Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είχα δει μια αγγελία τις προάλλες, που μοιάζει με αυτό που ζητάς Λάκη. Επειδή τώρα που την ψάχνω μάλλον έχει διαγραφεί, βάζω το link της google όπου φαίνεται το ρεζουμέ (πρώτη σελίδα στην αναζήτηση).

www.google.gr/search?q=%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CF%80%CE%AF+%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE+&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=ctrl&ei=LdEhU-XpIsjc8gfloIH4DQ&gws_rd=cr#channel=sb&q=xe+%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%AE&rls=org.mozilla:el:official]https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CF%80%CE%AF+%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE+&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=ctrl&ei=LdEhU-XpIsjc8gfloIH4DQ&gws_rd=cr#channel=sb&q=xe+%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%AE&rls=org.mozilla:el:official[/url]

Εγώ θα σου λεγα να πάρεις σβάρνα τα τηλέφωνα από τις γυναίκες που ψάχνουν σχέση στη xe
(όχι πόρνες και πρακτορεία αυτές κάνουν μπαμ)

και μαμήσι θα ευχαριστηθείς, και με τις προυποθέσεις που θέτεις, και σχέση δε θα θεωρείται, και περισσότερο καιρό θα κρατήσει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακριβώς όπως τα γράφεις. Επίσης ζητούν/απαιτούν αποκλειστικότητα την οποία η κυρία βεβαίως τους εγγυάται. Έτσι πιστεύουν τουλάχιστον.

κοιτα αν εξαιρεσεις κατι μαλακοκαβληδες αγαπουληδες, στην συντριπτικη πλειοψηφια υπαρχει μια σιωπηρη κατανοηση-μη αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα. εκεινο που απαγορευεται δια ροπαλου ειναι να πηγαινουν σε εστιατορια-εξοδους με ατομα που δεν εχουν διαπιστευτηρια-οπως φιλες-μεγιστο ενας κολλητος αρσενικου φυλου - και τις παρει κανα ματι και του το σφυριξουν. περισσοτερο θεμα εγωισμου ειναι, οι εξυπνες μετρεσες τα προσεχουν αυτα και δεν κανουν τετοιες δημοσιες εμφανισεις. 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
κοιτα αν εξαιρεσεις κατι μαλακοκαβληδες αγαπουληδες, στην συντριπτικη πλειοψηφια υπαρχει μια σιωπηρη κατανοηση-μη αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα. εκεινο που απαγορευεται δια ροπαλου ειναι να πηγαινουν σε εστιατορια-εξοδους με ατομα που δεν εχουν διαπιστευτηρια-οπως φιλες-μεγιστο ενας κολλητος αρσενικου φυλου - και τις παρει κανα ματι και του το σφυριξουν. περισσοτερο θεμα εγωισμου ειναι, οι εξυπνες μετρεσες τα προσεχουν αυτα και δεν κανουν τετοιες δημοσιες εμφανισεις. 

Ρε σεις κ. Λόπεθ...

Μπάς και το παρόν θέμα ειναι μια πλάγια πρόταση, στην δίδα Μαριάννα, που εδώ και καιρό της κωλοτρίβεται ο κ. Τραλαλλάκης, προκειμένου να της δειξει πόσα είναι διατεθημένος να πληρώνει;

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής: ας υποθέσουμε ότι βρίσκει κάποιος κοπέλα με τις προδιαγραφές που βάζει ο Λάκης, η οποία δέχεται να υποβληθεί σε ελέγχους. Ποιος μας λέει ότι οι έλεγχοι θα καταγράψουν ενδεχόμενο νόσημά της που κόλλησε λίγο πριν τον έλεγχο και έχει μεγαλύτερο χρόνο επώασης από το χρόνο που μεσολάβησε ανάμεσα στην ύποπτη επαφή και τον έλεγχο; Προφανώς δεν θα το καταγράψουν...

Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως, σε καφετέρια της περιοχής των Αμπελοκήπων, εργάζεται για 35  ευρώ ημερησίως μια νεαρότατη ύπαρξη, με ωραιότατο πρόσωπο, ύψος κοντά στο 1,78, βάρος περί τα 65-68 κιλά, αθλήτρια (επιτρέψτε μου να μην γράψω το άθλημα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θα είναι σαν να δίνω την ταυτότητα της), η οποία κάνει και "χάρες" επειδή έτσι γουστάρει.

Πιστεύω (χωρίς όμως να έιμαι σίγουρος), πως αν της πρότεινε κάποιος αξιοπρεπής εχέμυθος και σχετικά εμφανίσιμος κύριος 1.500 ευρώ (μαύρα) μηνιαίως, θα την έβρισκαν την άκρη.  

Μόνος σου τα λες γέρο μου.
"Πιστεύεις" ....  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .................

Να πάμε να της το προτείνουμε ;;;;
Πως το κόβεις ;;;

Επισκέπτης
Εργαζόμενες σε καφέ,μπαρ σε διάφορα πόστα.Και κυρίως "υποδοχές" θα ήταν μια λύση εχει δίκιο ο Άγιος.
Ξερω άτομο που το κάνει αλλά ανά συνεύρεση όχι σε κατάσταση μονιμότητας.

Παπάρια ξέρεις.
Αν ξέρεις μουνάρα , ελληνίδα , που να δουλεύει πόρτα , υποδοχή κτλ
που δέχεται να γαμηθεί με φράγκα
(χωρίς γνωριμίες, παρέες, εξόδους κτλ)
παμε να την πάρουμε παρτούζα και κερνάω εγώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. Εγώ δίνω τα φράγκα, εσύ κανονίζεις όλα τα άλλα.
Και μη μου πεις, πρώτα θα βγούμε με τον τάδε, θα κεράσουμε τον έτσι ,
θα πάμε εκεί κτλ.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε σεις κ. Λόπεθ...

