Νέα

Προσοχή! Νέα κατηγορία Αγγελιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 553
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όλο χαριτωμένες ιδέες είσαι βρε Tram...

επισης σε εσενα διακρινω καποιο συμπλεγμα....βλεπεισ παντου τραμουντανες ...μιλαω εγω ειμαι ο τραμ, μιλαει ο φελον ειναι ο τραμ....τι ψυχωση κι αυτη :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
διακρινω μια ελλειψη αυτοπεποιθησης???μα γιατι  γιατι γιατι?πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου...μπορεις να κερδισεις και εσυ μια καλη κριτικη...επανελαβε αργα αναπνεοντας απο το στομα και εκπνεοντας απο τη μυτη  -μου αξιζει και εμενα μια καλη κριτικη_ αργα και σταθερα...ετσι ετσι :grin: :grin:
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νά ωριμάσω σιγά σιγά  σαν παιδί  κ εγώ :2funny: :2funny:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αν η βαθμολογία ξεκινάει από το 9-9.5 και τερματίζει στο 10...τότε σίγουρα δεν θα έχει κανείς αντίρρηση.
Εδώ είναι Balkan ..miss..(ακόμη) Ας νομίζουν οι άλλοι ευρωπέοι ότι ''ανήκομεν εις την Δύσιν'' για τις επιδοτήσεις το λέγανε.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
επισης σε εσενα διακρινω καποιο συμπλεγμα....βλεπεισ παντου τραμουντανες ...μιλαω εγω ειμαι ο τραμ, μιλαει ο φελον ειναι ο τραμ....τι ψυχωση κι αυτη :2funny: :2funny:
Ποιός είναι ο Φέλον και τι έχω πει εγώ για αυτόν;

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποιός είναι ο Φέλον και τι έχω πει εγώ για αυτόν;

2-3 σχολια πιο πανω εγραψε να στηριζουμε τους επιχειρηματιες το εκανες παραθεση και απαντησες ωραιες ιδεες εχεις τραμ....χαιρετω σας....τα λεμε αυριο παλι...ευχαριστω για την παρεα...φιλακια πολλα πολλα :-* :-*

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Λάθος μου λοιπόν. Ήθελα να παραθέσω αυτό που είπες εσύ για τις κριτικές από τις "γυναίκες" του site. Αυτά που λες για κόμπλεξ προφανώς δεν μας προσβάλουν και δεν μασ απασχολούν Tram. Είσαι παλιό μέλος και με πολλά posts και δεν θέλω πολύ να σου χωθώ αλλά έγινες υπερβολικός. Ίσως να συμπεριφέρονται πολύ πιο σωστά από εμένα οι υπόλοιποι που κάνουν απλά χαβαλέ με τον κλώνο σου.

Φιλικά πάντα...

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
2-3 σχολια πιο πανω εγραψε να στηριζουμε τους επιχειρηματιες το εκανες παραθεση και απαντησες ωραιες ιδεες εχεις τραμ....χαιρετω σας....τα λεμε αυριο παλι...ευχαριστω για την παρεα...φιλακια πολλα πολλα :-* :-*

Κλειω, σου εστειλα π.μ. Οποτε θες απαντας. Σε ευχαριστω.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
σορυ για το ασχετο και την αλλαγη θεματος, αλλα ως ελλην παντα της τελευταιας στιγμης ζητω τα φωτα σας συναγωνιστες,ειμαι φλωρινα για δυο μερες λογο δουλειας,παιζει κατι εδω στα περιξ για  :knockinb: ή εστω για  :pipa2: !!! ευχαριστω εκ των προτερων συναγωνιστες και παλι σορυ για το εκτος θεματος ...

