You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόγραμμα για ένωση video αρχείων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δοκίμασε τα Cinefx & virtualdub.
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλησπερα παιδες.....εχω ενα λοπτοπη με τα windows 7 και δεν βρισκω κανενα προγραματακι που να ειναι συμβατο με χ64 εκτος απο το eset αλλα αυτο ληγει σε 30 μερες.......εχετε κατι υποψη σας....?
να λοιπουν οι εξυπναδες του στυλ να παω να αγορασω
thanks
να λοιπουν οι εξυπναδες του στυλ να παω να αγορασω
thanks
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
nod365
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ok fun για να δουμε......εχω βαλει 30 antivirus σημερα και ολα εινα fuckink trialnod365
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
hhuu.net αλλά πρέπει αν απενεργοποιήσεις το "antivirus and antispyware protection" πατώντας f5 όταν έχεις ανοιχτό το esset.
copy paste και ενεργοποιείς πάλι το "antivirus and antispyware protection"
copy paste και ενεργοποιείς πάλι το "antivirus and antispyware protection"
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
και εγω θελω κατι τετοιο αμα βρεις πες μου και εμεναπαιδες μηπως ξερεται κανενα καλο screensaver,,πχ με το που κλεινει η οθονη να εχει προεπιλογες εικονες που να κινουνται,πχ ενυδρειο η ρολοι ποθ να φενονται πως γυρναναι τα γραναζια ....?
κατι τετοιο διλαδι
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οκκαι εγω θελω κατι τετοιο αμα βρεις πες μου και εμενα
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κατεβασε το απο δω...ειναι torrentκαι εγω θελω κατι τετοιο αμα βρεις πες μου και εμενα
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζετε μήπως κάποιο torrent για το MS Project της Μicrosoft, που να μην κουβαλάει ιούς,spyware και άλλα συναφή?Ευχαριστώ
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αυτο λεςΓνωρίζετε μήπως κάποιο torrent για το MS Project της Μicrosoft, που να μην κουβαλάει ιούς,spyware και άλλα συναφή?Ευχαριστώ
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://thepiratebay.org/torrent/5155440/MICROSOFT_OFFICE_PROJECT_PROFESSIONAL_2007_%5Bthethingy%5D[/code[/URL]]
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εφτιαχνα παλια με το κορελ κατι ταμπελιτσες για την δουλεια μου
τωρα ομως δεν ξερω γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το Corel draw παλι στα windows 7
Τωρα ψαχνω καποιο ευχρηστο προγραμματακι για δημιουργια λογοτυπων και αριθμων η γραμματων με χρωματα και σχεδιο, τυπου word art στο excell microsoft office.....
Οποιος εχει καποιο αναλογο προγραμματακι δωρεαν ας το ριξει να δω τι μπορω να φτιαξω για ανανεωση στις ταμπελιτσες της δουλειας μου
Ευχαριστω.
τωρα ομως δεν ξερω γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το Corel draw παλι στα windows 7
Τωρα ψαχνω καποιο ευχρηστο προγραμματακι για δημιουργια λογοτυπων και αριθμων η γραμματων με χρωματα και σχεδιο, τυπου word art στο excell microsoft office.....
Οποιος εχει καποιο αναλογο προγραμματακι δωρεαν ας το ριξει να δω τι μπορω να φτιαξω για ανανεωση στις ταμπελιτσες της δουλειας μου
Ευχαριστω.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εφτιαχνα παλια με το κορελ κατι ταμπελιτσες για την δουλεια μου
Ευχαριστω.
Το inkscape που είναι επαγγελματικού επιπέδου για διανυσματικά γραφικά (σαν το Coreldraw).
Για φωτογραφίες, επαγγελματικού επιπέδου είναι το GIMP.(σαν το photoshop)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις