Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αν πιστεύετε ότι με το να γράψω πως πήδηξα μια πουτάνα σας βοηθάω τότε χρίζετε άλλου είδους βοήθειας. ;)

θα μας βοηθουσατε αν - οπως δεκαδες αλλοι- περιγραφουν εμπειριες που εκτός από το οτι αποτελουν και το αντικειμενο του παροντος ιστιοτοπου- βοηθουν αλλους συναδελφους στην επιλογη τους. ειμαι βεβαιος ομως οτι μυστικα εχετε βοηθησει δεκαδες οι οποιοι σας ειναι και υποχρεοι. μπορειτε ελευθερα λοιπον να αντιπαρατεθειτε ιντερνετικά με αλλους αργόσχολους και να αντείτε ικανοποιηση απο το αποστωμοτικο της επιχειρηματολογια σας. Αυτο, πιστευω σας ικανοποιει πολυ περισσοτερο απο το να διακορευετε τις πουτανες φαντασματα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
θα μας βοηθουσατε αν - οπως δεκαδες αλλοι- περιγραφουν εμπειριες που εκτός από το οτι αποτελουν και το αντικειμενο του παροντος ιστιοτοπου- βοηθουν αλλους συναδελφους στην επιλογη τους. ειμαι βεβαιος ομως οτι μυστικα εχετε βοηθησει δεκαδες οι οποιοι σας ειναι και υποχρεοι. μπορειτε ελευθερα λοιπον να αντιπαρατεθειτε ιντερνετικά με αλλους αργόσχολους και να αντείτε ικανοποιηση απο το αποστωμοτικο της επιχειρηματολογια σας. Αυτο, πιστευω σας ικανοποιει πολυ περισσοτερο απο το να διακορευετε τις πουτανες φαντασματα.
Έχετε πλάκα σαν τον ektor lopez. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
Μπορεί να μην έχω κριτικές έχω βοηθήσει όμως άτομα μέσω π.μ. . ;)

Οπότε λίγο άκυρο το σχόλιο σας...Σωστότατο όμως το "ασχολούμαι παραπάνω" στη δική μου περίπτωση είναι 3-4 ποστ παραπάνω ενώ ήδη έχω σχολιάσει επί του θέματος.Συμφωνώ πάντως ότι με τέτοια άτομα έστω και διαδικτυακώς χάνεις πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον όσο προκλητικά κι αν είναι.

Δείτε,

Ο κ. Λόπεθ μου είναι συμπαθής, γιατί κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ιδιαίτερα εύστροφος, ατακαδόρος, και άρτια ενημερωμένος σε αρκετά θέματα. Δεν στερείται δε της αίσθησης του "χιούμορ", πλην όμως πολλές φορές αρέσκεται να το μετατρέπει σε "καζούρα". Επίσης όλα τα πιό παλαιά μέλη γνωρίζουμε, ότι έχει ενα ιδιαίτερο τρολο-αλαζονικό ύφος γραφής το οποίο δεν παρεξηγούμε.

Προφανώς, η δική σας εκτίμηση διαφέρει και αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Πλήν όμως, με το να ακολουθεί κάποιος την ίδια τακτική με αυτήν που κατακρίνει, εμμέσως πλην σαφώς, δίνει το δικαίωμα να του απευθύνουν την εξής παλιά ελληνική παροιμία : Όμοιος τον όμοιο γύρευε, πουτάνα την πουτάνα, κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα.

Αυτό εν ολίγοις σας γράφει ο κ. Ελφτεξοτύπης

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δείτε,

Ο κ. Λόπεθ μου είναι συμπαθής, γιατί κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ιδιαίτερα εύστροφος, ατακαδόρος, και άρτια ενημερωμένος σε αρκετά θέματα. Δεν στερείται δε της αίσθησης του "χιούμορ", πλην όμως πολλές φορές αρέσκεται να το μετατρέπει σε "καζούρα". Επίσης όλα τα πιό παλαιά μέλη γνωρίζουμε, ότι έχει ενα ιδιαίτερο τρολο-αλαζονικό ύφος γραφής το οποίο δεν παρεξηγούμε.

Προφανώς, η δική σας εκτίμηση διαφέρει και αυτό έιναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Πλήν όμως, με το να ακολουθεί κάποιος την ίδια τακτική με αυτήν που κατακρίνει, εμμέσως πλην σαφώς, δίνει το δικαίωμα να του απευθύνουν την εξής παλιά ελληνική παροιμία : Όμοιος τον όμοιο γύρευε, πουτάνα την πουτάνα, κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα.

Αυτό εν ολίγοις σας γράφει ο κ. Ελφτεξοτύπης
Ο κύριος Ελφτεξοτύπης βρήκε αφορμή να χωθεί κι αυτός να γράψει τη μαλακία του. :2funny:

Λες και ξέρει αν εγώ έχω επικοινωνήσει με άτομα για ανταλλαγή πληροφοριών... :jerking:  :)

Είπαμε,έχει πλάκα να εξερευνείς τα όρια αλλά για σήμερα βαρέθηκα. :)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είπαμε,έχει πλάκα να εξερευνείς τα όρια αλλά για σήμερα βαρέθηκα. :)

και εμεις. μπορειτε λοιπον μετα απο αυτο το 8ωρο διαλλειμα που κανατε εδω μεσα να γυρισετε στην εργασια, τα γαμησια και τις αλλες πολυπλοκες και ενδιαφερουσες ενασχολησεις σας. ειμαι βεβαιος οτι εχετε να παρετε σοβαρες αποφασεις απο την θεση ευθυνης που βρισκεστε και ισως εμεις εδω δεν σας δινουμε το κινητρο που ασφαλως χρειαζεστε.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Δεν καταλάβατε ιατρέ μου. Δεν θέλει όποια κι όποια. Επιθυμεί "ψιλο-πορνοστάρ".
εαν θελει ψιλοπορνοσταρ τοτε οι μονες επιλογες που εχει ειναι αμερικη και γερμανια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο δεν ειναι γνησιο ποστ ελφτεξ....μαλλον καποιος μπηκε στο πισι του

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαν πολλά γίνονται τελευταία,χακαρίσματα στα πι σι των μελών,άσσοι του 1,35 σπάνε,αεροπλάνα χάνονται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαν πολλά γίνονται τελευταία,χακαρίσματα στα πι σι των μελών,άσσοι του 1,35 σπάνε,αεροπλάνα χάνονται.
%CE%BC%CE%B1%CF%82+%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD+-+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
εαν θελει ψιλοπορνοσταρ τοτε οι μονες επιλογες που εχει ειναι αμερικη και γερμανια

Μπά...

Βρίσκει και εδώ.  Την Ιωσηφίνα από την γερμανική αλυσίδα, την Σύλβια από Πειραιώς 193 & Λ.Α 318, το τρανσφόρμερ από το αγκύρας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπά...

Βρίσκει και εδώ.  Την Ιωσηφίνα από την γερμανική αλυσίδα, την Σύλβια από Πειραιώς 193 & Λ.Α 318, το τρανσφόρμερ από το αγκύρας...
καλο το τρανσφορμερ;το πηγες καμια βολτα αγιε πατερα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom