Νέα

Προκηρύσσονται εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαι θα μπει ποια?

Αποψε μιλουσα με εναν αστυνομικο

και μου ελεγε πως εντος οκτωβριου σιγουρα...

η κυβερνηση αυτη δεν αντεχει μεχρι τα χριστουγεννα...

Ποια ειναι η αποψη σας?

Ότι τρέφουν ελπίδες μεταξύ τους οι μπάτσοι, μπας και πάρουν το διχίλαριο απ τις εκλογές.
Επιπλέον, ως μπάτσος, το πιο πιθανό να είναι δεξιός και να βλέπει κι αυτός στο πρόσωπο του Σαμαρά, τον Βασιλιά Αρθούρο, τον Χαιλάντερ, τον Κόναν, τον Μεγα Αλέξανδρο, που θα τον γλυτώσει απ τα τωρινά (δάνεια, εισπρακτικές, κλπ) και τα επερχόμενα (εφεδρεία, απολύσεις, κλπ) δεινά...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ότι τρέφουν ελπίδες μεταξύ τους οι μπάτσοι, μπας και πάρουν το διχίλαριο απ τις εκλογές.
Επιπλέον, ως μπάτσος, το πιο πιθανό να είναι δεξιός και να βλέπει κι αυτός στο πρόσωπο του Σαμαρά, τον Βασιλιά Αρθούρο, τον Χαιλάντερ, τον Κόναν, τον Μεγα Αλέξανδρο, που θα τον γλυτώσει απ τα τωρινά (δάνεια, εισπρακτικές, κλπ) και τα επερχόμενα (εφεδρεία, απολύσεις, κλπ) δεινά...
ποιο διχιλιαρο ρε?οι περισσοτεροι ξερουν οτι μονο περικοπες ερχονται τωρα...τωρα οπως εγραψα οτι ειναι να γινει ας γινει.οντως η πτωχευση με επιστροφη στην δραχμη και πεινα ειναι πιθανο ενδεχομενο.ολα ειναι πιθανα.αντε να δουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο συγκεκριμενος απο οσο μου ειπε δεν εχει ψηφισει ποτε τα 2 μεγαλα κομματα.

Αρα έπεσες λιγο έξω.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οποιος μπορει και κανει πραξη αυτη την φωτο εγω θα τον ψηφισω...

Συνημμένα

• gapmpeni.png
    gapmpeni.png
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 63

Επισκέπτης
Ναι δεν διαφωνω αλλα δεν ειχε λογο και σοβαρο λογο να μου πει ψεμματα.  :grin:

τύπε δεν εχω πρόβλημα, αλλά για κάποιο λόγο τις κουβέντες από μπάτσο, πολιτικό και δικηγόρο μ αρέσει να τις ξαναβάζω στη ζυγαριά...
τυχαίο άραγε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε δεν εχω πρόβλημα, αλλά για κάποιο λόγο τις κουβέντες από μπάτσο, πολιτικό και δικηγόρο μ αρέσει να τις ξαναβάζω στη ζυγαριά...
τυχαίο άραγε;

Δεν εχω προβλημα με κανεναν. (μονο με εκεινους που δεν κανουν καλα την δουλεια τους)

Αν εννοεις με την ζυγαρια πως πρεπει να ζητησεις την γνωμη και αλλων

ναι φυσικα αυτο επιβαλλεται διοτι η γνωση τελικα ερχεται απο τον συνδυασμο πολλων επιμερους πηγων

εκτος και αν η μια ηταν τοσο τρομερη οποτε μενεις σε αυτην απλα πιθανοτικα το 1ο πιστευω ειναι μεγαλυτερο απο το 2ο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μόλις ακουσα οτι σκεφτεται να φυγει και ο ΜΠΕΝΥ..!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
συν κανενα
πλην πολλα και το κυριοτερο ασκοπες σπαταλες :jerking:
:thumbsup: :cool2: Ακριβως αυτο μπαρε....

Αν και δεν μπορει να αντεξει κανεις μονος του, το φορτιο της ενδεχομενης χρεοκωπιας, υπαρχει μια μικρη περιπτωση για εκλογες
(ειναι μικρη ομως αυτη η πιθανοτητα)

Αν παρατηρησε κανεις τον Σαμαρα στην ΔΕΘ απεφυγε τα μεγαλα λογια ......

Ειδαμε και τα εκβιαστικα διληματα του Μπεννυ (η πληρωνετε η παιρνω κι αλλα μετρα)

Αυτο δεν ειναι καλο γιατι μαλλον μας περιμενουν πολλα ακομη

Ευχομαι και ελπιζω να ειναι λαθος η αντιλληψη μου.

Εκλογες παντως δεν βλεπω να γινονται τωρα αμεσα......
Ισως μπουν αλλα δυσκολοτερα διληματα, ισως με την μορφη δημοψηφισματος....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:thumbsup: :cool2: Ακριβως αυτο μπαρε....

Αν και δεν μπορει να αντεξει κανεις μονος του, το φορτιο της ενδεχομενης χρεοκωπιας, υπαρχει μια μικρη περιπτωση για εκλογες
(ειναι μικρη ομως αυτη η πιθανοτητα)

Αν παρατηρησε κανεις τον Σαμαρα στην ΔΕΘ απεφυγε τα μεγαλα λογια ......

Ειδαμε και τα εκβιαστικα διληματα του Μπεννυ (η πληρωνετε η παιρνω κι αλλα μετρα)

Αυτο δεν ειναι καλο γιατι μαλλον μας περιμενουν πολλα ακομη

Ευχομαι και ελπιζω να ειναι λαθος η αντιλληψη μου.