Μπάς και το παρόν θέμα ειναι μια πλάγια πρόταση, στην δίδα Μαριάννα, που εδώ και καιρό της κωλοτρίβεται ο κ. Τραλαλλάκης, προκειμένου να της δειξει πόσα είναι διατεθημένος να πληρώνει;

τα θεματα του χοντρουλη και του ματζεστικ εχουνε το ιδιο κοινο νοημα.  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
Μόνος σου τα λες γέρο μου.
"Πιστεύεις" ....  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .................

Να πάμε να της το προτείνουμε ;;;;
Πως το κόβεις ;;;

Δεν είμαι εγώ αυτός που εκδήλωσα ενδιαφέρον. Πολύ ευχαρίστως πάντως να σας την συστήσω, και απο εκεί και πέρα αποφασίζετε εσείς. Πολύ φοβούμαι όμως, ότι οι πολιτικές της πεποιθήσεις, ισως να σας απογοητεύσουν.

Επισκέπτης
Εχω φίλο Θεσσαλονική που μπανίζει σε μαγαζί σερβιτόρες.Πιάνει κουβέντα,πάει 3-4-5 φορές.Οχι κέντρο φυσικά,μαγαζιά καλά μεν αλλά σε λίγο άκυρα σημεία.Οταν μάθει το οικονομικό στάτους της κοπελας αφήνει 50άρικο για ενα καφέ ή ενα-δυο ποτά.Κράτα το να βγεις με τις φίλες σου να περάσετε ωραία λέει.
Μια δυο να γίνει και μετά συνήθως η κοπέλα προσφέρεται μόνη της να δώσει το τηλέφωνό της και να κλείσει την τιμή στα 100-150.

Πάλι μαλακίες .....

Αν ξέρεις μουνάρα σερβιτόρα, πάμε να τη γαμησουμε .... κι ας θέλει και 2000€.
ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....
Κλασσικός πισωθονάκιας ..........

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν ειναι πουτάνες σε μπουρδέλο ρε μαλάκα.Προσπαθούμε να σε κάνουμε να καταλάβεις.
Πόρτα στη Θεσσαλονικη σε πολύ καλό μαγαζι δουλευε σε μασατζιδικο και γαμιοταν για 40 ευρώ την ωρα τα πάντα από σέρβις.
Αντε ξύπνα.

Επισκέπτης
Μαλακίες κι εγώ έχω κάνει κι όλοι μας φαντάζομαι αλλά μετά από μια ηλικία τις κόβεις αν σου κόβει. :)

Όπως τις έκοψες εσύ.
Που τώρα γαμάς μόνο σοβαρά ....

[size=15pt]ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΣΟΤΡΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΑΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ... ΠΡΟΣΤΑΤΗ ....[/size]

Να βάλω link , ή δεν χρειάζεται ;;;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάλι μαλακίες .....

ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....
Ρε μαλάκα αφού είσαι άσχετος απ το τι παίζει στη νύχτα.
Εχεις διάθεση να ψάξεις?
Οχι? Στ αρχίδια μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάλι μαλακίες .....

ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....

ασχημος εισαι, χοντρος εισαι, εισαι και μπουρτζοβλαχος. που να σε παρουσιασει κανεις και που να γαμησεις? (ακαποτο κιολας για να σου σηκωνεται).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όπως τις έκοψες εσύ.
Που τώρα γαμάς μόνο σοβαρά ....

[size=15pt]ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΣΟΤΡΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΑΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ... ΠΡΟΣΤΑΤΗ ....[/size]

Να βάλω link , ή δεν χρειάζεται ;;;;

μη λες μαλακιες ο χοσε δε γαμαει τραβελια

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε Λάκη δώσε τα μισά και θα έχεις τον Λίλα για ένα μήνα να του κάνεις ότι θέλεις,όχι 3 ημέρες και μαλακίες.

Επισκέπτης
[size=14pt]Απαντήσεις του jose armando de la vega
στο thread [/size]

[size=16pt]"αν γουστάρετε να έχει στύση ο τράβελος που γαμάτε"[/size]

Εννοείται,να χύνει κιόλας. :rockon:

Δεν είναι δύσκολο ρε παιδιά.Όπως την πηδάς απλώς ερεθίζεται ο προστάτης και χύνει στην ουσία αλλά λίγο.

Επισκέπτης
Δεν ειναι πουτάνες σε μπουρδέλο ρε μαλάκα.Προσπαθούμε να σε κάνουμε να καταλάβεις.
Πόρτα στη Θεσσαλονικη σε πολύ καλό μαγαζι δουλευε σε μασατζιδικο και γαμιοταν για 40 ευρώ την ωρα τα πάντα από σέρβις.
Αντε ξύπνα.
Ρε συ κάνει και μια ξαδέρφη πόρτα,λες να αρχίσω να ψιλιάζομαι μην κάνει και βίζιτες; :think:

ΑΛλά είναι ξαδέρφη ρε γμτ...και πρώτη.πφφφ :P

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρώτα τον Λαλάκη αυτός ξέρει  :2funny:

Επισκέπτης
Αντε ξύπνα.

Ναι αλλά δεν κανονίζεις να πάμε να τη γαμήσουμε ....

Καφενειακές μαλακίες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom