Επισκέπτης
Δεν είμαι βέβαιος ότι φταίει η κοινωνία φίλε μου. Πάρε το παράδειγμά μου και αντίστρεψε τους ρόλους μας αν θες. Ας πούμε δηλαδή ότι εκείνη έκανε ό,τι ήθελε κι εγώ γούσταρα.Μα το σεξ ανήκει στις εκφάνσεις της ζωής μας, ένας τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους μέσα απο τη σωματική επαφή.
Η αλήθεια είναι πως ενώ ο γυναικείος εξευτελισμός (ας πούμε ο σοδομισμός, δηλ το πρωκτικό σεξ) θεωρείται "αποδεκτός", όταν γίνεται αντιστρόφως, αντιμετωπίζεται με κατάκριση.
Το σεξουαλικο παιχνίδι κάνει καλο στη ψυχική υγεία του ζευγαριου. Βεβαια μπορει αν ξεφυγει απο τον έλεγχο να σημάνει και το τέλος της σχέσης
Αλλά επειδή όπως λες εύκολα μπορεί να χαθούν τα όρια (σε μια κοινωνία σεμνότυφη) δε θα συνιστούσα τέτοιες πρακτικές σε άτομα που δε γνωρίζονται καλά, και δεν είναι βέβαια για το σύντροφο τους.
Γιαυτο όσες extreme εμπειρίες είχα, τις πραγματοποίησα πάντα στο χώρο του αγοραίου έρωτα.
Δεν θα είχε αυτή μου η στάση επίδραση στον κύκλο μου; Πως θα μπορούσαν οι φίλοι μου φερ' ειπείν να μου εμπιστευθούν ένα μυστικό τους, κάτι σημαντικό βρε αδερφέ όταν εγώ θα μπορούσα ανά πάσα στιγμή να τα ξεράσω στην αφέντρα μου;
Πραγματικά εγώ θα ήμουν ο "κακός" απέναντι στο κοινωνικό μου σύνολο, όχι εκείνοι.