You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Θα ανεβάσω φωτό και το γαμιστρώνα.
Εσύ έχεις τίποτε αντρικό σπίτι σου χοντρούλα ;;;;
Μπουαχαχα χα ....
οχι βεβαια που να το βρω Α θα ανεβασεις και ντουβαρια;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
δεν γινεται τυπε το ξυρισα χθες θα σου στειλει φωτο ο χαουζ που του τις εστειλλε ο παπαζολης.κοίτα να ξανά μακρύνεις το μαλλί γιατί είσαι σαν γεροντοκόρη
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
εγω τα παιρνω σοβαρα ολα αυτα δεν εχω ζωη μην βλεπεις εσυ που εχεις μιστερ και εισαι υπερανωΔηλαδή πόσο θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αν είναι παντρεμένος ή όχι, αν παραμυθιάζει ή όχι; Ένα avatar είναι ο Λάκης, μπορεί να είναι ότι θέλει. Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Παω για ποτακι.Δουλεμα αυριο παλι.Μαριε τον παιρνεις,λακη εισαι χοντρος.
τυπε αυτες ειναι βαριες κατηγοριες, οι οδοντιατροι συνηθως ειναι λεπτοι....σκυβουν ολη μερα πανω απ τον ασθενη και ετσι διατηρουνται σχετικα φιτ
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
εγω τα παιρνω σοβαρα ολα αυτα δεν εχω ζωη μην βλεπεις εσυ που εχεις μιστερ και εισαι υπερανω
Εντάξει στην είπαμε λίγο και μας την λες. Τι υπεράνω και παπαριές, ένα avatar και εγώ στο bou είμαι, τρέχα γύρευε. Δε βλέπω διάθεση να βοηθήσεις τον Λάκη πάντως.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι...........Γιατι ποτε δεν ξερειs ποτε θα χαλασουνε και τα δικα σου δοντιαεγω τα παιρνω σοβαρα ολα αυτα δεν εχω ζωη μην βλεπεις εσυ που εχεις μιστερ και εισαι υπερανω
Και τοτε...............εναs τροχοs θα γραφει τ ονομα σου
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
εγω τα παιρνω σοβαρα ολα αυτα δεν εχω ζωη μην βλεπεις εσυ που εχεις μιστερ και εισαι υπερανω
λατρεύω τους λείους γυμνούς γυναικείους ώμους και τα μαύρα φορέματα.
Επισκέπτης
δεν γινεται τυπε το ξυρισα χθες θα σου στειλει φωτο ο χαουζ που του τις εστειλλε ο παπαζολης.
ο παπαζόλης ποιος είναι αυτό το τρίμηνο;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
αλλοι δεν εχουν γυναικα γκομενα γαμιστρωνα οπλα καλλυντικα και βιλα στην εκαλη που χει ο λακης. να βοηθήσω καποιον που δεν εχει καλλυντικα να μας ποσταρει ρε φιλαρακι..Εντάξει στην είπαμε λίγο και μας την λες. Τι υπεράνω και παπαριές, ένα avatar και εγώ στο bou είμαι, τρέχα γύρευε. Δε βλέπω διάθεση να βοηθήσεις τον Λάκη πάντως.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
αλλοι δεν εχουν γυναικα γκομενα γαμιστρωνα οπλα καλλυντικα και βιλα στην εκαλη που χει ο λακης. να βοηθήσω καποιον που δεν εχει καλλυντικα να μας ποσταρει ρε φιλαρακι..
Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν έχεις ακάποτο sex γλυκιά μου;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ετσι...........Γιατι ποτε δεν ξερειs ποτε θα χαλασουνε και τα δικα σου δοντια
Και τοτε...............εναs τροχοs θα γραφει τ ονομα σου
το σκεφτεσαι με όσα του χω συρει να ρθω στην αναγκη του; θα μου τροχισει το κοκκαλο μεχρι το μεδουλι αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν έχεις ακάποτο sex γλυκιά μου;
για να σου αποδειξω οτι το ακαποτο σεξ δεν ειναι τόσο σημαντικο θα ποσταρω το νεο μου καναπε τσεστερφιλντ
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
για να σου αποδειξω οτι το ακαποτο σεξ δεν ειναι τόσο σημαντικο θα ποσταρω το νεο μου καναπε τσεστερφιλντ
Μπορώ να σου αποδείξω ότι το ακάποτο sex σε καναπέ τσεστερφιλντ είναι ακόμα καλύτερο.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
χαχαχαχααχχαχχαχαχαχαχα ειμαι σιγουρηΜπορώ να σου αποδείξω ότι το ακάποτο sex σε καναπέ τσεστερφιλντ είναι ακόμα καλύτερο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα, πες την αληθεια. Αυτο με τον καναπε Τσεστερφιλντ, απο το Παρταλι δεν το πηρες?για να σου αποδειξω οτι το ακαποτο σεξ δεν ειναι τόσο σημαντικο θα ποσταρω το νεο μου καναπε τσεστερφιλντ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ξερω........εσυ θα περιμενεs μια ρομαντικη σεξοξεπετα πανω στη καρεκλα του ιατρειου κανονταs σεχ κατω απ τον προβολεατο σκεφτεσαι με όσα του χω συρει να ρθω στην αναγκη του; θα μου τροχισει το κοκκαλο μεχρι το μεδουλι αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα
Ομωs η αληθεια ειναι πολυ δραματικη ........
Συνημμένα
Επισκέπτης
Master αποκλείεται να μην είσαι ανήλικο. Εξηγεί ότι θα ψήφιζες και το ποδονίφτη αν ήσουν 18.
Epic Post !!!!!!
[move][size=40pt]Epic Post ![/size][/move]
Επισκέπτης
Ξερω........εσυ θα περιμενεs μια ρομαντικη σεξοξεπετα πανω στη καρεκλα του ιατρειου κανονταs σεχ κατω απ τον προβολεα
Ομωs η αληθεια ειναι πολυ δραματικη ........
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=195651.0;attach=549921;image[/img[/URL]]
[/quote]
Επειδή ενδιαφέρεστε για τη ... δουλειά μου ...
η εικόνα που έβαλες , είναι χειρολαβή αερότορ , που χρησιμοποιείται αποκλειστικά
για να τροχίζει δόντια .... εγώ στη δική μου ειδίκευση,
χρησιμοποιώ αυτή .... (όχι για δόντια) ...
[img]https://[URL unfurl="true"]www.avtecdental.com/images/products/3450.jpg[/img[/URL]]
(όχι ότι θα πιάσει κανείς εδώ τη διαφορά , αλλά λέμε)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις