tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ανοιγω αυτο το θεμα με λιγη καθυστερηση .παρασκευη ξημερωματα σαββατου περναγα απο την αμαρτωλη και λεω να δωσω μια πιπα να μου παρουν επιλογες μετρημενες.μετα τη παντειο ενας τραβελος απο μακρια φαινοταν καλος.παω κοντα και βλεπω ενα θηριο με μια ουλη στο ματι το πουλο λεω.πηγα μεχρι το τελος και πετυχα2 νταμαρια.μαλακιες λεω τιποτα σημερα.λεω αλλη μια βολτα και τη κανω.δεν ηξερα τι θα μου τυχει ομως ξαναγυρναω απο αριστοτελους λιγο πιο κατω κοντα στο βενζιναδικο το μικρο,ενα γκρι μικρα με αλαρμ.σταματαω ενα τραβελι με κλασσικη τραβελοφατσα φουσκωμενα χειλια.κοπελια με τον ποσο της λεω?40 αμαξι 70 σπιτι.δε γαμιεται λεω .παμε της λεω και φευγουμε.τη το θελα.με παει σενα αδιεξοδο πιο πισω ερχεται στο αμαξι ειχα ξεχωρισει 40 ευρω και ειχα αλλο ενα δεκαρικο στη πορτα,της δινω τα σαραντα και τι μου λεει δεν εχω ρεστα τη περνω χαμπαρι και της λεω οκ εχω εγω και παω να της παρω το ενα 20 αρικο.οχι μου λεει σαραντα .τελως παντον της λεω.γδυνομαι βαζει σκουφακι και αρχιζει ενω με τσιμπουκωνε ρουφαγε τη μυτη συνεχεια λεω απο μεσα μου κοκορια εχει πιει.αλλαδεν αντεχω τη ρωταω αν ερχει ρουφηξει.ναι μου λεει με πολυ εντονο τροπο.μετα απο λιγο τελειωσα.οταν τραβηχτηκε εβγαλε και μια ξυδιλα μαζι,πολυ εντονη η τυπισσα μετα απο ενα λεπτο βρωμοκοπαγε.αλλα τα καλυτερα τωρα ερχοντουσαν.παει να φυγει κοιταει πουθενα τα λεφτα που της ειχα δωσει και τα κλειδια πο το αμαξι.κανει ετσι και μου περνει τα κλειδια αποτη μιζα.και μου λεει μετσαμπουκα άν δενξ βρω τα κλειδια και τα λεφτα δε πας πουθενα μου λεει,θα σε γαμησω της λεω και πηγα να τη κοπανησω.βγαινει εξω και αρχιζει να ψαχνει γυρω και εξω απο το αμαξι μου,εχω αρχισει να φρικαρω ερχεται απο τη μερια μου και ψαχνει τη θηκη της πορτας.βρισκει το δεκαρικο που ειχα αφησειτο τσιμπαει και αρχιζει να οριεταιπου το βρηκες αυτο φερε τα λεφτα μου εσυ τα πηρεςς απατεωνα και τετοια'θα σε γαμησω μωρη καριολα της λεω που θα με πεις και κλεφτη και παω να της παρω τα κλειδια τοτε καταλαβα ποσο κομματια ηταν.μαγκες προσοχη νισσαν μικρα γκρι παλιο η τυπισσα ισως το χει ξανακανει και θα το ξανακανει.λεω να το ξανακανω και αν μου κανει τα ιδια λεω να τη κοπανησω .δεν νομιζω να με θυμαται .κοκορια και ξυδια κανουν ασχημη μηξη σε μερικους.εγω δε ψαρωσα αλλα ενα τσιμπουκι μου στοιχησε 50 ευρω με τραβελι το κλαιω το καφετι συγνωμη που σας ζα;λισα αλλα πρεπει να ενημερωσω φιλους που πιθανον να τη πατησουν το ονομα της χριστινα και λεειοτι μενει νεα σμυρνη προσοχη λοιπον ΝΙΣΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΙ ΠΑΛΙΟ ΞΑΝΘΙΑ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