gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι εχεις σπουδασει?παιζει ρολοαναζητω...2-3 υγειεις και γενναιοδωρους κυριους με φαντασια παθος και τρελα στον ερωτα για περιορισμενες 3ωρες( μαξιμουμ) συναντησεις σε δικο τουσ χωρο η ξενοδοχειο.ειμαι αθηναια φοιτητρια (για τους δυσπιστους διαθετουμε τριπτυχο και πασο ) ,1.64 και 51 κιλα, δεν εχω ταμπου στον ερωτα με μια μικρη εξαιρεση (στοπ )ελπιζω να βρω ανταποκριση στην αγγελια μου και αποκλειεται να μη περασουμε καλα! α παραλειψη οταν γραφω 2- 3 κυριουσ, εννοω ξεχωριστα...φιλια αγορια μου! :-*
Γεια σου Κλειο-Αθηνα .αναζητω...2-3 υγειεις και γενναιοδωρους κυριους με φαντασια παθος και τρελα στον ερωτα για περιορισμενες 3ωρες( μαξιμουμ) συναντησεις σε δικο τουσ χωρο η ξενοδοχειο.ειμαι αθηναια φοιτητρια (για τους δυσπιστους διαθετουμε τριπτυχο και πασο ) ,1.64 και 51 κιλα, δεν εχω ταμπου στον ερωτα με μια μικρη εξαιρεση (στοπ )ελπιζω να βρω ανταποκριση στην αγγελια μου και αποκλειεται να μη περασουμε καλα! α παραλειψη οταν γραφω 2- 3 κυριουσ, εννοω ξεχωριστα...φιλια αγορια μου! :-*
αναζητω...2-3 υγειεις και γενναιοδωρους κυριους με φαντασια παθος και τρελα στον ερωτα για περιορισμενες 3ωρες( μαξιμουμ) συναντησεις σε δικο τουσ χωρο η ξενοδοχειο.ειμαι αθηναια φοιτητρια (για τους δυσπιστους διαθετουμε τριπτυχο και πασο ) ,1.64 και 51 κιλα, δεν εχω ταμπου στον ερωτα με μια μικρη εξαιρεση (στοπ )ελπιζω να βρω ανταποκριση στην αγγελια μου και αποκλειεται να μη περασουμε καλα! α παραλειψη οταν γραφω 2- 3 κυριουσ, εννοω ξεχωριστα...φιλια αγορια μου! :-*
που εισαι ρε μορφη?Γεια σου Κλειο-Αθηνα .
Καλως ηρθες στο Φορουμ . Ποσο παει το 3ωρο ?
:-* :-* :-*
αναζητω...2-3 υγειεις και γενναιοδωρους κυριους με φαντασια παθος και τρελα στον ερωτα για περιορισμενες 3ωρες( μαξιμουμ) συναντησεις σε δικο τουσ χωρο η ξενοδοχειο.ειμαι αθηναια φοιτητρια (για τους δυσπιστους διαθετουμε τριπτυχο και πασο ) ,1.64 και 51 κιλα, δεν εχω ταμπου στον ερωτα με μια μικρη εξαιρεση (στοπ )ελπιζω να βρω ανταποκριση στην αγγελια μου και αποκλειεται να μη περασουμε καλα! α παραλειψη οταν γραφω 2- 3 κυριουσ, εννοω ξεχωριστα...φιλια αγορια μου! :-*
εδω ειμαι λεω να δοκιμασω καμια φοιτητριαπου εισαι ρε μορφη?
δεν ξερουνε να γαμηθουν ρε......ασε που αφτες τις γαμας τσαμπα...εδω ειμαι λεω να δοκιμασω καμια φοιτητρια
Συστατική επιστολή από τον Πρύτανη, υπάρχει;
δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω εδω...Γεια σου Κλειο-Αθηνα .
Καλως ηρθες στο Φορουμ . Ποσο παει το 3ωρο ?
:-* :-* :-*
εμ αυτο θελω να μαθω σινερ , λεπτομερειες , αν ειναι τζαμπα ή με λεφτα ...δεν ξερουνε να γαμηθουν ρε......ασε που αφτες τις γαμας τσαμπα...
στηλε με Π.Μ. κουκλα μου και αμα με συνφερει κανονιζουμε ;)δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω εδω...
ανετα...με το τριωρο χρεωνεις?δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω εδω...
αν ειναι τοσο αναγκαια να το κοιταξω...
ανετα...με το τριωρο χρεωνεις?
no bad...all inclusive?Για στειλε κανα τηλ.να το εχουμε στην καβατζα...ναι, αλλωστε νομιζω πως ερασιτεχνης δεν μπορει να βαζει περιορισμους μιας ωρας, ωστοσο παντα υπαρχουν λυσεις για τους βιαστικους....προσωπικα ομως προτιμω το 3 ωρο εξαλλου δεν ασκω επαγγελματικη δραστηριοτητα απλα συνδιαζω το τερπνον μετα του ωφελιμου.επομενως το γραφω και αν δεν πρεπει ας το σβησει ο διαχειριστης (150 το τριωρο παντα)