axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
:o :o :o :o :o:
:'( :'( :'( persona non grata και εσυ!
:o :o :o :o :o:
:'( :'( :'( persona non grata και εσυ!
ειπε ρε μαλακα παραπανω..ολο απορειες εισαι..αφου δεν προκειτε να την παρεις ....Τι ηλικιας??? Εκτος και αν αυτα τα λες μεσω πμ
ειπε ρε μαλακα παραπανω..ολο απορειες εισαι..αφου δεν προκειτε να την παρεις ....
εισαι μορφη...οπα ναι...
τωρα ειδα τις προηγουμενες σελιδες σορρυ
αφου δεν εχω 150 ρε μαλακα
ανεργος ειμαι.
Αν ειχα και μου αρεσε θα το εκανα
ειναι καλη φαση 3ωρακι 150 ευρω
πρεπει να φυγω σε λιγο... θα ξαναμπω αυριο...μεχρι τοτε να ειστε ολοι καλα :-* :-*
:o :o :o :o :o
Τήν απασχολούσατε εδώ καί μάλλον δέν εβλεπε τά p.m. Οπότε δημοσιοποίησα τό p.m καί όλα καλά.Δέν θέλω νά ζηλεύετε... ;)τυπε σε καυλωσε το μωρο πρωι πρωι...
ετσι για να πικαρω τον δε σαιντ το ειπα!
μωρο εσυ πως χρεωνεις με το μισαωρο?Ετσι ρε κλειω χορεψε τους στοωταψι λεμε 3 σελιδες τωρα...
ετσι για να πικαρω τον δε σαιντ το ειπα!
Ετσι ρε κλειω χορεψε τους στοωταψι λεμε 3 σελιδες τωρα...
καλησπερα ταξιαρχη.Καλή σας εσπέρα, μικρή, γλυκιά, Αστέρω.
αναζητω...2-3 υγειεις και γενναιοδωρους κυριους με φαντασια παθος και τρελα στον ερωτα για περιορισμενες 3ωρες( μαξιμουμ) συναντησεις σε δικο τουσ χωρο η ξενοδοχειο.ειμαι αθηναια φοιτητρια (για τους δυσπιστους διαθετουμε τριπτυχο και πασο ) ,1.64 και 51 κιλα, δεν εχω ταμπου στον ερωτα με μια μικρη εξαιρεση (στοπ )ελπιζω να βρω ανταποκριση στην αγγελια μου και αποκλειεται να μη περασουμε καλα! α παραλειψη οταν γραφω 2- 3 κυριουσ, εννοω ξεχωριστα...φιλια αγορια μου! :-*
σε πιστεψαμε....
βρε ουστ!!!!!
δυστυχως για σενα,η μικρη μου εμπειρια εχει δειξει πως αυτοι που το παιζουν δυσπιστοι ειναι αυτοι που δεν ξεκολλανε με τιποτα μετα....