Νέα

Προσοχή! Νέα κατηγορία Αγγελιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 553
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

marcus7338

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ και η φίλη μου (σεξυ θηλυκή preop trans) ψάχνουμε φίλο για την ικανοποίηση της κυριας.
Αθήνα μόνο, μικρές ηλικιες&μεγάλα προσόντα, μόνο για το κέφι μας. Οχι παθητικοι-ενεργοπαθητικοι)
Φωτο σε πμ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Πρόσφατα ήρθα σε επικοινωνία με ξένο ζευγάρι που διαμένει σε μεγάλο νησί του Αιγαιου.
Ενδιαφέρονται για 2 άνδρες να κάνουν σεξ με την κυρία, ή οποία έχει καλά προσόντα.
Ο ένας είμαι εγώ και τους είπα ότι θα βρω ακόμη έναν, ο οποίος να είναι νέος εμφανίσιμος, καθαρός, υγιής. Θέλουν να βρεθούμε μέσα στο πρώτο ΣΚ του Νοεμβρη. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να το συζητήσουμε και να προωθήσει τις φωτό του.

js772723

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
30 xronwn endiaferomai gia trio me energitiko / pathitiko rolo

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Καλησπερα και απο μενα. Οποια ενδιαφερεται για ελευθερη σχεση η ζευγαρι για τριο ας στειλει  indox. Περιοχη απο θεσσαλονικη ως ορεστιαδα!!! ταξιαδια λογο δουλειας. Μια πρωτη φωτογραφια me βλεπεται  στο avantar .  Ειμαι straight. :orchestra:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για γνωριμία με αστυνομικούς. Είμαι 31χρ αδύνατος υποτακτικός. Από το να τους κάνω πίπα μέχρι να με ξεφτιλίζουν άγρια. Ότι γουστάρει ο άλλος, αρκεί να είναι αστυνομικός.

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει κοπέλα υποτακτικής ψυχολογίας για άγριες καταστάσεις με καλό δωράκι.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για γνωριμία με αστυνομικούς. Είμαι 31χρ αδύνατος υποτακτικός. Από το να τους κάνω πίπα μέχρι να με ξεφτιλίζουν άγρια. Ότι γουστάρει ο άλλος, αρκεί να είναι αστυνομικός.

Τέντυ δεν γράφεις για ποδαρίλες κλπ.... Κι αρχίζω να ανησυχώ!!! :think:

Kabalaris123

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
56
Πόντοι
0
Ψάχνω Ελληνίδα έως 28 ετών από Βόρεια προάστια...pm η email
χάθηκε το στανταράκι μου για οποιαδήποτε πληροφορία δίδεται αμοιβή

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπέρα ειμαι ο Γιωργος 21 ετων και ψαχνω γυναικες απο 40 και πανω...Στειλτε μου μηνυμα

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.184
Πόντοι
17.576
καλημερα!!!ψαχνω ζευγαρι με τον αντρα παθητικο...ηλικιες αδιαφορες...πιο πολλα πμ και με τηλ...ειμαι καθαρα ενεργ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom