You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόσκληση από call girl
- Μέλος που άνοιξε το νήμα coolfly
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 456
Έχετε ποτέ δεχτεί πρόσκληση από κάποιο call girl, που έτυχε να γνωριστείτε καλύτερα, να την επισκεφτείτε στην χώρα της? (πχ Ρωσία)
Πραγματοποιήσατε κάτι τέτοιο?
φιλε ποσα νεφρα εχεις? Συγγνωμη αλλα θα πας να συναντησεις στη Ρωσια cg? Εχεις σκεφτει πως θα αντιδρασει ο νταβας ρωσος μαφιοζος οταν σε δει? (εστω τυχαια)
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 456
Υπάρχει και η περίπτωση να μην υπάρχει νταβάς, μπορεί να είναι ανεξάρτητη
στην Ρωσια δεν υπαρχει τιποτα "ανεξαρτητο",ακομα και ο Προεδρος απο τη μαφια ελεγχεται.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.738
- Πόντοι
- 2.606
Έχετε ποτέ δεχτεί πρόσκληση από κάποιο call girl, που έτυχε να γνωριστείτε καλύτερα, να την επισκεφτείτε στην χώρα της? (πχ Ρωσία)
Θα της πας και δαχτυλίδι τυπε?
z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 324
- Πόντοι
- 2.287
Μπορεί να έχεις δίκιο!! Δεν το γνωρίζω αυτό...στην Ρωσια δεν υπαρχει τιποτα "ανεξαρτητο",ακομα και ο Προεδρος απο τη μαφια ελεγχεται.
Αντιπρότεινε να έρθει αυτή εδώ με δικα σου έξοδα και πήγαινε τη Μύκονο. Θα εχεις τον έλεγχο και το κεφαλι σου ήσυχο οτι δε παιζει κατι περίεργο.
coolfly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 761
- Πόντοι
- 991
Και νυφικό παραμάσχαλα !Θα της πας και δαχτυλίδι τυπε?:S :S :S
coolfly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 761
- Πόντοι
- 991
Ναι αυτό παίζει η ακόμα και σε κάποιο ουδέτερο μέρος, πχ σε κάποιο επαγγελματικό ταξιδι Ευρώπη.Αντιπρότεινε να έρθει αυτή εδώ με δικα σου έξοδα και πήγαινε τη Μύκονο. Θα εχεις τον έλεγχο και το κεφαλι σου ήσυχο οτι δε παιζει κατι περίεργο.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Αντιπρότεινε να έρθει αυτή εδώ με δικα σου έξοδα και πήγαινε τη Μύκονο. Θα εχεις τον έλεγχο και το κεφαλι σου ήσυχο οτι δε παιζει κατι περίεργο.
και να βλεπουνε ρομαντικους πουστηδες τυπε; :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
τυπε μονο ο λεγκολας δεχτηκε προσκληση απο τον πακιστανο να παει στο πακισταν να το χυσει το μουσι
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
το νου σου μην εχεις μπλεξίματα....
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Σου έτυχε τυπε, η ρωτάς ετσι εγκυκλοπαιδικά?Έχετε ποτέ δεχτεί πρόσκληση από κάποιο call girl, που έτυχε να γνωριστείτε καλύτερα, να την επισκεφτείτε στην χώρα της? (πχ Ρωσία)
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 573
- Πόντοι
- 306
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα
dickydickman 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Σιτιτουριστρια ουκρανα που διαμένει Ρασια της είχα πει ν την συναντήσω αλλα το σκεφτόταν. Τελικά μου στέλνει μνμ ν την συναντήσω Ουκρανία που θα επισκεπτόταν τους δικούς της. Φυσικά δεν πήγα κ προφανώς αποδείχτηκε καριόλα.
Είχα 2 ακόμα σιτιτουριστριες που μου είπαν ν πάω ρωσια ν με ξεναγησουν αλλά δεν το έκανα. Καργιες όλες τους.
Είχα 2 ακόμα σιτιτουριστριες που μου είπαν ν πάω ρωσια ν με ξεναγησουν αλλά δεν το έκανα. Καργιες όλες τους.
coolfly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 761
- Πόντοι
- 991
Ναι μου έτυχε κ για αυτό το λόγο ρωτάω... Δεν έχει κάποιος κάτι ανάλογο?Σου έτυχε τυπε, η ρωτάς ετσι εγκυκλοπαιδικά?
Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται τουρ στην Ελλάδα. Την πρώτη φορά, την τελευταία της μέρα που δεν θα δούλευε ήρθε σπίτι μου το βράδυ για 3-4 ώρες (άνευ αμοιβής)
Απλά περνάμε καλά και με κάλεσε να την επισκεφτώ. Αλλά κ στην περίπτωση να πάμε κάπου αλλού δεν έχει θέμα, ούτε χρήματα θέλει.
Μόνο τα εισιτήρια θεωρώ...μην είμαστε και τσίπηδες!
coolfly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 761
- Πόντοι
- 991
Εφόσον δεν πήγες πως κατέληξες στο συμπέρασμα της καργιολίασης?Σιτιτουριστρια ουκρανα που διαμένει Ρασια της είχα πει ν την συναντήσω αλλα το σκεφτόταν. Τελικά μου στέλνει μνμ ν την συναντήσω Ουκρανία που θα επισκεπτόταν τους δικούς της. Φυσικά δεν πήγα κ προφανώς αποδείχτηκε καριόλα.
Τι συνέβη?
Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Μου έχουν γίνει 2 τέτοιες προτάσεις. Ούτε ο Ράμπο δεν θα δεχόταν. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι πάντα υπάρχει κακή πρόθεση από την κοπέλα ….. αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνη της στην ζωή
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 406
- Πόντοι
- 326
Ρε τύποι δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα.Μακριά!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις