Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Κάποιο ποσοστό από call girls,μασατζούδες(πιο πολύ),μπουρδελοκόριτσα,στρίπερς,κωλομπαρούδες(υψηλό ποσοστό επίσης) γαμιούνται και ακάποτα με κάποιους πελάτες ή γκόμενους.
Γνωστά είναι αυτά.
Σωστός.Και τζάμπα μάλιστα.

Επισκέπτης
[size=8pt]Κάποιος συνάδελφος του φόρουμ , το είχε θέσει αλλιώς,
με τρόπο που θα μπορούσε να υπονοεί "νομικά προβλήματα"
ή αν θες "όχι και τόσο νόμιμο" , οπότε το θέμα δεν έμεινε ούτε μια ώρα.
Ρωτούσε αν γίνεται να "αγοράσει κανείς πουτάνα".[/size]

Οπότε το θέτουμε σε τελείως νόμιμη βάση.
Με την απόλυτη έγκριση δηλαδή της εργαζόμενης, που ασκεί το επάγγελμα ελέυθερα με τη θέλησή της.

Τι ακριβώς ;;;;;

Βρίσκουμε κάποια που γουστάρουμε, συμφωνούμε μαζί της και με το κύκλωμά της
και δουλεύει κάποιες μέρες μόνο για εμάς.
Εγκατεστημένη πιθανόν σε δικό μας χώρο.

Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε αμφότερες οι πλευρές (εργαζόμενη και πελάτης/ες) , εξετάσεις για
ΣΜΝ, φυματίωση , λέπρα , έρπη κτλ , ώστε να είναι σίγουρες και οι 2 πλευρές ότι η άλλη χαίρει άκρας υγείας
και να γίνονται τα πάντα χωρίς καπότες ...
Αν μάλιστα παίζουν και γλωσσόφιλα κτλ ...
το όνειρο θα πλησιάζει το ιδανικό ..........

Από πλευράς κόστους, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να είναι χαμηλό.
Οποιαδήποτε εργαζόμενη, είτε σε ρδέλο , είτε cg, είτε studio , είτε ct,
δύσκολο να βγάζει ή να έχει προσδοκίες για κάτω από 1000€ ως 3Κ € τη μέρα.

Πως το βλέπετε ;;;
Το έχει ψάξει κανείς ;;;;
Έχει κάνει ερωτήσεις ;;;;
Το βρίσκετε ελκυστικό ;;;

Επειδή κάποιοι βρήκαν μία αφορμή να μου την πουν , ξεκαθαρίζω:

[size=9pt]Όποιος θέλει να μου την πει, ας ανοίξει άλλο θέμα
ή ας μου στείλει pm να συναντηθούμε ....[/size]
Εδω σε εχω θεματοθετη. ;)  Η κοπελες που ψαχνεις, επαγγελματιες σε σημειο να τις κανεις οτι θελεις και το σημαντικοτερο δεν βγαζουν αχνα  :grin: τις γ@μας ακαποτα χωρις κανενα προβλημα, ειναι δεκτικες σε ολα!
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/03/14/andras_fouskotes_koukles1.jpg[/img[/URL]]
Τωρα αν θελεις να τις πας σε γιατρο πρεπει να τις μεταφερεις εσυ για δεν πολυ περπατανε.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/03/14/andras_fouskotes_koukles2.jpg[/img[/URL]] :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σωστός ο Τζαμάικαν  :)
Και για όσους έχουν και πιο περίεργα γούστα,έχουμε τη λύση.
Και approoved by police.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
+1 .

Ο τύπος δε θα πάρει ποτέ αυτό που θέλει,για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός ο ίδιος είναι που το επιζητεί.

Είναι φάση Catch 22

Κοπέλα που γνωρίζω είχε απορρίψει διχίλιαρο που έδινε τύπος στο παρίσι για ακά(την είχε κλείσει 3ωρο outcall,την ειχε βγάλει και έξω σε μπαρ στο ραντεβού μπας και την ψήσει,δλδ είχε ήδη πάρει 600/2 η γκόμενα) και ενώ ο τύπος ήτανε και πολύ πιεστικός(άλλος ένας λόγος για να αρνηθεί η κοπέλα) δεν το έκανε και μπράβο της.Αν και όταν το αναφέρει γυαλίζουν τα μάτια της όταν λέει για τα δυο χιλιάρικα,αλλά γάμησε το,δε θα πεθάνουμε για ένα δερμάτινο μπουφάν ή μια γούνα λέει μετά  :2funny:

Καμία γκόμενα δε γουστάρει creepy guys που πάνε στην ψύχρα και ζητάνε ακάποτα ΟΣΑ και να δίνουνε.

Αν θελήσει θα το κάνει επειδή θα είναι mutual απόφαση και απλά θα συμβεί και δε θα είναι κάτι προσχεδιασμένο ή μέρος της συναλλαγής.

Επειδή νομίζω ότι ξέρω για ποιά λες, αν μιλήσατε λίγο παραπάνω θα σου έλεγε και άλλη μια ιστορία όμως που το είχε κάνει ακα(με πελάτη)... και χωρίς αμοιβή μάλιστα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Ωραία λοιπόν είμαστε αγράμματοι και οι δύο. :)

Ο σκοπός μου δεν ήταν να καταδείξω κάτι τέτοιο. Ούτε καν αναφέρθηκα σε αγραμματοσύνη ή σε άλλα πράγματα που αρχίζουν με άλφα στερητικό.

Σκοπός μου ήταν να σας δείξω, ότι όλοι, ενίοτε, κάνουμε λάθη ή υπερεκτιμούμε κατά πολύ τις δυνατότητες μας. (Και σας το γράφω αυτό πολύ εγκάρδια).  

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Επειδή νομίζω ότι ξέρω για ποιά λες, αν μιλήσατε λίγο παραπάνω θα σου έλεγε και άλλη μια ιστορία όμως που το είχε κάνει ακα(με πελάτη)... και χωρίς αμοιβή μάλιστα..
Αν θες μου λες μεσω πμ για ποια πιστεύεις πως έγραψα.Αυτή που λέω εγώ πάντως δεν έχει αναφερθεί πουθενά σε κανένα θρεντ ούτε σε κριτικές.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το ακαποτο εχει περισσοτερο σχεση με την εξοικιωση και μετα με την πληρωμή.

Οταν εχεις μια μονιμη γκομενα - παρανομη η μη- γαι 1-2 χρονια καποια ωρα θα ερθει και αυτο απο μονο του.

Στις σχεσεις που-  υπαρχει εμεση ''αμοιβη'' ενοικια, δωρα, ταξιδια, και η κοπελα δεν ειναι επαγγελματιας παιζει επισης. Δεν λέω οτι συμφωνω. Λεω οτι παιζει εντονα.

το να ανταλλαξει ενας πελατης με μια πουτανα εξετασεις και να το κανουν το βρισκω βλακωδες.

σε καθε περιπτωση οτιδηποτε εχει σχεση με τοσο σοβαρο θεμα καλο θα ειναι να το σκεπτονται οι εμπλεκομενοι καλα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επίσης πολλές από αυτές είναι αλλοδαπές που έχουν και τον Αλβανό από πίσω που τους τα μασάει οπότε δημιουργούνται κι άλλα προβλήματα από το νταβατζιλίκι.

Οπότε, κατευθείαν στο Αλμπανό, προσφέρεις παλιές BBS + λάστιχα με λίγα χιλιόμετρα και σαν αντάλαγμα παίρνεις το μουνί για 3ήμερο.

I like!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ο σκοπός μου δεν ήταν να καταδείξω κάτι τέτοιο. Ούτε καν αναφέρθηκα σε αγραμματοσύνη ή σε άλλα πράγματα που αρχίζουν με άλφα στερητικό.

Σκοπός μου ήταν να σας δείξω, ότι όλοι, ενίοτε, κάνουμε λάθη ή υπερεκτιμούμε κατά πολύ τις δυνατότητες μας. (Και σας το γράφω αυτό πολύ εγκάρδια).  
Φίλτατε...Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.Επί του θέματος ο μόνος που έγραψε κάτι που να συνοψίζει το τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο κι όχι στον φανταστικό είναι ο Ιεραπόστολος.

Ο ektor lopez πέρα από το να προσπαθεί να το παίξει γνώστης και "της πιάτσας" μέσω ίντερνετ (γιατί ακόμη κι εδώ ο τρόπος γραφής φανερώνει αρκετά για το χαρακτήρα κάποιου) δεν λέει επί της ουσίας τίποτα.Με διασκεδάζει απίστευτα ο τρόπος γραφής του γιατί βγάζει μάτι ότι απλώς αναλώνεται σε ιντερνετικούς τσαμπουκάδες και προσπάθεια να βγάλει όλους τους άλλους βλάκες κάτι που είναι από μόνο του αστείο και παιδικό. ;)

Σε όλες τις διαφωνίες μας δεν έχει φέρει ποτέ ούτε ένα επιχείρημα κι όταν νευριάζει γιατί δεν μπορεί να γράψει κάτι σωστό απλώς βρίζει.Κλασσική τακτική ατόμου χωρίς ουσία.

Ο λόγος που ασχολούμαι τόσο πολύ μαζί του (3-4 ποστ παραπάνω δηλαδή) είναι γιατί έχω περιέργεια πόσο μακριά φτάνει η βλακεία κάποιου.

Επίσης πολύ θα ήθελα να δω πως είναι από κοντά γιατί ένα μέλος που δεν γράφει πια εδώ μου έχει πει ότι είναι πολύ χάλια. :)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ο ektor lopez πέρα από το να προσπαθεί να το παίξει γνώστης και "της πιάτσας" μέσω ίντερνετ (γιατί ακόμη κι εδώ ο τρόπος γραφής φανερώνει αρκετά για το χαρακτήρα κάποιου) δεν λέει επί της ουσίας τίποτα.Με διασκεδάζει απίστευτα ο τρόπος γραφής του γιατί βγάζει μάτι ότι απλώς αναλώνεται σε ιντερνετικούς τσαμπουκάδες και προσπάθεια να βγάλει όλους τους άλλους βλάκες κάτι που είναι από μόνο του αστείο και παιδικό. ;)

Σε όλες τις διαφωνίες μας δεν έχει φέρει ποτέ ούτε ένα επιχείρημα κι όταν νευριάζει γιατί δεν μπορεί να γράψει κάτι σωστό απλώς βρίζει.Κλασσική τακτική ατόμου χωρίς ουσία.

με την ιδια λογικη και εσεις, οπως και ο λοπεζ ειστε χασομερης του διαδικτιου. Μηδεν κριτικες, μηδεν input στο αντικειμενο του σαιτ. κριτικη στους αλλους και αμπελοφιλοσοφια. καλα κανετε αν εχετε χρονο, δεν σας κρινω αλλα να κκιτατε και τα μουτρα σας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Ο λόγος που ασχολούμαι τόσο πολύ μαζί του (3-4 ποστ παραπάνω δηλαδή) είναι γιατί έχω περιέργεια πόσο μακριά φτάνει η βλακεία κάποιου.

Κι εγώ το παθαίνω αυτό. Με τον κ. Πούπη όμως, και μόνο σε συζητήσεις που άπτονται αμιγώς "εθνικά" θέματα. Στις υπόλοιπες  συζητήσεις (ακόμα και στις πολιτικές) δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι.

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

Και από την πρώτη κιόλας επαφή . Όχι την τέταρτη ή την πέμπτη .....

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
με την ιδια λογικη και εσεις, οπως και ο λοπεζ ειστε χασομερης του διαδικτιου. Μηδεν κριτικες, μηδεν input στο αντικειμενο του σαιτ. κριτικη στους αλλους και αμπελοφιλοσοφια. καλα κανετε αν εχετε χρονο, δεν σας κρινω αλλα να κκιτατε και τα μουτρα σας.
Μπορεί να μην έχω κριτικές έχω βοηθήσει όμως άτομα μέσω π.μ. . ;)

Οπότε λίγο άκυρο το σχόλιο σας...
Κι εγώ το παθαίνω αυτό. Με τον κ. Πούπη όμως, και μόνο σε συζητήσεις που άπτονται αμιγώς "εθνικά" θέματα. Στις υπόλοιπες  συζητήσεις (ακόμα και στις πολιτικές) δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι.
Σωστότατο όμως το "ασχολούμαι παραπάνω" στη δική μου περίπτωση είναι 3-4 ποστ παραπάνω ενώ ήδη έχω σχολιάσει επί του θέματος.Συμφωνώ πάντως ότι με τέτοια άτομα έστω και διαδικτυακώς χάνεις πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον όσο προκλητικά κι αν είναι.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
[quote author=petros ioannou  link=topic=195651.msg5306304#msg5306304 date=1394713295]

Και από την πρώτη κιόλας επαφή . Όχι την τέταρτη ή την πέμπτη .....
[/quote]Δεν ήρθε το πμ φίλε μου.Αν θες στείλε εσύ για ποιά πιστεύετε ότι μίλησα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μπορεί να μην έχω κριτικές έχω βοηθήσει όμως άτομα μέσω π.μ. . ;)

Οπότε λίγο άκυρο το σχόλιο σας...

α, οκ, ειστε ενας ντροπαλος αλτρουιστης. ενας συχρονος ρομπεν των πουτανων. Μπορω να ζησω με αυτο. ευχαριστω που μου το διευκρινησατε.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Δεν ήρθε το πμ φίλε μου.Αν θες στείλε εσύ για ποιά πιστεύετε ότι μίλησα.

yorkie από τα λεγόμενά σου δεν πρέπει να λέμε για την ίδια οπότε δεν θέλω να εκθέσω άτομο. Άλλωστε δεν έχει και σημασία εφόσον έχω ακούσει και από άλλες ότι με κάποιους πελάτες που γνωρίζουν επί χρόνια το κάνουν ακα...

Σίγουρα δεν γουστάρουν να ρισκάρουν τη ζωή τους αλλά μερικές φορές(σπάνια) "συμβαινει" και αυτό να το κάνουν ακα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
α, οκ, ειστε ενας ντροπαλος αλτρουιστης. ενας συχρονος ρομπεν των πουτανων. Μπορω να ζησω με αυτο. ευχαριστω που μου το διευκρινησατε.

Αν πιστεύετε ότι με το να γράψω πως πήδηξα μια πουτάνα σας βοηθάω τότε χρίζετε άλλου είδους βοήθειας. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom