Νέα

Πρόγραμμα για ένωση video αρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
παιδες κανενα καλο προγραματακι να ενωνω πολλα video αρχεια σε ενα.....βασικη προυποθεση να ειναι γρηγορο.....οχι το (winavi)

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα παιδες.....εχω ενα λοπτοπη με τα windows 7 και δεν βρισκω κανενα προγραματακι που να ειναι συμβατο με χ64 εκτος απο το eset αλλα αυτο ληγει σε 30 μερες.......εχετε κατι υποψη σας....?
να λοιπουν οι εξυπναδες του στυλ να παω να αγορασω
thanks

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
house  εισαι κορυφη.... :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
hhuu.net αλλά πρέπει αν απενεργοποιήσεις το "antivirus and antispyware protection" πατώντας f5 όταν έχεις ανοιχτό το esset.
copy paste και ενεργοποιείς πάλι το "antivirus and antispyware protection"

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδες,σας ζαλισα,,κανενα καλο προγραματακι για registry cleaner optimuzer...... :think:
τωρα που σας βρηκα :helpplea: :helpplea:

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
στα αρχιδια σας....? :think: :think:

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
παιδες μηπως ξερεται κανενα καλο screensaver,,πχ με το που κλεινει η οθονη να εχει προεπιλογες εικονες που να κινουνται,πχ ενυδρειο η ρολοι ποθ να φενονται πως γυρναναι τα γραναζια ....? :think:
κατι τετοιο διλαδι

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδες μηπως ξερεται κανενα καλο screensaver,,πχ με το που κλεινει η οθονη να εχει προεπιλογες εικονες που να κινουνται,πχ ενυδρειο η ρολοι ποθ να φενονται πως γυρναναι τα γραναζια ....? :think:
κατι τετοιο διλαδι
και εγω θελω κατι τετοιο αμα βρεις πες μου και εμενα

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζετε μήπως κάποιο torrent για το MS Project της Μicrosoft, που να μην κουβαλάει ιούς,spyware και άλλα συναφή?Ευχαριστώ

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Γνωρίζετε μήπως κάποιο torrent για το MS Project της Μicrosoft, που να μην κουβαλάει ιούς,spyware και άλλα συναφή?Ευχαριστώ
αυτο λες
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://thepiratebay.org/torrent/5155440/MICROSOFT_OFFICE_PROJECT_PROFESSIONAL_2007_%5Bthethingy%5D[/code[/URL]]

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
για αντι βαιρους κατεβασε το microsoft security essentials δωρεαν βασικη προυποθεση αυθεντικα παραθυρα αρκετα καλο και ελαφρυ το χρησιμοποιω 5 μηνες τωρα κ δεν εχω προβλημα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εφτιαχνα παλια με το κορελ κατι ταμπελιτσες για την δουλεια μου
τωρα ομως δεν ξερω γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το Corel draw παλι  στα windows 7

Τωρα ψαχνω καποιο ευχρηστο προγραμματακι για δημιουργια λογοτυπων και αριθμων η γραμματων με χρωματα και σχεδιο, τυπου word art  στο excell microsoft office.....

Οποιος εχει καποιο αναλογο προγραμματακι δωρεαν ας το ριξει να δω τι μπορω να φτιαξω για ανανεωση στις ταμπελιτσες της δουλειας μου

Ευχαριστω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανενας ?  :'(

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εφτιαχνα παλια με το κορελ κατι ταμπελιτσες για την δουλεια μου
τωρα ομως δεν ξερω γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το Corel draw παλι  στα windows 7

Τωρα ψαχνω καποιο ευχρηστο προγραμματακι για δημιουργια λογοτυπων και αριθμων η γραμματων με χρωματα και σχεδιο, τυπου word art  στο excell microsoft office.....

Οποιος εχει καποιο αναλογο προγραμματακι δωρεαν ας το ριξει να δω τι μπορω να φτιαξω για ανανεωση στις ταμπελιτσες της δουλειας μου

Ευχαριστω.

Το inkscape που είναι επαγγελματικού επιπέδου για διανυσματικά γραφικά (σαν το Coreldraw).
Για φωτογραφίες, επαγγελματικού επιπέδου είναι το GIMP.(σαν το photoshop)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστω Μεγαλεφαντε .... εισαι παλικαρι !!!!!!!

Ελπιζω να κανουν για Windows 7....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom