βαζει γονατιζει και τις τον δινει πιπα μπροστα μου..μετα απο λιγο μου λεει ελα δωστης τον και συ..πλησιαζω η γκομενα ειχε σαλταρει αλλα τελικα τον πηρε στο στομα με μια εκφραση που θυμιζε ασθενη που παιρνει το φαρμακο του που ειναι πικρο! την χυνω σε δευτερολεπτα και μετα πηγα παλι στο σαλονι..το επομενο σαβ/κυριακο πηγαμε διακοπες σε κοντινη στην Αθηνα περιοχη οπου ολο το βραδυ γινοταν οργια, περιλαμβανομενου αγριου πρωκτικου σεξ..με τον καιρο ο φιλος την ερωτευτηκε τον βοηθαγε και οικονομικα μεχρι μοτοσυκλετα του πηρε..ομως αυτο που ειχε συμβει τους βαραινε! αρχισαν εντονα καυγαδακια και σε καποια φαση ο φιλος στραφηκε εναντιον μου απειλωντας με με ξυλοδαρμο κλπ..μαλιστα σε ενα καυγα την εδειρε πολυ..λιγο μετα η κοπελα ηπιε οινοπνευματωδη σε συνδυασμο με ηρεμιστικα για να αυτοκτονησει! την προλαβανε στο τσακ αλλα ηγταν σε κωμα για 2 μερες! τελικα χωρισανε αλλα διαλυθηκε και η φιλια μας! η ιστιορια ειναι αληθινη και την εγραψα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! παρτουζες ναι αλλα μονο με πορνες τυποι! αλλοιως μπορει να μπλεξετε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχη στις παρτουζες με κανονικες γυναικες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δυστυχως αληθινοτατη ιστορια τυπε! :SΜια ακομα σαπουνοπερα.
Η μηπως το πηγαινες για ερωτικη ιστορια. Διοτι αμα το πηγαινες, καπου εχασες τον δρομο σου.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.754
- Πόντοι
- 6.030
Στον δρομο που χαραξε ο τιτανας πανοφανης.......
ουτε με πορνες τυπε!Συνέχισες να ζητάς παρτουζόματα μετά?
Βρε παπαρα, εσυ εισαι;
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=223114.msg6421419#msg6421419]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=223114.msg6421419#msg6421419[/url]
Αλλαξες αβαταρ και δεν σε καταλαβα.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=223114.msg6421419#msg6421419]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=223114.msg6421419#msg6421419[/url]
μην πινεις πολυ τσιπουρο! σε πειραζει τυπε!Βρε παπαρα, εσυ εισαι;
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
τυποι ανοιγω αυτο το θεμα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! θα σας παω αρκετα χρονια πισω στο 2004 καλοκαιρι..εργαζομουν εποχικος σερβιτορος σε καποιο νησι του Αιγαιου..προς το τελος της σεζον παιρνω τηλ απο ενα κολλητο..φιλε ελα Αθηνα εχω βρει ενα νουμερο αλλο πραγμα..κανει πιπες φοβερες και θα την παρτουζωσουμε..τεσπα σε λιγες μερες εληξε η σεζον Οκτωβριος ηταν και επστρεψα Αθηνα..βγηκαμε ολοι μαζι ενα βραδυ..και το δευτερο βραδυ που βγηκαμε παλι πηγαμε σε μπαρακι οπου η γκομενα ηπιε τα αντερα της! την παμε σπιτι μου (εμενα μονος) και μου λεει ο φιλκος..πηγαινε εσυ στο αλλο δωματιο και οταν ακουσεις αναστεναγμους ελα..πραγματι αποσυρθηκα στο σαλονι και μετα απο καναμ ισαωρο ακουσα το κρεββατι που ετριζε λιγο και αναστεναγμους ηδονης..σηκωνομαι και ολογυμνος και με τον πουτσο ορθιο μπαινω στο δωματιο..βλεπω τον φιλο να γαμαει ιεραποστολικα την γκομενα με κοιταει ολο νοημα, και αμεσως λεει στην γκομενα..σηκω λιγο..αυτη με το που με βλεπει αιφνιδιαστηκε..τι γινεται εδω λεει..σηκω της λεει, την βαζει γονατιζει και τις τον δινει πιπα μπροστα μου..μετα απο λιγο μου λεει ελα δωστης τον και συ..πλησιαζω η γκομενα ειχε σαλταρει αλλα τελικα τον πηρε στο στομα με μια εκφραση που θυμιζε ασθενη που παιρνει το φαρμακο του που ειναι πικρο! την χυνω σε δευτερολεπτα και μετα πηγα παλι στο σαλονι..το επομενο σαβ/κυριακο πηγαμε διακοπες σε κοντινη στην Αθηνα περιοχη οπου ολο το βραδυ γινοταν οργια, περιλαμβανομενου αγριου πρωκτικου σεξ..με τον καιρο ο φιλος την ερωτευτηκε τον βοηθαγε και οικονομικα μεχρι μοτοσυκλετα του πηρε..ομως αυτο που ειχε συμβει τους βαραινε! αρχισαν εντονα καυγαδακια και σε καποια φαση ο φιλος στραφηκε εναντιον μου απειλωντας με με ξυλοδαρμο κλπ..μαλιστα σε ενα καυγα την εδειρε πολυ..λιγο μετα η κοπελα ηπιε οινοπνευματωδη σε συνδυασμο με ηρεμιστικα για να αυτοκτονησει! την προλαβανε στο τσακ αλλα ηγταν σε κωμα για 2 μερες! τελικα χωρισανε αλλα διαλυθηκε και η φιλια μας! η ιστιορια ειναι αληθινη και την εγραψα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! παρτουζες ναι αλλα μονο με πορνες τυποι! αλλοιως μπορει να μπλεξετε!
εμ ο ίδιος σ έβαλε να του την γαμήσεις εμ παρεξηγήθηκε κιόλας ?
δεν εφταιγε αυτος..αυτη η καριολα μετα του εβαζε λογια..να διευκρινισω οτι ο φιλος ηταν ανεργος εκεινη την εποχη χωρις βοηθεια απο το σπιτι του, και αυτη τον χαρτζιλικωνε μετα..μεχρι μηχανη του πηρε..ετσι δεν ηταν δυσκολο να τον στρεψει εναντιον μου..στην αρχη βεβαια δεν την πηγαινε σοβαρα..αλλα ειδατε μετα πως ηρθαν αναποδα τα πραγματα? γι αυτο προσοχη!εμ ο ίδιος σ έβαλε να του την γαμήσεις εμ παρεξηγήθηκε κιόλας ?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις τώρα?γι αυτο προσοχη!
Να μην παρτουζώνουμε ψόφιες?
Ακου..πολλοι για να το παιξουν μαγκες στους φιλους τους, τους λενε ελα βρηκα γκομενα που την γραφω στα παπαρια μου..ελα να την παρτουζωσουμε..μετα ομως μπορει να φανε κολλημα η να το μετανιωσουν και να μπλεξετε..γι αυτο λεω μακρια απο τεοιες φασεις...Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις τώρα?
Να μην παρτουζώνουμε ψόφιες?
τυπε ο καλυτερος σεναριογραφος ειναι η ιδια η ζωη! ξερω οτι ακουγεται καπως ακραια η φαση ειναι ομως αληθινη..και φυσικα προτιμουσα να μην ειχε συμβει απο το να χαλασει μια φιλια που κρατουσε αρκετα χρονια..Τυπε αυτο ειναι σεναριο για ταινια...δουλεψε το λιγο μπορει να τα κονομησεις.!!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Τυπε αυτο ειναι σεναριο για ταινια...δουλεψε το λιγο μπορει να τα κονομησεις.!!
Τυπε αυτο ειναι σεναριο για
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ακου..πολλοι για να το παιξουν μαγκες στους φιλους τους, τους λενε ελα βρηκα γκομενα που την γραφω στα παπαρια μου..ελα να την παρτουζωσουμε..μετα ομως μπορει να φανε κολλημα η να το μετανιωσουν και να μπλεξετε..γι αυτο λεω μακρια απο τεοιες φασεις...
Mια φορά είχα την ευκαιρία, αλλά με πήρε ο ύπνος...
τυποι αν ποτε παρτουζωσετε "κανονικη" γυναικα και οχι πορνη, μετα αμεσως δωστε της δρομο..αν κολλησει καποιος απο τους 2 η φιλια παει στραφι, αφηστε που μπορουν να συμβουν και ασχημες καταστασεις..(ξυλοδαρμοι κλπ)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις