You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή! Νέα κατηγορία Αγγελιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 553
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
H κοπέλα λεει οτι αποχωρει επειδη δεν μπορει να ανταποκριθει στη ζήτηση, κι εσυ ζητας τηλεφωνο?Το τηλεφωνο της κοπελιας σε πμ παρακαλω.
Καμια κριτικη παιζει?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πρωτη φορα ακουω επαγγελματια να κλεινει το μαγαζι λόγω πολλης δουλειας!!!!!
Μανια τηs ομωs να μην παρει ουτε μια....βοηθο
Να την ξεκουρασει.......Να φαει και καμμια ανεργη
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
τι εγινε σφαλιρησε το μαγαζι της ΚλειωςΠρωτη φορα ακουω επαγγελματια να κλεινει το μαγαζι λόγω πολλης δουλειας!!!!!
Ειναι το δωρο χριστουγεννων στην μεση μετα θα πεσει η ζητηση.H κοπέλα λεει οτι αποχωρει επειδη δεν μπορει να ανταποκριθει στη ζήτηση, κι εσυ ζητας τηλεφωνο?
τι εγινε σφαλιρησε το μαγαζι της Κλειως
δεν θα ψάρεψε αρκετούς πελάτες
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
εμ αμα ζητας πολλα χανεις και τα λιγαδεν θα ψάρεψε αρκετούς πελάτες
εμ αμα ζητας πολλα χανεις και τα λιγα
προβλημά της όχι δικό μας
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
σωστος ο φιλος , εμεις εχουμε τα στανταρ μωρα μας ξερουμε που θα παμε γιαπροβλημά της όχι δικό μας
σωστος ο φιλος , εμεις εχουμε τα στανταρ μωρα μας ξερουμε που θα παμε για
kleio-atihna
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συναδελφε για ακομη μια φορα παραφραζεις τα λογια μου.δεν ειπα ποτε οτι δε μπορω να ανταποκριθω στη ζητηση αλλα στα θελω των ανθρωπων εδω μεσα.ημουν ξεκαθαρη απο την πρωτη στιγμη τι ψαχνω δεν ισχυριστηκα ποτε οτι μπορω να φερθω επαγγελματικα.η δικη μου αστοχια ηταν να μην παρω δευτερο νουμερο το οποιο να κλεινω οποτε με κουραζει η κατασταση.αυτο δε σημαινει ομως πως πρεπει αλλος να παιρνει τα μεσανυχτα αλλος 6 το πρωι και να βογγαει αλλος να βριζει και αλλος να κανει πλακα.ειπα απο την πρωτη στιγμη οτι ειμαι με την οικογενεια μου και εχω μια φυσιολογικη ζωη και ολα αυτα μου δημιουργουν προβληματα .να εισαι καλαH κοπέλα λεει οτι αποχωρει επειδη δεν μπορει να ανταποκριθει στη ζήτηση, κι εσυ ζητας τηλεφωνο?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αγαπη ειναι παλιοχαρακτηρες ολοι εδω μεσα
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.647
- Πόντοι
- 216
συναδελφε για ακομη μια φορα παραφραζεις τα λογια μου.δεν ειπα ποτε οτι δε μπορω να ανταποκριθω στη ζητηση αλλα στα θελω των ανθρωπων εδω μεσα.ημουν ξεκαθαρη απο την πρωτη στιγμη τι ψαχνω δεν ισχυριστηκα ποτε οτι μπορω να φερθω επαγγελματικα.η δικη μου αστοχια ηταν να μην παρω δευτερο νουμερο το οποιο να κλεινω οποτε με κουραζει η κατασταση.αυτο δε σημαινει ομως πως πρεπει αλλος να παιρνει τα μεσανυχτα αλλος 6 το πρωι και να βογγαει αλλος να βριζει και αλλος να κανει πλακα.ειπα απο την πρωτη στιγμη οτι ειμαι με την οικογενεια μου και εχω μια φυσιολογικη ζωη και ολα αυτα μου δημιουργουν προβληματα .να εισαι καλα
κι εγω που σε πηρα νορμαλ ωρες,οπως επισης σου αφησα και μυνημα ποτε θες να σε παρω παλι δεν πηρα απαντηση...εστω για το τυπικο....δεν αντιλεγω οτι καποιοι σε εκνευρισαν αλλα μην την λες για ολους...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ομολογω οτι στα "θελω" καποιων δεν ηξερα οτι συμπεριλαμβανοταν το να παιρνουν στις 6 το πρωι και να βογγανε!συναδελφε για ακομη μια φορα παραφραζεις τα λογια μου.δεν ειπα ποτε οτι δε μπορω να ανταποκριθω στη ζητηση αλλα στα θελω των ανθρωπων εδω μεσα.ημουν ξεκαθαρη απο την πρωτη στιγμη τι ψαχνω δεν ισχυριστηκα ποτε οτι μπορω να φερθω επαγγελματικα.η δικη μου αστοχια ηταν να μην παρω δευτερο νουμερο το οποιο να κλεινω οποτε με κουραζει η κατασταση.αυτο δε σημαινει ομως πως πρεπει αλλος να παιρνει τα μεσανυχτα αλλος 6 το πρωι και να βογγαει αλλος να βριζει και αλλος να κανει πλακα.ειπα απο την πρωτη στιγμη οτι ειμαι με την οικογενεια μου και εχω μια φυσιολογικη ζωη και ολα αυτα μου δημιουργουν προβληματα .να εισαι καλα
Δεν ηθελα να σε προσβαλλω παντως, μια πλακα εκανα.
Τοσο πολυ σε εχουν τσιτωσει???
Το "συναδελφε" πού κολλαγε?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
θα ειναι δικηγορος,παιρναν 6 το πρωι γιατι ειχαν καψωσει τα παιδια και δεν τα επιανε υπνοςΟμολογω οτι στα "θελω" καποιων δεν ηξερα οτι συμπεριλαμβανοταν το να παιρνουν στις 6 το πρωι και να βογγανε!
Δεν ηθελα να σε προσβαλλω παντως, μια πλακα εκανα.
Τοσο πολυ σε εχουν τσιτωσει???
Το "συναδελφε" πού κολλαγε?
kleio-atihna
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλεξ καταλαβαινω οτι καποιοι καλοπροαιρετα κανετε πλακα οπως καταλαβαινω οτι σε καποια μηνυματα φαινομαι στριμμενη και εγω οταν τα ξαναδιαβαζω απορω γιατι ενω γραφω κατι με καλη διαθεση βγαινει αλλιως.και εγω γελασα με τον τυπο που βογγουσε και ελπιζω να ολοκληρωσε και ο ανθρωπος αλλα ας αντιστρεψουμε τα πραγματα ας υποθεσουμε πως εισαι παντρεμενος και μου λες να μη σε παιρνω το βραδυ που εισαι με τη γυναικα σου.κι εγω διαλεγω ακριβως αυτες τις ωρες να σε παρω 20 τηλ.εγω δεν πιεσα κανεναν να με συναντησει μονο ξεκαθαρισα τι μπορω και τι δε μπορω να κανω.οποιος δε μπορει με αυτον τον τροπο ας μη με συναντησει δε θα χασει την ευκαιρια τησ ζωης του.λαγουδακη μου γλυκο το ξερω οτι πολλοι ειναι παλιοχαρακτηρες αλλα πολλες φορες αυτοι δινουν ρεστα στο κρεβατι!νεον εσυ πληρωνεις αμαρτιες αλλων αλλα μη με αδικεις ειπα πως η πλειοψηφια ειστε καλα παιδια.καληνυχτα σε ολους και ευχομαι να σας παρει καποιος ταχαραματα και να αναστεναζει για να δειτε τη γλυκα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αλεξ καταλαβαινω οτι καποιοι καλοπροαιρετα κανετε πλακα οπως καταλαβαινω οτι σε καποια μηνυματα φαινομαι στριμμενη και εγω οταν τα ξαναδιαβαζω απορω γιατι ενω γραφω κατι με καλη διαθεση βγαινει αλλιως.και εγω γελασα με τον τυπο που βογγουσε και ελπιζω να ολοκληρωσε και ο ανθρωπος αλλα ας αντιστρεψουμε τα πραγματα ας υποθεσουμε πως εισαι παντρεμενος και μου λες να μη σε παιρνω το βραδυ που εισαι με τη γυναικα σου.κι εγω διαλεγω ακριβως αυτες τις ωρες να σε παρω 20 τηλ.εγω δεν πιεσα κανεναν να με συναντησει μονο ξεκαθαρισα τι μπορω και τι δε μπορω να κανω.οποιος δε μπορει με αυτον τον τροπο ας μη με συναντησει δε θα χασει την ευκαιρια τησ ζωης του.λαγουδακη μου γλυκο το ξερω οτι πολλοι ειναι παλιοχαρακτηρες αλλα πολλες φορες αυτοι δινουν ρεστα στο κρεβατι!νεον εσυ πληρωνεις αμαρτιες αλλων αλλα μη με αδικεις ειπα πως η πλειοψηφια ειστε καλα παιδια.καληνυχτα σε ολους και ευχομαι να σας παρει καποιος ταχαραματα και να αναστεναζει για να δειτε τη γλυκα
να σε πληρωσω να πας να γαμηθεις τσαμπα καπου? μας ταπρηξες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν φανταζομαι τύπε να πηρες εσυ στις 6 το πρωι?να σε πληρωσω να πας να γαμηθεις τσαμπα καπου? μας ταπρηξες.
kleio-atihna
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε πιεζει κανεις να διαβαζεις το συγκεκριμενο τοπικ;
Επισκέπτης
εγωΣε πιεζει κανεις να διαβαζεις το συγκεκριμενο τοπικ;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K