kleio-atihna
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τυπε μου αυτο ειναι το μωρο
-4 κιλα δυστυχως...με χτικιασαν οι συμπαθειες,,,
τυπε μου αυτο ειναι το μωρο
Όντως εχασα επεισοδια.τυπε μου αυτο ειναι το μωρο
αφου ειμαι αγαπησιαρα :-* :-* ναι ναι πηγαινε στο τοπικ της δικιας σου....
σε αυτη την φωτο πας να αλλαξεις ασφαλειες στον πινακα;-4 κιλα δυστυχως...με χτικιασαν οι συμπαθειες,,,
σε αυτη την φωτο πας να αλλαξεις ασφαλειες στον πινακα;
Chat/spam/arlekin thread...και τοτε το ιδιο ημουν απλα οι πρωτοι 3 παραμενουν παντα οι πιο αγαπημενοι...αν νομιζεις οτι σε εβαλα ποτε στο ιδιο τσουβαλι....σε αντιθεση με σενα...
ετσι οπως σε ειδα το υπεθεσα,ειχε χαλασει ο διακοπτης;τον πινακα που τον ειδες? ;) διακοπτης ειναι...ε οταν δεν καλουπωνω φτιαχνω τα ηλεκτρολογικα
Γιατί δυστυχώς;Οι στεγνές είναι τρέλλα.-4 κιλα δυστυχως...
Αγαπητέ μου φίλε, διαφωνουμε καθετα σε αυτο...Γιατί δυστυχώς;Οι στεγνές είναι τρέλλα.
οχι ρε,το ιδανικο ειναι σαν την γυναικα του bbwloverΓιατί δυστυχώς;Οι στεγνές είναι τρέλλα.
Σ'έχω κόψει ψηλέΑγαπητέ μου φίλε, διαφωνουμε καθετα σε αυτο...
Σε απλα ελληνικα κοπελιά, "κανω χιουμορ". Εστω και ανεπιτυχες.σε απλα ελληνικα?
οχι ρε,το ιδανικο ειναι σαν την γυναικα του bbwlover
Καλά, άστο να πάει άστο,πριν αρκετα χρονια που ειχα κανει ενα περασματακι απο εδω μεσα...λεγατε για την κυρια αυτη?τοσο αξιοθαυμαστη παρουσια ειναι που αντεχει στο χρονο και δε μπορειτε να την ξεχασετε?
με τιποτα δεν μπορουμε να την ξεχασουμεπριν αρκετα χρονια που ειχα κανει ενα περασματακι απο εδω μεσα...λεγατε για την κυρια αυτη?τοσο αξιοθαυμαστη παρουσια ειναι που αντεχει στο χρονο και δε μπορειτε να την ξεχασετε?
H Αννα?πριν αρκετα χρονια που ειχα κανει ενα περασματακι απο εδω μεσα...λεγατε για την κυρια αυτη?τοσο αξιοθαυμαστη παρουσια ειναι που αντεχει στο χρονο και δε μπορειτε να την ξεχασετε?
H Αννα?
Πλακα κανεις?
Η κοπελα ειναι μορφή!