Νέα

Προσοχή! Νέα κατηγορία Αγγελιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 553
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μην του δίνεις σημασία βρε παιδάκι μου....

όπως λέει η λαική σοφία

κεφαλλονίτης βλάσφημος...

την καλησπέρα μου..

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρώς; Ασχολείστε με τον Σινεμά;

Σας οικτίρω καλή μου.

αχχχ...ειστε...απλα....ερωτευσιμος!!!αλλα σαν αγιος πρεπει να με αποτρεψετε απο τις αμαρτιες και τις ηδονες της σαρκας... :-* :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.134
Πόντοι
25.467
αχχχ...ειστε...απλα....ερωτευσιμος!!!αλλα σαν αγιος πρεπει να με αποτρεψετε απο τις αμαρτιες και τις ηδονες της σαρκας... :-* :-*

Αυτά γίνονται εκ του σύνεγγυς. Θα φροντίσω να σας στείλω π.μ. προκειμένου να συναντηθούμε και να σας νουθετήσω. 

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
μην του δίνεις σημασία βρε παιδάκι μου....

όπως λέει η λαική σοφία

κεφαλλονίτης βλάσφημος...

την καλησπέρα μου..

καλησπερα κουκλι ;) καλα, αυτος μια μετριοτητα ειναι οπως χιλιαδες αλλοι που το παιζουν μαγκες πισω απο μια οθονη,με τον διαχειριστη τα εχω παρει που λειτουργει σαν δημοσιος υπαλληλος ,χαρες στους φιλους  αδικιες στους τριτους.

αν δεν προλαβουμε να τα ξαναπουμε σου ευχομαι καλο ταξιδι,να περασεις τελεια και προσεξε μη σε ξελογιασει καμια στα ξενα και σε ψαχνουμε...φιλακια παρα πολλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλησπερα κουκλι ;) καλα, αυτος μια μετριοτητα ειναι οπως χιλιαδες αλλοι που το παιζουν μαγκες πισω απο μια οθονη,με τον διαχειριστη τα εχω παρει που λειτουργει σαν δημοσιος υπαλληλος ,χαρες στους φιλους  αδικιες στους τριτους.

αν δεν προλαβουμε να τα ξαναπουμε σου ευχομαι καλο ταξιδι,να περασεις τελεια και προσεξε μη σε ξελογιασει καμια στα ξενα και σε ψαχνουμε...φιλακια παρα πολλα

ευχαριστώ...

δεν πρόκειται να με ξολογιάσει καμμία.. είμαι φάν των ελλ(ε)ηνίδων εγώ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-11-11

μεταξυ σοβαρου και αστειου, ειπα στον αγαπητο μου φιλο πως θα γραψω κριτικη για τη συναντηση μας και αφου εχω τη συναινεση του δεν θα χασω την ευκαιρια να κρινω και εγω για μια φορα σε αυτο το σιτε.λοιπον, πρωτη συναντηση μετα απο 3 χρονια αποχης με ατομο απο το σιτε και το αγχος ειχα χτυπησει κοκκινο.πως θα ειναι ?τι θα θελει?θα του αρεσω? αν δεν του αρεσω?θα ερθει η μου κανει πλακα? ραντεβου στο ξενοδοχειο πριαμος που παροτι ειχα επισκεφθει στο παρελθον δυσκολευτηκα να εντοπισω ,μπερδεψα και τουσ δρομους αποτελεσμα? αργοπορια 20 λεπτων,λεω τωρα και να με βρισει δικιο θα εχει.ευτυχως ανοιγει η πορτα και αντικρυζω ενα πλατυ χαμογελο, ενω μια ζεστη φωνη με καλωσορισε χωρις παρατηρησεις για την καθυστερηση.πανυψηλος,γοητυευτικος αρρενωπος αντρας,ανετος και με εξαιρετικη αισθηση του χιουμορ με βοηθησε συντομα να αποβαλλω το αγχος μου.αφου μιλησαμε και γνωριστηκαμε ξεκινησαμε τα παιχνιδια ,αψογα προκαταρκτικα, υπεροχα χαδια,βαθια φιλια,παθος,ζωντανια ,διαρκεια και εμφανης εμπειρια στο αντικειμενο ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα του τραμουντανα. θεσπεσιος γνωστης της γυναικειας ανατομιας ,ενας αντρας που νοιαζεται πραγματικα να ικανοποιησει τη γυναικα και που ξερει τον τροπο να τα καταφερει.καθαρος,περιποιημενος,σε σημειο που να μην μπορεις να αποφυγεις τον πειρασμο να εξερευνησεις καθε σπιθαμη του κορμιου του απο την κορφη ως τα νυχια.επιπλεον κατι που με ενθουσιασε ειναι η συμμετοχα του με βογγητα αναστεναγμους ακομα και οι αλλαγες στην αναπνοη  του ηταν υπεροχες.αφου τελειωσαμε ,μιλησαμε για αρκετη ωρα,γελασα πολυ ,βρηκαμε και καποιον κοινο γνωστο-αγαπημενο στο σιτε και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την εντονη ζωη και τη δυναμικη του προσωπικοτητα.,τοσο στο κρεβατι οσο και στη συζητηση δε βαρεθηκα λεπτο,δεν καταλαβα καν πως περασε η ωρα.στον δευτερο γυρο,ο τραμουντανα ορεξατος και ακουραστος με απογειωσε για δευτερη φορα.επειδη ομως τιποτα δεν ειναι τελειο σε αυτη τηζωη στα αρνητικα του τραμ η στενη συγγνεια με τον κ.μητσοτακη.δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την ατυχια μου απο εκεινη τη μερα.αφου επρεπε να φυγω αμεσα για επαρχια,στη συνεχεια παθαινω ενα γερο αυχενικο  που με ακινητοποιει για καμια βδομαδα.και εκει που αναρρωνω και λεω ας κανονισω κατι...αδιαθετησα.επομενως ο τραμουντανα παρεμεινε ο πρωτος και μοναδικος εραστης απο το σιτε.για τους λογους αυτους δε κανονισα κατι 2 βδομαδες για οσους ρωτατε σε π.μ. ..αν το θελησει θα τον ξαναδω σιγουρα αλλα καλου κακου θα βαλω καποιο φυλαχτο.σε ευχαριστω τραμ μου,περασα υπεροχα!!φιλακια πολλα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.773
Πόντοι
12.056
Ρε μαλακα τραμουντανα εισαι απιστευτος...

Ουτε εχω δεν ειχα σκεφτει να κανω τετοια μαιμουδια  :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ετσι χωρις τονους ;) :grin:

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
τωρα γιατι ψυχανεμιζομαι ΄πως νομιζετε πως ειμαι ο τραμουντανα...προς αποδειξη των λεγομενων μου ,υπαρχει και φωτο απο τη συναντηση μας, ...με πληγωσατε τωρα.... :'(

Απ: Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας
« Απάντηση #14369 στις: 22/11/11, 10:10 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------

καλημέρα κοριτσάκια αγοράκια και άλλα....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τωρα ειπες το χειροτερο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.773
Πόντοι
12.056
Ελα βρε Κλειωω....τσωπα τσωπα  :grin:

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
τωρα ειπες το χειροτερο.
αχ τι να κανω οτι και να πω θα χρησιμοποιηθει εναντιον μου...αν κανετε συναντηση ποτε, θα ερθω να σε χαιρετησω .και μετα θα υποστεις και τις συνεπειες :tits2:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αχ τι να κανω οτι και να πω θα χρησιμοποιηθει εναντιον μου...αν κανετε συναντηση ποτε, θα ερθω να σε χαιρετησω .και μετα θα υποστεις και τις συνεπειες :tits2:

οκ
στα βιλατζ
στου Ελευθερουδακη.

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
οκ !ελπιζω να μην εισαι 16, και υποστω εγω τις συνεπειες του νομου... :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.773
Πόντοι
12.056
Κλειω βαλε παλι το link για να σε βλεφαριασω λατρεια μου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom