kleio-atihna
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κοιταω στις πληροφοριες στα νικ καποιων και κανενας δε γραφει ηλικια...γιατι την κρυβεται βρε παιδια?ακομψο να ρωταω εναν εναν...βαλτε την να ξερουμε που πηγαινουμε..
40.κοιταω στις πληροφοριες στα νικ καποιων και κανενας δε γραφει ηλικια...γιατι την κρυβεται βρε παιδια?ακομψο να ρωταω εναν εναν...βαλτε την να ξερουμε που πηγαινουμε..
Ποιών;κοιταω στις πληροφοριες στα νικ καποιων και κανενας δε γραφει ηλικια...γιατι την κρυβεται βρε παιδια?ακομψο να ρωταω εναν εναν...βαλτε την να ξερουμε που πηγαινουμε..
Αυτων που της στελνουν 50 πμ ημερησιως, οπως ειπε πριν.Ποιών;
Ντάξει τότε εγώ δε χρειάζεται να πω τη δική μουΑυτων που της στελνουν 50 πμ ημερησιως, οπως ειπε πριν.
Ειχε πει καποτε οτι ενδιαφερεται για 30+.Ντάξει τότε εγώ δε χρειάζεται να πω τη δική μου
Δεν κάνεις λάθος συνήγορεΕιχε πει καποτε οτι ενδιαφερεται για 30+.
Νομιζω εισαι στο οριο, ή κανω λαθος?
Δεκτο και πμ.
Ειχε πει καποτε οτι ενδιαφερεται για 30+.
Νομιζω εισαι στο οριο, ή κανω λαθος?
Δεκτο και πμ.
Ποιοι ειναι οι προφανεις λογοι?το 30 συν ισχυει παντα αλλα οχι για τους προφανεις λογους.βασικα το 50 συν ειναι το ιδανικο...πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα σε αυτες τις ηλικιες.με τους μικροτερους μπερδευομαστε,φιλιες , καψουρες, ενω ο πενηνταρης συνηθως παντρεμενος θελει να περασει καποιες ωρες καλα και να προχωρησει.εξαλλου και ιδεολογικα διαφωνω με το να καταφευγουν σε αγοραιες καταστασεις ατομα νεαρης ηλικιας.
Ποιοι ειναι οι προφανεις λογοι?
Η οικονομικη ανεση?
Ειδες? εγω σκεφτομαι μαλλον πιο επαγγελματικα απο σενα!η εμπειρια?τσ τσ τσ μα που πηγε το μυαλο σου...
η εμπειρια?τσ τσ τσ μα που πηγε το μυαλο σου...
Πρωτη φορα ακουω επαγγελματια να κλεινει το μαγαζι λόγω πολλης δουλειας!!!!!Καλησπερα σε ολους.με μια μεγαλη συγγνωμη και με πολυ αγαπη,μπηκα αποψε για να σας αποχαιρετησω να σας ευχαριστησω για τη συντροφια και το ενδιαφερον σας.ειναι ανουσιο να παραμεινω στο σιτε αυτο οταν δε μπορω να ανταποκριθω στα θελω των ανθρωπων που συμμετεχουν σε αυτο.παιδευομαι και σας παιδευω και δεν ειναι καλο για κανεναν.στην πλειοψηφια ειστε ολοι πολυ ευγενικα και καλα παιδια και σας ευχομαι να ειστε παντα καλα και να ζειτε με παθος την καθε στιγμη.σας ευχαριστω
;)Πρωτη φορα ακουω επαγγελματια να κλεινει το μαγαζι λόγω πολλης δουλειας!!!!!