Από ότι κατάλαβες κοπελιά έχεις πολύ κόσμο να πληρώσεις!!!!Προσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσφέρω δυο γαμήσια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για ένα γαμήσι (μάλλον 2) μέχρι και εγκυκλοπαίδεια ψάχνει κανείς...Φιστ φακινγκ:
Η της χειρός ενδοοργανική επαναλαμβανώμενη παλινδρόμηση με απώτερο σκοπό την δημιουργία ευχάριστων συναισθημάτων και άμεσο αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού.
Το σύνηθες είναι να γίνεται χρήση της μεθόδου αυτού από γυναίκες προς γυναίκες κάνοντας χρήσην και των δυο διαθεσίμων οπών του γυναικείου σώματος.
Πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχετική παγκόσμια βιβλιογραφία και χρήση της μεθόδου αυτής από άνδρες ομοφυλοφιλικών τάσεων και συνθέσεων.
Συνίσταται η χρήση σημαντικής ποσότητας λιπαρών ουσιών (λιπαντικών) για την καλύτερη επίτευξη των αποτελεσμάτων.
Όποιος μου στείλει πμ στα επόμενα 5 λεπτά του παραχωρώ την θέση μου για να κερδίσει 4 απανωτά...Όλοι εσείς, που είχατε την ευγενή καλοσύνη να απαντήσετε στο ερώτημά μου (και σας ευχαριστώ βαθύτατα γι` αυτό), θέλετε να σας κάτσω από δυο φορές στον καθένα ;;
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όλοι εσείς, που είχατε την ευγενή καλοσύνη να απαντήσετε στο ερώτημά μου (και σας ευχαριστώ βαθύτατα γι` αυτό), θέλετε να σας κάτσω από δυο φορές στον καθένα ;;
Πρέπει να κάτσεις στον πρώτο που απάντησε για να αποδείξεις την αξιοπιστία σου....
Πρέπει να κάτσεις στον πρώτο που απάντησε για να αποδείξεις την αξιοπιστία σου....
Και με αποδείξεις.....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
woooow αλλά δεν έστειλες pm να τα κερδίσεις... Τα κέρδισε άλλος4 απανωτά; woooow
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Εγω θελω μια βοτκα λεμονι, και αντε και γαμησου.
Το αλλο γαμησι στο χαριζω
Το αλλο γαμησι στο χαριζω
Επισκέπτης
η μαλακια συνεχιζεται...
Βρίσε...η μαλακια συνεχιζεται...
Επισκέπτης
ε μα παραπαει ρε,τι στο καλο μπουρδελιαρηδες ειναι να καθονται να σχολουνται με την καθε βλαμμενηΒρίσε...
Επισκέπτης
ε μα παραπαει ρε,τι στο καλο μπουρδελιαρηδες ειναι να καθονται να σχολουνται με την καθε βλαμμενη
Απ' ότι φαίνεται όλοι τσιμπίσαμε
Έγινε άφαντη όμως η Yarrak και άνοιξε άλλο θρεντ... χωρίς να πάρει τελική θέση για την υπόσχεσή της σε αυτό το θρεντ... Αχχχχ χάλασε ο κόσμοςΑπ' ότι φαίνεται όλοι τσιμπίσαμε
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
νεοκ...έγραψες..... .....ξεσκίστηκα στο γέλιο...
Tης πουτάνας γίνεται
νεοκ...έγραψες..... .....ξεσκίστηκα στο γέλιο...
Κ να φανταστείς οτι αφορούσε το πρώτο γαμήσι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 192