deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Πιθανόν δεν θυμάσαι για τι τύπο μιλάμε , όταν λέμε master21 ....
Λάκη ο master δεν είναι ο τύπος που δε γαμάει αλλά έχει άποψη για τους άλλους που γαμάνε;
Πιθανόν δεν θυμάσαι για τι τύπο μιλάμε , όταν λέμε master21 ....
Αφου ομολογησεs τεσπα.........
Αυτο με τιs φωτο δεν το εχω καταλαβει ..........Εδωσεs/πηρεs φωτο???
Τι μπερδεμα εγινε??
Λάκη ο master δεν είναι ο τύπος που δε γαμάει αλλά έχει άποψη για τους άλλους που γαμάνε;
Μα δεν νομιζω να σε λεει χοντρο καποιος που δεν την ειδε την φωτο.Εσυ την εκανες την μαλακια να την ανεβασεις.Τωρα μην μιλας περι μπαζων και ιστοριων.Δεν δικαιουσαι να ομιλεις.Εκτος και αν σε αυτα τα χρονια,εκανες διαιτα,γυμναστικη και εγινες κωστας σομερ.Δεν την έχω , μετά από 3-4 χρόνια.
Ότι ΌΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ , ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ,
το εμπεδώσαμε ;;;
Εϊναι κατανοητό ;;;
Ότι είναι ανάρχιδες πουστάρες, γαμημένα καριόλια, γυναικούλες κτλ
είναι σαφές ;;;
Μα δεν νομιζω να σε λεει χοντρο καποιος που δεν την ειδε την φωτο.Εσυ την εκανες την μαλακια να την ανεβασεις.Τωρα μην μιλας περι μπαζων και ιστοριων.Δεν δικαιουσαι να ομιλεις.Εκτος και αν σε αυτα τα χρονια,εκανες διαιτα,γυμναστικη και εγινες κωστας σομερ.
Την λεω σε οσους ζητανε ακαποτα με πουτανες,ενω εχουν μια οικογενεια πισω τους.Για τέτοιο μαλάκα τον κόβω.
Τη λέει σε όοσυς είμαστε παντρεμένοι.
Αυτός που είναι ελεύθερος, είναι σάββατο μέσα , την ίδια ώρα που είμαστε μέσα όσοι
έχουμε μικρά παιδιά.
Oχι φιλε μου,δεν εχουμε τα ιδια γουστα.Master γουστάρεις γυμνασμένα, fit, αντρικά κορμιά;
Φωκια λοιπον.καποιος μαλλον ο παπαζολης τρολαρε τον λακη οτι με ξερει και του δωσε φωτο μιας φωκιας οτι ειμαι εγω . Η κατι τετοιο χαχαχαχχαχααχχ
Μην ρισκαρεις ρε μανΠουσταρά που είσαι τώρα ;;
Θέλεις να συναντηθούμε σε καμιά ώρα ;;;
Θα ρισκάρω να πάω 2-3 χρόνια φυλακή για την πάρτη σου ....
εννοώ να σου γαμήσω το σπίτι,
την οικογένεια κτλ
και να σε σακατέψω ....
ψήνεσαι μούλε ;;;
Απο Ολυμπιακο πιστευα οτι θα την βρει. Τελικα αλλος θα τον θαψει.Πουσταρά που είσαι τώρα ;;
Θέλεις να συναντηθούμε σε καμιά ώρα ;;;
Θα ρισκάρω να πάω 2-3 χρόνια φυλακή για την πάρτη σου ....
εννοώ να σου γαμήσω το σπίτι,
την οικογένεια κτλ
και να σε σακατέψω ....
ψήνεσαι μούλε ;;;
Μαν που εισαι εσυ.Ωραιο ματσακι το σημερινο παλι.Ανταξιο της Σουπας Λιγκ.Απο Ολυμπιακο πιστευα οτι θα την βρει. Τελικα αλλος θα τον θαψει.
Απο Ολυμπιακο πιστευα οτι θα την βρει. Τελικα αλλος θα τον θαψει.
Για μαγκιες στο γηπεδο δεν παω μαν,αληθεια ειναι αυτο.Για να δω καμια μπαλιτσα παω,Γιατί πάει αυτό το μουνί σε γήπεδο να κάνει μαγκιές ;;
Κλασσικός πισωθονάκιας μάγκας του κώλου είναι.
Αδελφάρα κλανόμαγκας ....
Σιγα μην πηγαινει στα γηπεδα. Εδω στο σαιτ μας πρηζει τα αρχιδια.Γιατί πάει αυτό το μουνί σε γήπεδο να κάνει μαγκιές ;;
Κλασσικός πισωθονάκιας μάγκας του κώλου είναι.
Αδελφάρα κλανόμαγκας ....
`τι λε ρε λακη μενεις μεσα για τα μικρα παιδια; και τα φροντιζεις απο το σαιτ του μπουρδελα; τα κοιμιζεις με τσοντες; και καθε τοσο που εισαι αργα εδω μεσα και ξαφνικα βγαινεις να πας να γαμησεις η για ουισκια τι λες στην κυρα; παω να ριξω ενα ακαποτο ; παπαρα
Σιγα μην πηγαινει στα γηπεδα. Εδω στο σαιτ μας πρηζει τα αρχιδια.
Αμα εισαι μαλακας εισαι σε ολα τα θεματα, και στα αθλητικα και στα πολιτικα κτλ.
Oχι φιλε μου,δεν εχουμε τα ιδια γουστα.