Καλημερα και απο μενα συναγωνιστες. Λοιπον χωρις να μαλωνουμε θελω να πω κι εγω τη γνωμη μου. Αυτος ο λαος κατι με κανει και τον γουσταρω και κατι να τον σιχαινομαι ειναι παραδοξο. Τον λατρευω για το ταπαραμεντο που λεμε , για τον αρχιδισμο του και γενικοτερα τα βλεματα των ελληνων σου εμπνεεουν μια ασφαλεια οτι ολα ειναι γαματα στο συμπαν. Αυτα που σιχαινομαι ομως ειναι η ελλειψη παιδειας και αντιληψης γενικα. Δηλαδη εχετε καταλαβει οτι σε ολα ειμαστε προφεσορες? Ειμαστε προπονητες , οικονομολογοι , πολιτικοι , συνταγματολογοι , ιδεολογοι και οτι αλλο υπαρχει και τελιακ δε ξερουμε τιποτα. Επισης εχουμε τεραστια μισαλλοδοξια. Απο τοτε που καταλαβαινω και επικοινωνω παντα μα παντα βριζουμε τον Πρωθυπουργο οποιος και νε ειναι αυτος. Ξεχψναμε οτι ελληνες τον ψηφισαν και οσο λαθος και να ειναι δε μαςτιμαει να βριζουμε τον Πρωθυπουργο μας. Αυτη τη στιγμη ειναι ωρα αυτοκριτικης γιατι ειναι αληθεια πως φταιμε ολοι μας εχουμε προβλημα νοοτροπιας. Εγω προσωπικα ξερω οτι η κυβερνηση αυτη ειναι η λιγοτερο χειροτερη απο τη μεταπολιτευση και μετα αλλα οποια αλλη και να ητανε πανω τωρα θα τη στηριζα για λογους εθνικους συμφεροντος. Μηπως πρεπει λιγο να βγαλουμε το τοσο μισος που εχουμε μεσα μας για τοπυς αλλους. Στο κατω κατω οποιος πιστευι πως ειναι πιο ικανος να κανει το δικο του κομα εχει δικαιωμα. . Οσο για τις εκλογες ξεχαστε τις ( αυτη ειναι προσωπικη εκτιμηση) , αν και παλι δε καταλαβαινω γιατι θα χαρειτε τοσο πολυ αφου οποιος και να βγει καλυτερα δε μπορει να τα κανει μον ο χειροτερα. Ειμαστε σε εποχη που πρεπει να κανουμε θυσιες , ποναει αυτο αλλα ετσι ειναι , θα περασει. Φιλικα