Εκλογες παντως δεν βλεπω να γινονται τωρα αμεσα......
Ισως μπουν αλλα δυσκολοτερα διληματα, ισως με την μορφη δημοψηφισματος....
Αγαπητε, αυτοι εχουν βαλθει να μας γαμησουν, μεχρι να πεθανουμε !!!
Στο χερι μας ειναι να τους διαολοστειλουμε και να ησυχασουμε !!!
Τα μετρα τους, δεν εχουν τελειωμο και θα συνεχιζουν μεχρι να τους παρουμε με τις πετρες !!!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οποιος μπορει και κανει πραξη αυτη την φωτο εγω θα τον ψηφισω...

ξεχνάς τον Παπακωνσταντίνου, τον αρχιπροδότη... πέρα από την βλακεία (?) που κουβαλάει ο ΓΑΠ άλλος είχε το τιμόνι στην διαχείριση  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: της οικονομίας.

στην φώτο όμως θα έπρεπε να είναι και πολλοί άλλοι που προηγήθηκαν. τα προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν τώρα, τώρα απλά έσκασαν.
αλλά γιατί ανησυχούμε , σε 2 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τίποτε. το DNA μας βλέπεις...
ποια 10 που είχε πει ο Μητσοτάκης κάποτε?
2 χρόνια μετά έχουμε ξεχάσει τα κατορθώματα του χοντρού και αρχίσαμε την αγιοποίηση.
αυτοί είμαστε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αγαπητε, αυτοι εχουν βαλθει να μας γαμησουν, μεχρι να πεθανουμε !!!
Στο χερι μας ειναι να τους διαολοστειλουμε και να ησυχασουμε !!!
Τα μετρα τους, δεν εχουν τελειωμο και θα συνεχιζουν μεχρι να τους παρουμε με τις πετρες !!!
Να ξερες ποσες φορες το εχω πει αυτο...
το θεμα ειναι οτι και ο λαος δεν κανει κατι ........ απλα υπομενει και μουρμουραει με σκυφτο το κεφαλι....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Να ξερες ποσες φορες το εχω πει αυτο...
το θεμα ειναι οτι και ο λαος δεν κανει κατι ........ απλα υπομενει και μουρμουραει με σκυφτο το κεφαλι....
Γι'αυτο μας πανε, πιπα κωλο και εμπλοκη !!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπα? Με το ζορι δηλαδη, επειδη θελετε καποιοι να ειναι ο λαος στα προθυρα της καταθλιψης και της επαναστασης, σημαινει οτι ειναι κι ετσι?
Δεν ηξερα οτι θα πρεπει να παρουμε την αδεια καποιων για να γυριζουμε στους δρομους με χαχανητα.
Για να συμβαινει αυτο, σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα.
Αισθανεστε ασχημα γι αυτο?
Μηπως πρεπει να τους πιανουμε και να τους λεμε "μα γιατι γελατε"?
άλλο πράγμα τι πραγματικά συμβαίνει και άλλο πράγμα τι καταλαβαίνει ο καθένας πως συμβαίνει γύρω του.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτην την φορα λεω να κατεβω παντως υποψηφιος....δεν θα μαζεψω 100000 ψηφους;του πουστη.......μονο το σαιτ να με ψηφισει......

μετα οταν παρω την βουλευτικη αποζημιωση τα πραγματα θα ειναι πιο απλα... :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με 300.000 Δ.Υ. λιγοτερους σε μια μερα, θα εχεις την ανεργια στο 27%.
Και φυσικα τον κρατικο μηχανισμο σε αφανισμό.
Τα ασφαλιστικα ταμεια σε καταρρευση, λογω ανατροπης της αναλογιας συνταξιουχων-εργαζομενων.
Και φυσικα στερεις πολλα δις απο την αγορα, απο τους μισθους των υπαλληλων.
Για να τα δωσεις στους δανειστες μας, βγαζοντας τα εκτος Ελλαδος.
απλή ερωτηση
οκ, όλος ο Δημόσιος φορέας έχει κάνει περικοπές
αυτοί οι πούστηδες που βγάζουνε τους νόμους, τι ακριβώς περικοπές έχουνε κάνει;
τι έκοψε ο Ζωρζ; τι κόψανε οι υπουργοί; τι έκοψαν οι βουλευτές;

γιατί ας πούμε να έχουνε 2-3 θέσεις ο καθένας τους και να παίρνουνε μισθούς και συντάξεις από 500 πάντες; Ας κόψουνε πρώτα αυτοί τα αυτονόητα και είναι σίγουρο πως θα είναι ίδιο ακριβώς το αποτέλεσμα εσόδων για το κράτος.
κι ο Σαμαράς δεν το λέει αυτό. Ας βγει να πει πως δεν θέλει μισθό πρωθυπουργού, παρά απλού βουλευτή. Πως δεν θέλει η ΝΔ χρήματα από τον κρ. κουμπαρά.
Κανείς δεν λέει για ΚΟΨΙΜΟ φορέων που δεν έχουνε αντικείμενο. Οχι συγχώνευση και μαλακίες. Κόψιμο. οι περισσότεροι φορείς από αυτούς είναι διπλοθεσήτες και βίσματα.

χααχχα, οργανισμός αποξήρανσης της Κοπαϊδας....ακόμα υπάρχει και πληρώνουμε για αυτούς. και έρχεται χαράτσι για να το κρατήσουμε ακόμα.....αχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom