Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Μαν εχεις παει ποτε στα Χανια;  :2on1:
ρε μαγκα δεν ειπε ο λακης οτι θελει πορνοσταρ να γαμησει και οχι απλα μια πουτανα ???? εαν θελει να γαμησει πορνοσταρ ,ειναι το πιο ευκολο στον κοσμο εαν εχει λεφτα ! παει εξωτερικο σε αμερικη ή γερμανια. εκτος και εαν θεωρείται εσεις οτι πορνοσταρ ειναι και η βαβατση,ντουβλη,μαρια λιαγοροπουλου,αλεξανδρατου !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαγκα δεν ειπε ο λακης οτι θελει πορνοσταρ να γαμησει και οχι απλα μια πουτανα ???? εαν θελει να γαμησει πορνοσταρ ,ειναι το πιο ευκολο στον κοσμο εαν εχει λεφτα ! παει εξωτερικο σε αμερικη ή γερμανια. [size=40pt]εκτος και εαν θεωρείται εσεις οτι πορνοσταρ ειναι και η βαβατση,ντουβλη,μαρια λιαγοροπουλου,αλεξανδρατου !![/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και η γυναικα του bbwlover :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε μαγκα δεν ειπε ο λακης οτι θελει πορνοσταρ να γαμησει και οχι απλα μια πουτανα ???? εαν θελει να γαμησει πορνοσταρ ,ειναι το πιο ευκολο στον κοσμο εαν εχει λεφτα ! παει εξωτερικο σε αμερικη ή γερμανια. εκτος και εαν θεωρείται εσεις οτι πορνοσταρ ειναι και η βαβατση,ντουβλη,μαρια λιαγοροπουλου,αλεξανδρατου !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πορνοστάρ έχει σε όλες σχεδόν τις χώρες της ευρώπης και κυρίως τις πρώην ανατολικές.
Είναι ο κομμουνισμός καπιταλισμός ηλίθιε  :)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Πορνοστάρ έχει σε όλες σχεδόν τις χώρες της ευρώπης και κυρίως τις πρώην ανατολικές.
Είναι ο κομουνισμός καπιταλισμός ηλίθιε  :)
ρε ηλιθιε τον κομουνισμο ξερεις σε ποια τριπα σου τον βαζω !
ο τυπος θελει γνωστη-διασημη πορνοσταρ και οχι μαριονετες απο ρουμανια και ουγγαρια !!! :headbang: :headbang: :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε ηλιθιε τον κομουνισμο ξερεις σε ποια τριπα σου τον βαζω !
ο τυπος θελει γνωστη-διασημη πορνοσταρ και οχι μαριονετες απο ρουμανια και ουγγαρια !!! :headbang: :headbang: :headbang:
Τίτλος βιβλίου είναι χαζούλη.Αλλά δεν κόβει το ρημάδι.
Οι γνωστές Ρουμάνες,Τσέχες,Ουγγαρέζες,Ρωσίδες είναι χαζούλη 2.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έτσι;  :)

Από μακριά;  :)

Γιατί δεν πάτε από κοντά να του δείξετε;  :)
εχει χαθει ο σεβασμος προς τις αρχες του σαιτ μαν ακομα και οταν αυτες ειναι παρουσες......τι να πει κανεις με αυτην την νεολαια;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εχει χαθει ο σεβασμος προς τις αρχες του σαιτ μαν ακομα και οταν αυτες ειναι παρουσες......τι να πει κανεις με αυτην την νεολαια;
«Αφίετε τα παιδία ελθείν προς εμέ»  :zfuck:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.805
Πόντοι
25.467
Γνώστης της πορνοβιομηχανίας όσο και της πολιτικής.Κλέβω εκκλησία άγιε μου.

Δεν ξέρω τι γράφετε...

Αλλά εμείς στο χωριό μου (Αμπελόκηποι Αθηνών), "Κλανιά, μαγκιά και κώλο φινιστρίνι", τις λέγαμε αυτές τις περιπτώσεις.  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τι γράφετε...

Αλλά εμείς στο χωριό μου (Αμπελόκηποι Αθηνών), "Κλανιά, μαγκιά και κώλο φινιστρίνι", λέγαμε γι΄αυτές τις περιπτώσεις.  :)
Κλέβω εκκλησία βάζοντάς τα με το μικρό μας τρολ,δε λέει.
Ο μόνος στηβ άξιος σπατάλης χρόνου είναι ο παρακάτω.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι γράφετε...

Αλλά εμείς στο χωριό μου (Αμπελόκηποι Αθηνών), "Κλανιά, μαγκιά και κώλο φινιστρίνι", τις λέγαμε αυτές τις περιπτώσεις.  :)
ποιες περιπτωσεις ??? ολο μου λες μαλακιες επειδη ξερεις οτι δεν μπορεις να μου την πεις ουτε για πλακα και μπορω να σου δινω φαπες χωρις να μπορεις να προστατευσεις τον εαυτουλι σου !

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Γνώστης της πορνοβιομηχανίας όσο και της πολιτικής..
απο εσενα σιγουρα ειμαι καλητερος γνωστης αλλα το πιο σημαντικό ειναι οτι εχω περισσοτερη εμπειρια και στα 2 σε συγκριση με εσενα !
warnwarn.gif
 πάρα πολύ τρολάρεις...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τι θες να μαθεις βρε μικρε αμπαλουλη? αντε να σου πω λιγα. αυτο που συνηθιζεται και πλησιαζει περισσοτερο σε αυτο που συζηταμε, ειναι η χρυση χορηγια. τουτ'εστιν καποιοι κυριοι αναλαμβανουν ολα τα εξοδα διαβιωσης μιας κυριας (σπιτια λογαριασμους ψωνια κομμωτηρια αυτοκινητα σερβις κλπ) με την προυποθεση να ειναι παντα stand by call. καποτα δεν παιζει, εξτρα cash δεν παιζει, η κυρια κανει ο,τι θελει στον κενο χρονο της αρκει να ειναι συνεπης στην κληση και ολα καλα. κυκλος ζωης προϊοντος 3-12 μηνες μαξιμουμ.

Ακριβώς όπως τα γράφεις. Επίσης ζητούν/απαιτούν αποκλειστικότητα την οποία η κυρία βεβαίως τους εγγυάται. Έτσι πιστεύουν τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom