Επισκέπτης
κ εγω κατι τετοιο πιστευω... κανονισμενα ολα...
Και κλαις που θα χάσει τα 8000€ ο οδηγός της ΕΘΕΛ
και τα 15000€ ο μηχανοδηγός του ΟΣΕ;;;;;;;;;;;;;
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΤΣΙ ;;;;;;
κ εγω κατι τετοιο πιστευω... κανονισμενα ολα...
απλα απορει τυπε που βρισκουν τα λεφτα που δεν βρισκει ο γιωργακης και ειναι καθε μερα οξω....Μπα? Με το ζορι δηλαδη, επειδη θελετε καποιοι να ειναι ο λαος στα προθυρα της καταθλιψης και της επαναστασης, σημαινει οτι ειναι κι ετσι?
Δεν ηξερα οτι θα πρεπει να παρουμε την αδεια καποιων για να γυριζουμε στους δρομους με χαχανητα.
Για να συμβαινει αυτο, σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα.
Αισθανεστε ασχημα γι αυτο?
Μηπως πρεπει να τους πιανουμε και να τους λεμε "μα γιατι γελατε"?
σκεψου λιγο.Πάντως για να το σοβαρέψουμε και λίγο, πριν καμιά ωρίτσα έκανα βόλτα με το αυτοκίνητο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κίνηση παντού, τα μπαράκια φίσκα, μικρά μπουλούκια από 5-6 γκόμενες το καθένα να περιφέρονται στους δρόμους με χαχανητά και καλή διάθεση, στα @@ του λοιπόν ο λαός μας αν θα έχουμε εκλογές και αν ο πρωθυπουργός ανέβαλε ταξίδι στις ΗΠΑ.
Δεν καταλαβαίνουμε Χριστό.
Ο πατερας του ηταν πρωθυπουργος ακριβως 10 χρονια.
Με 300.000 Δ.Υ. λιγοτερους σε μια μερα, θα εχεις την ανεργια στο 27%.Με αυτές σώζεται η ελλάδα ρε φίλε.
Αμάν και πότε να γίνουν.
Ας δώσουν ένα βοήθημα επιβίωσης στους ΔΥ που θα απολυθούν
και θα έχουν ανάγκη
(όχι αυτούς που έχουν Saab και παίρνουν νοίκια από 7 διαμερίσματα
και 3 μαγαζιά)
μέχρι να προσαρμοστούν στην αγορά εργασίας
που τους ήταν άγνωστη
και στη συνέχεια μπορούν να δωθούν τρελά κίνητρα
που θα φέρουν σε όλους την ευμερεία.
Γιατί με 300.000 ΔΥ λιγότερους
μπορούν να πάνε το ΦΠΑ στο 17%
να θεσπίσουν έναν φορολογικό συντελεστή 20% max
να καταργήσουν όλα τα χαράτσια σε κινητά , ακίνητα , τηλέφωνα , ποτά , τα πάντα
και να φτιαχτεί μια καταπληκτική κατάσταση.
Πάντως η υποψια όλων μας είναι όχι οι εκλογες...αλλα τα νεα μέτρα.. δηλ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.. ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.. απο το δημόσιο τομέα...
και κανεις δε θελει να πάρει αυτο το φορτίο στις πλάτες του..συναινεση αποκλείεται...άρα εκλογές..συγκυβέρνηση μάλλον...και μετά απολύσεις..αφου θα εχουμε βουλιαξει και λογω εκλογων..
19.10.1981-17.6.1989.Από το 1981-1989
και από το 1993 μέχρι το 1996 ;;;;;;;
ρε κατεστραμμενε, με μυαλο αμοιβαδας (και πολυ λεω) ο οδηγος της εθελ τα ιδια λεφτα θα συνεχισει να παιρνει. Αυτοι που θα απολυθουν ειναι οσοι μπηκαν τα τελευταια χρονια με πτυχια, για καμια διοικητικη θεση. Οδηγους δεν μπορουν να διωξουν.Και κλαις που θα χάσει τα 8000€ ο οδηγός της ΕΘΕΛ
και τα 15000€ ο μηχανοδηγός του ΟΣΕ;;;;;;;;;;;;;
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΤΣΙ ;;;;;;
Δεν χρειαζονται δα και τοσα λεφτα για να πιεις εναν καφε, ή να πιεις ενα ποτο.απλα απορει τυπε που βρισκουν τα λεφτα που δεν βρισκει ο γιωργακης και ειναι καθε μερα οξω....
λεφτα;υπαρχουν......
σκεψου λιγο.
σχολεια κλειστα, σχολες κλειστες, δημοσιες υπηρεσιες υπο διαλυση, εκατομμυρια ανεργοι απολυμενοι ή πρωην φοιτητες νυν ανεργοι.
Περιμενεις οτι θα γινουμε σκανδιναβια και θα μαζευομαστε 50 ατομα σε ενα σπιτι να πινουμε 10 μπουκαλια ουισκυ και να ξερναμε?
Εμεις διασκεδαζουμε, δεν παιζουμε!
Ακομα χτυπανε το κεφαλι τους οι γερμανοι που πηραν τον ΟΤΕ.
Αγοραστε μαλακες κ αλλα, στ' αρχιδια μας σας γραφουμε. Παρτε τα ολα και βαλτε τα στον κωλο σας.
jimminy σε παω πολυ ρε τυπε...ρε κατεστραμμενε, με μυαλο αμοιβαδας (και πολυ λεω) ο οδηγος της εθελ τα ιδια λεφτα θα συνεχισει να παιρνει. Αυτοι που θα απολυθουν ειναι οσοι μπηκαν τα τελευταια χρονια με πτυχια, για καμια διοικητικη θεση. Οδηγους δεν μπορουν να διωξουν.
Κ οσο για τον ΟΣΕ, στ' αρχιδια μου ποσα παιρνει. Μακαρι να μπορουσα να παρω κ εγω τοσα. Αυτοι οι μηχανοδηγοι μας εφεραν στην πτωχευση ε? Α ρε καθυστερημενοι, ειστε ετοιμοι να ξεκινησετε εμφυλιο μονο και μονο επειδη εχετε κομπλεξ. Αντι να σκεφτειτε ποιοι μας οδηγησαν εδω, τα βαζετε με τον καθε ασχετο.
Με τι δικη σου λογικη, ναι θελω εκλογες για να κλεισουν ολα τα μαγαζια που ανοιξε ο καθε βλαχος με την επιδοτηση απο τον ΟΑΕΔ που ΕΓΩ πληρωνω απο την εφορια μου, απο τη δουλεια μου.
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
Τι σκατα, σανο εχετε μεσα στο κεφαλι σας?
Δεν χρειαζονται δα και τοσα λεφτα για να πιεις εναν καφε, ή να πιεις ενα ποτο.
Ή να γυρνας με φιλους ή φιλες χαχανιζοντας.
Εγω διεκρινα οτι ο φιλος μεμφεται τους νεους, επειδη αρνουνται να πεσουν σε καταθλιψη.
Μου θυμισε ενα εξοργιστικο μπλογκαρισμα που ειχα δει καποτε, που καποιος απιθανος τυπος εγραφε οτι η Ελλαδα εχει το χαμηλοτερο ποσοστο αυτοκτονιων, και μεμφοταν τους ελληνες ως αναισθητους.
δεν ξερω αν ειμαι σωστος ή λαθος κωστα, αλλα δεν καθομαι να κατηγορω εναν εναν προσωπικα μονο και μονο για να ξεσπασω.jimminy σε παω πολυ ρε τυπε...
Κ οσο για τον ΟΣΕ, στ' αρχιδια μου ποσα παιρνει. Μακαρι να μπορουσα να παρω κ εγω τοσα. Αυτοι οι μηχανοδηγοι μας εφεραν στην πτωχευση ε?
Μαλλον με το "alex21" εννοεις εμενα, οπότε απαντω.Alex21 στα καλαμπαλικια μου αν ηταν 2 ή 3 ή 10...εμενα με ενδιαφερει να γινουν εκλογες!!δεν υπαρχει πια η νομιμοτητα για οσα γινονται!!!δεν ειναι δυνατον να περναμε αυτα...ενας πολυ καλος μου φιλος και εγω ειχαμε παρει προ λιγων μηνων στο εξωτερικο για διαφορετικες δουλειες....εγω για μια αιτηση που ειχα κανει στην Ιταλια και αυτος σε ενα συνεδριο στη Γαλλια...ακομα και στον χειροτερο λαθρομεταναστη συμπεριφερομαστε καλυτερα...μας αντιμετωπιζαν σαν παρεισακτους,λαμογια και σκουληκια αναγνωριζοντας μας βεβαια το οτι ατομικα ειμαστε παρα πολυ καλοι και αξιολογοι....δεν αντεχω να χανω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπος και σαν μερος ενος λαου
μιλας σωσταAlex21 στα καλαμπαλικια μου αν ηταν 2 ή 3 ή 10...εμενα με ενδιαφερει να γινουν εκλογες!!δεν υπαρχει πια η νομιμοτητα για οσα γινονται!!!δεν ειναι δυνατον να περναμε αυτα...ενας πολυ καλος μου φιλος και εγω ειχαμε παρει προ λιγων μηνων στο εξωτερικο για διαφορετικες δουλειες....εγω για μια αιτηση που ειχα κανει στην Ιταλια και αυτος σε ενα συνεδριο στη Γαλλια...ακομα και στον χειροτερο λαθρομεταναστη συμπεριφερομαστε καλυτερα...μας αντιμετωπιζαν σαν παρεισακτους,λαμογια και σκουληκια αναγνωριζοντας μας βεβαια το οτι ατομικα ειμαστε παρα πολυ καλοι και αξιολογοι....δεν αντεχω να χανω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπος και σαν μερος ενος λαου
τυπε σωστα αλλα πρεπει να μειωθουν αυτοι οι μισθοι και εννοω τους προκλητικους.αλλα ουτως η αλλως οι δεκο οπου εκει γινεται το μεγαλο φαγοποτι και πανυγηρι εδω και δεκαετιες θα ιδιωτικοποιηθουν οποτε δεν μας νοιαζει αφου θα ανηκουν στον ιδιωτικο τομεα πλεον.δεν ξερω αν ειμαι σωστος ή λαθος κωστα, αλλα δεν καθομαι να κατηγορω εναν εναν προσωπικα μονο και μονο για να ξεσπασω.
Οταν εδιναν λεφτα, ποιος θα ελεγε οτι δεν τα παιρνει?
Ομως φιλε αυτοι κανανε πουστια, ξεγελασαν τον κοσμακη.
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι ή εισαι μερος του συστηματος ή εισαι εκτος του συστηματος.
Σε καμια περιπτωση ομως το συστημα δεν εχει φτιαχτει για να κερδιζουν οι πολλοι.
κομμουνι εισαι και φαινεσαιΑυτοί και οι 33.000 ΜΚΟ
και το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου και και και και και και
Ακριβώς, αυτοί που μασάγαν το χρήμα του δημοσίου.
Και οι κηδείες δημόσια δαπάνη διάφορων αριστερών ζάμπλουτων.
Κι αυτές φταίνε.
Υπομονή κουμμούνια
θα το μάθετε το μάθημα.
Με το δύσκολο τρόπο μόνο μαθαίνετε.
Με πούτσα , πείνα και ξύλο.
Έρχονται.