You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσφέρω δυο γαμήσια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
Google it...........
Επισκέπτης
απλο ειναι ρε,γαμας τη γκομενα με τη γροθια...ασε τα γαμησια,δωσε μου 40 ευρω και καθαρισες...Προσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν σου πω οτι ισως εννοει το fisting, θα με γαμησεις ή θα σε γαμησω ????
Επισκέπτης
Aυτό αλλά το χέρι πάει αλλού!Προσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Προσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
Και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα;
υποθέτω οτι και το fistingΠροσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
αυτό το δύο γαμήσια δεν το κάνεις πιο λιανά? θα γαμήσεις τον τυχερό που θα απαντήσει? θα κεράσεις βίζιτα? σε μπουρδέλο? με την μαρίνα? μη ψάχνουμε τσάμπα...
Επισκέπτης
πεσαν ολοι ομως αχαχαχαχα
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
το fisting ειναι η εισχωρηση του χεριου στον κολπο η στον πρωκτο,δηλαδη το χερι μπαινει μεσα,μπορει να μπει και μεχρι τον αγκωνα σε καποιες περιπτωσεις.
θες να στο κανω μωρο μου?
εισαι και στην ηλικια μου.
στειλε πμ!
στειλε πμ!
Προσφέρεις ή δέχεσαι δύο γαμήσια... Αν δέχεσαι τότε να το ψάξω το πράγμαΠροσφέρω δυο γαμήσια σε όποιον ή όποιαν μου εξηγήσει τι σημαίνει fist fucking...
Επισκέπτης
καλα η ξεφτιλα δεν εχει ορια...ρεεεεεεε ξυπνηστεεεεεεεε!!!!!!!
Eπειδή μια εικόνα είναι όσο 1000 λέξεις... ΔΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ;)
Προσφέρεις ή δέχεσαι δύο γαμήσια... Αν δέχεσαι τότε να το ψάξω το πράγμα
Μάλλον για μούφα μου φαίνεται
εσυ που ξερεις τα πολλα
κι ο νους σου κατεβαζει
ενα κανταρι σιδερο
ποσες βελονες βγαζει?
κι ο νους σου κατεβαζει
ενα κανταρι σιδερο
ποσες βελονες βγαζει?
αγκωνα?λαρυγκοσκοπηση θα κανεις?το fisting ειναι η εισχωρηση του χεριου στον κολπο η στον πρωκτο,δηλαδη το χερι μπαινει μεσα,μπορει να μπει και μεχρι τον αγκωνα σε καποιες περιπτωσεις.
στειλε πμ!
Όχι λαρυγγοσκόπηση, κολονοσκόπηση.αγκωνα?λαρυγκοσκοπηση θα κανεις?
Φιστ φακινγκ:
Η της χειρός ενδοοργανική επαναλαμβανώμενη παλινδρόμηση με απώτερο σκοπό την δημιουργία ευχάριστων συναισθημάτων και άμεσο αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού.
Το σύνηθες είναι να γίνεται χρήση της μεθόδου αυτού από γυναίκες προς γυναίκες κάνοντας χρήσην και των δυο διαθεσίμων οπών του γυναικείου σώματος.
Πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχετική παγκόσμια βιβλιογραφία και χρήση της μεθόδου αυτής από άνδρες ομοφυλοφιλικών τάσεων και συνθέσεων.
Συνίσταται η χρήση σημαντικής ποσότητας λιπαρών ουσιών (λιπαντικών) για την καλύτερη επίτευξη των αποτελεσμάτων.
Η της χειρός ενδοοργανική επαναλαμβανώμενη παλινδρόμηση με απώτερο σκοπό την δημιουργία ευχάριστων συναισθημάτων και άμεσο αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού.
Το σύνηθες είναι να γίνεται χρήση της μεθόδου αυτού από γυναίκες προς γυναίκες κάνοντας χρήσην και των δυο διαθεσίμων οπών του γυναικείου σώματος.
Πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχετική παγκόσμια βιβλιογραφία και χρήση της μεθόδου αυτής από άνδρες ομοφυλοφιλικών τάσεων και συνθέσεων.
Συνίσταται η χρήση σημαντικής ποσότητας λιπαρών ουσιών (λιπαντικών) για την καλύτερη επίτευξη των αποτελεσμάτων.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις