Νέα

Προκηρύσσονται εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπα? Με το ζορι δηλαδη, επειδη θελετε καποιοι να ειναι ο λαος στα προθυρα της καταθλιψης και της επαναστασης, σημαινει οτι ειναι κι ετσι?
Δεν ηξερα οτι θα πρεπει να παρουμε την αδεια καποιων για να γυριζουμε στους δρομους με χαχανητα.
Για να συμβαινει αυτο, σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα.
Αισθανεστε ασχημα γι αυτο?
Μηπως πρεπει να τους πιανουμε και να τους λεμε "μα γιατι γελατε"?
απλα απορει τυπε που βρισκουν τα λεφτα που δεν βρισκει ο γιωργακης και ειναι καθε μερα οξω.... :grin:

λεφτα;υπαρχουν......

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πάντως για να το σοβαρέψουμε και λίγο, πριν καμιά ωρίτσα έκανα βόλτα με το αυτοκίνητο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κίνηση παντού, τα μπαράκια φίσκα, μικρά μπουλούκια από 5-6 γκόμενες το καθένα να περιφέρονται στους δρόμους με χαχανητά και καλή διάθεση, στα @@ του λοιπόν ο λαός μας αν θα έχουμε εκλογές και αν ο πρωθυπουργός ανέβαλε ταξίδι στις ΗΠΑ.

Δεν καταλαβαίνουμε Χριστό.
σκεψου λιγο.
σχολεια κλειστα, σχολες κλειστες, δημοσιες υπηρεσιες υπο διαλυση, εκατομμυρια ανεργοι απολυμενοι ή πρωην φοιτητες νυν ανεργοι.
Περιμενεις οτι θα γινουμε σκανδιναβια και θα μαζευομαστε 50 ατομα σε ενα σπιτι να πινουμε 10 μπουκαλια ουισκυ και να ξερναμε?

Εμεις διασκεδαζουμε, δεν παιζουμε!
Ακομα χτυπανε το κεφαλι τους οι γερμανοι που πηραν τον ΟΤΕ.
Αγοραστε μαλακες κ αλλα, στ' αρχιδια μας σας γραφουμε. Παρτε τα ολα και βαλτε τα στον κωλο σας.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αυτό που λέει ρε παιδια ο GAMEOVER..είναι μια μεγάλη αλήθεια!

Και το καλοκαίρι..παντου γεμάτα ήταν. Εγώ δεν πήγα διακοπές γιατί έμεινα άνεργος. Εκανα 1 μπάνιο και είμαι ασπρουλιάρης..και όταν πηγα παραλία..γινοταν της πηδιολας! Βγήκα προχθες να πάω για καφε..δεν έβρισκες να καθισεις..

Επομενως αντεχουν οι Ελληνες και μεγαλυτερο... :knockinb: ή το επιζητουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με αυτές σώζεται η ελλάδα ρε φίλε.
Αμάν και πότε να γίνουν.

Ας δώσουν ένα βοήθημα επιβίωσης στους ΔΥ που θα απολυθούν
και θα έχουν ανάγκη
(όχι αυτούς που έχουν Saab και παίρνουν νοίκια από 7 διαμερίσματα
και 3 μαγαζιά)
μέχρι να προσαρμοστούν στην αγορά εργασίας
που τους ήταν άγνωστη
και στη συνέχεια μπορούν να δωθούν τρελά κίνητρα
που θα φέρουν σε όλους την ευμερεία.

Γιατί με 300.000 ΔΥ λιγότερους
μπορούν να πάνε το ΦΠΑ στο 17%
να θεσπίσουν έναν φορολογικό συντελεστή 20% max
να καταργήσουν όλα τα χαράτσια σε κινητά , ακίνητα , τηλέφωνα , ποτά , τα πάντα
και να φτιαχτεί μια καταπληκτική κατάσταση.
Με 300.000 Δ.Υ. λιγοτερους σε μια μερα, θα εχεις την ανεργια στο 27%.
Και φυσικα τον κρατικο μηχανισμο σε αφανισμό.
Τα ασφαλιστικα ταμεια σε καταρρευση, λογω ανατροπης της αναλογιας συνταξιουχων-εργαζομενων.
Και φυσικα στερεις πολλα δις απο την αγορα, απο τους μισθους των υπαλληλων.
Για να τα δωσεις στους δανειστες μας, βγαζοντας τα εκτος Ελλαδος.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάντως η υποψια όλων μας είναι όχι οι εκλογες...αλλα τα νεα μέτρα.. δηλ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.. ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.. απο το δημόσιο τομέα...

και κανεις δε θελει να πάρει αυτο το φορτίο στις πλάτες του..συναινεση αποκλείεται...άρα εκλογές..συγκυβέρνηση μάλλον...και μετά απολύσεις..αφου θα εχουμε βουλιαξει και λογω εκλογων..

Μου φαίνεται ότι δεν καταλάβατε που βαδίζουμε, μετά τις εκλογές εκτιμώ ότι η χώρα θα κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, δεν θα μιλάμε για απολύσεις μιας που δεν θα υπάρχουν δουλειές ούτε στο Δημόσιο ούτε στον ιδιωτικό τομέα, η διαχείριση του χάους που θα ακολουθήσει θα είναι ένα στοίχημα για όποιον βρεθεί στο τιμόνι εκείνες τις στιγμές, το τι θα επακολουθήσει δεν το γνωρίζουμε, πάντως πιστεύω ότι στην τελική θα τα καταφέρουμε. :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Από το 1981-1989
και από το 1993 μέχρι το 1996 ;;;;;;;
19.10.1981-17.6.1989.
και 11.10.1993-20.1.1996.
Εννοεις οτι τη δευτερη περιοδο δεν ηταν πρωθυπουργος?
Μια χαρα πρωθυπουργος ητανε. Κανονικοτατα.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και κλαις που θα χάσει τα 8000€ ο οδηγός της ΕΘΕΛ
και τα 15000€ ο μηχανοδηγός του ΟΣΕ;;;;;;;;;;;;;

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΤΣΙ ;;;;;;
ρε κατεστραμμενε, με μυαλο αμοιβαδας (και πολυ λεω) ο οδηγος της εθελ τα ιδια λεφτα θα συνεχισει να παιρνει. Αυτοι που θα απολυθουν ειναι οσοι μπηκαν τα τελευταια χρονια με πτυχια, για καμια διοικητικη θεση. Οδηγους δεν μπορουν να διωξουν.
Κ οσο για τον ΟΣΕ, στ' αρχιδια μου ποσα παιρνει. Μακαρι να μπορουσα να παρω κ εγω τοσα. Αυτοι οι μηχανοδηγοι μας εφεραν στην πτωχευση ε? Α ρε καθυστερημενοι, ειστε ετοιμοι να ξεκινησετε εμφυλιο μονο και μονο επειδη εχετε κομπλεξ. Αντι να σκεφτειτε ποιοι μας οδηγησαν εδω, τα βαζετε με τον καθε ασχετο.

Με τι δικη σου λογικη, ναι θελω εκλογες για να κλεισουν ολα τα μαγαζια που ανοιξε ο καθε βλαχος με την επιδοτηση απο τον ΟΑΕΔ που  ΕΓΩ πληρωνω απο την εφορια μου, απο τη δουλεια μου.
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

Τι σκατα, σανο εχετε μεσα στο κεφαλι σας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
απλα απορει τυπε που βρισκουν τα λεφτα που δεν βρισκει ο γιωργακης και ειναι καθε μερα οξω.... :grin:

λεφτα;υπαρχουν......
Δεν χρειαζονται δα και τοσα λεφτα για να πιεις εναν καφε, ή να πιεις ενα ποτο.
Ή να γυρνας με φιλους ή φιλες χαχανιζοντας.
Εγω διεκρινα οτι ο φιλος μεμφεται τους νεους, επειδη αρνουνται να πεσουν σε καταθλιψη.
Μου θυμισε ενα εξοργιστικο μπλογκαρισμα που ειχα δει καποτε, που καποιος απιθανος τυπος εγραφε οτι η Ελλαδα εχει το χαμηλοτερο ποσοστο αυτοκτονιων, και μεμφοταν τους ελληνες ως αναισθητους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σκεψου λιγο.
σχολεια κλειστα, σχολες κλειστες, δημοσιες υπηρεσιες υπο διαλυση, εκατομμυρια ανεργοι απολυμενοι ή πρωην φοιτητες νυν ανεργοι.
Περιμενεις οτι θα γινουμε σκανδιναβια και θα μαζευομαστε 50 ατομα σε ενα σπιτι να πινουμε 10 μπουκαλια ουισκυ και να ξερναμε?

