Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Αν γινόταν να δώσει αίμα σε δικό μου ιατρό
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ
και δεν μαγειρεύτηκαν με ... word & photoshop & illustrator ...
γιατί όχι ;;;;;;;;;
Στις τσόντες ακάποτα δεν τις γαμάνε ;;;;;;
δικε μου αμα πληρωνεις ολα  γινονται και για σκ την κλεινεις και χερακι χερακι την πας για εξετασεις.πληρω εσυ και κανει οτι θες

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ετσι βαλε μας βαθμολογια δασκαλε χοσε, να ξερουμε που βρισκομαστε  :2funny:
Βλακάκο μόνο ο Ιεραπόστολος έγραψε τι συμβαίνει με το θέμα κι εγώ σε πιο γενικές γραμμές.

Θες να το παίζεις έξυπνος πίσω από μια οθόνη κάντο αλλά κάντο σωστά τουλάχιστον έστω κι εδώ. ;)

Άιντε πήγανε στο θρεντ της Μαριάννας τώρα. ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το κουράζουμε μάγκες,
Το πρόβλημα του Λάκη ειναι πως δεν είναι "της πιάτσας" και δεν εχει παρέες-άκρες για να το ψάξει.
Αν το ήξερε πως και τι δε θα ρώταγε εδώ.
Είναι άσχετος απλά.
Το μονο που μπορούμε να τον συμβουλέψουμε είναι "να μην μπλέξει" με παίκτες-παίκτριες καλύτερες απ αυτόν σ αυτό το είδος του παιχνιδιού.
Είναι στα draft ακόμα.Ενώ οι αλλοι φοράνε δαχτυλίδια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Βλακάκο μόνο ο Ιεραπόστολος έγραψε τι συμβαίνει με το θέμα κι εγώ σε πιο γενικές γραμμές.

Θες να το παίζεις έξυπνος πίσω από μια οθόνη κάντο αλλά κάντο σωστά τουλάχιστον έστω κι εδώ. ;)

Άιντε πήγανε στο θρεντ της Μαριάννας τώρα. ;)

Κάντε τον μια βόλτα, ντε... να του δείξετε τα κατατόπια...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Καθόλου δεν το κουράζουμε House.

To θέμα είναι λάθος από την αρχή του.Ευτυχώς που γράφει ο ψυχασθενής ο λόπεζ που είναι και της πιάτσας με τους χρυσούς χορηγούς και μαθαίνουμε και κάτι. :2funny:

Ξαναλέω,μόνο το ποστ του Ιεραπόστολου είναι κατατοπιστικό και ουσιαστικό.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ΥΓ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τυπάκι που κάθεται να σκεφτεί αν το ειτζ βγαίνει αυθημερόν για να είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει κολλήσει η γκόμενα στο ενδιάμεσο ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ σε αυτούς που θα κάτσει ποτέ γυναίκα που πουλάει το κορμί της για να ζήσει να κάτσει να την γαμήσει ακάποτα.....
+1 .

Ο τύπος δε θα πάρει ποτέ αυτό που θέλει,για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός ο ίδιος είναι που το επιζητεί.

Είναι φάση Catch 22

Κοπέλα που γνωρίζω είχε απορρίψει διχίλιαρο που έδινε τύπος στο παρίσι για ακά(την είχε κλείσει 3ωρο outcall,την ειχε βγάλει και έξω σε μπαρ στο ραντεβού μπας και την ψήσει,δλδ είχε ήδη πάρει 600/2 η γκόμενα) και ενώ ο τύπος ήτανε και πολύ πιεστικός(άλλος ένας λόγος για να αρνηθεί η κοπέλα) δεν το έκανε και μπράβο της.Αν και όταν το αναφέρει γυαλίζουν τα μάτια της όταν λέει για τα δυο χιλιάρικα,αλλά γάμησε το,δε θα πεθάνουμε για ένα δερμάτινο μπουφάν ή μια γούνα λέει μετά  :2funny:

Καμία γκόμενα δε γουστάρει creepy guys που πάνε στην ψύχρα και ζητάνε ακάποτα ΟΣΑ και να δίνουνε.

Αν θελήσει θα το κάνει επειδή θα είναι mutual απόφαση και απλά θα συμβεί και δε θα είναι κάτι προσχεδιασμένο ή μέρος της συναλλαγής.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καθόλου δεν το κουράζουμε House.

To θέμα είναι λάθος από την αρχή του.Ευτυχώς που γράφει ο ψυχασθενής ο λόπεζ που είναι και της πιάτσας με τους χρυσούς χορηγούς και μαθαίνουμε και κάτι. :2funny:

Ξαναλέω,μόνο το ποστ του Ιεραπόστολου είναι κατατοπιστικό και ουσιαστικό.
Ολοι πρόσφεραν κάτι όσοι έγραψαν,αν τα βρει ο θεματοθέτης χρήσιμα ολα οκ.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως όταν μαθαίνει μπαλίτσα ο εκτορούλης είναι να στήνεσαι στην οθόνη.Ειδικά στο θρεντ της Μαριάννας έπρεπε να τον διαβάσετε...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Καμία γκόμενα δε γουστάρει creepy guys που πάνε στην ψύχρα και ζητάνε ακάποτα ΟΣΑ και να δίνουνε.

Αν θελήσει θα το κάνει επειδή θα είναι mutual απόφαση και απλά θα συμβεί και δε θα είναι κάτι προσχεδιασμένο ή μέρος της συναλλαγής.

Μεγάλη μπουκιά φάε..

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως όταν μαθαίνει μπαλίτσα ο εκτορούλης είναι να στήνεσαι στην οθόνη.Ειδικά στο θρεντ της Μαριάννας έπρεπε να τον διαβάσετε...
Ρε τύπε ήμαρτον μια ατάκα σου λέει 10 ποστ γράφεις μονολογώντας, ο μπόλντης είσαι;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε τύπε ήμαρτον μια ατάκα σου λέει 10 ποστ γράφεις μονολογώντας, ο μπόλντης είσαι;
Όχι απλώς είναι ο μόνος που λέει τόσες μαλακίες και με διασκεδάζει αφάνταστα. ;)

Ίσως ο Βόλδε λέει πιο πολλές,δεν έχω καταλήξει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Χαριτωμένος είστε.

Ευχαριστώ. Το προσπαθώ. Αν και στα νιάτα μου ήμουν κι εγώ ελαφρώς υπερφύαλος, όπως κι εσείς. Διορθώνεται πάντως με τον καιρό (αν το αντιληφθεί κανείς και το καταπολεμήσει).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάποιο ποσοστό από call girls,μασατζούδες(πιο πολύ),μπουρδελοκόριτσα,στρίπερς,κωλομπαρούδες(υψηλό ποσοστό επίσης) γαμιούνται και ακάποτα με κάποιους πελάτες ή γκόμενους.
Γνωστά είναι αυτά.

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ο τύπος που άνοιξε το θρεντ ή έχει εγκεφαλικό ή άλλο πρόβλημα, ή είναι τρολ του κερατά.

Χρόνια παντρεμένος, όπως λέει, ψάχνει για ακάποτο με επαγγελματία...  :uglystupid:

Μετά από 25 χρόνια "προϋπηρεσία" στις πουτάνες, αναρρωτιέται αν γαμιούνται ακάποτα...  :uglystupid:

Ωραίος τύπος.

Τι γυναίκα του την πηδάει ποτέ;

Αν την πηδάει, με καπότα την πηδάει και του έχει λείψει η αίσθηση του "χωρίς";

Τι μαλακίες διαβάζουμε...  :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Κάποιο ποσοστό από call girls,μασατζούδες(πιο πολύ),μπουρδελοκόριτσα,στρίπερς,κωλομπαρούδες(υψηλό ποσοστό επίσης) γαμιούνται και ακάποτα με κάποιους πελάτες ή γκόμενους.
Γνωστά είναι αυτά.

Όχι μόνον γνωστά, αλλά και καταγεγραμμένα στον παρόντα ιστότοπο.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστώ. Το προσπαθώ. Αν και στα νιάτα μου ήμουν κι εγώ ελαφρώς υπερφύαλος, όπως κι εσείς. Διορθώνεται πάντως με τον καιρό (αν το αντιληφθεί κανείς και το καταπολεμήσει).
Υπερφίαλος είναι το σωστό. ;)

Μάθετε πρώτα να γράφετε και μετά ξαναμιλάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom