Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παω για ποτακι.Δουλεμα αυριο παλι.Μαριε τον παιρνεις,λακη εισαι χοντρος. :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τον ξελιγωμένο θεματοθέτη εννοώ, ποιόν μάστερ και κουραφέξαλα!  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δηλαδή πόσο θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αν είναι παντρεμένος ή όχι, αν παραμυθιάζει ή όχι; Ένα avatar είναι ο Λάκης, μπορεί να είναι ότι θέλει. Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
εγω τα παιρνω σοβαρα ολα αυτα δεν εχω ζωη μην βλεπεις εσυ που εχεις μιστερ και εισαι υπερανω  :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Παω για ποτακι.Δουλεμα αυριο παλι.Μαριε τον παιρνεις,λακη εισαι χοντρος. :rockon:

τυπε αυτες ειναι βαριες κατηγοριες, οι οδοντιατροι συνηθως ειναι λεπτοι....σκυβουν ολη μερα πανω απ τον ασθενη και ετσι διατηρουνται σχετικα φιτ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εγω τα παιρνω σοβαρα ολα αυτα δεν εχω ζωη μην βλεπεις εσυ που εχεις μιστερ και εισαι υπερανω  :grin:

Εντάξει στην είπαμε λίγο και μας την λες.  Τι υπεράνω και παπαριές, ένα avatar και εγώ στο bou είμαι, τρέχα γύρευε. Δε βλέπω διάθεση να βοηθήσεις τον Λάκη πάντως.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι...........Γιατι ποτε δεν ξερειs ποτε θα χαλασουνε και τα δικα σου δοντια
Και τοτε...............εναs τροχοs θα γραφει τ ονομα σου  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

λατρεύω τους λείους γυμνούς γυναικείους ώμους και τα μαύρα φορέματα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εντάξει στην είπαμε λίγο και μας την λες.  Τι υπεράνω και παπαριές, ένα avatar και εγώ στο bou είμαι, τρέχα γύρευε. Δε βλέπω διάθεση να βοηθήσεις τον Λάκη πάντως.
αλλοι δεν εχουν γυναικα γκομενα γαμιστρωνα οπλα καλλυντικα και βιλα στην εκαλη που χει ο λακης. να βοηθήσω καποιον που δεν εχει καλλυντικα να μας ποσταρει ρε φιλαρακι..

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
αλλοι δεν εχουν γυναικα γκομενα γαμιστρωνα οπλα καλλυντικα και βιλα στην εκαλη που χει ο λακης. να βοηθήσω καποιον που δεν εχει καλλυντικα να μας ποσταρει ρε φιλαρακι..

Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν έχεις ακάποτο sex γλυκιά μου;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ετσι...........Γιατι ποτε δεν ξερειs ποτε θα χαλασουνε και τα δικα σου δοντια
Και τοτε...............εναs τροχοs θα γραφει τ ονομα σου  :grin:

το σκεφτεσαι με όσα του χω συρει να ρθω στην αναγκη του; θα μου τροχισει το κοκκαλο μεχρι το μεδουλι αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν έχεις ακάποτο sex γλυκιά μου;

για να σου αποδειξω οτι το ακαποτο σεξ δεν ειναι τόσο σημαντικο θα ποσταρω το νεο μου καναπε τσεστερφιλντ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
για να σου αποδειξω οτι το ακαποτο σεξ δεν ειναι τόσο σημαντικο θα ποσταρω το νεο μου καναπε τσεστερφιλντ

Μπορώ να σου αποδείξω ότι το ακάποτο sex σε καναπέ τσεστερφιλντ είναι ακόμα καλύτερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ελα, πες την αληθεια. Αυτο με τον καναπε Τσεστερφιλντ, απο το Παρταλι δεν το πηρες?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το σκεφτεσαι με όσα του χω συρει να ρθω στην αναγκη του; θα μου τροχισει το κοκκαλο μεχρι το μεδουλι αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα
Ξερω........εσυ θα περιμενεs μια ρομαντικη σεξοξεπετα πανω στη καρεκλα του ιατρειου κανονταs σεχ κατω απ τον προβολεα
Ομωs η αληθεια ειναι πολυ δραματικη ........ :grin: :grin:

Συνημμένα

• 859ad566.jpg
    859ad566.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Ξερω........εσυ θα περιμενεs μια ρομαντικη σεξοξεπετα πανω στη καρεκλα του ιατρειου κανονταs σεχ κατω απ τον προβολεα
Ομωs η αληθεια ειναι πολυ δραματικη ........ :grin: :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=195651.0;attach=549921;image[/img[/URL]]
[/quote]

Επειδή ενδιαφέρεστε για τη ... δουλειά μου ...
η εικόνα που έβαλες , είναι χειρολαβή αερότορ , που χρησιμοποιείται αποκλειστικά
για να τροχίζει δόντια .... εγώ στη δική μου ειδίκευση,
χρησιμοποιώ αυτή .... (όχι για δόντια) ...
[img]https://[URL unfurl="true"]www.avtecdental.com/images/products/3450.jpg[/img[/URL]]
(όχι ότι θα πιάσει κανείς εδώ τη διαφορά , αλλά λέμε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom