Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Διαβασα τις 2-3 πρωτες σελιδες, μονο.

Φυσικα, δεν εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος, ΑΛΛΑ...
Μου φαινεται πολυ περιεργο που ολοι το θεωρειτε τοσο μεγαλη υποθεση αυτο που ζητα ο νηματοθετης.

Με βαση την κοινη λογικη και τις αραιες γνωσεις μου απο συζητησεις με πουτανες, βιζιτες και στριπτιτζουδες, εμενα μου φαινεται ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ και ΠΑΝΑΠΛΟ.
Αντι να σκασεις, πχ, 1,5 χιλιαρικο για 1 μερα με CT, σκας 3 χιλιαρικα για ενα ΠΣΚ, χωρις καποτες, και με απεριοριστο γαμησι.
Ή σκας 2 χιλιαρικα, αν δεν μεσολαβει γραφειο, και με την προοπτικη να το κανεις και τον επομενο μηνα...

Φυσικα, το θεμα ειναι:

1) Σου περισσευουν 2-2,5 χιλιαρικα το μηνα, ή το διμηνο - ή 3-3,5 χιλιαρικα εφαπαξ?
  Εγω ισως επιχειρουσα το 2ο, αν ειχα λιγα φραγκα.

2) Η γκομενα θα ειναι διατεθειμενη να τρυπιεται καθε μηνα, ή και πιο συχνα, για να κατσει να πηδηχτει ακαποτα επι 3 μερες?

Αν αυτες οι δυο προϋποθεσεις εκπληρωνονταν, εγω θα το εκανα χαλαρα, και χωρις πολλες υποσημειωσεις.
Τωρα, αν κολλησει AIDS 2 βδομαδες πριν το γαμησι, και ΑΝ σε κολλησει, και ΑΝ... Ε, γαμησε το! Καλυτερα μην το σκεφτεσαι και βαλε Youjizz.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδή ενδιαφέρεστε για τη ... δουλειά μου ...
η εικόνα που έβαλες , είναι χειρολαβή αερότορ , που χρησιμοποιείται αποκλειστικά
για να τροχίζει δόντια .... εγώ στη δική μου ειδίκευση,
χρησιμοποιώ αυτή .... (όχι για δόντια)
...
https://[URL unfurl="true"]www.avtecdental.com/images/products/3450.jpg[/img[/URL]]
(όχι ότι θα πιάσει κανείς εδώ τη διαφορά , αλλά λέμε)
[/quote]για κρανια αριστερων τυπε? :headbang3:

Επισκέπτης
Διαβασα τις 2-3 πρωτες σελιδες, μονο.

Φυσικα, δεν εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος, ΑΛΛΑ...
Μου φαινεται πολυ περιεργο που ολοι το θεωρειτε τοσο μεγαλη υποθεση αυτο που ζητα ο νηματοθετης.

Δεν το θεωρούν τόσο μεγάλη υπόθεση,
απλά κάτι μηδενικά, σαν τον jaygatchby
πιστεύουν ότι μπορούν να μου την πουν.
Και γαμάνε το φόρουμ,
δείχνοντας συνεχώς πόσο μαλάκες είναι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν ειναι μονο αυτοι.

Εγω ειδα γενικα μια ταση υπερεκτιμησης του θεματος "ακαποτο γαμησι, με ελεγμενη πουτανα", λες και ειναι στατιστικα πιθανο η πουτανα να εχει κολλησει πριν 10-15 ημερες ακριβως (ωστε να μην την πιασει ο ελεγχος) και μετα να σε κολλησει και σενα (<0,5% πιθανοτητα καθε φορα που γαμας, αρα ουτε 1-2% μεσα στο ΠΣΚ, και αυτο ως υποσυνολο της πιθανοτητας: "αποτυχημενος ελεγχος"!)

Λες και, αν η αλλη εχει συνηθη τακτικη της να γαμιεται ακαποτα με πελατες, θα κολλησει μολις 2 βδομαδες πριν συναντηθει με σενα. Και μετα, κατα διαβολικη συμπτωση θα σε κολλησει κιολας.
Δηλαδη, τρελα πραματα!!!   :headbang:

Εγω, για να ειμαι ειλικρινης, ο μονος παραγων που θα σκεφτομουν, περα απ' το οικονομικο, θα ηταν οι πολλες ωρες συνυπαρξης με την πουτανα. Πχ, η Αλεξανδρα, με την οποια συναντηθηκα εσχατως, ειναι μια πουτανα πολυ ΟΚ για βολτα, κουβεντα, παιχνιδι κλπ.
Αλλα νομιζω πως αποτελει συντριπτικη μειονοτητα.
Ολες τις αλλες θα τις βαριομουν στις πρωτες 3-4 ωρες.
Και παλι, το ΠΣΚ θα μπορουσα να το δοκιμασω μια φορα, αν μου αρεσε πολυ εμφανισιακα η γκομενα και με καβλωνε.
Αλλα δε νομιζω να το εκανα συστημα. Γι' αυτον ακριβως το λογο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
[size=8pt]Κάποιος συνάδελφος του φόρουμ , το είχε θέσει αλλιώς,
με τρόπο που θα μπορούσε να υπονοεί "νομικά προβλήματα"
ή αν θες "όχι και τόσο νόμιμο" , οπότε το θέμα δεν έμεινε ούτε μια ώρα.
Ρωτούσε αν γίνεται να "αγοράσει κανείς πουτάνα".[/size]

Οπότε το θέτουμε σε τελείως νόμιμη βάση.
Με την απόλυτη έγκριση δηλαδή της εργαζόμενης, που ασκεί το επάγγελμα ελέυθερα με τη θέλησή της.

Τι ακριβώς ;;;;;

Βρίσκουμε κάποια που γουστάρουμε, συμφωνούμε μαζί της και με το κύκλωμά της
και δουλεύει κάποιες μέρες μόνο για εμάς.
Εγκατεστημένη πιθανόν σε δικό μας χώρο.

Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε αμφότερες οι πλευρές (εργαζόμενη και πελάτης/ες) , εξετάσεις για
ΣΜΝ, φυματίωση , λέπρα , έρπη κτλ , ώστε να είναι σίγουρες και οι 2 πλευρές ότι η άλλη χαίρει άκρας υγείας
και να γίνονται τα πάντα χωρίς καπότες ...
Αν μάλιστα παίζουν και γλωσσόφιλα κτλ ...
το όνειρο θα πλησιάζει το ιδανικό ..........

Από πλευράς κόστους, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να είναι χαμηλό.
Οποιαδήποτε εργαζόμενη, είτε σε ρδέλο , είτε cg, είτε studio , είτε ct,
δύσκολο να βγάζει ή να έχει προσδοκίες για κάτω από 1000€ ως 3Κ € τη μέρα.

Πως το βλέπετε ;;;
Το έχει ψάξει κανείς ;;;;
Έχει κάνει ερωτήσεις ;;;;
Το βρίσκετε ελκυστικό ;;;

Επειδή κάποιοι βρήκαν μία αφορμή να μου την πουν , ξεκαθαρίζω:

[size=9pt]Όποιος θέλει να μου την πει, ας ανοίξει άλλο θέμα
ή ας μου στείλει pm να συναντηθούμε ....[/size]
Καλημερα και χρονια πολλα τυποι μου  :rockon: Δεν θα το εκανα ακομα και αν ειχα την οικονομικη δυναμη να το κανω...Παλια εβγαινα με κοπελα του χωρου χωρις φυσικα να δωσο ουτε μισο ευρο....Τωρα το πως το εκανα ειναι αλλο θεμα,ετυχε απλα! Απο την στιγμη που θες μια πριβε για 1 η και 3 μερες και καφε και ποτο και φαει κτλ...παει αλλου το θεμα μετα,ελπιζο να συμφωνητε...Τωρα αν 8ες μια για 5 η 10 ωρες για πολλα προκαταρκτικα....και αφθονω σεχ...εκει αλαζει και εκει ισως εδινα χρηματα εφοσον τα διεθετα ετσι για πολυωρο ξεκαυλομα...αυτα τυποι μου  :rockon:

Επισκέπτης
Επειδή υπάρχουν Ξεσκισμένων Πουτάνων γιοί ,
ΑΝΑΝΔΡΟΙ , πρόσωπα που γαμιούνται οικογενειακώς

τα οποία λόγω ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ , ψάχνουν ΑΦΟΡΜΗ
να δημιουργούν εντυπώσεις
ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ

Ζητώ το θέμα να σβηστεί άμεσα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Επειδή υπάρχουν Ξεσκισμένων Πουτάνων γιοί ,
ΑΝΑΝΔΡΟΙ , πρόσωπα που γαμιούνται οικογενειακώς

τα οποία λόγω ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ , ψάχνουν ΑΦΟΡΜΗ
να δημιουργούν εντυπώσεις
ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ

Ζητώ το θέμα να σβηστεί άμεσα.

λακη φορας γυαλιά ; τις συνταγες για ξεδοντιαρηδες τις γραφεις με τον ιδιο τροπο μερικα κεφαλαια μερικα μικρα τυπου: 2 μασσελες ΜΕΓΑΛΕΣ απο σμαλτο για τον ΦΙΛΟ χραυΓΙΤΗ και ΣΚΑΤΑ στον ταφο του καθε αναρχικου;ΥΠΟΓΡΑΦΗ λακης

zetaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ενας φιλος βρεθηκε στ κιεβο. καθησε δυο μηνες, γαμησε πανω απο 10 πανεμορφες γυναικες  και καμμια εικοσαρια πιο δευτερες γκομενες. χαλασε συνολικα μαζι με τα εισιτηρια  γυρω στα 3 χιλιαρικα κι εζησε ενα διμηνο σαν πασας στα γιαννενα.  μια απο τις μουναρες που γαμουσε την κατεβασε εδω για εναν μηνα. του κοστισε κανα χιλιαρικο ακομα.  ..... καθε μερα πουτσα πρωι μεσημερι βραδυ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενας φιλος βρεθηκε στ κιεβο. καθησε δυο μηνες, γαμησε πανω απο 10 πανεμορφες γυναικες  και καμμια εικοσαρια πιο δευτερες γκομενες. χαλασε συνολικα μαζι με τα εισιτηρια  γυρω στα 3 χιλιαρικα κι εζησε ενα διμηνο σαν πασας στα γιαννενα.  μια απο τις μουναρες που γαμουσε την κατεβασε εδω για εναν μηνα. του κοστισε κανα χιλιαρικο ακομα.  ..... καθε μερα πουτσα πρωι μεσημερι βραδυ.
Καλα, ας κατουρησει λιγο ο φιλος σου κιολας.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Aυτά τα θρεντ κ.Τραλαλάκη είναι που αναφέρεστε σε τάνες ;

Stories

Νέο!

Stories