You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή! Νέα κατηγορία Αγγελιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 553
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Η πεθερα του το ειχε πρωτοβαλει, πριν εγκαταλειψει αυτον τον ματαιο κοσμο !!!!!!!! Βρε τον τυχερο, και την πεθερα του εστειλε και το αλεξιπτωτο του εμεινε για να το πουλησει !!!2 λεπτα ρε μεγαλε...πως γινεται να εχει χρησιμοποηθει 1 φορα να μην εχει ανοιξει ποτε και εσυ να ζεις ακομα.....
Και οχι μονο
μια βοηθεια ρε παιδια...στο πλεον βλεπεις τισ αγγελιες μονο απο αυτο το rss???????γιατι προσπαθω προσπαθω και δεν μου τις ανοιγει οπως παλια ολες!!αν ξερει καποιος ασ πει τι παιζει
sex.chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν ψαχνεις λιγη ενταση στη ζωη σου οπως και γω.αν εισαι καθαρη,και εχεμυθη και ψαχνεις για μια γνωριμια,ειμαι ενας 33 χρονος χανιωτης με ομορφη παρουσια και χαρισματα..στειλε μνμ να τα πουμε
sex.chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χανια κρητης...ψαχνω γυναικα..αν ψαχνεις λιγη ενταση στη ζωη σου οπως και γω.αν εισαι καθαρη,και εχεμυθη και ψαχνεις για μια γνωριμια,ειμαι ενας 33 χρονος χανιωτης με ομορφη παρουσια και χαρισματα..στειλε μνμ να τα πουμε
επειδή οι αγγελίες δεν δουλεύουν γράφω εδώ. αναζητώ άντρα ηλικίας από 18-35 για συνοδεία k ότι άλλο προκύψει είμαι εμφανίσιμη 18 χρόνων από αθηνα pm οποιος ενδιαφέρεται
Το κορίτσι έχει να συνδεθεί από 07/08/08. Φαίνεται, θα το βρήκε το κελεπούρι....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Κουφαλα ασε τα σαπια λεγε που την εχεις σπιτωμενηΤο κορίτσι έχει να συνδεθεί από 07/08/08. Φαίνεται, θα το βρήκε το κελεπούρι....
Κουφαλα ασε τα σαπια λεγε που την εχεις σπιτωμενη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα μην λες εσυ χανεις
Καλα μην λες εσυ χανεις
Γουστάρεις τρίγωνο πανοράματος?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την Δευτερα στις 20 του μηνος θα το φαωωωωωωωωΓουστάρεις τρίγωνο πανοράματος?
Την Δευτερα στις 20 του μηνος θα το φαωωωωωωωω
Για χάρη σου ρε μπαγάσα, μπορώ και να τετραγωνίσω το τρίγωνο....
Πες που! ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ακου λοιπον ...................................................................................................Για χάρη σου ρε μπαγάσα, μπορώ και να τετραγωνίσω το τρίγωνο....
Πες που! ;)
αυτααααααααααααααααααα
Ακου λοιπον ...................................................................................................
αυτααααααααααααααααααα
Έτσι ε.....? Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Χαχαχαχαχαχα Μο(υ)ναχοφαγά.....!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Περιμενα τωρα τελαιυταια να στειλης ανταποκριση απο το μετωπο αλλα εσυ τιποταΈτσι ε.....? Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Χαχαχαχαχαχα Μο(υ)ναχοφαγά.....!!!
Περιμενα τωρα τελαιυταια να στειλης ανταποκριση απο το μετωπο αλλα εσυ τιποτα
Αν πας στα νήματα της Γερμανίας (OASE & Mainhattan) θα διαβάσεις γλαφυρώτατες αναφορές μου!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Διαβασα λιγο, περιμενα ποιο πικαντικαΑν πας στα νήματα της Γερμανίας (OASE & Mainhattan) θα διαβάσεις γλαφυρώτατες αναφορές μου!
click
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K