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα χρυσα μου...αν και στο συγκεκριμενο τοπικ με εχετε πικρανει παρ'ολα αυτα θα υπενθυμισω για ακομη μια φορα τα εξης...
1.για οσους εκνευριζονται που δεν απαντω στα πμ τους ,οπως θα εχετε διαπιστωσει δεν μπαινω συχνα στο νετ ,δεν διαθετω υπολογιστη και ερχομαι 2 με 3 φορες την βδομαδα σε καποιο ιντερνετ καφε.επιπλεον ειναι η φυση πολλων πμ τετοια που δε μπορω να απαντησω (οταν εχω δηλωσει τι μπορω ,να καθησω να διαπραγματευτω αν  μπορω ξαφνικα να μεταμορφωθω σε 40αρα η αν γινεται να συναντηθω για 30 λεπτα για 50 ευρω κτλ?θεωρω τετοιου ειδους πμ ως αστεισμους οποτε δε εχω καποιο λογο να απαντησω
2.για αυτους που εκνευριζονται γιατι δεν κλεινω συναντηση μαζι τους...δεν σας ξερω και δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν.αλλα απο την αρχη ξεκαθαρισα πως ουτε μπορω ουτε θελω κατι παραπανω απο 2 συναντησεις τη βδομαδα,και δυστυχως σε αυτες τις 2 δεν μπορουν να χωρεσουν 100 ατομα.
3.γενικα πολλα νευρακια βλεπω βρε παιδια...χαλαρωστε λιγο...να τα πω παλι γιατι μαλλον δεν εγινα κατανοητη.δεν ειμαι επαγγελματιας δεν ειμαι γραφειο και δεν ειμαι σταντ μπαι ποτε θα χτυπησει το τηλεφωνο να βγω ραντεβου.για μενα συναντηση με ατομο του φορουμ σημαινει οτι για μια γυναικα που βγαινει για καποιον πρωτη φορα ραντεβου και καταληγουν σε one night stand.επομενως θα καθησω να φτιαχτω 2 ωρες , θα εχω κανονισει να μην εχω καποια υποχρεωση αρα ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγω με καποιον που με καλει 1 ωρα πριν??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ γραφειο.αν δε μπορειτεδεν σας πιεζει κανεις υπαρχουν χιλιαδες ςπαγγελματιες να περασετε ομορφα...αλλα μη μου τη μπαινετε επειδη δε θελω να συναντω 10 ατομα τη μερα.ευχαριστω πολυ

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
καλησπερα χρυσα μου...αν και στο συγκεκριμενο τοπικ με εχετε πικρανει παρ'ολα αυτα θα υπενθυμισω για ακομη μια φορα τα εξης...
1.για οσους εκνευριζονται που δεν απαντω στα πμ τους ,οπως θα εχετε διαπιστωσει δεν μπαινω συχνα στο νετ ,δεν διαθετω υπολογιστη και ερχομαι 2 με 3 φορες την βδομαδα σε καποιο ιντερνετ καφε.επιπλεον ειναι η φυση πολλων πμ τετοια που δε μπορω να απαντησω (οταν εχω δηλωσει τι μπορω ,να καθησω να διαπραγματευτω αν  μπορω ξαφνικα να μεταμορφωθω σε 40αρα η αν γινεται να συναντηθω για 30 λεπτα για 50 ευρω κτλ?θεωρω τετοιου ειδους πμ ως αστεισμους οποτε δε εχω καποιο λογο να απαντησω
2.για αυτους που εκνευριζονται γιατι δεν κλεινω συναντηση μαζι τους...δεν σας ξερω και δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν.αλλα απο την αρχη ξεκαθαρισα πως ουτε μπορω ουτε θελω κατι παραπανω απο 2 συναντησεις τη βδομαδα,και δυστυχως σε αυτες τις 2 δεν μπορουν να χωρεσουν 100 ατομα.
3.γενικα πολλα νευρακια βλεπω βρε παιδια...χαλαρωστε λιγο...να τα πω παλι γιατι μαλλον δεν εγινα κατανοητη.δεν ειμαι επαγγελματιας δεν ειμαι γραφειο και δεν ειμαι σταντ μπαι ποτε θα χτυπησει το τηλεφωνο να βγω ραντεβου.για μενα συναντηση με ατομο του φορουμ σημαινει οτι για μια γυναικα που βγαινει για καποιον πρωτη φορα ραντεβου και καταληγουν σε one night stand.επομενως θα καθησω να φτιαχτω 2 ωρες , θα εχω κανονισει να μην εχω καποια υποχρεωση αρα ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγω με καποιον που με καλει 1 ωρα πριν??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ γραφειο.αν δε μπορειτεδεν σας πιεζει κανεις υπαρχουν χιλιαδες ςπαγγελματιες να περασετε ομορφα...αλλα μη μου τη μπαινετε επειδη δε θελω να συναντω 10 ατομα τη μερα.ευχαριστω πολυ

εχεις δικιο ...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τι να κανουν τα αγορια!!!ειναι φουντωμενα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εχεις τον Λιλα
θα μας πάρεις και την Κλειω?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλησπερα χρυσα μου...
δε θελω να συναντω 10 ατομα τη μερα.ευχαριστω πολυ
μια καλησπέρα είναι αυτή πες την και ίσως δεν πέσει χάμο...
παλάτεια φτιάχνουν οι θεοί και εμείς πάντα στην άμμο
και εμείς πάντα στην άμμο.......

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
γιατί βαράω και όλας....

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχεις τον Λιλα
θα μας πάρεις και την Κλειω?

τι να σου κανω εσενα που η μαυρη μου η μοιρα δεν με εχει αφησει σε χλωρο κλαρι αυτες τις μερες και δεν εχω <<δευτερο μαρτυρα>> σωνει και ντε να με βγαλεις κλωνο, καλα δεν μπαινουν αλλες γυναικες εδω μεσα?τοσο σπανιο φαινομενο ειναι?με εσενα δεν εχουμε βαλει ενα στοιχηματακι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom