argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.830
- Πόντοι
- 9.297
Η τρο'ι'κα μαλλον ειπε"Βρειτε κατι εσεις για να γεμισετε τα ταμεια αλλιως θα βρουμε κατι εμεις"...και εγεννετο ΕΝΦΙΑ!
Αναστολή ναι (νομίζω) για μείωση δεν ξέρωΜόνον σε περίπτωση που το συνολικό του εισόδημα θα ήταν από έναν εργοδότη ή στο 70% από έναν αν είχε μέχρι τρεις.. Αλλά ο Ναύαρχος έχει και τη σύνταξη.
Να εννοούσε και το ΦΠΑ; Τι να σου πω, δεν ξέρω. Η πάγια πρακτική είναι αυτές οι διαπραγματεύσεις να αναφέρονται σε καθαρά ποσά.
Αν δεν κάνω λάθος σε περίπτωση εργασίας στον ΙΤ η σύνταξη μειώνεται κατά 30% και αν είσαι κάτω απο τα 55 αναστέλεται η καταβολή της για κάποια χρόνια. Με επιφύλαξη αυτά γιατί δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Εκει ακριβως φιλε,NSPA λεγεται τωρα.Naval logistics Supervisor officer....αν είχες την ευκαιρία για καμιά NAMSA και είπες όχι έκανες μεγάλη μ@λ@κία ναύαρχε...
Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι κάτι που έβγαλαν από το στομάχι τους ... ανοργάνωτη αντιγραφή είναι από εξωτερικό που εκεί το λένε δημοτικό φόρο σε γενικές γραμμές. Γνωστός μου πχ στο Σικάγο για σπίτι 800.000 πληρώνει το χρόνο 10-12 χιλιάρικα δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου χε πειΗ τρο'ι'κα μαλλον ειπε"Βρειτε κατι εσεις για να γεμισετε τα ταμεια αλλιως θα βρουμε κατι εμεις"...και εγεννετο ΕΝΦΙΑ!
Μεγαααλη μαλακια,αστα.Θα εφευγα Πλοιαρχος και θα συνεχιζα εκει ως πολίτης.θεωρώ ότι έκανες μεγάλο λάθος...τέλος πάντων εύχομαι να βρεις κάτι καλό
(αποκλείεται βέβαια ισάξιο)
σιγουρα δεν εχει λογικη αλλα ετσι κι αλλιως το ελληνικο κρατος απο την περιοδο της μεταπολιτευσης και της εισοδου στην Εοκ εχει εκτροχιαστει απο την λογικη και ειναι παραλογο που εξακολουθει και υπαρχειΕιναι ΕΓΚΛΗΜΑ αυτο...αμφιβαλλω αν υο σκςφτηκε καποιος αλλος σε ολη την υφηλιο.....
Προσθεσε και ακομα 23% επι των μεικτων, ως ασφαλιστικη εισφορα εργοδοτη (η οποια δε φαινεται στα μεικτα) παει κοντα στα 3500Για να παίρνει 2000 τσέπη το μήνα είναι 3000 μεικτά ως μισθωτός
Με ΙΚΑ, 12 μισθούς και 2 παιδιά (αν έχει 2 ο ναύαρχος)
Τυπε εχουμε τοσα προσφυγοπουλα να στεγασουμε και να ταισουμεΠροσθεσε και ακομα 23% επι των μεικτων, ως ασφαλιστικη εισφορα εργοδοτη (η οποια δε φαινεται στα μεικτα) παει κοντα στα 3500
Το φύλλο υπολογισμού δεν περιλαμβάνει όλη την ασφαλιστική εισφορά στο dropdown ΙΚΑ ?Προσθεσε και ακομα 23% επι των μεικτων, ως ασφαλιστικη εισφορα εργοδοτη (η οποια δε φαινεται στα μεικτα) παει κοντα στα 3500
ΟχιΤο φύλλο υπολογισμού δεν περιλαμβάνει όλη την ασφαλιστική εισφορά στο dropdown ΙΚΑ ?
Και οχι μονο αυτο...υπαρχουν τοσα "προσφυγοπουλα" μυστακοφορα που εχουν και...ορμες.Δεν πρεπει να μεριμνησουμε και για αυτο;Τυπε εχουμε τοσα προσφυγοπουλα να στεγασουμε και να ταισουμε
Οι σπουδές σε βοηθούν να σκέφτεσαι και να κρίνεις τα γεγονότα. Ξεέρω ανθρώπους που καταπίνουν αμάσητη τροφή σε πολλά θέματα. Η κριτική σκέψη αποτελεί μεγάλο προσόν στον άνθρωπο.περι σπουδων, μην το βλεπετε σαν χασιμο χρονου ασχετα αν μελλοντικα δεν το ακολουθησετε ειναι μεγαλη ηττα να το βλεπετε ετσι, ΣΙΓΟΥΡΑ καποια στιγμη στην ζωη θα σαν φανει χρησιμο.
Μπολιαζουν μυστη μου, το ειπε και ο κουλης που ειναι περηφανος για αυτοΚαι οχι μονο αυτο...υπαρχουν τοσα "προσφυγοπουλα" μυστακοφορα που εχουν και...ορμες.Δεν πρεπει να μεριμνησουμε και για αυτο;
και ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ τυπεεχω δει ατομα με 10 πτυχια να μην εχουν κριση στα πιο απλα πραγματα, και εχω δει ατομα γυμνασιου να εχουν μια κριτικη σκεψη που λες ειναι δυνατον!!!Οι σπουδές σε βοηθούν να σκέφτεσαι και να κρίνεις τα γεγονότα. Ξεέρω ανθρώπους που καταπίνουν αμάσητη τροφή σε πολλά θέματα. Η κριτική σκέψη αποτελεί μεγάλο προσόν στον άνθρωπο.
Σε βοηθούν να σκέφτεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όσον αφορά το αντικείμενο που σπουδάζεις. Κατά τα αλλα ένα σωρό ψέκες με πτυχίο υπάρχουν.Οι σπουδές σε βοηθούν να σκέφτεσαι και να κρίνεις τα γεγονότα. Ξεέρω ανθρώπους που καταπίνουν αμάσητη τροφή σε πολλά θέματα. Η κριτική σκέψη αποτελεί μεγάλο προσόν στον άνθρωπο.
Περιμενω αναρτηση καποιας ανηψιας του να κυκλοφορει με τον Αχμετ χερακι- χερακι και απο κατω"L.F.E...WOW"Μπολιαζουν μυστη μου, το ειπε και ο κουλης που ειναι περηφανος για αυτο
Αυτο που ειπες λεγεται:εκπαιδευση.Η παιδεια ειναι κατι πιο γενικο.Σε βοηθούν να σκέφτεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όσον αφορά το αντικείμενο που σπουδάζεις. Κατά τα αλλα ένα σωρό ψέκες με πτυχίο υπάρχουν.
Εκει που συχναζουν οι ανηψιες τους δεν εχει αχμεντΠεριμενω αναρτηση καποιας ανηψιας του να κυκλοφορει με τον Αχμετ χερακι- χερακι και απο κατω"L.F.E...WOW"
Ας την ξεπαρθενιασει...κακογουστη σαν τον μπαμπα της μπορει να βγει και αυτη.Εκει που συχναζουν οι ανηψιες τους δεν εχει αχμεντ
Τωρα αν η δικια σου ανηψια πηγαινει σε δημοσιο σχολειο ισως να την ξεπαρθενιασει κανας αμπντουλ αφου οι μισοι συμμαθητες της γιαχαμπιμπια θα ειναι