Εμεις διασκεδαζουμε, δεν παιζουμε!
Ακομα χτυπανε το κεφαλι τους οι γερμανοι που πηραν τον ΟΤΕ.
Αγοραστε μαλακες κ αλλα, στ' αρχιδια μας σας γραφουμε. Παρτε τα ολα και βαλτε τα στον κωλο σας.
ρε κατεστραμμενε, με μυαλο αμοιβαδας (και πολυ λεω) ο οδηγος της εθελ τα ιδια λεφτα θα συνεχισει να παιρνει. Αυτοι που θα απολυθουν ειναι οσοι μπηκαν τα τελευταια χρονια με πτυχια, για καμια διοικητικη θεση. Οδηγους δεν μπορουν να διωξουν.
Κ οσο για τον ΟΣΕ, στ' αρχιδια μου ποσα παιρνει. Μακαρι να μπορουσα να παρω κ εγω τοσα. Αυτοι οι μηχανοδηγοι μας εφεραν στην πτωχευση ε? Α ρε καθυστερημενοι, ειστε ετοιμοι να ξεκινησετε εμφυλιο μονο και μονο επειδη εχετε κομπλεξ. Αντι να σκεφτειτε ποιοι μας οδηγησαν εδω, τα βαζετε με τον καθε ασχετο.

Με τι δικη σου λογικη, ναι θελω εκλογες για να κλεισουν ολα τα μαγαζια που ανοιξε ο καθε βλαχος με την επιδοτηση απο τον ΟΑΕΔ που  ΕΓΩ πληρωνω απο την εφορια μου, απο τη δουλεια μου.
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

Τι σκατα, σανο εχετε μεσα στο κεφαλι σας?
jimminy σε παω πολυ ρε τυπε...

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Alex21 στα καλαμπαλικια μου αν ηταν 2 ή 3 ή 10...εμενα με ενδιαφερει να γινουν εκλογες!!δεν υπαρχει πια η νομιμοτητα για οσα γινονται!!!δεν ειναι δυνατον να περναμε αυτα...ενας πολυ καλος μου φιλος και εγω ειχαμε παρει προ λιγων μηνων στο εξωτερικο για διαφορετικες δουλειες....εγω για μια αιτηση που ειχα κανει στην Ιταλια και αυτος σε ενα συνεδριο στη Γαλλια...ακομα και στον χειροτερο λαθρομεταναστη συμπεριφερομαστε καλυτερα...μας αντιμετωπιζαν σαν παρεισακτους,λαμογια και σκουληκια αναγνωριζοντας μας βεβαια το οτι ατομικα ειμαστε παρα πολυ καλοι και αξιολογοι....δεν αντεχω να χανω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπος και σαν μερος ενος λαου

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν χρειαζονται δα και τοσα λεφτα για να πιεις εναν καφε, ή να πιεις ενα ποτο.
Ή να γυρνας με φιλους ή φιλες χαχανιζοντας.
Εγω διεκρινα οτι ο φιλος μεμφεται τους νεους, επειδη αρνουνται να πεσουν σε καταθλιψη.
Μου θυμισε ενα εξοργιστικο μπλογκαρισμα που ειχα δει καποτε, που καποιος απιθανος τυπος εγραφε οτι η Ελλαδα εχει το χαμηλοτερο ποσοστο αυτοκτονιων, και μεμφοταν τους ελληνες ως αναισθητους.

Λάθος κάνεις αγαπητέ φίλε, όχι μόνο δεν τους μέμφομαι άλλα δηλώνω ότι είμαι και ένα από αυτούς και εγώ τα ίδια κάνω, η χώρα χάνεται και εγώ πάω και πηδάω στα μπουρδέλα, στα @@ μου κυριολεκτικά, δεν καταλαβαίνω τίποτα, απλά ίσως δεν μπορώ να το δικαιολογήσω με κάποια λογική αυτό, δεν μπορώ.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
jimminy σε παω πολυ ρε τυπε...
δεν ξερω αν ειμαι σωστος ή λαθος κωστα, αλλα δεν καθομαι να κατηγορω εναν εναν προσωπικα μονο και μονο για να ξεσπασω.
Οταν εδιναν λεφτα, ποιος θα ελεγε οτι δεν τα παιρνει?
Ομως φιλε αυτοι κανανε πουστια, ξεγελασαν τον κοσμακη.
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι ή εισαι μερος του συστηματος ή εισαι εκτος του συστηματος.
Σε καμια περιπτωση ομως το συστημα δεν εχει φτιαχτει για να κερδιζουν οι πολλοι.

Επισκέπτης
Κ οσο για τον ΟΣΕ, στ' αρχιδια μου ποσα παιρνει. Μακαρι να μπορουσα να παρω κ εγω τοσα. Αυτοι οι μηχανοδηγοι μας εφεραν στην πτωχευση ε?

Αυτοί και οι 33.000 ΜΚΟ
και το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου και και και και και και

Ακριβώς, αυτοί που μασάγαν το χρήμα του δημοσίου.
Και οι κηδείες δημόσια δαπάνη διάφορων αριστερών ζάμπλουτων.
Κι αυτές φταίνε.

Υπομονή κουμμούνια
θα το μάθετε το μάθημα.
Με το δύσκολο τρόπο μόνο μαθαίνετε.
Με πούτσα , πείνα και ξύλο.
Έρχονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Alex21 στα καλαμπαλικια μου αν ηταν 2 ή 3 ή 10...εμενα με ενδιαφερει να γινουν εκλογες!!δεν υπαρχει πια η νομιμοτητα για οσα γινονται!!!δεν ειναι δυνατον να περναμε αυτα...ενας πολυ καλος μου φιλος και εγω ειχαμε παρει προ λιγων μηνων στο εξωτερικο για διαφορετικες δουλειες....εγω για μια αιτηση που ειχα κανει στην Ιταλια και αυτος σε ενα συνεδριο στη Γαλλια...ακομα και στον χειροτερο λαθρομεταναστη συμπεριφερομαστε καλυτερα...μας αντιμετωπιζαν σαν παρεισακτους,λαμογια και σκουληκια αναγνωριζοντας μας βεβαια το οτι ατομικα ειμαστε παρα πολυ καλοι και αξιολογοι....δεν αντεχω να χανω την αξιοπρεπεια μου σαν ανθρωπος και σαν μερος ενος λαου
Μαλλον με το "alex21" εννοεις εμενα, οπότε απαντω.
Κι εγω θελω εκλογες, εννοειται.
Αλλά εννοειται επισης οτι ΔΕΝ τις βλεπω.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μιλας σωστα

boukitsi

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
META TIS 11-11-11 EKLOGES RE MOUNOSKYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω αν ειμαι σωστος ή λαθος κωστα, αλλα δεν καθομαι να κατηγορω εναν εναν προσωπικα μονο και μονο για να ξεσπασω.
Οταν εδιναν λεφτα, ποιος θα ελεγε οτι δεν τα παιρνει?
Ομως φιλε αυτοι κανανε πουστια, ξεγελασαν τον κοσμακη.
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι ή εισαι μερος του συστηματος ή εισαι εκτος του συστηματος.
Σε καμια περιπτωση ομως το συστημα δεν εχει φτιαχτει για να κερδιζουν οι πολλοι.
τυπε σωστα αλλα πρεπει να μειωθουν αυτοι οι μισθοι και εννοω τους προκλητικους.αλλα ουτως η αλλως οι δεκο οπου εκει γινεται το μεγαλο φαγοποτι και πανυγηρι εδω και δεκαετιες θα ιδιωτικοποιηθουν οποτε δεν μας νοιαζει αφου θα ανηκουν στον ιδιωτικο τομεα πλεον.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αυτοί και οι 33.000 ΜΚΟ
και το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου και και και και και και

Ακριβώς, αυτοί που μασάγαν το χρήμα του δημοσίου.
Και οι κηδείες δημόσια δαπάνη διάφορων αριστερών ζάμπλουτων.
Κι αυτές φταίνε.

Υπομονή κουμμούνια
θα το μάθετε το μάθημα.
Με το δύσκολο τρόπο μόνο μαθαίνετε.
Με πούτσα , πείνα και ξύλο.
Έρχονται.
κομμουνι εισαι και φαινεσαι

και μαλιστα εισαι αλβανος πουστης και κομμουνιστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom