Νέα

Συνέντευξη Απο Ένα Κίνκυ Ζευγάρι - Αφέντρα Τίνα & αρσενική τσούλα "Σίσσυ"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μα το σεξ ανήκει στις εκφάνσεις της ζωής μας, ένας τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους μέσα απο τη σωματική επαφή.

Η αλήθεια είναι πως ενώ ο γυναικείος εξευτελισμός (ας πούμε ο σοδομισμός, δηλ το πρωκτικό σεξ) θεωρείται "αποδεκτός", όταν γίνεται αντιστρόφως, αντιμετωπίζεται με κατάκριση.
Το σεξουαλικο παιχνίδι κάνει καλο στη ψυχική υγεία του ζευγαριου. Βεβαια μπορει αν ξεφυγει απο τον έλεγχο να σημάνει και το τέλος της σχέσης

Αλλά επειδή όπως λες εύκολα μπορεί να χαθούν τα όρια (σε μια κοινωνία σεμνότυφη) δε θα συνιστούσα τέτοιες πρακτικές σε άτομα που δε γνωρίζονται καλά, και δεν είναι βέβαια για το σύντροφο τους.

Γιαυτο όσες extreme εμπειρίες είχα, τις πραγματοποίησα πάντα στο χώρο του αγοραίου έρωτα.
Δεν είμαι βέβαιος ότι φταίει η κοινωνία φίλε μου. Πάρε το παράδειγμά μου και αντίστρεψε τους ρόλους μας αν θες. Ας πούμε δηλαδή ότι εκείνη έκανε ό,τι ήθελε κι εγώ γούσταρα.
Δεν θα είχε αυτή μου η στάση επίδραση στον κύκλο μου; Πως θα μπορούσαν οι φίλοι μου φερ' ειπείν να μου εμπιστευθούν ένα μυστικό τους, κάτι σημαντικό βρε αδερφέ όταν εγώ θα μπορούσα ανά πάσα στιγμή να τα ξεράσω στην αφέντρα μου;
Πραγματικά εγώ θα ήμουν ο "κακός" απέναντι στο κοινωνικό μου σύνολο, όχι εκείνοι.

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Πηδούσα μια πριν μερικά χρόνια που γούσταρε ξεφτιλισμούς και ξύλο πέραν του δέοντως. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος αλλά είχα βρει τα κουμπιά της και γούσταρε. Στο σπίτι ας πούμε την υποχρέωνα να περπατά συνέχεια στα τέσσερα, την γαμούσα πολλές φορές μόνο από κώλο και της απαγόρευα να ακουμπήσει το μουνί της κλπ.
Μια φορά σε ένα μπαράκι που είμασταν μεγάλη παρέα, την "υποχρέωσα" να ανέβει στην τουαλέτα και κατεβαίνοντας να μου φέρει το στριγκάκι της αφήνοντάς την ξεβράκωτη για όλη την υπόλοιπη βραδιά και δαχτυλιάζοντάς την με τρόπο.
Δεν έδειξα, ούτε είπα σε κανέναν τίποτα, παρόλα αυτά κάποιες, κάποιοι κατάλαβαν και σχολίαζαν έκτοτε. Της δικιάς μου της είχε βγει το όνομα με την κακή έννοια κι εμένα με την καλή.
Τι θέλω να πω; Μήπως υιοθετώντας μια στάση στο σεξ, υιοθετούμε ουσιαστικά τη στάση μας απέναντι στους ανθρώπους;
Για να ικανοποιείς μια γυναίκα φερ' ειπείν, δεν αρκεί να κλείνεις την πόρτα και να το παίζεις άντρας. Πρέπει γενικά η στάση σου απέναντί της να είναι αντρίκια. Στο κρεβάτι αλλά και έξω. Κατά τον ίδιο τρόπο, μου φαίνεται αδύνατο να είσαι αφέντης ή υποτακτικός μόνο κάποιες στιγμές της μέρας στο σπίτι όταν δεν σε βλέπουν άλλοι. Πρέπει γενικά να έχεις αυτήν την στάση στη ζωή σου, ειδάλλως ζεις μόνιμα προσποιούμενος.
Εγω πιστευω οτι δεν ζεις προσποιουμενος.απλως φοβασαι την κριτικη των αλλων και τι θα πουν γιατι η ελληνικη κοινονια δεν ειναι και οτι καλυτερο.κανονικα θα πρεπει ο καθενας να κοιταει την δικη του καμπουρα αν το καταφερουμε αυτο μονο τοτε θα μπορεσουμε  να ζουμε ολοι αληθηνα και οχι προσποιοιτα!παραδηγμα αν παω εγω στην δουλεια μου και εχω την σταση του υποτακτικου που εχω και στην πρωσοπικη μου ζωη η εξω στους φιλους μου η γενικα στον κοινονικο μου περιγηρο θα με παρουν με τα γιαουρτια!!!

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Ο Σάρουμαν έχει δίκιο . Το παιχνίδια αν ξεφύγει απο κάποια όρια μπορεί να καταστρέψουν μια σχέση ή ένα γάμο . Αυτό πίστευα και εγώ αλλά απο τα μηνύματα που έχω δεχτεί εδώ και έξι μήνες που ξεκίνησα το μπλόγκ , δεν είμαι και τόσο σίγουρος πια .
Έχω αρκετές ερωτήσεις ακόμα και απο γυναίκες που θέλουν να στραπονάρουν τον καλό τους αλλά δεν ξέρουν πως να το προτείνουν . Δεν το περίμενα αλλά υπάρχει στο μυαλό κάθε ανθρώπου μια κίνκυ εκδοχή των πραγμάτων

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν είμαι βέβαιος ότι φταίει η κοινωνία φίλε μου. Πάρε το παράδειγμά μου και αντίστρεψε τους ρόλους μας αν θες. Ας πούμε δηλαδή ότι εκείνη έκανε ό,τι ήθελε κι εγώ γούσταρα.
Δεν θα είχε αυτή μου η στάση επίδραση στον κύκλο μου; Πως θα μπορούσαν οι φίλοι μου φερ' ειπείν να μου εμπιστευθούν ένα μυστικό τους, κάτι σημαντικό βρε αδερφέ όταν εγώ θα μπορούσα ανά πάσα στιγμή να τα ξεράσω στην αφέντρα μου;
Πραγματικά εγώ θα ήμουν ο "κακός" απέναντι στο κοινωνικό μου σύνολο, όχι εκείνοι.

Γι'αυτό μίλησα για όρια. Πάντως είναι λεπτες οι ισορροπίες.

Εγω θα απέφευγα ακόμα και σε μια συμβατική σχέση, να μοιραστώ τον εργασιακό μου χώρο με την κοπέλα ή τη γυναίκα μου.
Γίνομαι λιγότερο αμερόληπτος. Βεβαια ποτε μη λες ποτε..

(το σαιτ τα φτυνει συνεχεια εν τω μεταξυ...με το ζόρι ποσταρω...)

Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο η δουλειά σου το εγγύτερο κοινωνικό σου σύνολο. Γι' αυτό ανέφερα τους ίδιους τους φίλους στο προηγούμενο post μου.

(κάνω συνέχεια copy τα post μου μην τυχόν και δεν λειτυοργήσει όταν πατήσω αποστολή)

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι δεν ζεις προσποιουμενος.απλως φοβασαι την κριτικη των αλλων και τι θα πουν γιατι η ελληνικη κοινονια δεν ειναι και οτι καλυτερο.κανονικα θα πρεπει ο καθενας να κοιταει την δικη του καμπουρα αν το καταφερουμε αυτο μονο τοτε θα μπορεσουμε  να ζουμε ολοι αληθηνα και οχι προσποιοιτα!παραδηγμα αν παω εγω στην δουλεια μου και εχω την σταση του υποτακτικου που εχω και στην πρωσοπικη μου ζωη η εξω στους φιλους μου η γενικα στον κοινονικο μου περιγηρο θα με παρουν με τα γιαουρτια!!!
εσυ δεν φοβασαι δηλαδη  :think: :think: :think:
Φιλε μιλαμε για ανωμαλιες τις οποιες δεν κατακρινω σαν πραξη για οποιον τις κανει αλλα οχι και να λεμε οτι φταιει και η Ελληνικη κοινωνια που δεν δεχεται τετοιες ιδιαιτεροτητες η να συγχαιρουμε οποιον εχει αυτες τις ιδιαιτεροτητες σαν να εκανε το σουπερ κατορθωμα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όποιος φοβάται την κριτική πα να πει ότι νοιώθει ένοχος. Αυτός που κάνει ότι κάνει χωρίς να νοιώθει ότι πράττει κάτι κακό δεν έχει θέμα με το τι θα πουν οι άλλοι.

Επίσης διαφώνω ότι ο καθένας θα έπρεπε να κοιτάει τη δικιά του καμπούρα μόνο. Καλώς για μένα κρινόμεστε από τον περίγυρό μας. Αν δεν γουστάραμε κριτική να πάμε να ασκητέψουμε. Από κει και πέρα , αν όπως είπα νοιώθει κάποιος ότι κάνει κάτι κακό τότε θα επηρεαστεί από την κριτική. Αλλιώς θα συνεχίσει ακάθεκτος.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο η δουλειά σου το εγγύτερο κοινωνικό σου σύνολο. Γι' αυτό ανέφερα τους ίδιους τους φίλους στο προηγούμενο post μου.

(κάνω συνέχεια copy τα post μου μην τυχόν και δεν λειτυοργήσει όταν πατήσω αποστολή)

Σιγά το σεντόνι που γράφεις και το κάνεις και κόπι :2funny:  :uglystupid:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Οποιοδήποτε φετιχιστικό πρόγραμμα ή σαδομαζοχιστική πρακτική που γίνεται για σεξουαλική ευχαρίστηση (εφόσον δεν καταπιέζονται εκατέρωθεν τα δικαιώματα ή ελευθερία του ατόμου, και δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα αυτου που τα εκτελει)...δε χρήζει βοηθειας ή θεραπείας σύμφωνα με το DSM-IV.
(οι φαντασιώσεις ή σεξουαλικές παρορμήσεις ή συμπεριφορές - εφόσον - προκαλούν σημαντική ενόχληση ή έκπτωση των κοινωνικών, επαγγελματικών ή άλλων σημαντικών περιοχών της λειτουργικότητας)

Τα υπόλοιπα είναι για την παιδική χαρα των Ούνων, που όπως βλέπω επεκτείνεται σε πολλά thread (σε άλλα είστε Παναγίες φυσικα.....κοκοκοκοκο)

:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σιγά το σεντόνι που γράφεις και το κάνεις και κόπι :2funny:  :uglystupid:
Ξέρεις, καμιά φορά που διαβάζω τα post σου όπου μιλάς λογικά, μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι άντρας. Βοηθάει ότι δεν έχεις επιλέξει και το γυναικείο συμβολάκι στο προφίλ σου.
Και μετά πας και γράφεις κάτι τέτοιες μαλακίες και με επαναφέρεις στην πραγματικότητα :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μιλαμε για ανωμαλιες τις οποιες δεν κατακρινω σαν πραξη για οποιον τις κανει αλλα οχι και να λεμε οτι φταιει και η Ελληνικη κοινωνια που δεν δεχεται τετοιες ιδιαιτεροτητες η να συγχαιρουμε οποιον εχει αυτες τις ιδιαιτεροτητες σαν να εκανε το σουπερ κατορθωμα

εγώ δεν θα τις αποκαλούσα ανωμαλίες , μιας και ανωμαλία μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και το πρωκτικό σεξ. Θα μπορούσα να τις πω ιδιεταιρότητες . Από την άλλη μου τη σπάει όταν κάτι κομπλεξάκια με ιδιεταιρότητες πάνε να μου τις πλασάρουν σαν κάτι που θα έπρεπε να είναι ευρέως αποδεκτό.

Επισκέπτης
εγώ δεν θα τις αποκαλούσα ανωμαλίες , μιας και ανωμαλία μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και το πρωκτικό σεξ. Θα μπορούσα να τις πω ιδιεταιρότητες . Από την άλλη μου τη σπάει όταν κάτι κομπλεξάκια με ιδιεταιρότητες πάνε να μου τις πλασάρουν σαν κάτι που θα έπρεπε να είναι ευρέως αποδεκτό.
συμφωνω 100%

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρεις, καμιά φορά που διαβάζω τα post σου όπου μιλάς λογικά, μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι άντρας. Βοηθάει ότι δεν έχεις επιλέξει και το γυναικείο συμβολάκι στο προφίλ σου.
Και μετά πας και γράφεις κάτι τέτοιες μαλακίες και με επαναφέρεις στην πραγματικότητα :2funny:

Πείτε μου σοβάρα δλδ , υπήρχε περίπτωση  ΑΝΤΡΑ να είχε επιλέξει το νικ Αμανίτα ? Δεν γυναικοφέρνει ? :think:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Μπράβο. Οτιδήποτε γίνεται πέραν του αυτου καθεαυτού σκοπού της αναπαραγωγής στο σεξ, θα μπορούσε να εξεταστεί ως έκτροπη σεξουαλική συμπεριφορά. Ακόμα και ο σοδομισμός.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πλασάρονται τέτοιες απόψεις - συμπεριφορές ευρέως, ωστε να μην προκαλείται το κοινωνικό σύνολο (δηλ οι επικρατούσες προτιμησεις του συνόλου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπως προ-είπα).
Φυσικά είμαστε στο bourdela.com, αν μη τι άλλο, ο καταλληλότερος χώρος για να γραφτούν και να υποστηριχτούν σεξουαλικές διαφοροποιήσεις (ή παρεκκλίνουσες για κάποιους άλλους)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τό BDSM είναι παραφιλία σέ απόδειξη τών αποτελεσμάτων τού παραδοσιακού κοινωνικού αυταρχισμού σέ μερiκά άτομα κατά τήν ταπεινή μου άποψη. Ευρωπαϊκός Μεσαίωνας κάι συντηρητικός αστισμός ή ιστορική βάση. Κατέβηκε καί στούς ορθόδοξους μέ τήν πορνοβιομηχανία. Πλέον καί σέ συσκευασία Greek, ''Αστραπόνγιαννος αυτός ό άγνωστος λεβέντης''.  :s&m_1:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο. Οτιδήποτε γίνεται πέραν του αυτου καθεαυτού σκοπού της αναπαραγωγής στο σεξ, θα μπορούσε να εξεταστεί ως έκτροπη σεξουαλική συμπεριφορά. Ακόμα και ο σοδομισμός.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πλασάρονται τέτοιες απόψεις - συμπεριφορές ευρέως, ωστε να μην προκαλείται το κοινωνικό σύνολο (δηλ οι επικρατούσες προτιμησεις του συνόλου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπως προ-είπα).
Φυσικά είμαστε στο bourdela.com, αν μη τι άλλο, ο καταλληλότερος χώρος για να γραφτούν και να υποστηριχτούν σεξουαλικές διαφοροποιήσεις (ή παρεκκλίσεις για κάποιους άλλους)
:thumbsup: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
δεν εχω να κρηψω τιποτα φιλε μου.και η λεξη ''ανωμαλια''δεν υπαρχει για εσενα κατι ειναι ανωμαλια για μενα μπορει να μην ειναι η και το αντιθετο.δεν ειπα να συνχαρουμαι καποιον για κατι που εκανε ο καθενας αναλαμβανει την ευθηνη των πραξεων του και αναλογες συνεπειες ειναι δικο του θεμα και δεν με απασχολει.

Επισκέπτης
Σημείωμα Kinky Admin
Ήθελα να σας ευχαριστήσω και τους δύο για την διαδικτυακή αυτή συνέντευξη και να σας συγχαρώ διότι πρωτοπορήσατε και σπάσατε ταμπού δεκαετιών ενώ βιώνετε παιχνίδια και φαντασιώσεις που πολλοί ακόμα δεν τολμάνε ούτε στην σύντροφό τους να ομολογήσουν ακόμα .
Ένα μεγάλο μπράβο απο το Kinky Fantasies On Line και ευελπιστώ να συνεχίσετε να μας στέλνετε τις φαντασιώσεις και τα παιχνίδια σας ......

δεν εχω να κρηψω τιποτα φιλε μου.και η λεξη ''ανωμαλια''δεν υπαρχει για εσενα κατι ειναι ανωμαλια για μενα μπορει να μην ειναι η και το αντιθετο.δεν ειπα να συνχαρουμαι καποιον για κατι που εκανε ο καθενας αναλαμβανει την ευθηνη των πραξεων του και αναλογες συνεπειες ειναι δικο του θεμα και δεν με απασχολει.
;)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories