αντικειμενικος ο νεος και με επιχειρηματα...
Είναι επειδή δε με ενδιαφέρει και δε με αφορά καθόλου το αν αυτή η φάση ήταν μούφα ή όχι..
κατά τα άλλα, επαγγελματική συνήθεια :p
αντικειμενικος ο νεος και με επιχειρηματα...
θα φυγω οντως σε λιγο,αν η ατυχια συνεχιστει ο τραμ θα μπει μετα απο λιγο...χαχαχα ναι αλτεκ δυστυχως εχασα 4 κιλα και τα εχασα απο τα σημεια που δεν ηθελα,οταν τα ξαναπαρω θα σε ενημερωσωβγες και μπες.
Το διάβασα 3 φορές για να καταλάβω ότι είναι για εμένα.οι παλαμες του δεν ειναι διαθεσιμες τυπε.
μπερδευεσαι.
ευχαριστω για το κομπλιμαν.
θα φυγω οντως σε λιγο,αν η ατυχια συνεχιστει ο τραμ θα μπει μετα απο λιγο...χαχαχα ναι αλτεκ δυστυχως εχασα 4 κιλα και τα εχασα απο τα σημεια που δεν ηθελα,οταν τα ξαναπαρω θα σε ενημερωσω
Το διάβασα 3 φορές για να καταλάβω ότι είναι για εμένα.
To δικο μας date λεει...
το αστειο ειναι πως οταν καποιοσ γραφει αληθεια δυσπιστειτε ολοι.οταν γραφει καποιος μια ψευτο ιστορια την δεχεστε.την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το σιτε μετα την αποχωρηση μου διαβασα τρελα σεναρια επιστημονικης φαντασιας...τα οποια ομως δεν αμφισβητησε κανεις..
bre Νίο , που πας μετά τον Τράμμυ το χάος ! !
το αστειο ειναι πως οταν καποιοσ γραφει αληθεια δυσπιστειτε ολοι.οταν γραφει καποιος μια ψευτο ιστορια την δεχεστε.την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το σιτε μετα την αποχωρηση μου διαβασα τρελα σεναρια επιστημονικης φαντασιας...τα οποια ομως δεν αμφισβητησε κανεις..
ετσι δεν προκειται να γινω δυστυχως παρα μονο με τη βοηθεια της επιστημης.και αφου δε το σκεφτομαι καν, μαλλον η συναντηση μας θα ειναι ενα απιαστο ονειρο, αν και τωρα που το σκεφτομαι γενεολογικα. καπως ετσι θα ειμαι σε 30 χρονιαΣε περιμενω οταν θα γινεις ετσι
ετσι δεν προκειται να γινω δυστυχως παρα μονο με τη βοηθεια της επιστημης.και αφου δε το σκεφτομαι καν, μαλλον η συναντηση μας θα ειναι ενα απιαστο ονειρο, αν και τωρα που το σκεφτομαι γενεολογικα. καπως ετσι θα ειμαι σε 30 χρονια
ο καυλιαρης...σου εχει δωσει δικαιωματα.
αμα αναφεροσουν σε καποιον αλλον
να εισαι σιγουρη
οτι δεν θα σας διναμε σημασια.
ετσι δεν προκειται να γινω δυστυχως παρα μονο με τη βοηθεια της επιστημης.και αφου δε το σκεφτομαι καν, μαλλον η συναντηση μας θα ειναι ενα απιαστο ονειρο, αν και τωρα που το σκεφτομαι γενεολογικα. καπως ετσι θα ειμαι σε 30 χρονια
παω εκ του ασφαλες αδερφουλι...
δεν υπαρχει ρε.
γουστάρω Vιzο -competition με Αλλιντισσα vs Athina kleio
ποια ειναι η αλλιντισα?γουστάρω Vιzο -competition με Αλλιντισσα vs Athina kleio