AplosAnthropos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν, σοβαρότης μηδέν βλέπω...
τουλαχιστο γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.pasxnw antres pou toys aresoun ta thilipreph agorakia pou metamorfononte se sexy koritsakia
τωρα που σε ειδα εσενα.που ειναι τα σοκαριστικα σου βιντεο??? τι θαχω εγω να βλεπω????βαζεις και μουνι????
μαρη ποσταρε καμια φωτο να σε θαυμασουμεψάχνω άντρες που τους αρέσουν τα θηλυπρεπή αγοράκια που μεταμορφώνονται σε σέξυ κοριτσάκια
τωρα που σε ειδα εσενα.που ειναι τα σοκαριστικα σου βιντεο??? τι θαχω εγω να βλεπω????
εεεελα,ανεβασε κανενα!!!!!
τί εννοεις ''πλακα'' ????
θελεις να σε κοιτουν και να γελανε ? καινουριο ειναι αυτο ?
4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΡ8 Κ ΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ..................................................
Σαν τους τρανσφορμερς ενα πραγμα?ψάχνω άντρες που τους αρέσουν τα θηλυπρεπή αγοράκια που μεταμορφώνονται σε σέξυ κοριτσάκια
Τα παντα... ολα!!!Έλεος.... τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα???? συνέλθετε!!!!!!!!!!!
ελα ρε φιλεναδα,,,εσενα ψαχναμε τοσο καιρο.για πες τι ακριβως θελεις?ψαχνω αντρες που τους αρεσουν τα θηλυκα cd...
δεν ηξερα οτι βγαινουν και θηλυκα cd και dvd....ε ρε που εφτασε η τεχνολογια...ψαχνω αντρες που τους αρεσουν τα θηλυκα cd...