ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-11-11
μεταξυ σοβαρου και αστειου, ειπα στον αγαπητο μου φιλο πως θα γραψω κριτικη για τη συναντηση μας και αφου εχω τη συναινεση του δεν θα χασω την ευκαιρια να κρινω και εγω για μια φορα σε αυτο το σιτε.λοιπον, πρωτη συναντηση μετα απο 3 χρονια αποχης με ατομο απο το σιτε και το αγχος ειχα χτυπησει κοκκινο.πως θα ειναι ?τι θα θελει?θα του αρεσω? αν δεν του αρεσω?θα ερθει η μου κανει πλακα? ραντεβου στο ξενοδοχειο πριαμος που παροτι ειχα επισκεφθει στο παρελθον δυσκολευτηκα να εντοπισω ,μπερδεψα και τουσ δρομους αποτελεσμα? αργοπορια 20 λεπτων,λεω τωρα και να με βρισει δικιο θα εχει.ευτυχως ανοιγει η πορτα και αντικρυζω ενα πλατυ χαμογελο, ενω μια ζεστη φωνη με καλωσορισε χωρις παρατηρησεις για την καθυστερηση.πανυψηλος,γοητυευτικος αρρενωπος αντρας,ανετος και με εξαιρετικη αισθηση του χιουμορ με βοηθησε συντομα να αποβαλλω το αγχος μου.αφου μιλησαμε και γνωριστηκαμε ξεκινησαμε τα παιχνιδια ,αψογα προκαταρκτικα, υπεροχα χαδια,βαθια φιλια,παθος,ζωντανια ,διαρκεια και εμφανης εμπειρια στο αντικειμενο ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα του τραμουντανα. θεσπεσιος γνωστης της γυναικειας ανατομιας ,ενας αντρας που νοιαζεται πραγματικα να ικανοποιησει τη γυναικα και που ξερει τον τροπο να τα καταφερει.καθαρος,περιποιημενος,σε σημειο που να μην μπορεις να αποφυγεις τον πειρασμο να εξερευνησεις καθε σπιθαμη του κορμιου του απο την κορφη ως τα νυχια.επιπλεον κατι που με ενθουσιασε ειναι η συμμετοχα του με βογγητα αναστεναγμους ακομα και οι αλλαγες στην αναπνοη του ηταν υπεροχες.αφου τελειωσαμε ,μιλησαμε για αρκετη ωρα,γελασα πολυ ,βρηκαμε και καποιον κοινο γνωστο-αγαπημενο στο σιτε και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την εντονη ζωη και τη δυναμικη του προσωπικοτητα.,τοσο στο κρεβατι οσο και στη συζητηση δε βαρεθηκα λεπτο,δεν καταλαβα καν πως περασε η ωρα.στον δευτερο γυρο,ο τραμουντανα ορεξατος και ακουραστος με απογειωσε για δευτερη φορα.επειδη ομως τιποτα δεν ειναι τελειο σε αυτη τηζωη στα αρνητικα του τραμ η στενη συγγνεια με τον κ.μητσοτακη.δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την ατυχια μου απο εκεινη τη μερα.αφου επρεπε να φυγω αμεσα για επαρχια,στη συνεχεια παθαινω ενα γερο αυχενικο που με ακινητοποιει για καμια βδομαδα.και εκει που αναρρωνω και λεω ας κανονισω κατι...αδιαθετησα.επομενως ο τραμουντανα παρεμεινε ο πρωτος και μοναδικος εραστης απο το σιτε.για τους λογους αυτους δε κανονισα κατι 2 βδομαδες για οσους ρωτατε σε π.μ. ..αν το θελησει θα τον ξαναδω σιγουρα αλλα καλου κακου θα βαλω καποιο φυλαχτο.σε ευχαριστω τραμ μου,περασα υπεροχα!!φιλακια πολλα