Νέα

Προκηρύσσονται εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Alex21 στα καλαμπαλικια μου αν ηταν 2 ή 3 ή 10...εμενα με ενδιαφερει να γινουν εκλογες!!δεν υπαρχει πια η νομιμοτητα για οσα γινονται!!!δεν ειναι δυνατον να περναμε αυτα...ενας πολυ καλος μου φιλος και εγω ειχαμε παρει προ λιγων μηνων στο εξωτερικο για διαφορετικες δουλειες....εγω για μια αιτηση που ειχα κανει στην Ιταλια και αυτος σε ενα συνεδριο στη Γαλλια...ακομα και στον χειροτερο λαθρομεταναστη συμπεριφερομαστε καλυτερα...μας αντιμετωπιζαν σαν παρεισακτους,λαμογια και σκουληκια αναγνωριζοντας μας βεβαια το οτι ατομικα ειμαστε παρα πολυ καλοι και αξιολογοι....δεν αντεχω να χανω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπος και σαν μερος ενος λαου
πολυ σωστος.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν τον βάζω για πλάκα... Δείτε τις εικόνες ..
Προφητικός... ίσως η τελευταία του ευκαιρία αν γίνουν εκλογες...(παντως είναι μια επιλογη)

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Για να σας πω και αλλα ειναι τρομακτικο σε τι επιπεδο εχουμε φτασει στο εξωτερικο...να εχω αρχισει να τσακωνομαι με σερβους στην ιταλια για τη "μακεδονια"...να μου λεει ο σερβος,ο πολωνος και ο ισπανος Macedonia is a separated country και να φορτωνω...να καθομαι στη σαλα του πανεπιστηημιου να ερχεται ο γερμανοσ και να μου λεει θα σας δωσουμε και αλλα λεφτα??τα φαγατε τα προηγουμενα??Βεβαια αυτον τον πηδηξα για τους ναζι(εχουν τρελο θεμα με τον Β παγκοσμιο οι γερμανοι)....και τα ιδια και χειροτερα ο φιλος μου Γαλλια οπου εκει του την ελεγαν και ακαδημαικοι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για να σας πω και αλλα ειναι τρομακτικο σε τι επιπεδο εχουμε φτασει στο εξωτερικο...να εχω αρχισει να τσακωνομαι με σερβους στην ιταλια για τη "μακεδονια"...να μου λεει ο σερβος,ο πολωνος και ο ισπανος Macedonia is a separated country και να φορτωνω...να καθομαι στη σαλα του πανεπιστηημιου να ερχεται ο γερμανοσ και να μου λεει θα σας δωσουμε και αλλα λεφτα??τα φαγατε τα προηγουμενα??Βεβαια αυτον τον πηδηξα για τους ναζι(εχουν τρελο θεμα με τον Β παγκοσμιο οι γερμανοι)....και τα ιδια και χειροτερα ο φιλος μου Γαλλια οπου εκει του την ελεγαν και ακαδημαικοι....
Επιβεβαιωνεται απλως αυτο που ελεγαν οι παλιοτεροι.
Οτι το μεγαλυτερο εγκλημα σε αυτον τον κοσμο, ειναι ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.
Οχι να σκοτωσεις, οχι να εξαπατησεις, οχι να εκβιασεις.
ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
πες τους αμα δεν τους αρεσει να μη δωσουμε κ εμεις λεφτα να παρουμε τη μερτσεντες του ή τα υποβρυχια του.
και στο μαλακα το γαλλο να πει ο φιλος σου να κανει κανα μπανιο.

Μαγκες μη μασατε, ο,τι τους λεει η τηλεοραση, αυτο λενε. Οι ξενοι ειναι τοσο ζωα, χειροτερα απο εμας. Μπορειτε να τους ταπωσετε για πλακα.
Στο γερμανο πες πρωτα να φερει το χρυσαφι που εκλεψε ο χιτλερ και μετα να δουμε ποιος χρωσταει τελικα.
Στο γαλλο πες αν θελει τα λεφτα να παει στην καρλα να τα ζητησει.

Εχουνε βρει εμας, την πορτογαλλια και την ισπανια και μας κανανε πειραματοζωα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πες τους αμα δεν τους αρεσει να μη δωσουμε κ εμεις λεφτα να παρουμε τη μερτσεντες του ή τα υποβρυχια του.
και στο μαλακα το γαλλο να πει ο φιλος σου να κανει κανα μπανιο.

Μαγκες μη μασατε, ο,τι τους λεει η τηλεοραση, αυτο λενε. Οι ξενοι ειναι τοσο ζωα, χειροτερα απο εμας. Μπορειτε να τους ταπωσετε για πλακα.
Στο γερμανο πες πρωτα να φερει το χρυσαφι που εκλεψε ο χιτλερ και μετα να δουμε ποιος χρωσταει τελικα.
Στο γαλλο πες αν θελει τα λεφτα να παει στην καρλα να τα ζητησει.

Εχουνε βρει εμας, την πορτογαλλια και την ισπανια και μας κανανε πειραματοζωα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγω σας καληνυχτίζω πάλι με ένα βίντεο του Λεβέντη (για να ευθυμίσουμε λίγο)
Πάντως στο εξωτερικό πάντα μας απαξιωναν..αλλά μηπως και εμείς δεν απαξιωνουμε καποιες χώρες (γειτονικές) που θεωρούμε "κατώτερες"? Απο την άλλη έχουμε εγωισμό σαν λαός προς τους έξω...μεταξυ μας όμως υποτιμούμε την πατρίδα μας.. Πάντα αυτό κάνουμε..ως γνησιοι παρτάκηδες...
Πιστεύω το πληρώνουμε τώρα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι εγινε ανακοινωθηκαν οι εκλογες? να ξερω για να φτιαξω τα σημαιακια μου...

boukitsi

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο LEX O ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣ ΞΕΣΚΙΖΕ ΤΗΝ SYDNEE STEELE (ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΑ ΣΚΗΝΗ) ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ CARMELLA BING (ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ)ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ  :booty: :booty: :booty:
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ !!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΝΙΝΑ HARTLEY ME  TOYΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ. :fuck1: :fuck1: :fuck1:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΑΤΗΣΙΑ :helpplea:

Επισκέπτης
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί η προκήρυξη εκλογών να αποτελεί σημαντική είδηση για τον τόπο.
Πιο σημαντική από άλλα θέματα όπως
1. Στάση πληρωμών,
2. Χρεωκοπία
3. Μείωση μισθών
4. Απολύσεις στο Δημόσιο
5. Επιστροφή στη δραχμή
6. Πόλεμος με Τουρκία

καθώς και άλλα όπως

7. Δολοφονία Γκόλια
8. Υποκλοπές
9. Αδυναμία της Λαϊκής Επαναστάσης "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" να επιβάλλει τη λαική (100 % αποδοχή)θέληση

Όποιος και να βγει τα νούμερα θα ναι τα ίδια:
355 (δις χρεος)
53 (δις έσοδα)
56 (δις εξοδα)
5 (% μεσο επιτοκιο δανεισμου)
225 (ΑΕΠ)
16 (δις το χρονο πεταμενα λεφτα σε τοκους)

Κι ο Χουντινι να βγει δε βλεπω ν αλλαζουν. Ειναι θεμα αριθμων και οχι χρωματων
Ο μονος λογος ισως που αξιζει να γινουν ειναι για να κατοχυρωσουν δικαιωμα συνταξης νωριτερα οι 300. Καθοτι ως γνωστον με 2 θητειες κατοχυρωνεται δικαιωμα, οπου θητεια εννοειται το διαστημα μεταξυ 2 εκλογων. Αρα 2 τα χρονια του Κωστακη και 2 τώρα, έδεσαν οι 2 θητειες τακα-τακα σε μια τετραετια...
Όλα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ελπιζω και εγω αρκει οι εκλογες να μην γινουν η αιτια να χρεωκοπησουμε και επισης να φυγουμε απο το ευρω.δεν ξερω αν αντεχει η χωρα τις εκλογες επειδη ειναι αδεια τα ταμεια.κατα τα αλλα πρεπει να αλλαξει η κυβερνηση αμεσα.για πολλους λογους.

Kαι θα μπει ποια?

Αποψε μιλουσα με εναν αστυνομικο

και μου ελεγε πως εντος οκτωβριου σιγουρα...

η κυβερνηση αυτη δεν αντεχει μεχρι τα χριστουγεννα...

Ποια ειναι η αποψη σας?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Kαι θα μπει ποια?

Αποψε μιλουσα με εναν αστυνομικο

και μου ελεγε πως εντος οκτωβριου σιγουρα...

η κυβερνηση αυτη δεν αντεχει μεχρι τα χριστουγεννα...

Ποια ειναι η αποψη σας?
κοιτα καποια θα μπει.τωρα χειροτερη απο αυτην εδω δεν πιστευω οτι θα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom