Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κλειω βαλε παλι το link για να σε βλεφαριασω λατρεια μου
να ρωτησει τον τραμου πρωτα καλυτερα.
σουπερ κορμακι αν εισαι πραγματι εσυ στην φωτο στο λινκ που εδωσεςτωρα γιατι ψυχανεμιζομαι ΄πως νομιζετε πως ειμαι ο τραμουντανα...προς αποδειξη των λεγομενων μου ,υπαρχει και φωτο απο τη συναντηση μας, ...με πληγωσατε τωρα.... :'(
Απ: Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας
« Απάντηση #14369 στις: 22/11/11, 10:10 » Παράθεση
--------------------------------------------------------------------------------
καλημέρα κοριτσάκια αγοράκια και άλλα....
λοιπον απιστε θωμα!!!! αν εχω αδικο, εχεις ενα ολοκληρο βραδυ δωρεαν οπου και οποτε θες....αν εχεις αδικο κτλ..το βαζεις το στοιχημα?
λοιπον απιστε θωμα!!!! αν εχω αδικο, εχεις ενα ολοκληρο βραδυ δωρεαν οπου και οποτε θες....αν εχεις αδικο κτλ..το βαζεις το στοιχημα?
30/02/2012Για πες μας και την ημερομηνια του date
30/02/2012
βγες και μπες.ε τωρα αν επεσα μεσα και λενε τον αλτεκ θωμα με κυνηγαει ακομα η καταρα του τραμ.(δεν ξερω πως τον λενε αλλα κατα τας γραφας ο απιστος ο θωμας ηταν) τραμμμμμ μου που εισαι να με υπερασπισεις που δε με πιστευουν οι κακοι οι ανθρωποι.και ολα αυτα τα λετε επειδη ειπα καλα λογια , αν ελεγα κακιες δε θα το αμφισβητουσε κανεις..
21-11-2011, το εγραψα...εμ βεβαια δε διαβαζουμε,αρπαζουμε το φτυαρι κατευθειαν...Για πες μας και την ημερομηνια του date
Θα μπει ταυτόχρονα από το palm. Είσαι πίσω Nioπα...βγες και μπες.
ε τωρα αν επεσα μεσα και λενε τον αλτεκ θωμα με κυνηγαει ακομα η καταρα του τραμ.(δεν ξερω πως τον λενε αλλα κατα τας γραφας ο απιστος ο θωμας ηταν) τραμμμμμ μου που εισαι να με υπερασπισεις που δε με πιστευουν οι κακοι οι ανθρωποι.και ολα αυτα τα λετε επειδη ειπα καλα λογια , αν ελεγα κακιες δε θα το αμφισβητουσε κανεις..
αντικειμενικος ο νεος και με επιχειρηματα...Αν και νέωψ, επιτρέψτε μου να πω μια γνώμη :p
Η αλήθεια είναι πως όντως, είχες περισσότερες πιθανότητες να σε πιστέψει το σύμπαν αν έλεγες ότι ήταν άπλυτος,αξύριστος,πατσοκοιλιάς,φαλάκρας,με ελιές στη μύτη και τα δάχτυλα, την είχε μικρή και δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα κλπ κλπ κλπ. :p
Γιατί όπως έλεγε και ο θεός ο George Carlin, εμείς οι άντρες το χουμε το πρόβλημα, φοβόμαστε μην κανείς την έχει μεγαλύτερη ή καλύτερη από μας, για αυτό κάναμε όλους τους πολέμους και δεν είναι τυχαίο που τα μπομπίδια μοιάζουν με τσουτσούνια :p
Εγώ προσωπικά δε μπορώ να κρίνω την αλήθεια ή όχι της φάσης, μια και δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο Τραμ, ποια είσαι εσύ κλπ.
Αν ήταν αλήθεια, εύγε σας που περάσατε καλά κλπ κλπ κλπ (και έχεις και κορμάρα συ η Κλειώ),
αν ήταν ψέμματα , καλά ρε δε βαριέστε να τα γράφετε όλα αυτά για να δουλέψετε τους άλλους εδώ μέσα; :p πολλή όρεξη λέμε :p
αντικειμενικος ο νεος και με επιχειρηματα...
21-11-2011, το εγραψα...εμ βεβαια δε διαβαζουμε,αρπαζουμε το φτυαρι κατευθειαν...